Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

veni, vidi, spierdoliłam (odnosnie historii) poza tym powiedzialam Babci, Dziadkowi, Tacie, i Wiesi (siostrze Mamy) o wyjezdzie. babcie stwierdzila, ze nigdzie nie pojade, Wiesia powiedziala, ze Tata mi nie pozwoli, Dziadka jakos specjalnie to nie obeszlo a Tata mial pokerowa mine. Wujek sie dowie jak z pracy wroci. poza tym dostalam dzis perfumy za 150zl za darmo :D bo powiedzialam, ktory zapach mi sie bardziej podoba, co sadze o cenie i ze jestem biedna studentka, ktora idzie na egzamin :) no i mam perfumy ale troche za mocne wiec oddam Mamie :)

mufra ale Ci sie trafilo z tymi perfumami, ja musze mamie kraśc, bo ona ma ich pelno, :P byłam dziś na areobiku, troszku sie wyzylam..juz mi prezszlo...od dwoch dni mam zly humorek...dzwoinil do mnie Piotr i rozmowa wygladala\"co u Ciebie, a u mnie tak...\" i na razie...karta sie skonczyla...podobno kupil karte za 9 euro i na 25 minut... a jutro do pracy i mi sie nie chce...ble ble ble.... Mufra oczywiscie ze wszytsko zdasz..;P wiadomo ze wierze w kazda jedna:D bombus- sliczny ten kotek, ale sliczniejsza jestes Ty:*👄 no to zmykam:) aha w tym tyg skladam papiery do szkoly....chyba pedagogika:D

Hej Słoneczka! Anieluś nie żartuj sobie ze mnie :P:P Nieładnie tak się nabijać z pokrzywdzonej przez los :P Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wyboru jakiego dokonasz co do studiów.. zastanów się porządnie bo to będzie Twoja przyszłość - tzn żebyś nie minęła się z powołaniem tak jak ja :P Bo ja to czasami myślę, że moim powołaniem jest MiŁoŚć :P :D:D A co!! :P Hmmmm tylko w jakim zawodzie to by się przydało.... ok... wolę nie wiedzieć......... :P Już tak mam dość.... ale próbuję.. chociaż nie sądzę że obędzie się bez poprawek (nie będę Wam wszystkiego opisywać ale ta szkoła to masakra 😭 ) No ale nie jest źle - robię właśnie testy na czytanie i waham się między 80 a 100% więc chyba nie jest tak tragicznie :P Zrobiłam sobie małą przerwę, bo już mózg mi paruje :P Mufra aaaaaaaaaale mi się podobały pierwsze słowa Twojego ost postu :D Ty zawsze tak pozytywnie zaczynasz nam stronki 👄 :D Nie martw się - nie będzie tak źle. A, że to historia - masz prawo zawalić ;) NIENAWIDZĘ HISTORIIIIIII bleeeeeeee A reszta Dziewuszątek jak żyje?? Jak sesje?? Grrrrrrrrr oby do wakacji... Aaaaaaaaaa Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Wybieram się z Miśkiem w góry na początku lipca................ wiecie co mi chodzi po głowie....... ;) :D A jak się podobała pioseneczka?? Ja się od niej uzależniłam :) Buziam i spadam do testów 👄

wITAM to ja zabłąkana owieczka moge powrócic:) dziewczyny wpadalm na chwilke bo mąz mi okupuje komputer wiec niebardzo mam kiedy pisac zreszta tez pracuje no i za tydzien sie bronie :P czasmai was czytalam ale wstyd sie przyznac niepamietm co ktora i kiedy :P Anielko chce ci podzkowac za zdjecia przpiekne a jakie ty masz wlosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy piekne poprostu no ale do sedna, wieć jesliu chodzi o slub hmmm piekny i bajeczny i wogole :P no ale ktora pani mloda niebedzie mowila dobrze o swoim slubie co nie zreszta powywslqam wam toche zjec bo wszytskich suie nieda bo jak nrazie mam ich ponad 1000 a to jest jescze mniej niz polwa bo duzo osob mialo aparaty cyfrowe i dlatego :) no dobra koncze bo maz sie domaga internetu hihi aha a kupilsmy auto dzis o takie :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2828749 ide scilic loże MAŁŻEŃSKIE kocham wasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssss

