Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Witajcie!!! Ania doradziłabym Ci chętnie tylko nie wiem jak wyglądasz i trudno mi jest Ci coś doradzić. Bo fryzura to idywidualna sprawa. zależy przede wszystkim od twoich rysów twarzy. A jakie fryzurki nosłaś przed ciążą. Może do jakiejś powrócisz? Chcesz coś prostego czy coś wyszukanego? Honka pewnie juz wyściskała swojego męża:) Donn a co tam nowego u Aurorki?😘 dla córci Kasika jak sie czujecie?Zdrów dla Was🌼 Dziewczyny ja chociaż miałam poród naturalny to swój pierwszy raz po porodzie też wspominam miło:) Moze trwało to czekanie troszke dłużej, ale się opłacało:) U nas dziś pogoda jakaś ponura, ale byliśmy na spacerku teraz zabieram się za kawke:), a potem dalej porządki.

f-ka przed ciaza zawsze wycieniowane do ramion i jakas grzywka, ale do grzywki na pewno nie wroce bo juz mi odrosla, a nie mam ani czasu ani checi codziennie jej prostowac. Juz sie umowilam do fryzjera i kosmetyczki na czwartek ale nie wiem co zrobic z wlosami:( wlasnie skonczylam robic obiad, mala na balkonie spi, a ja z kuchni mam na nia doskonaly widok:) Kasika duzo duzo zdrowka, zebys do swiat sie wykurowala!

Dzieki kobitki😘 Dziewczyny dzwonili ze sklepu, żebym przyszła jutro na cały dzień, na próbę.:)Zobaczymy.... Z jednej strony jestem zadowolona, ale jak myslę, że wróce dopiero o 18 i tak bedzie codziennie to to mnie troche prze4razą:(( Jeszcze nie bylam tak długo bez Kacpra. Z drugiej strony on ma prawie rok.. O matko.. Tez miałam w czwartek iść do fryzjera, ale pewnie nie zdąże:O

hej dziewczyny!! U nas pogoda sie popsuła jest pochmurnie jakby miało padać:( Ania może fryzurka którą łatwo i szybko będzie można ułozyć. Sama wiem po sobie że przy maleństwie nie ma zbyt wiele czasu. Zresztą ja mam fryzurke przy której nie ma problemu jeśli chodzi o ułożenie. A moze zmienisz kolor?? Myslałaś o tym?? Kasika trzymam kciuki. Uda się!! Uda!!:) Wcale Ci się nie dziwie ze przeraża Cię rozłąka z Kacperkiem, sama wiem po sobie. Ja narazie pracuje w domu, ale wiem że gdybym musiała iść do pracy na pare godzin to nie byłoby mi łatwo. Najgorsze będą pierwsze dni dla Ciebie i dla Kacperka, ale bedzie OK:) Napisz Kasika jak było?? Honka? Donn? *gusia? odezwijcie się:)

hej Aurora maruda że szok nic tylkowyje yyyyyyyyy eeeeeeeeeee ne ne ne ne ne... mam nadzieje że te zęby w końcu wyjdą .. Kasika>> trzymam kciuki ... napisz jak było :)

🖐️ Teraz tak, byłam dziś, jestem zadowolona choc oczywiście nóg nie czuje, i stwierdzam, że praca w sklepie dla dzioeci to męka:P:P te małe potworki wszystko dotykają, brudza i wybrzydzają:P:P:DD Zaproponowali mi tam prace i juz miałam sie zgodzić, ale warunki dali fatalne: codziennie po 10 godzin + 2 godz na dojazdy, kazda sobota pracująca po 7 godzin i uwaga: wynagrodzenie 600zł, z czego 200 przejeżdzę na dojazdy.:(:(😠 Jak to wszystkoprzekalkulowaliśmy, to zrezygnowałam... Trochę mi szkoda, bo praca fajna, ale druga strona to to, że okropnie przezyłam rozłąker z małym😭 płakałam rabno i po powrocie, napewno z czasem byłoby lepiej, ale pierwsze dni to mordęga.......

