Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

kurwaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! czekalam dzis 3 godziny na wpis z durnych zajec. w efekcie go dostalam. rzymu kurwa nie zaliczylam i bede musiala dymac do faceta jeszcze raz w przyszla srode. no zesz kurwa ja pierdole jakie zycie jest ciezkie!!!!!!!!!

Mufra!! Agenciaro!! :P Nie stersuj się.. wszędzie jest to samo :o Co zronić :( Wpadłam tylko spytać czy zdjątka doszły.. ???????? I wracam w objęcia psychologii :o ❤️

Ps. Ja kupiłam sobie dziś tabletki uspokajające bo bym chyba umarła na tych ustnych. Ja to chora jestem.. nawet wykładowcy mnie pytają czy byłam u lekarza, czy mam tak zawsze itp :( Tak wszystko przeżywam...... gdybym nie przeżyła sesji.... pamiętajcie o mnie :P :D Idę ❤️

bombuś zdjęcia doszły. kurcze, mam nieodparte wrazenie, ze ja Cie gdzies widzialam :P ale ludzie sa do siebie podobni wiec pewnie to tylko wrazenie. poza tym jestem niewyobrazalnie kurwa zla jak cholera na siebie, swoja glupote i naiwnosc. aczkolwiek z calego serca dziekuje Anielce, ktora mnie przed tymi moimi cechami szczesliwie uratowala 👄🌼 napisze Wam o co chodzi jak juz sie na czyms wyzyje...

jestem zjebana jak kon po westernie, sorki za slownik, nog nie czuje, bylam dzisiaj w pracy i mialam zajob ze 5 minut nie sziedzialam:(

Mufra- jak już wspomniałam jak tylko mogę to pomogę:D Cieszę się...;) Rumianku- nieżły ten filmik,...ostatnio widziałam go w programie prezz takiego durnia prowadzonwego, zapomniałam nazwiska:P Bombuś- a Ty sie tak nie denerwuj, a wiesz co....ja miałam to samo na maturez ustnej z polskiego.....praiwe zemdlałam ze stresu...wodę mi nawet podali...i oczywiście wszystko zapomniałam:( ciekawa jestem jak będzie na studiach..;/już się boję...:) A gdzie reszta?? w tą sobotę zbieramy się i pijemy za zdrowie pary młodej:D kurcze no weselicho będzie:D A ja zmykam do babuni i dzadziunia...buziaki....

aaaa wiecie co jak sobie pomyśle dzisiaj nasza Owieczka jest panna młoda:D:D:D Musimy to uczcić więc pijemy dzisiaj i jutro za ich zdrowie niech będą cudownym małżeństwem i żyja ze soba bardzo dłuuuuugo:D:D:D:D😍😍😍😍

Mufra ale dobrze ze powiedziałaś mamie:) zobaczysz ze jakos to zniosą:) Miśku nie przjemuj się tym Rzymem😍Kochana zdasz to w koncu i bedzie tylko wspomnieniem😍 Anielko a Ty jak sie tam nam trzymasz?:) Heh Piotrek ma syndrom Lessie wróc:P Bombusiu Ty sie nam tam trzymaj! jej tyle aż egzaminów ale pewnie pięknie to pozdajesz:) Rumianeczku mam nadzieje ze odpoczęłas wczoraj?😍 Dla nieobecnych o których myślimy bardzo intensywnie i tesknimy wielkie 😍😍 heh u mnie w kratkę.Z D to jest takie sobie nie odzywamy się do siebie nie wiem ja sie nie odezwe bo sie pokłociliśmy i czekam aż teraz on coś zrobi i na razie ciszaaaaaaaa.....trudno ma czas do niedzieli a jak nie to niech spada.Mam tego dośc. Za to poznałam fajnego kumpla ja i moja Ania pamietacie Rafała jak Wam pisałam jaka pierdoła z tym kwiatem była na początku? on jest strasznie podobny do niego ma jego zagrania ale jest sympatyczny:) wczoraj byłysmy z nim na piwku:) dowiedziałyśmy sie dużo rzeczy o nim mam tylko nadzieje ze to nie jakaś jego poza nie ufam mu ale tak sobie mysle ze cały czas by nie udawał;) nie no jest spoko i dużo przeszedł z dziewczyną jedna az mi go szkoda było jak opowiadał jak go zraniła...heh też jesteśmy france:P Kuzwa w poniedziałek mam giga egzamin potemw tym tygodniu jeszcze dwa...heh nie wiem jak ja to zdam bedzie cud! a za tydzien jade do Zakopca:):D

