Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Zerkam na jakiś durny program :) Załóz sie, albo cos w tym stylu... Ja mieszkam z babcia i rodzicami,ale jak rodzice wychodza to ja mam na babcie baczenie;) a co jest Twojemu dziadkowi?

no wlasnie tak sie sklada ze moj dziadek od przyszlego tygodnia prawdopodobnie bedzie mieszkal z nami i nie wiem na jak dlugo....

no tak...ale wiesz...troche tak dziwnie,nie przyzwyczajona jestem i mamy tylko dwa pokoje...ja nie mowie ze nie jestem za tym zeby pomoc dziadkowi bo jestem jak najbardziej za...ale nie wiem jak to bedzie...jak wiesz ja sie ucze jeszcze a do nauki potrzebuje pomieszczenia gdzie jestem sama i gdzie jest cisza...

no tak,lekko nie będzie... ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic u mnie tez łatwo nie bylo,ale dajemy rade:)

A może kwiatuszek piwka sie z nami napije:P

Dzieki za poczte,ale te rzeźby ,a ta świnia no no no :)tylko z nóżek galaretke bym zrobiła:)wróce tam jeszcze :)

Cari:)hehehehe prosze bardzo;) mnie się ten facet podoba...ten prawie niezły gość...:P

Właśnie:Dtez byłam pod wrażeniem ile tego:)ale fajnie ,ze można od razu zobaczyć

Cari,zapłaciłam 45 zl. a ja wlasnie wpadlam w gadkę z rodzicami;) bedę potem jeszcze:)

A ja myślałam,ze wiecej :)to twoi rodzice jeszcze na chodzie o tej porze?kurcze to chyba nie do zdarcia:)jak babcia:)bo ja padnieta juz