Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś19/20

Doradzcie nowicjuszowi starzy wyjadacze!

Polecane posty

Gość Adaś19/20

WItam,mam dla was taka sprawe do rozwiklania,wspolzylem z dziewczyna niecally miesiac temu, miala regolarne okresy i miala wtedy dni nie plodne,gumki nie pekly bylo wszystko ok,ma miec teraz okres, tzn powinna juz miec, a cos niema... czy to cos moze juz znaczyc? dzieki z gory za odp

Gość milkaa
..nic się nie martw, jak nie spaprałeś sprawy to będzie dobrze

Gość Adaś19/20
no oby oby, no staralem sie zeby wszystko bylo ok,pozatym niebylo zadnego wytrysku w pochwie ani blisko niej.. wiec mowisz ze bedzie wszystkoi ok? a jeszcze chcialem zapytac czy przez chorobe moze sie spoznic okres? bo wlasnie jest chora i teraz czeka na okres a powinien juz byc dzisiaj albo no najpozniej jutro bo zawsze miala regolarne

Gość Adaś19/20
to jak odp mi ktos jeszcze?

Gość Jakby
forum mogło diagnozować ciążę albo jej brak - to producenci testów ciążowych by splajtowali! Litości- nikt ci nie odpowie tak na 100%. Nawet ginekolog tego nie wie, dopóki nie zbada pacjentki!

Gość Adaś19/20
no ale cos sie niektorzy znaja na tych sprawach? chyba po to forum jest zeby podpowiadac i odp na rozne pytania? nie koniecznie w 100%

Gość orwes
no jesli jet chora to wszystko mozliwe ze sie spoznia!powodzenia!!

Gość Adaś19/20
dzieki wielkie za odp :) Pozdrawiam

Gość orwes
nie ma spawy głowa do gory!tez pzdr;)

Gość Adaś19/20
dzieki :) Narka

A ja Ci coś powiem nawet plemniczki na palcach mogły zapłodnić Twoją kobitkę :( więc pomyśl co i jak..... Jak nie pękła nie ma co się główkować ;) jest OK ale wiem jeszce jedno jeśli wkładałes \"go\" przed założeniem gumeczki to :/ będzie zle... bo tam tez mogły być plemniczki :( nio pozdrawiam ;)

Gość Adaś19/20
Cos Ty ! nie wkladalem bez gumki, bylo tylko z gumkami i pozniej bylo wszystko ok, moja kobieta teraz powinna miec okres i niema!!:((( a miesiac temu kochalismy sie... ale byla ost chora, co to moze oznaczac ze bedzie to czego sie nie spodziewamy czy tylko sie opozni okres odp prosze!! :((

Gość ktoś200
jeśli dziewczyna pierwszy raz współżyła to może jej się spóźnić okres

Gość Adaś19/20
1 raz wspolzylismy, jak dlugo moze jej sie opoznic okres? zawsze miala regularne a teraz niema go :((

Gość koraliczek smoczek
A co to znaczy wedłóg Ciebie dni płodne? Pamietasz mniej wiecej w jakim dniu cylku mogło to być?bo juz czasami pod koniec okresu są dni płodne , nie mówiąc juz o 9do 14 dnia cyklu. POza tym plemniki mogą długo przezyć w pochwie. Ale szcerze mówiąc szanse sa małe zważając na to ,ze jak piszesz wytrysku nie było. Okres u kobiet często może sie spóźniać, czasem nawet do tygodnia i to róznych powodów. Poza tym skoro sie tak martwisz to kupcie tes ciążowy i bedzie jasne.

Gość Adaś19/20
to jak wiecie ile mniej wiecej moze sie opoznic okres po 1 wspolzyciu???