dzien dobry Kasika szkoda troche z ta pracą, ale moze jeszcze poszukasz innej? ja na wakacje moze tez chcialabym czegos poszukac, bo taka juz ze mnie niespokojna dusza, ze nie umiem wysiedziec w jednym miejscu :)i tak mi sie wydaje, ze nie wytrzymam tak siedziec w domu, zajmujac sie tylko i wylacznie AMelką. Chociaz... moze tylko teraz tak pisze, a jesli przyszloby co do czego to wcale by tak nie bylo. Bylam wczoraj pierwszy raz u mojej ginki po porodzie. Przepisala mi tabletki antykoncepcyjne novinette. Blizny nie kazala smarowac, bo mowi, ze jest tak ladna, ze za pol roku i tak nic nie bedzie widac. Zobaczymy... A fryzjera przelozylam na jutro:) bo babcia Amelki troche zajeta i nie ma z kim zostac, a jutro juz bedzie wiecej opiekunow, bo dziadek dojdzie no i tata :) Honka chyba bardzo zajeta mezem;)

🖐️ Kasika masz racje ze warunki jakie Ci zaproponawali nie były zbyt ciekawe:( A jak Kacperek zniósł rozłąke?? Ania masz juz jakis pomysł co zrobisz z włosami?? Może zmiana koloru?? Pisałam o tym wcześniej ale chyba nie doczytałaś:) Pozdrawiam i Miłego Dnia:)

hej dziewczyny.dawno mnie nie bylo...same wiecie mycie okien, male porządki, a swieta tuz tuz!! JA tez zarabialam takie marne grosze,wiec postanowilam przesiedziec cale 2 lata z moim synkiem,jak mam zapieprzac 10 godzin dziennie, to naprawdę wole siedziec w domku i dostawac za urlop wychowawczy 450zl!! z fryzura juz nie mam problemu!- scielam na krotko(na zapalke),nie jest\"pracochlonna\"a jaka wygodna ;-) polecam. zmykam sie pakowac,jutro czeka nas wyjazd do rodzinki. juz nie zajze do was wiec skladam wszystkim mamą i ich pociechom WESOLEGO ALLELUJA i MOKREGO DYNGUSA pa pa pa .buziaki

hej dziewczyny.dawno mnie nie bylo...same wiecie mycie okien, male porządki, a swieta tuz tuz!! JA tez zarabialam takie marne grosze,wiec postanowilam przesiedziec cale 2 lata z moim synkiem,jak mam zapieprzac 10 godzin dziennie, to naprawdę wole siedziec w domku i dostawac za urlop wychowawczy 450zl!! z fryzura juz nie mam problemu!- scielam na krotko(na zapalke),nie jest\"pracochlonna\"a jaka wygodna ;-) polecam. zmykam sie pakowac,jutro czeka nas wyjazd do rodzinki. juz nie zajze do was wiec skladam wszystkim mamą i ich pociechom WESOLEGO ALLELUJA i MOKREGO DYNGUSA pa pa pa .buziaki

f-ka zmiana koloru to raczej nie. Zawsze mialam bardzo ciemne wlosy prawie czarne i w takich jest mi chyba najlepiej, kiedys myslalam o blond, ale to bylaby chyba za duza zmiana i ryzykowna:) Ja wyjezdzam w sobote.

Witajcie!! Ania ja kiedyś zaryzykowałam i z blond na brąz, ale nie było tak źle było inaczej. Niektórzy mówili że jest mi nawet lepiej niż w bląd i że wyglądam poważniej.Ja jednak wróciłam do blond, ale może kiedyś pomyśle znowu o jakiejś zmianie. Kasika Twój kacperek niebawem kończy roczek:) Planujesz jakąś imprezke:) Masz już jakiś pomysł na urodzinki:) ???? Dziewczyny chciałabym Wam i Waszym bliskim Życzyć zdrowych, radosnych , pełnych miłości Świąt Wielkiej Nocy🌼 Zmykam gotować obiadek:)

Kasika Kacperek oczywiście z dużej, ale ze mnie gapa. Nie moge się przyzwyczaić do zmiany komputerka i klawiaturki:)

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego Zyczy Kasika F-ka robie taką normalną imprezę, to znaczy dziadkowie, chrześni i my. ZXapraszam ich po obiedzie na torta, zerobie jakieś sałatki, może coś ciepłego i szmpan. Posiedzimy chwilkę, pogadamy, poświętujemy, bo w końcuto pierwsze urodzinki Kacpra. A jak sie ma rzecz u Was??