Dziewczynki wysłałam od nas Owieczce życzenia aby była najszcześliwsza:):) za nie długo się odezwie:):) 😍

no tak, dzis nasza Owieczka jest panna mloda :) o ktorej to wielkie wydarzenie? bo godzina jakos mi umknela :) Owczuś wszystkiego naj w malzenskim życiu i żebyśmy w miare szybko zostaly ciociami ;) 👄🌼

Bobry wieczór! Grrrrrrrrr Dziewczyny odwala mi :/ Spałam dziś 1,5 godz (jeszcze jakaś banda cymbałków wyjących pod moim oknem nie dawała mi spać) a później 11 godz w szkole :o Ale żyję :P Cały czas myślę o naszej Owczuni.. co teraz robi itp :) Nasza Panna Młoda :D:D:D Owczuś Ty wiesz ❤️ Spadam się kuć bo jutro znów egzamin 😭

Owieczko tu forumowiczka marnotrawna-wszystkiego najlepszego na nowej drodze!Zebys zawsze byla szczesliwa mam nadzieje ze sie dobrze bawisz i ze pogode masz sliczna duzo usciskow! Dla Was tez dziewczyny

NIECH IM GWIAZDKA POMYSLNOSCI NIGDY NIEEEEEE ZAGASNIEEEEE NIGDY NIEEEEE ZAGASNIEEEEEEEE A KTO Z NAMI NIE WYPIJEEEEE NIECH POD STOLEM TRZASNIE A KTO Z NAMI NIE WYPIJEEEEE NIECH POD STOLEM TRZASNIE:D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 TO DLA NASZEJ OWIECZKI ODE MNIE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA NA POPRAWINY:)

Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej. I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny. Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze. Niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują! Wesołe dziecięce uśmiechy niech nad tym wszystkim górują! Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży, niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej! Nie wszystko jest złotem, co się świecić raczy. W życiu są radości i chwile rozpaczy. Wam jednak niech słonko całe życie świeci, miejcie radość z życia i pociechę z dzieci. W miłości serc dwoje, jedno słodkie bicie, łatwe trudy, znoje, gdzie -wolnych serc dwoje. W małżeństwie - nastroje, burzliwe pożycie, w miłości serc dwoje, jedno słodkie bicie. Gdy Was Bóg na niebie zbliżył dziś do siebie, niech przy Was zostanie Szczęście i kochanie. Wśród kwiatów zieleni, I słońca płomieni. Żyjcie długo i szczęśliwie, Nowozaślubieni. Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem idzie się we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata. Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy. W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita, Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni, a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni. Miłość jedyna jest, Miłość nie zna końca, Miłość cierpliwa jest, zawsze ufająca. Wszystko potrafi znieść, Wszystko oddać umie, Życiu nadaje sens, Każdego zrozumie ...