Gość Adaś19/20
z tego co mi mowila to po tym jak sie kochalismy to miala jeszcze 3 dni okresu, miala od 8-14 (14 kochalismy sie) i pozniej 3 dni jeszcze, wytrysku nie bylo ani gumki nie pekly

Gość koraliczek smoczek
co znaczy 14 kochalismy sie. 14 lutego czy 14 dnia cyklu?bo jak 14 dnia cyklu to akurat u regularnie miesiaczkująch to dzień owulacji, ale ie sądzę by twoja dziewczyna miała aż tak długie okresy.Poczatek cyklu- tu podopwiadam to pierwszy dzień miesiączki wiec skoro kochaliście sie w jej trakcie( hymmmmmm szczerz mówiąć to raczej żadkość ,ze pierwszy raz w czasie okresu?) czyli mógł to być jakiś 3-6 dzień to hymmm raczej małe szanse

Gość Adaś19/20
z tego co wiem to okres miala juz 8 lutego kochalismy sie 14 lutego i miala go jeszcze 3 dni pozniej, to byl nasz 1 raz , z tego co mowila mi to miala regularne wszystkie miesiaczki tylko ta sie spoznia, i co jeszcze Ci moge powiedziec zebys mi jakos podpowiedziala?

Gość Adaś19/20
i jak ktos sie orientuje co i jak wiecej niz ja???

Gość Adaś19/20
hmmm chyba juz nikt wiecej nie jest w stanie mi powiedziec...:((

Gość jejqqq
daj spokoj nic sie nie stanie!!

Gość Adaś19/20
no ja niewiem pytam was... najgorsze jest to ze sie spoznia okres...:((

Gość bonazaii
to ile twoje dziewczyna ma lat??? może mieć nieregularny okres

Gość bonazaii
od choroby tez ciota może się spóźniać, zwłaszcza też że bierze ona jakieś leki

nic sie nie martwuj wiesz skad sie biora dzieci ?? ;) z wszystkiego w waszych glowkach :p nie no nie martw sie jak byla chora i teraz nie ma okresu to niby raczej normalne :p tzn ja tez tak mialam i co dostalam :D a ty lepiej sie zajmij główkować czym innym bo jeśli się nad czyms dlugo mysli to ptem laska sie stresuje i jeszcze bardziej jej sie przedluzy okres tzn opoźni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczerze powiedziawszy ja mialam zawsze strach jak mialam miec okres a teraz juz nie bo chcemy miec dzidziusia tzn w przyszlym roku wiec do tamtej pory pewnie znow sie bede schizowac kiedy ten okres ?? :/ oops a tu przyjdzie sam i p.s. ja tez mam BARDZO REGULARNE OKRESY I CO ZAWSZE NIE OBLICZE CO DO DNIA I ZAWSZE DOSTAJE OCHRZAN OD MOJEGO TYGRYSKA ZA TO ZE ZNÓW SIE SCHIZUJĘ NAD TYMI OKRESAMI :p :p :p pozdrawiam Cię i więcej optymizmu :)

Gość Adaś19/20
bardzo Ci dziekuje za ta szczera odpowiedz :))) a jak dlugo Ci sie opoznialy? bo mojej kobiecie juz 2 dni,czy to normalne ze po 1 wspolzyciu tez okres moze sie opoznic??

o kurczę ;) tak normalnie zawsze obliczam na 2 dni za wcześnie ;) więc dostaję ochrzan jak mówie \'tygrysku\'...... nie mam jeszcze okresu :p to w ogóle wiem ze to moja wina :) alee pociesze cie jeszcze faktem takim ze jak sie stresuje tymi moimi obliczeniami ( a kazda kobieta ma przeciez takie rozne cykle np ja niby mam 28 ale czasem mam i 31 a czasem 24 więc komu tu wierzyć ?? naukowcom - ginekologom ?? najlepiej sobie ;) ) to wracajac do tamtego zdania to po prostu okres sie opźnia jak sie kobitka stresuje i tyle choroba tze i głównie NERWY !!!! WIEM CO O TYM ;) POZDRAWIAM :)

Adasiu nie rozumiem tylko jednego napisałeś \"to normalne ze po 1 wspolzyciu tez okres moze sie opoznic??\" wytłumacz mi to bardziej ;) tzn że kochales sie dopiero po raz 1 ze swoją kobietką ?? czy jak ?? wtajemnicz mnie ;)