Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agent

Facet chyba sknera?

Polecane posty

Gość agent

miało byc spotkanie lecz z niewyjasnionych przyczyn sie nie odbylo . Chlopa mial ochote pojsc ze mna do kina lecz zrezygnowal gdyz jak twierdzi nie oplaca sie tyle placic za bilet:/

Gość pan
to dobrze ze chlopak nie wydaje na byle co

u mnie bilet kosztuje 13 zl ulgowy, a u Was?:) chyba rzeczywiscie sknera, albo po prostu odechcialo mu sie randkowania. (raczej to 2)

Gość pan
nawet mnie nie zalamuj bo powiedzial mi cos innego ze ma wielka ochote sie spotkac a jednak nie dazy do tego spotkania ostanio

Gość pan
heh utkwil mi ten pan i sobie wpisalam jego nick ale to ja agent a pana pozdrawiam

Gość agent
ludzie czy on jest sknera?

Gość agent
bilet 20 zl z czyms

Gość zuziaa52
może on miema pieniędzy

Gość sołtys.
u mnie dzis po 19 złotych bilety 19*2+popcorn+bilet mzk = około 50 złotych ja na stażu zarabiam 460 netto i parę groszy mieszkanie kosztuje mnie 290 miesięcznie i miałbym iść do kina? heheh , dobre

Gość agent
tzn on jeszcze nie pracuje uczy sie wliceum:/ ale na jakies piwo zawsze znajdzie a przyjdzie co do czego to nie ma

Gość agent
tak myslisz? przykre to.......

nie ja sie nie dziwie..mnie w lo na takie cos nie bylo stac.....a na piwo bylo..jest roznica, piwo kosztuje 3 zlote...a na kino wywalilby okolo 50 zlotych....

Gość agent
on jest osoba bardzo oszczedna to fakt ale nie moglby sobie odmowic piwa na rzecz zrobienia mi przyjemnosci raz na jakis czas

Gość hmmmmmmmmm
agent - a Ty myślisz że facet to skarbonka bez dna, zwłaszcza, że jest jeszcze w liceum? Może ma swoje pasje, na które wydaje pieniądze, a może chciałby, żebyś sama zapłaciła za bilet. Mnie się wydaje, że facet nie jest od sprawiania Ci przyjemności, tylko od tego, zebyście się razem dobrze bawili. A jeśli on ma wydac połowę swojego miesięcznego zasobu na to, żeby posiedzieć z tobą przez półtorej godziny w kinie to się nie dziwię, że mu szkoda. Może wykaż trochę dobrej woli i zaoszczędź trochę z włąsnej kieszeni i go zaproś, na pewno się zgodzi.

Gość agent
ja w zadnym wypadku nie oczekuje zeby za mnie placil chetnie za siebie zaplace bardzo chetnie za niego problem w tym ze on nie pozwal mi placic nigdy za siiebie czy za niego uwaza ze to chlopak powinien...

Gość agent
nie ma jako takich pasji jesli juz na cos wydaje to na piwko

Chlopak chyba nie ma ochoty dalej ciagnac tej znajomosc bo gdyby mu bardzo zalezalo to nie walnalby takiego tekstu. Co to ma byc w ogole?

Gość agent
fraszka myslisz zenic nie usprawieldiwa go ze powiedzial w ten sposob bo sie zastanawiam

Gość chlop
no to skoro go tak dobrze znasz to po co sie pytasz ludzi czy chlopak sknera skoro powinnas sama to wiedziec. To ze nie pozwala ci placic to swiadczy tylko o tym ze chce w miare zachowac twarz przed toba. Baby sa takie glupie :/

Gość agent
pytam bo wlasnie juz nie bardzo wiem jak na to zareagowac.. to chyba dobrze ze chcial zachowac twarz?

Gość anja1
To chyba dobrze ze chce zachowac twarz -chce byc facetem ktory placi za kobiete natomiast to jak ci powiedzial uwazam za niesmaczne

jak mu szkoda na bilet, to piwinien o tym pomyslec zanim Cie zaprosil i nie wyjezdzac w ogole z tematem. a jak juz zaprosil - to stalo sie i powinien jednak dotrzymac slowa, nie chodzi o to, ze sknera, ale o to, ze jest gosc nieslowny i nie zastanawia sie nad tym, co mowi, a potem wycofuje sie z wlasnych propozycji.... nie swiadczy to najlepiej, na takich ludzi trzeba uwazac.

Gość agent
tzn zaprosil mnie do siebie pare dni wczesniej ale nie bylo to spotkanie na pewniaka , o tym ze mial zamiar zabrac mnie dokina dowiedzialam sie w sobote , kiedy napisal mi, ze mial zamiar zabrac mnie do kina ale stwierdzil ze nie oplaca sie tak drogo placic i w tym dniu sie nie spotkalismy bo mial wazna sprawe do zalatwienia... on mi tylko wspomnial o tym kinie tak jaby z zaskoczenia nie mialam pojecia ze chce mnie zabrac z tym ze mial zamiar ale z gory zalozyl ze nie ma sensu

hm, no to teraz to juz w ogole nie rozumiem, po jaka cholere w ogole o tym powiedzial..... specjalnie sie chcial skompromitowac, czy moze myslal, ze zrobi dobre wrazenie przez sam fakt, ze \"mial zamiar\"... :O

Gość agent
anyzowka to drugie myslal ze zrobi na mnie wrazenie ze chcial sie wykazac inwencja i ze ma jakis pomysl na spedzenie wolnego czasu ..dziwne nie?

Gość agent
tzn tak mysle... bo co innego?

Gość agent
chcial mi narobic smaka chyba z premedytacja :/

Gość pan
on pewnie myslal ,ze ty to odbierzesz pozytywnie ze mial dobre zamiary a ze on to jest czlowiekiem myslacym racjonalnie nie bedzie wydawal tyle kasy czyli facet z pomyslem jednoczesnie dojrzaly muslacy racjonalnie