owieczko nasza zblakana 🌼 ciesze sie, ze w koncu Cie widze :) jeszcze raz buziaki z okazji slubu i juz nie moge sie doczekac zdjec :) jak tylko maz przestenie Cie az tak bardzo zajmowac :P napisz nam cos wiecej o slubie i kiedy z tego beda dzieci :P a autko bardzo ladne. a ja dzis mam nocke upojna i romantyczna jak zwykle, obfitujaca w \"ohy\" i \"ahy\" z prawem rzymskim gdyz poniewaz jutro mam zaliczenie tego cholernego roku :O ps. MUSZE DOROSNAC!

Owca!! Nareszcie :D:D:D:D:D:D C H C E M Y Z D J Ę C I A !!!!!!!! Cieszę się, że wszystko się udało :) A autko miodek :) :):):) A i ja nie mam nic przeciwko tysiącu zdjęć ;) :D Mufra powodzenia 👄 NALKAAAAAAA ❤️

czesc dzewuszki widze ze u was do przodu :) owieczko jeszcze raz moc usciskow eeehhh zazdroszcze... MUFRA Kurna kobieto jak wczoraj gadalysmy na gau to nie wiedzialam ze ty az tak zdsperowana ,,,co dalej? eeehhhh dziwuszki zrobcie cos tak jakos smutno i nudno sesja sieskonczyla juz na dobre a ja naprawde sie nudze bbbuuu

Kiguś 👄 Jak zyjesz Kobieto????????? Kobieto nudzisz się a nie piszesz wcale 😠 ożesz Ty!! :P Mi zostało jeszcze 6 egzaminów :o Idę spać 😴 Dziewczyny PLISSS jeszcze raz - te które nie odezwały się do mnie po psośbie sprzed jakiegoś czasu - odezwijcie się do mnie na GG (chociaż imię.. cokolwiek) bo kiedyś padł mi system i nie mam wszystkich numerów :( Dobranoc..

kig czy piszac o desperacji masz na mysli moje upojne noce i poranki z ksiazkami czy co innego? wlasciwie co bys nie miala na mysli to tak - moja desperacja w kazdej waznej dziedzinie jest obecnie ogromna do tego stopnia, ze dzis wybieram sie po czesc referencji, ktorych zamierzam miec 6. bombus zaraz napisze Ci maila z moim gg. poza tym - 6 egzaminow??? i do tego ZOSTALO? matko... ja umieram przy swoich 3... aha, od 12.00 do 13.00 trzymamy kciuki za Kasie zeby zaliczyla rok z rzymu i zeby facet napisal o Kasi duzo milych klamstw :P loviam Was 😘 (\"loviam\" to takie bardzo wyszukane slowko zaslyszane przeze mnie w tym roku w jakims pubie od bodajze 15nastolatki :D )

Mufra DziękI za nr :) już masz mój 👄 No ja mam 9 egz 😭 :(:( :o 😭 Umieram już :( Dziewuszki Owca pisała, żeby się na nią nie gniewać, jak znów jej nie będzie bo 21 ma obronę :) tzn musimy trzymać kciuki :) I Wam Miśki życzę POWODZWENIA.... oby przebrnąć bo ile można :o 😭 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Owieczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak miło ze u nas zawitałas...:P Kochana ja też nie mam nic prezciwko 1000zdjęć:) z chęcia bym oglądnęła Kubuś tez....mój bratanek lubi oglądać wasze zdjęcia:D Oczywiście buziaczki dla świeżej żonki:D 👄👄👄 no i ucałuj tam swojego mężusia od nas:) a gdzie chcesz...;) mufra- dasz rade z Rzymem....ja trzymam cały cas kciukasy.... Bombuś- powiem tak. Moim teraźniejszym marzeniem jest wybrać się na kierunek taniec, ale że nie mam pieniędzy...bo one są tylko w Kielcach...musze iść na ten kierunek na który chciałam iść chyba odkąd pamiętam...kolega powiedział, że jestem z delikatna...ale zobaczymy...jak na razie składam podanie...;)właśnie dzisiaj, zaraz , już wybieram się na miasto pozałatwiać zaświadczenie zdjęcia i takie tam...:P no i albo w piątek lub w poneidziałek już składam...a co tam...później będę się martwić że sobie nie poradze:) owieczko za Ciebie też trzymamy kciukasy:) a co tam u rumianka??a gdzie nala???gabi widziałam ze śpi z angielksim:) jeny, jak was tak czytam../...za rok tak samo bede pisała boje sie..... buziaki a ja zmyam..;)

