Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Gość aleks26
witam serdecznie wszystkie Mamusie i Wasze kochane Pocieszki! U mnie jakoś depresyjnie. Mimo, że zawsze z utęsknieniem czekam na weekend, to dzisiaj wszystko mnie wkurza-nadrabiam zaległości z poprzedniego tygodnia-sprzątanie, pranie. Nikolcia śpi, więc mam chwilkę. Mam nadzieję, że pogoda u Was lepsza, bo u mnie (pomorskie) zimnica. Byłyśmy na spacerku, ale niedługo bo wieje okropnie przenikliwy wiatr. Mam nadzieję, że u Was lepsze humory. Pozadrawiam.

Gość aleks26
Jest tam ktoś?????

Pogoda się poprawiła:) Jest słonecznie i cieplutko:) Ania dzięki;) Aleks ja dzisiaj mam dobry dzień:) Cieszę się że po całym tygodniu nasza trójeczka będzie mogła pobyć troche razem. Pozdrawiam🖐️

miałam cos popisac i mały wstał:O odezwe sie wieczorkiem. jutro urodzinki malego. gusia wsztstkiego naj🌻

Bylam na troche na dworze, ale jest taki wiatr, ze zaraz ucieklysmy spowrotem. Jestem od rana sama, na chwilke byla kolezanka i troszeczke mi sie nudzi...

🖐️ Wszystko już gotowe do jutrzejszej imrezki:) Kacpi prezenty ma już rozpakowane i się nimi bawi:D F-ka torta piekli na spółkę chrzesna i Karlos, Kacpi dostł taki rowerek i jeździdełko, potem wkleje zdjęcia. Wszystkiego naj z okazji mini urodzinek🌻 Ania u nas tez wieje na potęgę:o Co do rodziców i teściów, to temat rzeka, ale porieram dziewczyny, z nikim nie bedzie ci lepiej niż u swoich. Przed ślubem mieszalismy chwilę u teściów, ale żeby uniknać rozlewu krwi wrócilismy do moich rodziców:D jakie bierzesz tabletki, bo ja Yasmin Honka- pamietaj o nas:) Gusia zdjęcia śliczne:) sysia_sysia ja podobnie jak gusia wolę kafeterię:) Aleks26 witamy:classic_cool: NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 11 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..8.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 1 rok....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 8 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 19 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa

Gość aleks26
NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 11 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..8.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 1 rok....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 8 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 19 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk

Gość aleks26
moja Myszka właśnie usypia ze swoim tatusiem. Bardzo lubi z nim zasypiać, ze mną trwa to prawie godzinę- wygłupiamy się, opowiadamy bajki itp. Z tatulkiem usypia w 20 minut, poprostu wtula się w niego, dzieli swoją pioszką( zawsze musi mieć tetrową pieluszkę) i odpływa po całym dniu wrażeń. Ale dość, bo Nikolci mogłabym pisać i pisać. Miłego wieczoru. Pa pa dziewczynki.

🖐️ WSZYSTKIEGO NAAJLEPSZEGO DLA KACPERKA😘😘😘😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 🌼❤️😘🌼❤️😘🌼❤️😘 DOBREJ ZABAWY NA PRZYJĘCIU URODZINOWYM:)

Kacperku: :-D To nie Grecja,to nie Chiny,to są Twoje urdziny.Zawsze zdrowy z lekarstw kpij i beztrosko sobie spij.Chleb na stole mleko w dzbanku,dobry humor,konto w bank,niepsujący się samochód i rosnący stale dochód. Tego.....życzy Gracjan z mama. :-) http://agnieszka029.fotosik.pl/albumy/174216.html :-) udanej imprezki!!!!!!

mala poprawka Gracjanek ma juz 20 miesiecy NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 11 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..8.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 1 rok....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 8 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk

Gusia dzięki😘 Wszystko się udało:0 Kacpi zadowolony, szkoda tylko, że chrzesnego nie było 9jest we Francji), ale nie mozna mieć wszystkiego. Zaraz dodam zdjecia:)

hej :-D kasika1,widze ze urodzinki sie udaly(a Kacpi jaki zadowolony,fajowy rowerek) U nas znowu wieje wiatr i jest zimno ,moze pozniej sie wypogodzi? Dzisiaj kupimy Gracjanowi wlassne lozko!!cikawe czy bedzie w nim spal?,znajac zycie to pewnie bedzie ladowal w naszym !. ,no zobaczymy?! Uciekam do sklepu po buleczki...wpadne pozniej.... :-D http://agnieszka029.fotosik.pl/albumy/174216.html :-D

hej! Kasika po zdjeciach wnioskuje, że imprezka się udała:) Kacperek uśmiechnięty i zadowolony z urodzinek i prezenciku:) Kasika świetnie wyglądasz;) Zabieram się za robote, bo troche się nazbierało:( Buziaki😘

Dzięki dziewczynki😘 Gusia jakie łożko kupujecie? F-ka tylko sie za bardzo nie przemęczaj:P U nas ciepło i ładnie, więc siedzimy na dworze.

Gusia robota idzie szybko-tylko dobre checi;) Na dzisiaj koniec pracy:) Idziemy na spacer, bo piękna pogoda:)

czesc dziewczyny,jeszcze spicie ,przez ostatnie dni cos malo zagladacie :-( Gracjanek przespał w swoim łóżku całą noc!!!tak mu sie spodobalo ze zdążył na nim zjeść śniadanie,a jaką frajde ma przy jego składaniu :-D Unas zimno i pochmurno caluski i pozdrowienia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a9654d0307dff17.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d76876e56468ceb6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1100c3f93dca0b53.html Gracjan 21.08.2007r.

🖐️ Dziś, dokładnie za godzinę Kacpi skończy roczek:) Nawet nie wiem kiedy mi to zleciało.... Gusia- widziałam w internecie te łóżka, są super. I jak sie zakupy udały? F-ka a co tam u was? Jak postępy chodzeniowe?

Kasika1 oj udały się udały!! idziemy wypłacić pieniądze z kontahi hi F-ka żyjesz??

🖐️🖐️ Kasika Domi śmiga jak się patrzy. Oczywiście upadki i siniaki to prawie codzienność. Na szczęście ostatnio zrobiła się jakaś ostrożniejsza chyba sama zauważyła że to jej nie wychodzi na dobre. Co najgorsze w wózku spokojnie nie usiedzi. Wcześniej było trudno ją utrzymać, a teraz to lepiej nie mówić. Musze pomyśleć o piaskownicy, może to bedzie zajęcie na jakiś czas. Gusia żyje tylko praca, praca:( Domi śpi to ja znowu zabieram się za robote. Pozdrawiam.

🖐️ Co tu tak cicho? U nas lato:) Jedziemy popołudniu szczepić sie na pneumokoki, aż sie boję jak to Kacpi zniesie. Milego dnia:classic_cool:

hej!! U nas też lato:) Ostatnio brak mi na wszystko czasu:( Kasika, trzymam kciuki za Kacperka, oby dzielnie zniósł szczepienie. U nas znowu idą ząbki -tym razem górna trójeczka. Pozdrawiam i Miłego Dnia.

Witam Was Kobitki :) Ja mam 26 lat i córeczke 1,6 miesiecy :) moge sie do Was przyłączyć? :) :):):):):)