Gabi cudny ten eee wierszyk:D:D:D Jak tam praca?;) Kiguś napisz więcej co tam u Ciebie tęskniłyśmy😍 Bombusia trzymamy kciuki😍 Mufra i jak przygotowania do wyjazdu? Ech wiecie co ten Robercik mnie rozwala tak biedny chłopak kombinuje że szok:P wczoraj założył komitywę z moją Anią oczywiście ja wszystko wiem:P żeby mu pomogła i jak coś będzie robił źle uświadomiła go:P heh niezły jest naprawde go lubie:) tez spadam zakuwac:)

giga piekny wierszyk :) Nalus widze, ze Robercik nie traci czasu :D grrrrrr jutro mam egzamin z historii polski :O kulam dzis do 3 w nocy i tej nocy pewnie bedzie podobnie. poza tym Tata poczestowal mnie juz z rana prochem na bol zoladka bo az mnie skreca na mysl o jutrze 😭 ide kuc :O

to nie moj wierszyk ale tak mi sie spodobal wiec postanowilam go wkleic w koncu mamy taka okazje:)

Robercik mnie powala:D pisał do Anki o 2 w nocy aby coś zrobiła i czy ma szanse u mnie co ja o nim myśle itp:P chyba padne:P ale szczerze cos mnie w nim pociąga;) i tak naprawde to bardzo dużo mi pomaga nie myśle już tak intensywnie o D i nie przejmuje się nim... Mufra oj biedactwo ja tez zakuwam ale damy rade! Kto jak nie my;) Gigusia naprawde śliczne to a okazja ba oczywiscie ze jest teraz trzeba poczekac na zdjecia naszej ślicznej Pary Młodej:D

Owieczko 😍 :) mam nadizeje ze wiesz ze bez opisu twojego wesela nie masz po co tu przychodzic??:) mufra nie bierz tab przeciwbolowej na bol zoladka bo jezeli boli cie ze stresu to lepsza bedzie nospa - rozkurczowe:) bo sie skurcza a nospa jest na miesniowke gladka Nala to ja juz nic nie rozumiem z tym Roberteem???? a u mnie nic ciekawego mam wrzesien z laciny i wrzesien z chem (zabraklo mi 1pkt do zdania egz) jutro 3 ci termin histologii

Anusia ten Robercik to jest taki kumpel ktorego poznałyśmy zupełnie przypadkiem i ten Robercik chce być ze mną i kombinuje jak moze żebym ja chciała być z nim...ale na ten moment mimo wszystko sie boje sprobowac bo i tak jeszcze istniej D w mojej świadomości ale czas pokaze co bedzie to bedzie:)heh ale Robercik wyjezdza na miesiąc do Niemiec w lato ja to mam jakieś fatumz tymi facetami:P Oj Miśku jutro na pewno zdasz a tamte pięknie pozdajesz we wrześniu:) trzymam kciuki za Was kochane😍

Owieczko buziaczki kochana:* wszystkiego dobrego, najlepszego:D na nowej drodze zycia...duzo duzo duzo szcescia , radosci... Gorzko gorzko gorzko....👄👄👄👄 A u mnie nic nowego...;) wczoraj byłam z kumpela na piw....ach:)no i wróciłam o 5 nad ranem...ups....ale u niej spałam w sumie było fajnie:P Właśnie wróciła, idę pod prysznica i dalej...mama mnie wkurzyła więc w domu nie chce mi się siedzieć nawet na minute..:( buziaczki owieczko jeszce raz:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:

anussska wielki 😘 dla Ciebie :) wzielm nospe i powoli moj zoladek sie uspokaja :D DZIEKUJE 😘

jutro 14.00 - TRZYMAĆ KCIUKI bardzo proszę za mnie i moją historię Polski. a z ciekawszych informacji to facet z Irlandii wyslala mi dzis czesc dokumentow i na pierwszy rzut oka wygladaja na prawdziwe. zobaczymy co sie okaze jak wnikne glebiej w ich autentycznosc. a z mniej ciekawych onformacji to we wrzesniu na 100% czeka mnie poprawka z Polski 😭

ja tez mufra trzymam za ciebie i za wszystkie zdajace w wirze zaliczen i egzaminow:) a pomyslec ze rok temu przejmowalam sie matura przeciez to byl pryszcz:)