Anielka napewno dasz radę!! I wcale się nie martw!! A ponarzekać czasem trzeba żeby sobie ulżyć :P:P Cieszę się, że zdecydowałaś się na studia. Napewno będziesz zadowolona :) A ja takiego muła złapałam.. nie wiem czego mam się uczyć 😭 No serio!! 😭 Właśnie wykąpałam moją kicię.. wiecie jak ona teraz wygląda?? :P :D:D :P Idę się kuć.... chociaż naprawdę nie wiem w co ręce włożyć :(

ojojojo wir pracy fajnie macie ja mam taki stan eeee \'nieprzysiadalny\' jak m swietlicki raczyl mowic eeeehhhh mufra no to dawaj kobieto przynajmniej bede miala z kim do pubu chodzic:) juz nawet nie wiem co tojest...

dziekuje dziewczyny za wsparcie, przyda mi sie:) dzis zalatwilam wszytskie papiery:D mam nawet zdjecia, lae ladne....ahhh skromnosci nigdy nie za wiele:P w ogole to dzis mi do zdjecia kolezanka zrobila dwa dobierane. normalnie ludzie ,mnie na ulicy nie poznawali:)P kurcze poprosilam brata by mi zeskanowal, ale nie chcial:( ale juz wszytskie dokumenty mam, nawet wpisowe wplacilam i w piatek pelna para ide zlolozyc paiuery/:D mam nadzieje ze sie dostane:P mufra gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!wiedzilam ze zdasz, mowilam ze madra glowka z ciebie:) zmykam spac...troszku popilam z kolezanka:P a tak ze szczecsia, za podjeta decyzje:P buziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kig przeciez na takie madre studia to i tak mnie nie przyjma :P i cholercia, jakos tak po wczorajszym rzymie kiedy to twierdzilam i bylam swiecie przekonana, ze nic nie umiem a tu nagle nie odpowiedzialam raptem na 1 pytanie to jakos tak mysle, ze moze ja zdam ta sesje? a jak nie to coz, bede Ci wyjasniala znaczenie slowa \"pub\" chociaz przez ostatnie pol roku tez zapomnialam co to :P anielka jestes chyba cudem techniki bo po raz jeden z niewielu slysze, ze ktos ma ladne zdjecia legitymacyjne :) skladaj slonko te papiery, skladaj. teraz sie cieszysz a ja juz widze jak za rok bedzie tu Twoj wpis \"mam dosyc tej szkoly\" :D i ja z pewnoscia ebde sie z Toba w tym solidaryzowala :) a tak poza tym to dzis jade z Mama do okulisty a sama ide do potyka bo mi sie wada w jednym oku o -0,25 powiekszyla. w drugim od 5, jak nie 6, jest taka sama :) wiec bede miala nowe okulary. ale to tylko do chodzenia po domu bo do ludzi, jak po moich zdjeciach bylo widac, w okularach nie wychodze :P kochammmmmmmmmm Was ❤️

aha, zeby nie bylo: z tym od 5 albo 6 to chodzi o lata a nie o dioptrie :P

no i Irlandia poszla sie je*** z mojego wlasnego wyboru...

