Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 偶elowa amatorka

Czy ktos pomoze mi w zakladaniu paznokci zelowych???

Polecane posty

Go艣膰 nahst
nie rozumiem tych wszystkich dziewczyn, kt贸re czepiaj膮 si臋 innych, 偶e chc膮 si臋 czego艣 dowiedzie膰 a s膮 bez kursu... sam kurs nie wystarczy... nie zawsze przeka偶a to wszystko co jest potrzebne... czasami nawet wi臋cej si臋 dowiesz poprostu czytaj膮膰 fora i szperaj膮c w necie skoro tak sie martwia, ze te poczatkujace zepsuja sobie paznokcie, to niech tego nie komentuja, tylko pomoga... kazdy musi od czegos zaczac... ja zaczynalam od zera... czytalam fora i szperalam w necie... kupowalam plytki \"krok po kroku\" i zakupilam zestaw... cwiczylam tylko na sobie... posz艂am do szko艂y na kierunek stylizacja paznokci, tam uzupelnilam wiadomosci o stylizacji... teraz mam kurs :) i dyplom ukonczenia szkoly ze specjalizacja : stylizacja paznokci :) liczy sie przedewszystkim znajomosc przeciwskazan do przedluzania, higiena pracy, i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc!!! i nadal czytam fora i przegladam strony internetowe, jak rowniez bywam na przeroznych kongresach, targach itp caly czas poszerzam swoja wiedze... w kazdym badz razie bardzo duzo czasu nalezy poswiecic na zebranie odpowiedniej wiedzy i cwiczenia a dziewczyny ktore same sie ucza, to jesli naprawde beda to robily z pasja i zaangazowaniem naucza sie wiele i beda bardzo dobre... albo poprostu zajma sie czyms innym, jesli to nie bedzie im szlo...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do annaaaaaaaaa
"a nech robia idiotki zobaczymy jak d艂ugo beda trzymac sie pazurki" WE殴 SIE LECZ DZIEWCZYNO! JA MAM KURS, I SZCZERZE CI POWIEM, 呕E TO MI NIC NIE DA艁O, BO WSZYSTKO WIEDZIA艁AMJU呕 WCZE艢NIEJ:/ TRAKTUJESZ TE DZIEWCZYNY BEZ KURSU JAK JAKIE艢 KRETYNKI CO 呕YCIA NIE ZNAJ膭, A PRAWDA JEST TAKA 呕E TY TE呕 NA PEWNO NIE ZACZYNA艁A艢 JAK PROFESJONALISTKA. ZASTAN脫W SI臉 NAD TYM CO TU PISZESZ, BO TU SI臉 R A D Z I A NIE U P O K A R Z A:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koloryzowanie
hehehe, strasznie mi si臋 chc臋 艣mia膰 z tych wszystkich wypowiedzi. niekoniecznie bez kursu nie mo偶na zna膰 jakie mog膮 by膰 choroby, po drugie nie wam osoba pytaj膮ca b臋dzie jak co艣 niszczy膰 paznokcie, wi臋c mo偶na odpowiedzie膰, korona z g艂贸wek ksi臋偶niczk膮 nie spadnie. a tutaj link do kobiety Bez Kursu "Tej Gorszej i G艂upszej kt贸ra nie umie modelowa膰 zrobionego paznokcie i w og贸le na KURS Z NI膭!" http://worldofnails-gal.blogspot.com/ nie jedna z was profesjonalistek chcia艂aby tak umie膰. :D:D wszyscy jeste艣cie tandeciarami lec膮cymi na kas臋, a gdzie luz i zabawa? 偶al 偶al 偶al. ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiotelowa
Dok艂adnie zgadzam si臋 z przedm贸wczyniami. Ja widzia艂am jedna dziewczyn臋 kt贸ra uczy艂a sie z porad na naszym forum i robi przepiekne paznokcie, 艂adniejsze ni偶 moje- a ja jestem po kursie i doszkoleniach... Takiej krzywej jak膮 wykonuje nie powstydzi艂a by si臋 niejedna pracuj膮ca w salonie babeczka! Zapraszamy: http://nailbeauty.mojeforum.net/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena 83
czy ktos mi pomoze jak w godzinke uzupelnic paznokcie zelowe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena 83
czy ktos mi pomoze jak w godzinke uzupelnic paznokcie zelowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena 83
czy ktos mi pomoze jak w godzinke uzupelnic paznokcie zelowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowyczar
to jest w skr贸cie;p trzeba odsun膮膰 skorki potem pilnikiem i bloczkiem pi艂ujesz paznokcie tak by wyr贸wna膰 miejsce odrostu a 偶elu 偶eby po prostu odrosty by艂y nie widoczne. przemywasz paznokcie cleanerem i dajesz cieka warstw臋 偶elu lub lakieru.ja daje lakier gdy odrost jest niewielki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena 83
Dzieki ze ktos w koncu odpowiedzial....ale to jest chyba mozliwe przy malym odroscie...bo jak klientka mi przychodzi po 40 dniach chyba raczej nie dam rady wyrobic sie w godzionke?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e2w6a
