Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Moje sprzatanie raczej nie posunelo sie na przid od wczoraj, chetnie bym umyla okno i wyprala firanki bo ostatni raz byly zmieniane na Boze Narodzenie, ale sama nie bede tego robic.Poprosze mezusia to moze w sobote mi pomoze....chociaz nie licze na to zabardzo.... Pozatym na swieta pojedziemy chyba na wies poodpoczywac troche, chociaz caly czas sie zastanawiam bo jedzie sie tam 1.5h a mi niezadobrze sie jezdzi samochodem...... a teraz sobie czytam i sie relaksuje..... Powiedz mi czy kupujesz juz jakies ubranka dla malenstwa i inne rzeczy, bo ja jeszcze nic nie mam i jakos sie nie moge odwazyc zeby zaczac.....

a jakie ksiązki kupiłas? ja uwielbiam czytac, i gdyby nie brak czasu, mogłabym to robic bez przerwy.. ostatnio pozyczyłam sobie\"wojna przeciw słabym\" Blacka.

ja nie kupuje, bo bede miec drugiego chłopczyka, wiec mam juz ciuszki. a nikus miał i ma ich tyle, ze dla pieciorga dzieci by wystarczyło,bo tesciowa ma manie kupowania..:-))

no niestety ja wszystkie ambitne ksiazki jakie mialam juz wyczytalam a w kiosku pod blokiem to mozna tylko kupic ze tam powiem \"powiesci romantyczne\" czekam teraz na nastepny tom 13 powiesci science fiction Davida Webera \"Honor Harington\"....

to pewnie wozek i luzeczko tez masz.... u mnie moja mama ma manie kupowania wiec zaopatrzy nas w ubranka :), chociaz ja tez cos pokupie, mysle ze zaczne od przyszlego miesiaca......

cześć dziś z samego rana miałam gości (o 6.00) , mój tata ze swoją siostrą i siostrzenicą jechał do Gdańska do Konsulatu i zajechali po drodze. Maciek siedział na kolanach u Marka i lampił się na dziadka, ale nie chciał iść do niego-natomiast jak już wychodzili to dał mu buzi i wołał za nim \"dziadzia\" nawet papa mu zrobił. Ale dziadek był szczęśliwy, chyba się napalił żeby do nas przyjechać na swięta, bo my zostajemy w domku-nie chce mi się nigdzie jeździć, już wolę gości w domu-szczególnie takich. Ja też mam wszystko dla maluszka, a moja mama pewno jeszcze dokupi, to dopiero jest maniaczka-szczególnie jeśli chodzi o zabawki i ciuszki dla niemowlaczków:)

tak,mam łózeczko, a wózków to nawet kilka, ale nie nowych,ale to sa wózki juz dla wiekszych dzieci.dla maluszka nie mam ,ale jeszcze duzo czasu, to tesciowa napewno przywiezie. ale ci dobrze..ze mozesz sobie poczytac w spokoju,korzystaj bo niedługo juz nie bedzie takiej mozliwosci:-)) mój nikus ma juz 2,5 roku, i jest bardzo grzeczny,wiec teraz juz nie jest zle,ale jak przyszedł na swiat, to było bardzo cezko...teraz mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo jestem juz bardziej zorganizowana.. koncze na razie, bo bym tak mogłas pisac w nieskończonosć, a tu trzeba gotować obiadek, bo mi dzidzius padnie z głodu:-) :-) odezwe sie pózniej.

hej Blondi!!! no to mialas pobudke dzisiaj,,, kurcze to wychodzi na o ze tylko ja nic nie mam, no ale jest jeszcze troche czasu to sie poprawie.... a jakie wozki macie bo ja sie zastanawiam miedzy implastem a tako a nie wiadomo czym i nie wiem...

Monika > to gotuj, nie mozna malenstwa glodzic :)

Kurza stopa... Ale długo tu dzo Was nie zaglądałam... Aż głupio mi... Jej, jak Wam fajnie, takie małe bąbelki co jeszcze chcą się przytulać... A mój mały Smok już nie bardzo :(... Trochę tęsknię za czasem kiedy był taki mały i mogłam go cały czas tulić, jak zasypiał mi na piersi... Ehhh, no, ale mam teraz małego przystojnego mężczyznę, który mi pomaga ( do czasu :) )...

