Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

dziś wieczorek wyborowy... wroza ...amfa jak te wdowy same przy kolacji siedza... i pizzunię sobie jedza ... kasia poszla to jej strata pizzy będzie brak do lata amfa wszystko wyczyścila wrózia talerzyki pomyla kolacyjka sie skonczyla dziewiętnasta wybila amfa!!!! jak TY mila leżysz sobie na kanapie a mi w nos chlapie

o matko..ales ty zdolniacha!! ;) poetka normalnie 👄 i amfa do kuchni powedruje pyszny deser przygotuje potem winkiem poczestuje.. :P

to ja uciekłam z kuchni żeby nie jeść , a wy mi tu o budyniach nawijacie . O jak bym zjadła taki cieplutki........................:( ale mi się nie chce robić :D i jedyna w tym pociecha . Cześć samotne żagle .

no ale raczej twoja róża nie jest zaróżowiona :) chybaże się coś zmieniło.

mdłości dzieki Bogu mnie nie dotyczą , zato mam żołądek bez dna i zaczyna mnie to przerażać .

leżałam , potem pojechałam po Kasię , potem robiłam obiad , potem oglądałam film...........no i zajęcia praktyczne międziy tym wszytskim .

ale jakie będę miała potem pole do popisu żeby nadwagę zgubić :D znasz mnie, zaharuję się na śmierć :D i ciebie też będę gnębić ,wezmę się za wszystkich :D

ja jutro ide chyba do mamy ... obiecalam ,ze pomoge posprzatac po tym remoncie bo sama wiesz jak jest amfa witaj wsród zywych :)

amfa co zrobilaś na deserek???? :D już nie mogę sie doczekac ... klucha też tym bardziej ,ze ma żołądek bez dna :D

no ja ostatnio nie mam szczęścia na pogaduchy...:( Cari sobie poszła .............i Amfa się nie odzywa ...........:( tylko ty mi zostałaś Wróżko Z Zasiedmoigórogrodu :)

......i nawet ciebie wcina ................. ....a ja wcinam twixa..............

przeciez wiesz ,ze zawsze możesz na mnie liczć :D amfa pewnie Ci tam w kuchni pichci deser:P (na specjalne zamowienie):D

......................jedz twixy, będziesz wielka......................:D