Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

czesc dziewczyny można się przyłączyć?......a właściwie wrócić dawno mnie u was nie było-widzę tylko donn ze starego-początkowego składu ;) to się od razu dopiszę :) NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..4.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 12 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia21....Kacperek.. 7,5 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 5 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg Tynka-->ja pochodzę z Nowego Miasta Lubawskiego :) witaj 🖐️ mój krajanie ;) i wreszcie widzę kogoś z Elblaga 🖐️ żanetko :) a tak na wstępie to jak widać w tabelce mam dwuletniego Maciusia i 4 miesięcznego Kubusia-chłopcy zapełniają mi cały czas-póki co nie wracam do pracy, postanowiłam zająć się dziećmi. Pomagałam mężowi prowadzić firmę-teraz też pomagam ale w dużo mniejszym zakresie, a na moim miejscu pracuje kolezanka, więc nie śpieszy mi się. Studiowałam też w Gdańsku, a obecnie jestem na urlopie dziekańskim-niestety wisza nade mną jeszcze egzaminy, które zawaliłam pod koniec ciąży, gdy trafiłam do szpitala. To tak po krótce o mnie. Jak chcecie coś wiedzieć to pytajcie, a zdjecia moich pociech są w stopce :) 🖐️ pozdrawiam

Witam na pokladzie blondi-ania topic jakos sie kreci powoli dzieciaki rosna Ty pochodzisz z tych okolic a ja z kolei nie jestem rodowita brodniczanka, trafilam tutaj bo serce tak chcialo. Ale juz zdazylam poznac okolice.

Blondi jak sobie radzisz z taka dwojka, bo z tego co piszesz to roznica miedzy nimi jest niewielka. Ja sie zastanawiam czy dalabym siobie rade, bo dla mnie wyjscie na spacer z jednym zwlaszcza teraz jak jest zimno to duza przeprawa.

Tynko jakoś daję sobie radę, między moimi chłopakami jest różnica roku i 7 miesięcy-czasem bywa ciężko, ale jakoś się już zorganizowałam :) najgorzej tylko zorganizować męża-z resztą ostatnio przechodzimy kryzys więc wogóle jest niemiła atmosfera w domu jak wraca z pracy-chociaż ja się staram nie lamać i co dzień mieć uśmiech na twarzy mnie serce wygnało do Elblaga chociaż oboje pochodzimy z powiatu nowomiejskiego-tu nasza praca wiec i dom :) pozdrawiam i piszcie dziewczyny 🖐️

Hej Nie maiłam ostatnio internetu:( Witam nową mamusię i pozdrawiam \"stare\" :P

hej dziewczyny!! Witaj blondi-ania. Ostatnio dziewczyny nie mam czasu wpadać na nasz topik. Dominika narazie zatrzymała się na 4ząbku. No i chyba na razie przerwa bo jest jakaś spokojniejsza. Już wymówiła ama ama. Chyba chciała powiedzieć mama. Jak ona się szybko zmienia. Pozdrawiam.

cześć laseczki :) u nas ostatnio było troche kłopotów z jedzeniem Aura nie chciała mleczka a wcinała tylko jabłko ... teraz wcina kaszki a przy jabłku sie krzywi że hej... blondi>>> :D fajnie że znowu jesteś... ja ci tam zazdroszcze że masz już dwujeczke chłopaków... :D.. bo u mnie to wszystko przedemną... uczelnią sie nie przejmuj... egzaminy zaliczysz za rok i będzie super.... buziaki dla wszystkich dzieciaczków..

Tynka>> buziaki dla Patryczka na pierwsze urodzinki 👄 f-ka >> 🌻 Kasika>> fajnie że masz już necik ....

no i jeszcze mi powiedzcie jakie słoiczki kupujecie jakich firm... co wasze maluszki lubią najbardziej... i dajcie jakieś przepisy na zupki :D

Czesc Donn ja na poczatku kupywalam jarzynowe z gerbera, potem przeszlam na bobowite, ale teraz znowu wrocilam do gerbera. Moj to przede wszystkim uwielbia dania z makaronem, ale twoja na makaron to jeszcze musi poczekac.

Blondi tak to juz czasami bywa w malzenstwie, raz jest gorzej raz lepiej. Na pewno bedzie dobrze. Teraz ten swiat tak pedzi, ze bardzo latwo sie pogubic. Ale zawsze trzeba dawac sobie i innym szanse.

cytrynka>> daje bobovity jabłkową ale już mi sie kończy... i następną dam bananową... malinowej nie chciała wogóle :)

Czesc dziewczyny Ja dla Patryka daje kaszki nestle, bo za bobowita nie przepada. Dziewczyny piszcie cos bo nam topic padnie.