wchodzac na stronke chcialam sie czegos dowiedziec ale jest ciezko wiele dziewczyn kloci sie i po co!! to was sposob na zycie czy co ?? zamiast sie klocic powinnysy wesprzec dzieczyny ktore nic nie weidza przeciez nie zabiora nam wszystkich klientek. Czasem wazrto jest pomoc a nie dochodzic sie tylko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aw157
albo o tych http://www.allegro.pl/item642273761_zestaw_uv_do_pielegnacji_paznokci_lampa_36w.html https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=657975526&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka艣艣...
Ello...Zamierzam zakupi膰 wszystkie przybory potrzebne do robienia paznokci 偶elowych... Strasznie mi si臋 to podoba i chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 dok艂adnie jak si臋 to robi krok po kroku... hm? Help! ;/ Piszcie na gadu: 10902245. Z g贸ry thx ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korebko
Witam! Ja ko艅czy艂am kurs 8 miesi臋cy temu. Zap艂aci艂am za niego w Krakowie 1900 z艂 i bardzo 偶a艂uj臋 wydanych pieni臋dzy. M臋czy艂am si臋 bardzo, poniewa偶 w grupie ok 20 os贸b w jednym czasie pr贸buj膮cych zosta膰 '偶elowymi' nie jest si臋 w stanie nauczy膰 wszystkiego pod okiem specjalisty. Uwierzcie mi, wiele rzeczy, przed kursem znalaz艂am w ksi膮偶kach i na p艂ytach CD kupionych na Allegro. Teraz robi臋 paznokcie, mam sta艂e klientki, ale 偶adna z nich nigdy nie prosi艂a mnie o pokazanie dyplomu. Ja najbardziej skupiam si臋 na estetyce i higienie d艂oni. Przed prac膮 z 偶elem robi臋 klientkom k膮piele d艂oni w ciep艂ej wodzie z dodatkiem olejku r贸偶anego, nast臋pnie dezynfekuj臋 i konserwuj臋 paznokcie i dopiero potem zaczynam prac臋 z 偶elem. Tips z klejem jednak tak bardzo nie niszczy p艂ytki paznokcia, jak sam 偶el formowany szablonem... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 8989
Moje zdanie na ten temat jest takie.. Robi艂am kilka razy tipsy u kosmetyczki, p艂aci艂am zawsze 90-100z艂, i ju偶 pierwszego dnia mia艂am p臋che偶yki powietrza a co za tym idzie, po nieca艂ych dw贸ch tygodniach odpada艂y same. Gdy chcia艂am cos z tym zrobi膰 kosmetyczka nagfle mia艂a pilny wyjazd.. a ostatnio zrobi艂am tipsy u dziewczyny kt贸ra jest samoukiem, robi ju偶 3 lata i dopiero teraz widze jak wygl膮daj膮 pi臋kne przed艂u偶one paznokcie! Mam ju偶 3 tydzie艅 i nic si臋 z nimi nie dzieje! Wazne jest to, 偶eby dobrze zdezynfekowa膰 d艂onie klientki! Wtedy napewno nie bedzie 偶adnej gzrybicy, 偶aden g艂upi kurs do tego niepotrzebny, w dodatku taki ktory trwa 3 dni! 偶al, jak mo偶na w tak krotkim czasie nauczyc sie wszystkiego! Dziewczyny, kt贸re ucz膮 sie same, szperaja w necie, ksi膮偶kach, pytaj膮 i napewno wiedz膮 du偶o wi臋cej ni偶 po kursie.. Oczywi艣cie nie mowie zeby nie robic kursu, do pracy w salonie wiadomo ze potrzebny jest kurs, ale dziewczyny ktore robia tipsy w domu tez robi膮 pi臋knie, czysto i estetycznie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Violciag
Wsp贸艂czuj臋.....Ale uwierz mi, 偶e kurs nie ma tu nic do rzeczy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Violciag
Powiem tak.....albo co艣 si臋 robi dla kasy albo dla przyjemno艣ci......czyli, albo Ci臋 olewam, albo si臋staram..... Mam przyk艂ad...paznokcie robi臋 z wielkiego doskoku...wi臋ksz膮 po艂ow臋 偶ycia sp臋dzam niestety w Niemczech przy starej babci.....ale i ona ma swoje wymagania.....Uwierzcie mi ,,,,ze nie ma z艂ych i dobrych stylistek......zaczepno艣膰 偶eluy ma si臋 wiele do naturalnej p艂ytki paznokcia. Jest fajna p艂ytka kt贸ra ma super PH i wtedy nie ma problema......wtedy nie trzeba primera itd... mimo, ze producenci zalecaja.....aleeeeeeeeeeeeeeeeeee...........zdarza sie p艂ytka, 偶e musisz go u偶y膰! sama p艂ytka jest w samie sobie t艂usta i nawet primer ci nie pomo偶e...nie b臋d臋 tu farmazoni膰 jakmoje popprzedniczki o kursach, ja go nigdy nie mia艂am, a mam profesjonalne studio zarejestrowane i to u siebie w domu, tak wi臋c te wszystkie szczypawice zapraszam, te z certyfikatami nawet......to forum powsta艂o nioe dla konkurencji....tylko dla porad!!!!!!!!!!! g艂upie pipy!!!!! to has艂o mego m臋偶a kt贸ry dzielnie mi w tym pomaga:)

