Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wiecznie 艣pi膮ca kr贸lewna

NISKIE CI艢NIENIE !!!!!!!!!!!

Polecane posty

ludziska czy wy tak偶e cierpicie na to co ja?a mianowicie zaaa du偶o zaa niskie ci艣nienie??? bosh ju偶 nie mam pomys艂u co robi膰... kawa nie pomaga jakie艣 zio艂owe tabletki yhh za艂amka ;-/ jestem na 3 roczku studi贸w i nie mam nawet si艂y zajrze膰 do jaki艣 ksi膮偶ek buuu wracam z zaj臋膰 i pierwsze co robie to wale sie na 艂贸偶eczko...i moge tak do 22 i d艂u偶ej :-( a za dnia jestem jak jaki艣 duszek poruszam si臋 powolutku blada jak 艣ciana a na zaj臋ciach ci膮gle ziewam mimo i偶 zdarzaj膮 sie by膰 ciekawe ;)) 艂膮czmy si臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ...............la
up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZARNA23
wiesz co ja tez mialam ten problem.u mnie dochodzil jeszcze bol glowy.kilka razy w tygodniu! od kilku miesiecy nie mam tego problemu.lekarz przepisal mi kropelki(ok.5zl) cardiamid coffein.20kropel dwa razy dziennie.na poczatku.pozniej juz tylko "doraznie".gdy zaczynam sie czuc "znuzona"-dawka kropel i po sprawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawonczello
Je艣li masz niskie ci艣nienie, to uwa偶aj na 偶ylaki i zakrzepy. //ja nie uwa偶a艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 up...
mam te偶 tak u mnie ci艣nienie ok 90-50, ewen. 100-60 i ci膮gle zimne stopyi d艂onie i ziewanie , a jak jest idzie ni偶, to nic nie kumam co si臋 do mnie m贸wi, 偶yj臋 z tym ju偶 28 lat, taka uroda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kikusiaaa
ja ma tak 80,90 g贸ra na 50 ale kawy nie moge pic wogole, zazywam tabletki z zenszeniem, pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piknienopiknies
moze masz cukrzyce

Udost臋pnij ten post

dziewuchy ciesze si臋 偶e jest zainteresowanie tematem... ja tez pr贸bowa艂am 偶e艅 sze艅 ale nic nie pomog艂o a i c.coffein kropelki te偶 star艂am sie bar膰 yhh alez by艂o paskudne bleeeh ale te偶 nie poskutkowa艂o ;( te偶 mam zawsze zmar藕niete st贸pki i d艂onie ... ja nie moge z tym 偶y膰 strasznei mi to utrudnia funkcjonowanie... mo偶e by i艣膰 do jakiego艣 lekarza ale do jakiego?kt贸ry lekarz jest od tego typu spraw?? by艂am u lekarza pierwszego kontaktu i bla bla bla gucio powiedzia艂 ;-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 verghese
艂ooo, dzisiaj mam 93/57 zasypiam nad prac膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mleczko23
Hej dziewczyny! Ja te偶 mam takie niskie ci艣nienie, zimne d艂onie i stopy oraz m臋czy mnie senno艣膰 ! Jak przebywa艂am w szpitalu (po艣rednio przez drastyczny spadek ci艣nienia, kt贸rego 偶aden ci艣nieniomierz nie mogl wykry膰, dopiero po 3 godzinkach od ich interwencji mia艂am ci艣nienie 40 na 40) to pyta艂am si臋 lekarzy czy jest jaki艣 spos贸b 偶eby to zmieni膰 to powiedziali mi, 偶e to ju偶 moja taka uroda! Ordynator oddzia艂u wewn臋trznego powiedzial mi, 偶e na te zimne d艂onie i stopy mog臋 bra膰 codziennie aspiryne ale to tylko tak profilaktycznie bo i tak to niczego w tej sprawie nie zmieni! Z kolei inny mi powiedzial, 偶e po urodzeniu dziecka przestan臋 mie膰 z tym problem! Wi臋c jednak nasza ju偶 taka uroda i nic sie wielkiego nie da z tym zrobi膰! pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imprezkowa
Witam w klubie! Ja mam taaaakie niskie ci艣nienie, taaaaakie zimne stopy i d艂onie i jestem wiecznie taaaaaaaaaaka 艣pi膮ca oraz zm臋czona, 偶e 艂ooooo! Obecnie jestem na 4 roku studi贸w i nie powiem, 偶eby mi to moje ci艣nienie pomaga艂o, ale...da si臋 z tym 偶y膰! Pij臋 mas臋 kawy, dla przyjemno艣ci, bo i tak nie dzia艂a :( , mn贸stwo 艣pi臋 (zim膮, jak jeszcze nie ma s艂onka, to jest masakra!), a w pochmurne dni snuj臋 si臋 jak zjawa, ale naprawd臋 nie narzekam :) Chyba ju偶 si臋 przyzwyczai艂am :) Znajomi tego nie rozumiej膮 i my艣l膮, 偶e przesadzam, lecz c贸偶...Nie prze偶yjesz, nie zrozumiesz ;) Ja chocia偶 z r臋k膮 na sercu mog臋 powiedzie膰, ze koooocham spa膰!!! :) Pozdrawiam wszystkie 艣piochy! ;) Trzymajmy si臋 mocno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulka36
Ja tez mam niskie cisnienie 90/60 to norma,rano nie moge wstac.Tylko w ciazy mialam chyba normalne.Wyniki badan mam dobre ale czasem to az mam zawroty glowy .Jak czytalam wyzej lekarz powiedzial ze to przejdzie po ciazy mnie to nie przeszlo jest gorzej bo doszly te zawroty jeszcze.Mnie tez zawsze lekarze mowia ze to taka uroda,kawy nie toleruje moj organizm jak same wiecie to jest bardzo meczace.Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula222
ja mam wysokie ci艣nienie i zimne stopy i d艂onie!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lowpressure
dzisiaj spad艂o atmosferyczne zieeeeeeew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam niskie
to juz jest nie do wytrzymania..jestem czasami jak otepiala. chociaz mam dobre checi to nic nie moge zrobic tylko siedze,wiedza do glowy nie wchodzi w takie dni. lekarz mi polecil.. jazde na rowerze a jak juz bede miala naprwade niskie to mam napic sie koniaku... takie rady.ale przecierz nie mozna caly czas na rowerze jezdzic:) jak macie jakies faje rady to podajcie.spaaac

