Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanaa

Mój chłpopak chce probowac sexu z inna dziewczyna...

Polecane posty

Gość przypadkowy czytelnik
Kochasz GO, to mu pzwól na to czego sobie życzy, miłość wszystko wybacza.........!!!

Gość Ola22
hhhhhhhhhhhhhh jesli chodzi o mnie to tak moj maz tez byl kiedys jeszcze jak mnie nie znal z 2 kobietami fizycznie.On jest dla mnie pierwszym i on zaluje bardzo tego co zrobil w mlodosci , jak sam mowil glupota, wplyw kolegow i ....ale wie teraz ze to nie mialo nic wspolnego z miloscia i bylo zwierzece, bo to sex, bez pieszczot, prezerwatyw... czysty pozbawiony milosci i uczucia seans zaspokojenia popedu.Dopiero jak mnie poznal , a ja mam inne podejscie do zycia, odkryl co to jest milosc i sex z milosci, czulosc, pieszczoty i prawdziwa namietnosc i szczytowanie mocniejsze bo z osoba ktora sie kocha i dlatego zaluje tamtego, bo to nie chodzi o podszkolenie sie zebynam bylo teraz dobrze, wlasnie ja sie z nikim wczesniej nie kochalam i wiedzialam jak sie zachowac, bo podchodzilam do tego z miloscia i jak powiedzial moj maz, to on sie ode mnie na uczyl tego i jest nam cudownie i dla niego ze mna byl pierwszy raz , bo dopiero odkryl na czym to polega, ze na milosci. a jesli chodzi o myslenie ze on kogos dotykal boli mnie to i ciezko mi bylo z tym, ale wiem ze tego teraz bardzo zaluje i dlatego staram sie o tym nie myselc Wiec nie mowmy ,ze zycie jest inne , ze statystyki sa takie czy inne.. tu chodzi o nas o ludzi , o to jakie my mamy podejscie do zycia i milosci ja sie tego trzymam i to nie jest bajka , to jest mozliwe jeslli poprostu pozostaje sie soba a nie patrzy na swiat i na statystyki mowiac: "takie jest teraz zycie" to my mamy wolna wole wyboru wiec to od nas zalezy jakie ono bedzie czy z miloscia zapanbrat czy bez milosci tylko zwykla seksuanosc

Gość Ola22
....i to nie jest tak, ze jesli wczesniej z kims sie nie spalo to jest sie beznadziejnym w lozku, szczegolnie tlumaczenia , ze facet musi sie pod szkolic i dlatego sobie uzywa zeby mu w przyszlosci bylo dobrze -BZDURA , to jest poprostu usprawiedliwianie siebie i czegos co nie powinno miec nigdy miejsca w prawdziewj milosci.Jesli sa osoby ktore chca ze soba byc i naprawde sie kochaja, to sami stwarzaja rozne pomysly by bylo im lepiej , przede wszystkim duze znaczenie ma w tym rozmowa i uczucie do drugiej osoby i wtedy takie codzienne zycie jest inne i seksualne tez jest obfite i bardzo zaspakajajace, ze sie nie potrzebuje innych bodzcow. To nie sa teorie ,to jest prawdziwe zycie jesli chcemy i pozwolimy sobie wlasnie tak zyc,a nie szukamy sobie nowosci gdzies indziej. to nie jest tak ,ze ja sobie pisze ,a przeciez nie wiem co bedzie dalej, ze moj maz tez moze mnie zdradzic ,nie boje sie tego bo wiem ze przy mnie jest mu dobrze,bo stworzylam mu inny swiat i dziekuje mi za to ,ze dzieki temu on tez sie zmienil.Dlatego nasz zwiazek budujemy na prawdziwej milosci i mam nadzieje ze tak bedzie Wiec poprostu ,to ze siegamy po innych facetow czy kobiety probujac z nimi seksualnosci jest w dzisiejszym swiecie bardzo proste i nudne,ale ekscytujace jest gdy siega sie po cos wyzszego , po prawdziwa milosc zbudowana na wiernosci,to jest ekscytujace i milo mi teraz slyszec jak moj maz mi dziekuje za to ze sie dzieki mnie zmienil, bo tera wie ze czuje sie szczesliwy tak naprawde i nie musi szukac tego gdzies indziej...

Gość orginalana zakłopotanaa
Dzieki za wypowiedzi! Własnie wrocilam z rozmowyz z chlopakiem... byla dluga i szczera... Pow. mu o mioch obawach... o tym co moze byc potem i ze nie chec tego...i ze jakon dalej tak chce to nasz zwiaek nie ma szensu ciagnac dalej...po czym on mnie przytulil i pow ze mnie Kocha... SZEPNAL MI DO UCHA KILKA SLOW KTORE SPRAWILY ZE POCZULAM JAK MU ZALEZY NA MNIE! Obiecaimy sobie ze jak jestesmy razm to nic takiego nie zajdzie i dalej na wiernosci i zaufaniu bedziemy opoierac nasz zwiazek!! A jego ciekawosc??Tak szybko odeszla jak sie pojwila... :))

Gość przypadkowy czytelnik
I tak trzymaj. Poważny związek wymaga poważnych rozmów. Każdy ma "prawo zbłądzić, pomylić się". Jeśli jest jednak uczciwy, potrafi się do tego przyznać, zrozumieć swój błąd i wyciągnąć z tego wnioski. Mam nadzieję, że Wam się to udało. POWODZENIA.

Gość pytek
ja bym mu pozwolił, musi Cię strasznie Kochac skoro chce spróbować z inną, zgódź się i zrób to samo. naprawdę to jest wspaniałe doświadczenie i napewno WAS do siebie przybliży. CO ZA DEBILE :-/

Gość orginalana zakłopotanaa
Ludzka rzecz pomylic sie... Zrozumiec tez... wybaczyc sam fakt myslenia tez... Jestem zadowolona bo wiem ze ta rozmowa duzo dala!! Nie dziekuje:)) I szystkim zycze szczescia i zrozumienia!!!!! :)) :P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
a gdzie sa Ci co zdradzaja?? Niech oni pow. jak to jest.... moze ich przezycia negatywne naucza innych!!!:P

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
Ze jak kochac i byc to tylko z jedna osoba a nie myslec o innych... Gratki udanej rozmowy:))

Gość ashabacniachihalhi
Oj laska to daj chlopakowi takiego sexu ze juz nigdy nie pomyskli o innej zrob taki wieczor zaplanuj wszystko pokaz mu co Ty umiesz i po wszystkim zapytaj czy nadal mysli o innej!!! powodzenia!!:P

Gość kurki rurki
ciekawosc to sciema...jezeli komus jest swietnie w lozku i jest zaspokajany to czemy ma chciec innej osoby?nie rozumiem tego ja jestem pierwsza kobieta seksualna swojego chlopaka a ja jego i jestesmy szczesliwi bo sie zaspokajamy...