Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

cześć;) dobrego dnia;) choleres,jak zimno - aż jesnienny płaszczyk wyjęłam bbbbbbbbrrrrrrrrrrr Agami - dzięki;) 🌻👄

witaski dla wszystkich u mnie tez zimnoooo brrrrrr........ wszystko dobrze z tą jesienią ,ale czy te liście muszą tak spadać z drzew??????? idu na cmentarz,już co prawda posprzątałam,ale te liście:(:(:(:(:(:( miłego dzionka wszystkim zyczę😘

co tam tubka u ciebie? :D kurde wiecie jak u nas zimno!!!!!!!! 💤 wczoraj kolo 23 pojechalismy na poczte to myslalam ze zamarzne!!!!!!

zimno jak cholera bbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zdjeli mi ju ustrojstwo ale spałam 1,5 godz:O

a z twoim serduchem wsio w parjadkie?? 👄 co kto dzis robi na obiados? ;)

a czy z serdcem oki to sie dowiem za jakis tydzień;) ciacho?żadne dzis mnie cały dzien w domu nie ma wroce pewnie ok. 23 albo ipozniej wiec niet ciacha;)

nie dzis pracuje do 17.15 potem lece z jarkiem do koleżanki na losowanie mikołajkowe a potem idziemy do pubu na takie Zaduszki - wpsominki bardów, piosenkarzy itd... i to sie zaczyna od 20.30 a konczy...hm.........pozno w noc;)

hihihihii nieeeeeeeeeeeeeee nie lubie tego całego zamieszana to sa wspominki przy swiecach,bez tych obrzydliwych dyń bbbllllllleeeeee beda spiewane pewnie pisoenki np. niemena, grechuty i innych wielkich muzyków no,zobaczymy zdam relacje albo dzis jeszcze albo jutro;)

tu mam zaproszenie na ten koncert;) 20:30 ZADUSZKI w ZAPIECKU \"Jak co roku o tej porze - Zapieckowe Zaduszki... Powspominamy tych, których już między nami nie ma... Wystąpią: Bez Jacka, Paweł Konopacki i Witek Łuczyński, Andrzej Koczewski i Marek Górski, Jacek Daszyński, Marcin Binasiak, Maciek Kraszewski i - prawdopodobnie - Gość - Niespodzianka. \" ja w zeszłym roku nie byłam,ale był Jarek i baaardzo mu się podobało n a teraz idziemy razem;)

czeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) ale fajnie masz tubka;) a ja dzis wsciekla 😠 z rana samochod mi zdechl :( z pracy o godzinie 4.30 mialam 1 godzinny spacer:( mamut wsciekly bo to ja POPSULAM a jutro jak bedzie lalo to przyjdzie jeszcze na cmentarz isc piechota kur... jak ja nie nawidze jesieni i zimy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............

wruuuuuu 🖐️ jak ty ten samochod zepsulas co????????????? idziesz dzis do roboty??

a mamutowi za pyskowanie sie dostalo :D pojechal rowerkiem do pracy w deszczyk:P a teraz .........hmmmmmmmmm.zaraz ide do kuchni robie kotlety sojowe w sosie greckim:p galarete miesna :P galaretke owocowa :P i moze cos jeszczr jak starczy dnia i nocy :D