Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Gość co powiedziec
pewnie w ciaży jestes !!!!!!!!1

Gość bez pseudo
Chyba mam ochotę się upić. Tak na poprawę nastroju..jedno jest pewne, napewno go nie pogorszy. Kiedyś się piło, bo na trzeźwo miałem to, co wiele osób po butli wódy, czyli jakieś wizje, nawet nie musiałem oczu zamykać. Naszczęście ostatnio ich nie widzę. Między innymi dlatego piję ok 20 % tego co pół roku temu.

a kogo ja mam calowac jak mamuta nie ma? 😭

amfa ja moge cie pocalowac :P pozbede sie hehehehehehe katarku :D bez pseudo : pozdrowienia i nie pij wcale moze świat zobaczysz w innych kolorach , bo jak naraziee czuje od Ciebie smutek

wrozia to caluj :D ja ciebie tez 👄 bez pseudo---uuuuuuuu czyzby pesymizm?

hej...ja chyba kogos znalazłam ale bardzo boje sie o to...mowic co kolwiek nie chce zeby mnie bil jak moj poprzedni i zdradzal...boje sie nie wiem czy warto zaryzykowac..nie wiem boli mnie ta niepewnosc

witam BABISZONY po długiej przerwie:)😘🖐️❤️🌻 wpadnę później bo wszyscy nagle do kompa się pchają😡

Judkall, niepewność zawsze dobija...Ale z drugiej strony jak nie zaryzykujesz to sie nie przkonasz.... ja juz uprana;)

czesc agami :D Judka zawsze trzeba probowac .....zyz w samotnosci tez jest smutne trzymam mocno kciuki ;)

witam ja tylko na sekunde wiem ze ostatnio wszystkich zaniedbuje, was tez-przepraszam, ale mam teraz taki okres ze prawie nie ma mnie w domu;) w srode wyjezdzam do Francji na 1.5 tyg (do Bratanii )bardzo sie ciesze, choc przeraza mnie mysl, ze nic nie bede rozumiala:D ale jakos sobie dam rade pozdrawiam was goraco, zimne buziaki w ten upalny wieczor sle papapapap

Zooooooooooozia!!!!!!! Fajnie,ze się odzywasz;) Rewelacyjnego pobytu, pewnie że dasz radę!!! dzielna jesteś;) Wróżko, etam no po co spac?

wow :D super ja tam wlaze do twojej podrecznej walizki :D szkoda ,ze ide spac ,ale jestem zmeczona i czeka mnie jutro cięzka robota ,ale coz pozdrawiam cie i zycze milego wypoczynku ;)

ZÓÓÓÓZIA to milej podrozy i milego pobytu!!!!! :) czekamy na foty po powrocie ;) wrozia dobranoc kwiatuszku 👄 :D

przesle foty obowiazkowo:) jade na zaproszenie moich praktykantow;) cholera mam slabosc do Francuzow:D a oni do Polek;) pozdrawiam kobietki, jeszcze sie odezwe pa kolorowych🌻

zóóóziu miłej zabawy na wakacjach:D dobranoc wszystkim🖐️😘