Dziewczyny jeszcze mam pytanie, szczepiłyście swoje dzieci na pneumokoki? Bo bedąc ostatnio u lekarza dostałam receptę na to szczepienie. Jeszcze nie wykupiłam, zastanawiam się. Jak było u Was?/ Karlos w dzieciństwie miał zapalenie opon mózgowych, a ja zapalenie płuc, więc mały jest narażony...

Kasika ja nie szczepiłam Domi przeciw pneumokokom. Zastanawiałam się i zastanawiam dalej. Zdania na ten temat są podzielone. Wydaje mi sie że ta decyzję powinnaś podjąć z Karlosem. Jeśli chodzi o urodzinki Domi to jeszcze troszke czasu. No ale plan juz wstępny jest: Całkiem podobny do Twojego:) TORCIK, SZAMPANIK, BALONIKI, NAJBLIŻSZA RODZINA I ZNAJOMI. To wstępny zarys, a o szczegółach troszke później:) Buziaczki i zmykam obejrzeć jakiś filmik z moim Michałem bo własnie wrócił z roboty.

Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku -jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta będą nadzwyczaj obfite! ufarbowałam sie na czerwoną porzeczke :D

witam Jak mały wstanie to idziemy święcić koszyczek:) F-ka dzięki za odpowiedz😘 U nas oczywiście też bedą baloniki:D Donn- to dawaj kochana jakies zdjęcie:)

🖐️ Jak się cieszę, że są Święta. Troszke czasu spędzimy we trójke, bo ostatnio mało razem go spędzamy:( Donn, świetnie musisz wyglądać:) Bardzo mi się podoba czerwony kolor. Niestety jakos nigdy nie odważyłam się na ten kolorek. Miłego Dnia :)

hej dziewczyny!! Jak tam po Świętach?? Domi zrobiła sama trzy kroczki w przud:):) Buziaczki😘

U nas swięta spokojne i radosne. Chodzilismy na spacerki, jedliśmy:P a wczoraj nawet wyskoczyliśmy potańczyć. Niestety jak tylko wrócilismy ( 1 w nocy) Kacperek sie obudził i miałam urwanie głowy do rana :P:P:P Oderwijcie sie już od mężów, stołów i brudnych naczyń i piszcie co u Was:classic_cool:

Cześć dziewczyny!! Mam 22 lata, nazywam sie Anka, 23 marca urodziłam synka.Mieszkam w Lublinie.Jak mozna to chetniue dolacze do waszego grona młodych mamuś bo podobnie strasznie brakuje mi takiego towarzystwa.Spedzam teraz duzo czasu w domu z wiadomych wzgledów ;) Od semestru letniego siedze na dziekance i zajmuje sie małym i w wolnym czasie domem.Chetnie nawiąze nowe znajomości :D

hej laseczki :D f-ka >> super że mała już chodzi :) Adorable >> witaj... dopisz sie do naszej tabelki.. co do włosów to ja mam swoje bardzo ciemne.... no teraz to może już nie tak bardzo bo pełno siwych mam.. :D....ale miałam też troche rozjaśnionych refleksów i tu wyszedł fajniutki czerwony kolorek :) a wiecie że nie zrobiłam jeszcze ani jednego zdjęcia... ale już sie poprawie i jak tylko będe mieć to powysyłam :)

Witaj Adorable :) jak ma na imie Twój synek? Donn to czekamy na zdjęcie:) Kasika jak tam dzisejsza nocka:)?? Anka, gusia , honka a WY gdzie się podziewacie??

Fajowo...mały pocumkał cysia i spi dalej :) Mam troche czasu dla siebie :D Mam takie pytanko odnośnie tej tableki tzn. jak się mam do niej wpisać??Kto ją prowadzi?? A i w ogole to tez mam taki jeden problem, nie wiem jak wkleić linki do zdjeć, udzielicie mi jakiś instrukcji, please :)