Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_zdolowana_

Mam juz dosc tej samotnosci!!! Jeden wielki pech

Polecane posty

Gość smutna_zdolowana_

Od dawna, od 1,5 roku jestem samotna i szczerze mówiąc meczy mnie to juz strasznie. Nie umiem sobie z tym poradzic, na dodatek w domu ciagłe kłotnie, ze zdrowiem kiepsko. Wszystko tak jakby przeciwko mnie. Dziewczyny pomozcie, jak wziasc sie w garsc, co robic ?:( Jak glupia czekam na faceta ktorego poznalam w maju ubiegłego roku na necie. Mial wypadek i za dwa tygodnie wraca wyleczony. A przedwczoraj dowiedzialam sie ze mam torbiel prawdopodobnie jajnika. Ja nie wiem dlaczego tak jest, teraz gdy w koncu wierze ze moze sie ulozyc matka straszy mnie ze moge dostac sie do szpitala i co :( Znowu wszystko sie spieprzy...Nie mam okresu to też mnie dołuje, ale to podobno normalne przy tej chorobie. Czy kochać to tak wiele ? Ja jedynie pragne szczescia u tamtego faceta a wciaz go nie ma. Dwa tygodnie to dla mnie wiecznosc, a w poniedzialek jeszcze mam USG i dowiem sie czy to co lekarka powiedziała to pewne :( Mam takiego doła...Niech mnie ktos pocieszy :(

Gość asian
hahahahabchahahahahahaaaaaaa dobrze ci tak ;)

Gość smutna_zdolowana_
Ale mnie juz to smuci :(( Ja sobie czesto mysle ze Pan Bog nie chce dopuscic do tego zebym kochała i była kochana, tylko dlaczego :(

Gość bo to nie zależy od Boga
:) Tylko od Ciebie

Gość smutna_zdolowana_
To jak ja mam to sama zmienic ??

Gość proponuję
wizytę u dobrego psychologa. To żaden wstyd, a może pomóc.