Aniela to zaraz na co ty teraz skladasz papiery????taniec czy pedagogika???? mufra jaka znowu irlandia mialas jechac na wakacje czy jak\\?wyslalam cikilka slow na gg apropo referencji dzis m ialam fajny poranek otoz od kilku miesicy na prog naszego domu przychodz narkomanka cpac mamy wejscie do domu w takiej jakby brammie czy cos i ona tm przesiaduje po nocach zawsze gada ze czea na taksowke juz raz nawet policja przyjechala ale tylko wizeli ja spisali i tyle no i dzis beata przychodzi mowi ze ona znowu siedzi a to 7 rano dzwonie po landlorda mlody chlopak wstal z lozka pol godziny byl u nas zatarasowal jej droge ucieczki zadzwonil po policje i czekamy znowu zadzwonilismy nic ja poszlam na posterunek do strazy miejskiej powiedzieli ze przyjda wreszcze landlord zadzwoniljeszcze raz powiedzial ze ona pewnie ma noz...20 minut byli na miejscu i sie zaczelo...ajajajaja sie pytaja a gdzie noz a on na to sprawdzie w torebce nie ozeby ty mowiles ze ona ma. A on na to kurde a skad wiecie ze nie ma i ze jakby co mnie by nie dziabnela nozem?oni ze kurde panie nie zawracaj na glowy my tu myslimy ze kogos zadzgala...a ona tlumaczy ze ona tu cpa i ze cholera wie co bedzie kiedys ze juz raz mielismy wlamanie ze i=ona normalnie jest agresywna (zaczela plakac jak zobacztyla gliny chuda brudna wyglada na 16 lat) to oni do mojego landlorda ze za falszywe zeznania to my pana aresztujemy !!!!!!! a on to areszujcie chlera ale najpierw zalatwcie to bo to juz 6 miesiecty trwa a wy nic...jego ojciec przyjechal ktory kieds byl sportowcem i boks uprawial jak sie podkurwil to go synus musial przytrzymac bo by tej lase wlal normalnie...no i ja z kotem wizelam oficera na bok i u tlumacze ze docholery jak ona cpa to skad mozemy byc pewni ze jak jj powiemy zeby se poszla ze ona nas igla nie ziabnie?na co on do mnie ze nie dziabnie na co ja do niego (heh angole boja sie tego zdania panicznie) CZY DASZ MI TO NA PISMIE bo jak co to do ciebie o odszkodowanie przyjde.Zamknal sie patalach jeden artur mu tlumaczy ze jego to rybka ale tu mieszkaja 2 dziewczyny i ze ona czesto tu siedzi jak jest ciemno i jak kiedys ktoras z nam moze wracac z pracy to cos nie daj boze....spisali ja okazalo sie ze jest prostytyutka nam pdala ze ma 17 lat im ze 24...ojcieclandlorda sie wkurzyl i mowi ze ich do sadu poda bo my sie przez nia wyprowadzimy i on kase straci oczywiscie jaki koniec?dupa spisli i poszli. Ale wiecie co moj landlord jest moim idolem ulubione haslo dnia: on sie jej pyta: do k++++ czymu ty piz+++ cpasz na mom podworku poje+++ jestes za mloda jetses zeby se zycie marnowac. ONA: to moje uzaleznienie rozumiesz... ON:wiedzisz tego buta?nastepnym razem jak cie tu spotkam to ten but wyladuje na twojej mordzie i to bedzie moje uzaleznienie! ja wiem ze to jest przerazajace ale jednoczesnie no komiczne :P

🖐️ Mufra ale jak to?????????????????????? Bo już się zamotałam..... Kig cholewcia Ty to masz historie!! O qrnaaaaaaa....... :P Dziewczyny liczę na Was!! Trzymajcie za mnie kciuki.. to najgorsze weekend mojego życia 😭 Szczególnie jutro 😭 Ale dzięki Wam może nie będzie tak źle ;) Nio.. to idę na ścięcie :P ❤️

no bo mialam jechac na cale wakacje do Irlandii Polnocnej a teraz nie jade z powodow rodzinnych... a teraz ide na rzymska rzez rozpoczynajaca sie o 13.00. trzymajcie kciuki zebym nie padla... :O