co do wózka to ja mam jakiś bezfirmowy :) ale się sprawdził kosztował razem z łóżeczkiem 230 zł a teraz kupiłam parasolkę za 250 z hurtowni i też zadowolona jestem Atrida mój mały też już tak chętnie się nie przytula, zawsze był niedotykalski, ale teraz daje buzi :) chociaż jak mu źle albo dopiero wstanie to się tak słodko tuli :)

czesc mnie tez dlugoooo nie bylo ale teraz nadrabiam zaleglosci , maly rosnie bez problemow w swieta bedziemy chrzic to tera ztroche przygotowan jest iwogule swiateczne sprzatanie witam nowe mamuski :)

Hej. mój Nikus jak miał kilkanascie miesięcy, to tez nie chciał sie wogóle przytulac, ale juz mu to przeszło i teraz sam przychodzi i sie tuli, teraz jak maz jest za granica, to mój maly tuli sie do mnie jeszcze czesciej. wogole z niego taki pieszczotak,wiec sie czesto tulimy,bo ja tez to uwielbiam.czesto tez mowie mu ze go kocham,i on tez czasem przychodzi,tuli sie i slodkim glosikiem mowi:mamusiu ,kocham cie.. ja sie wtedy rozpływam.. niesamowite.. a jak cos zbroi, i go skrzycze, to mowi slicznie::przepraszam, nie chcialem... oczywiscie nie zawsze,ale jest to naprawde cudowne, i jak tu sie gniewac na takiego slodkiego dzidziunia. ja na swieta bede w domu, maz przyjezdza ale tylko na weekend, a potem znowu sama... na szczeście w czerwcu,wroci juz na stałe i bedzie pracował tutaj. donn,poleć cos lekkiego do poczytania. w ktorej czesci krakowa mieszkasz? pracujesz teraz? blondi,co porabiasz?

hej hej !!!!!!!!!!! i co znowu nikogo nie ma??? Monika mieszkam w nowej hucie.. i jesem w tej chwili na zwolnieniu juz od 7 tygoni... wiec siedzie w domu i mam duzo czasu.... a cos lekkiego do pocztania....... jak masz jakis kiosk blisko to napewno cos znajdziesz..... u mnie wybor jest taki : - harlequiny (fajne sa te historyczne) - cos co sie nazywa romanse sprzed lat to taka cala seria i jeden jest szczegolnie fajny zawsze zawsze czytajac placze ze smiechu.... poszukam i napisze ci jaki tytyl - literatura na obcasach... bardzo ambitne nie???!!! :D

a Blondi ma dzisiaj 24 urodzinki...... ale ze mnie papla nie.... Blondi jeszcze raz wszystkiego co najlepsze... ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

czesc wszystkim! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BLONDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwe sie pózniej

bardzo dziękuje Donn rzeczywiście papla jesteś ;) Może później zajrze-zapracowana troszke jestem.

hej,cp tam u was? co za pogoda,ledwo wyszlismy na pole, bo swiecilo piekne slonce,a tu deszcz nagle, i tak na zmiane..:-((

u mnie to nawet nie pada dzisiaj raczej slonce caly czas ale ja i tak w domu siedze :( robie kolejne podejscie do sprzatania... twarda jestem a co... moze w koncu sie uda....

dziewczyny w jakim proszku pierzecie rzeczy dla maluszkow??

ja prałam w Lovella a teraz w Persil sensitiv na oba Maciek nie dostał uczulenia, ale pierwszy rok używałam tylko Lovelli dopiero od niedawna Persila he he zmianiłam nick bo tamten już nieaktualny ;)

ja tez chyba wybiore lovelle bo jest jeszcze jakis yelp ale ta lovella podobno lepsza

Hej. ja tez pralam w lovella. teraz moj dzidzius juz duzy, wiec roznie, tez lubie persil.

wszystkiego najjjjjjjjjlepszego blondi:) a co do proszku to ja uzywam loveli teraz a wczesniej mialam dzidzius ale powiem wam ze 1000 razy barziej podobal mi sie dzidziusbo zapach loveli nie podobami sie wcale i wiecej go nie kupie :) no ale to jest moje zdanie

witam dziewczynki!!!!!!!! gdzie sie podziewacie i co robicie???? jak u was pogoda bo u mnie jak narazie sloneczko swieci..... co do tego proszku to prawde mowiac nie mam pojecia jak pachnie lovella, bo nigdy jeszcze nie mialam, mialam tylko taka torebeczke tego plynu, dostalam od lekarza w takim zestawie dla przyszlych rodzicow, ale nie pamietam jaki mial zapach,, ,,,

czesc dziewczyny.jestem mama prawie 11 miesiecznej Kingi(17.05.05), sama 19 kwietnia skoncze 22 lata.ogolnie pochodze z Kielc, ale od prawie dwoch latek mieszkamy w Dublinie w Irlandii. mozna siw do Was przylaczyc...?