Udost臋pnij ten post

witam, ja tez mam niskie cisnienie 87 na 46 to norma. zamartwialam sie tym i ciagle bylam senna. pilam mnostwo kawy wiec z kolei bolala mnie glowa. do tego niski pols bo ponizej 50 uderzen na minute. pewnego pieknego dnia na wakacjach wzielam sie w garsc i zaczelam maszerwoac (nie spacerowac) po miescie kilka kilometrow dziennie. zamiast kawy mrozona zielona herbata zeby sie nie odwodnic. potem zapisalam sie na silownie. do tego seria tabletek: zelazo latwo przyswajalne, magnez z wit. B6, kwasy omega 3. przestalam pic kawe a zamiast tego duzo wody i herbatek. i dzis czuje sie doskonale. puls mam okolo 60. cisnienie nawet 112 na 70. ruch to zdrowie :D milego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam niskie
no wlasnie racja! piekne rady daje Pani doktor:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam zawsze niskie
cisnienie i dotego jeszcze niski poziom cukru,probowalam roznych lekow,chodzilam do roznych lekarzy.Kiedys jeden doradzil mi zeby zamiast faszerowac sie pigulkami,gdy robie sie senna zjesc cos slodkiego,wypic szklanke soku z pomaranczy mi to pomaga moze i wam tez pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam niskie
racja trzeba sie za siebie wziasc:) tylko jak tu cwiczyc jak sie chce spac czasami nie umie sie zmusic. Ale jesli Tobie pomoglo ..moze mi tez pomoze. Slyszalam ze chodzenie regularnie przez rok do sauny tez reguluje cisnienie. Ja wytrzymalam tylko pol roku-przyszly mrozy i na basen nie mialam ochoty. Ale wtedy mi troche pomoglo lepiej sie czulam. Sok z pomaranczy- sprobuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonko zza sciany
pawonczello mam pytanko do ciebie tez mam nsikie cisnienie czesto zimne stopki i dlonie tzn ze mam problemy z kr膮zeniem bralam przez kilka Diane i bolaly mnie nogi czy to oznacza ze przez moje niskie cisnienie nie bede mogla brac tabetek anty?

Udost臋pnij ten post

sok z pomara艅czy wych艂adza - nie radz臋 na zim臋 i na niskie ci艣nienie

Udost臋pnij ten post

rozgrzewajaco dobra jest zielona herbata z IMBIREM. sama zielona herbata wychladza organizm. pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

a, co do tabletek anty - mam ci艣nienie g贸ra 100 na 60 i od 10 lat z hakiem jestem na pigu艂kach, tr贸jfazowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blady ksi臋偶yc
ewa 33 a jakie konkretnie bierzesz tabletk i dlaczego akurat 3-fazowe? masz problemy z kr膮zeniem czy zylakami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
Ja te偶 nale偶臋 do niskoci艣nieniowc贸w,dzi艣 po kawie mia艂am 98/62.Mam pytani czy przy niskim ci艣nieniu miewacie zawroty g艂owy? ja mam zawroty i wtedy mierz臋 ci艣nienie i mam niskie a s艂ysza艂am,偶e niskie ci艣nienie doprowadza膰 mo偶e do omdle艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam niskie
nie mam omdlen i nie kreci mi sie w glowie.Jedynie chodze senna.

Udost臋pnij ten post