Czesc dziewczyny....moge się tu wkupić między Was?20 na liczniku wybija :( a nudno jak rok temu :)

hej dziewczyny.... kig- ty to masz historie no....ale powiem Ci ,z e u mnie tez kiedys byla narkomanka,...i bardzo czesto na schodkach nieopodal miejsca gdzie zawsze siedzielismy byly zurzyte strzykawki....tez byla chuda i brudna...ale teraz juz nie wiem co sie z nia dzieje... mufra- ja tez juz nie kumam,,,,o co chdzi???dlaczego nagła zmiana decyzji???jaki jest powod??a jesli chodzi o rzym to od razu powiedzialam ze zdasz:) a ja sie nudze w domuu, sama jestem:D jutro wraca Piotrek no i nie wiem co sie bedzie dzialo....a nad studiami jeszcze sie zastanawiam..;/ buziaczki:*:*:*:*

witaj hooky...oczywiscie ciepło Cie witamy wsród nas:) napisz cos o sobie...skad jestes??czy sie uczysz???pracujesz?? Ja jestem Ania:)

Czesc...ja jestem Aska,Wawa city.Wiek 20,stan cywilny-panna,168cm na małym obcasie ;)

Hej Słoneczka!! Hoooky WITAJ :) miło mi (NAM) jestem Kasia - Kurpianeczka z krwi i kości :P:P Co porabiasz nasza droga Hoooky?????? Mufra GraTulUję :D i dalej nieczego nie KPW z tym wyjazdem..... Anielica na co czekasz?? ;) A gdzie reszta???????????????????????????????????????? 😠 Dziewczyny ale jestem zjechana.. ta sesja mnie wykończy.. i pogoda. Grrrrrrr tylko Mazury w głowie :P A tak serio to pisałam dziś esej i chyba nie będzie tak źle :) Fonetyka też do przodu. Ale jutro będzie porażka - cały rocznik nastawia się na wrzesień :P:P Ja zresztą też - bo w ogóle nas nie przygotowali do tego egz i idziemy jutro głupi jak cielaczki (ale porównanie :P) ale tak serio to nie jest mi do śmiechu :( Wałkuję jeszcze jakieś gramatyczne pierdoły :o Buziam Was ciepło - odezwę się pewnie dopiero w pon bo jutro cały dzień będę u koleżanki (ale razem zawsze mamy ubaw) - będziemy ćwiczyć konwersacje na niedzielę. A niedziela.. to NIEDZIELA :D Śpijcie spokojnie 👄 Dobrze Was MiEć :D ❤️ Razem damy radę :)

tak wiec dzisiejszy rzym mam szanse zdac, prawdopodobnie... nigdzie nie jade bo moja Ciocia jest chora. znaczy sie w dniu operacji Wujek zadzwonil, ze Ciocia ma marskosc watroby i nowotwor zlosliwy... ponoc nie chcieli nas martwic bo niby po co itd. bez komentarza... wiec zostaje i nigdzie nie jade. znaczy sie jade, jakos 26.06 na dzialke pod Nowy Dwor Mazowiecki :) i bedzie LB - lezenie bykiem na materacu w jeziorku albo na trawce przed domkiem :) anielka jak to zastanawiasz sie nad studiami? nad kierunkiem czy nad tym, czy pojsc? a ten twoj Piotrek... ehh, dziwny facet ale przynajmniej klucze do domu zostawia :P bombka bedzie dobrze, bo jak ma byc inaczej? :) witaj hooky. ja jestem Kasia i jak juz wyczulas studiuje prawo. ja prawie W-wa (9minut od na zachod) ale wiekszosc mojego zycia, lacznie ze studiami na parszywym uniwerku, spedzam w W-wie.

Moje słoneczka własnie wróciłam z imprezy z Robertem:D:D AAA:):) i za dwie godzinki jadę do Zakopca:):):):) :D:D także spac nie bedę w ogole:P odezwe sie jak wroce:) Hooky witaj:D