Udost臋pnij ten post

Z kursem, czy bez kursu, trzeba si臋 zna膰 i umie膰 to robi膰:/ Mi przed studni贸wk膮 kosmetyczka po studiach tak spi艂owa艂a p艂ytk臋 do tips贸w, 偶e 偶ywym ogniem mnie pali艂y... Mia艂am dos艂ownie takie zapadni臋cia, a rysy po pilniku by艂o zna膰 dop贸ki paznokcie nie odros艂y... Nie wspominaj膮c o tym, ze mi na 2gi dzie艅 ze 3 tipsy p臋k艂y, a 偶el po odpryskiwa艂 jak lakier... I chodzi艂am na poprawki do dziewczyny po kursie. I by艂am bardzo zadowolona... A na normalne, w miar臋 zdrowe paznokcie musia艂am czeka膰 p贸艂 roku... Ale to fakt, jak膮艣 wiedz臋 na temat higieny z tym zwi膮zanej trzeba mie膰... Byle nie tak膮 jak ta kosmetyczka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karla.
a ja Wam powiem tyle, nie czujcie sie lepsze dlatego, 偶e Wy by艂y艣cie na kursie. bo tego co jest na kursie to ka偶dy mo偶e si臋 sam nauczy膰 po czasie. a tak tylko pieni膮dze id膮 w b艂oto wg mnie. Ja robie pazurki od jakiego艣 czasu sama bez 偶adnego kursu i trzymaj膮 si臋 d艂ugo i nikt na nie nie narzeka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katebgd
hehe.. Kurs czy studia nie swiadcz膮 o tym 偶e jestes dobra. Ja od trzech lat robie u kole偶anki ktora jest samoukiem nie mia艂am ani z 偶adnych schorze艅 paznokci ani nic podobnego. Smieje sie gdy czytam niekt贸re wypowiedzi. Wielkie panie uczone.

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki pomozcie, chcialabym kupic jakis zestaw do paznokci zelowych, alejak ogladalam na allegro to tam jest same badziewie. Czy mozecie mi zdradzic gdzie kupujecie te wszystkie ozdoby, zele itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 menika
DO lena0000 witam,ja kupi艂am pare miesi臋cy na allegro Simply Nails,ca艂y zestaw,spodziewalam si臋 badziewia,ale teraz po czasie mog臋 powiedzie膰 偶e firma calkiem niez艂a ,偶el szybko si臋 utwardza艂,klej ok,nic si臋 nie rozlewa艂o poza paznokcia,by艂am zadowolona,dobrze mi si臋 na tym pracowa艂o. Ale jak ju偶 mi si臋 wszystko poko艅czy艂o dokupi艂am produkty z sun flowera i teraz jestem mega zadowolona ,na tamtych dobrze si臋 pracowa艂o,ale na tych jeszcze lepiej.Tak偶e mog臋 Ci na pocz膮tek poleci膰 simply nails,bo sama mia艂am :)Ale je艣li chcesz na sam pocz膮tek mie膰 ju偶 co艣 lepszego to skompletuj sobie z jednej firmy ca艂y zestawik,sun flower jest dobry no i nie az taki drogi,IBD ju偶 dro偶sze..jak uwazasz ,ja tu tylko wyrazi艂am swoje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 silverghost
A ja chodz臋 do r贸偶nych kosmetyczek od 4 lat - super profesjonalistki, na 艣cianach mn贸stwo dyplom贸w ze szkole艅, a paznockcie ci膮gle robione byle jak. I oczywi艣cie ka偶da z nich ma si臋 za kogo艣 super, a nie za "byle tipsiar臋". Zanim si臋 zdecydowa艂am na 偶ele, przez lata malowa艂am sobie i zdobi艂am sama, ale 偶ele s膮 trwalsze i dlatego zmieni艂am. Przykro mi stwierdzi膰, ale nie trafi艂am jeszcze na kosmetyczk臋, kt贸ra zrobi艂aby mi paznokcie tak, 偶ebym by艂a zadowolona. Mo偶e jestem wymagaj膮ca, ale je艣li 偶el jest krzywo na艂o偶ony albo po ma艂ym uzupe艂nieniu wida膰, gdzie by艂 stary 偶el, albo kiedy paznokie膰 艂apie powietrze po 2 dniach... I je偶d偶臋 co 2 tygodnie, regularnie. Ostatnio pomy艣la艂am, 偶e zaczn臋 robi膰 sobie sama. Sta膰 mnie na kurs, ale nie chce mi si臋 chodzi膰, nie zamierzam robi膰 nikomu innemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chiriko
JA chce sobie kupi膰 zestaw do 偶elu i ju偶 naprawd臋 du偶o czyta艂a o tym. O pielengnacji d艂oni przed i po, o chorobach, co je powoduje i czuje si臋 dobrze przygotowana do robienie paznokci. Wyszuka艂am kilku sposob贸w i opis贸w robienia paznokci. Nie uwa偶am 偶eby kurs by艂 mi specjalnie potrzebny. Moja kole偶anka robi艂a kurs, egzaminowali ja jej nauczycie i wystawiali certyfikat, pora偶ka, 100% zdawalno艣膰 (szko艂a sama nie popsuje sobie renomy). Chce kopi膰 zestaw taki jak to niekt贸rzy okre艣laj膮 typowo Allegro-wy (NAIL DESIGN) Moja znajoma z tej firmy korzysta, klientki s膮 zadowolone,moje 艣lubne paznokcie robiono tez 偶elem tej firmy i by艂y 艂adne, trzyma艂y si臋 bardzo d艂ugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chc膮ca i艣膰 na bal
Ale tu nie chodzi tylko o marke produkt贸w.............linie usmiechu lub krzywa C umiesz robi膰?

Udost臋pnij ten post

Witam. Mam do zaoferowania szybki kurs w formie prezentacji power-pointa mojego wykonania. Pokazane jest tutaj krok po proku jak zrobic paznokcie, jak wtapiac ozdoby w 偶el oraz jak uzupe艂nia膰 takie paznokcie. Prezentacja zawiera ponad 70 slajd贸w ze zdj臋ciami i opisem mojego wykonania. Czy kto艣 by艂by ch臋tny?? Cena 5z艂. Wysy艂am na poczte po wp艂acie pieni膮zk贸w na konto. Oto link do allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=992 216883 oraz na fbl http://www.photoblog.pl/ozdopki/ Jest kto艣 ch臋tny??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zel
el_ch i cytrynusia to dziwki i idiotki chyba nie wiedz膮 co m贸wi膮

Udost臋pnij ten post