Jeszcze pare dni i swieta, wiec nas jak zwykle czejka dluzsza podroz, zastanawiam sie tylko jak Patryk ja wytrzyma, bo teraz to za bardzo mu sie nie podoba przesiadywanie tyle czasu w foteliku.

czesc przepraszam ze zmienie temat, popsuje swiateczny klimat, ale wlasnie swieta mnie przerazaja... mieszkamy z moja matka i mimo ze dawno jestem pelnoletnia to ona wciaz traktuje mnie jak mala dziewczynke (nie daje jej powodów), jest nadupiekuncza i upierdliwa, sprawdza weszy i jak ja mam usiasc z nia do kolacji wigilijej? czy ktos ma jeszcze takie przejscia piszcie najlepiej zuziaanna@o2.pl

Dzień dobry wszystkim zuzianna, kazdy ma jakies problemy, jak to w rodzinie. Ale ja staram sie szukac w kazdej sytuacji pozytywnych aspektów.

Witam wszystkie🖐️ Kacper już miesiąc robi kupę na nocnik:) F-ka🌻 Dominisia ma aż 4 ząbki?? Super, my narazie 2:) Pokaz jakieś zdjęcia, może na meila?? Donn🌻 jesli chcesz to prześlę ci poczta taką książkę kucharską dla niemowląt, a z gotowców to najczęściej Gerber. Ja tez daję kaszki bobovita, Nestle to zję, ale mniej chętnie. Tynka🌻 a gdzie sie wybieracie na świeta?? zuzianna🌻może swieta to dobry czas na zgiodę? Choć wiem, że nie jest łatwo, mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami i bywa różnie, jak to w rodzibnie:) płytki wnaszym domku już polożone:) I tabelka jeszcze NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..4.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 12 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 8 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 5 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg

Hej dziewczyny! Kasika Dominika już cztery ząbki. Też się dziwie że tak szybko. Jeśli chcesz Dominiki zdjęcie to prześle Ci na maila jeśli podasz. Kasika ja też niebawem zaczne Domi wysadzac na nocnik, ale powiem szczerze że szybko Twój Kacpi przekonał się do nocnika. Tak wogóle to dziewczyny jak przygotowania do świąt? Kasika ja też poproszę tą książke kucharską dla niemowląt, zawsze to nowe pomysły. Mój mail: vatos@vp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam

Hej🖐️ F-ka🌻 książka kucharska poszła:) Daj znać czy doszła. Kacpi rzeczywiście szybko przekonał się do nocnika, ale narazie sukcesy mamy tylko z kupką bo wyłapania każdorazowo siku jest jeszcze niemożliwe. Czekam na zdjęcia Buzki😘

hej Kasika właśnie sie wysyła do Ciebie zdjęcie Dominisi. Dzisiaj Dominika w nocy troche gorączkowała przez tego 4 ząbka. Miejmy nadzieje że temperatura już nie wróci. troche miała ciężką noc i teraz odsypia biedactwo. Pozdrawiam i jak mi sie uda to wpadne później. 😘

Dzięki Kasika. jak tam przygotowania przed świętami? Ja dzisiaj się wziełam za sprzątanie. Troche mi zeszło. Jutro druga tura.

cześć dziewczyny. ostatnio mało piszę ale naprawdę wymiękam mam tyle obowiązków i jeszcze święta porządki,zakupy itp....a w dodatku Dawidek robi się momentami taki niedobry że szok ale mam nadzieję że to wszystko przez te zęby przez jakiś czas tak jakby się zatrzymały i teraz widzę że znowu się zaczyna. Kasika jeśli możesz to też poproszę tą książkę podaję e-mail jagoda792@wp.pl Słuchajcie nie mogę sobie poradzić z tymi kupkami bardzo rzadko je robi dzis musiałam dać jemu czopek i tak biedactwo się męczyło:(:(nie chce pić soczków poradźcie coś.... pozdrawiam i życzę dobrej nocki 28 grudnia wracam pełną parą do pracy pa

NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..4.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 12 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 8 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 6 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg już ma 6 miesięcy ale ten czas leci(14 grudnia mój starszy synek skończył 7 lat ale się robię stara:(:))

Hej Z bioderkami Kacpera już wszystko dobrze, wczoraj byłam na oststniej kontroli:) f-ka ja też sprzątam na ratu:P Cytrynka książka kucharska poszła:) Co do kupek to nie wiem co ci doradzić, może daj mu troszkę startego jabłuszka i masuj brzyszek. w ostateczności wsadz mu termometr do pupki:(

Cytrynka ❤️przypomniałam sobie, ze jak Kacpi miał problemy z kupa to pediatra radziła zmniejszyc ilosc podawanej marchewki.

hej dziewczyny! Cytrynka moja Domi nie miała kłopotów z kupką. Może dwa razy miała przerwe 3dni, ale to wszystko. Za to dziś zaczeło się rozwolnienie-powód ząbek. Oj co ja mam z tymi ząbkami, ale na szczęście nie gorączkuje. Cytrynka ja moge Ci oprucz rady Kasiki, zaproponować abyś spróbowała podać rumianku. Dziś Dominika kończy 7miesięcy, tym samym mamy zmiany w tabelce. NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 7 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..4.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 12 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 8 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 6 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg