Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dindi

Fotelik Deltim Maly Podroznik- Wasze opinie

Polecane posty

Mam zamiar kupic fotelik dla dziecka,ale zastanawiam sie jaki.Wydaje mi sie,ze z deltima jest ok bo rosnie razem z dzieckim i jest w miare tani.Myslalam tez o ramatti,ale on jest do 18kg i co pozniej?Jak dziecko bedzie za male zeby jezdzic na podstawce?Nie mam zamiaru kupowac jeszcze jednego.A w Deltimie moze jezdzic do 36kg.Jakie sa wasze opinie.czekam

ja mam Ramatti taki do chyba 12 kg i muszę powiedzieć, że troszkę mi pękł steropian w środku, mimo, że w samochodzie rzadko jeździ, bardziej używałam w domu jako leżaczka. Dlatego myślę, że nie ma co kupować takich kombajnów, bo zepsuje się i do wyrzucenia, a tak kupujesz na następny etap i z głowy. Zależy jeszcze ile kosztuje.

dziecko jest na razie malutkie-ma prawie pol roku i wazy juz ponad 8kg.Wiem,ze to jeszcze wczesnie na zakup,ale chcialam sie zorientowac.Na razie wozimy Mala w foteliku ramatii do 13kg.

Jeśli rzeczywiście jest potzeba przewożenia maleńkiego dziecka, to najlepiej kupic odpowiedni fotelik, czyli od 0 do 9 kg. Te niby \"wkładki dla noworodków\" dodawane do, jak to nazwałaś, kombajnów zupełnie nie zdają egazminu.

O, już widzę odpowiedź. My mamy Baby dreams, o ile się nie mylę, to właśnie od 9 do 36 kg.

Ja proponuję fotelik GRACO. Jego przedział wagowy jest od zera do trzydziestu sześciu miesięcy. Jest jak wiadomo bardzo uniwersalny i wystarczy na bardzo długo. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco każdej mamie.