Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

czesc Kasika to Ci sie udalo z ta stronka. Moj maly przed chwila dokonal wielkiej rzeczy, mianowicie sam wszrdl na wersalke.

WOW Tynka :D Gratulacje dla Pytryka, ty to musisz miec oczyna około głowy:P Kacpek tez zrobił dzis przełomowa rzecz: o 5.11 powiedział TATA:)

Kasika to tez napewno sie cieszycie. Takie z pozoru male rzeczy a tyle radosci potrafia sprawic. Dodam ze on wszedl na rta wersalke uzywajac jako podparcia lozeczka ktore stoi obok. Ale cwaniak na wszystko znajdzie sposob.

Pewno,ze ciesza:) ogladałam wasze zdjecia i widziałam tego teletubisia--fajowski. Idziemy sie kapac. milego wieczoru/ pa

Kasika tego teletubisia Patryk dostal na dzien dziecka od mojej siostry, na poczatku to on spiewal i sie swiecil. Ale jak Patryk go dopadl w swoje rece to po tygodniu przestal spiewac. My wlasnie zjedlismy kaszke i tez szykujemy sie do kapieli.

cześć dziewczynki:) widzę że znalazła się moja sąsiadka mamka witamy:):) nie odzywałam się bo bylismy na szczepieniu w czwartek i troszkę nie miałam do pisania głowy.Dawidek miał teraz jedną szczepionkę tą 5 w 1 a pneumokoki dostanie za cztery tygodnie rozłożyłam jemu na dwie tury bo ostatnio chyba było na jego możliwości za dużo pozdrawiam i dobrej nocki

Gość diablica1979
hej mama 5 letniej corki i 1,5mc synka pozdrawiam

Witam wszystkie forumowiczki Fajnie ze dzis niedziela, przez ten wolny piatek, weekend mi sie fajnie wydluzyl. Mąz gotuje obiad wiecmam czas posiedziec przy kompie. Diablica zapraszam na nasz topic, dopisz sie do tabelki.

czesc mamuski gdzie sie podziewacie. Moj babel dzisiaj juz sam wszedl na tapczan, bez zadnej pomocy i bez zadnego podparcia.

hej dziewczyny!! Mojej Dominice pojawił się kolejny ząbek więc ostatnio nie miałam wolnej chwilki żeby wpaść. Pozdrawiam i na pewno niebawem wpadnę. 😘

Witam f-ka gratuluje ząbków. Tynka tobie też gratuluje:D takiego zwinnego synka. Kreska a co u Ciebie?? Oskar niedługo chyba bedzie miał roczek??

Czesc wszystkim ja tylko na chwile i uciekam spac. F-ka to fajnie ze zabki juz sa, na jakis czas bedziesz miala spokoj, a potem bedzie zapewne powtorka. Mój ma juz 7 na razie, do kompletu dwojek brakuje mu tylko prawej i gory. Kasika zwinny to on jest ale uparciuch sie robi, jutro juz bedzie tydzien jak nie chce poc mleka, stwierdzilam ze poczekam jeszcze z tydzien i sprobuje, moze zateskni za mlekiem. A jak nie to bedziemy jesc kaszke. Z kolei z tym wlazeniem wszedzie to jest niesamowity, ale chodzic na razie nie chce, jak tylko poczuje sie niepewnie to zaraz na kolana. A ja juz czekam na ten moment, tylko sie boje ze moglabym to przegapic, bo moze zaczac chodzic jak akurat bedzie u niani.

Witam i podnosze❤️ My nadal walczymy z ząbkowaniem, biedny ten mój synuś, naprawde go to boli, za namową Kwietniówek:P kupiłam mu nocniczek i czasami sadzam (a co niech sie przyzwyczaja):D I dziś siknął pierwszys raz do nocnika. Zakleży mi, zeby robił poranne kupy, wiem, że zajmie nam to duuuuuużo czasu, ale co tam, kiedys trzeba zacząć:) Pozdrawiam wszystkie mamuśki😘

Czesc Wam Kasika zauwazylam ze tu na forum ostatnio duzo sie pisze na temat nauki siusiania. Ja tez sie zastanawiam kiedy powinnam zaczac ale na razie to jeszcze nie kupilam nocnika. Chyba poczekam do wiosny i wtedy zaczne. Mnie to przede wszystkim ogranicza czas.

hej my dzisiaj byłyśmy na usg stawów biodrowych i tym razem wszystko super... :D

Witam Tynka miejmy nadzieje że na razie spokój z ząbkami. Donn to super że wszystko ok z bioderkami córeczki. Kasika ja też jeszcze moment i Dominikę będe przyzwyczajać na nocniczek. życzę powodzenia przy porannych kupkach:) pozdrawiam😘

Witam Ja czekam az moj babel w koncu stanie na nogi i sam pojdzie. Sam sie wdrapie na tapczam, sam potrafi z niego zejsc ale chodzic sam sie boi.

Witam🖐️ UDAŁO SIE NAM ZROBIĆ SIKU I KUPĘ NA NOCNIK:) Donn🌻 super, że z bioderkami wszystko w porządku, to bardzo ważne. Wstawać śpiochy;)

hej u mnie dzisiaj fatalnie ... rozchorowałam sie ... gardło mnie tak boli że chyba padne no i jeszcze katar...a na dodatek nic n ie moge wziąść przy karmieniu piersią.......

Gość ciapata
mam 26 lat i 2 córeczki-3 latka i 6 m-cy. siedzę w domu,mieszkam na wsi,internet mam od wczoraj-to moje okno na świat.Małe są cudne,ale nam,mamom należy się mały relax,prawda?

Gość ciapata
na gardło płukanka dla ciężarnych i karmiących:2 łyżki wody utlenionej,trochę soli,sok z cytryny i pół szklanki wody -płukać kilka razy dziennie

Czesc dziewczyny czesc ciapata, jak masz ochote popisac to zapraszamy. Przy maluchach jest wiele tematow do obgadania.

Donn teraz taka pogoda ze latwo zlapac jakiegos wirusa, ja sie w tym roku po raz pierwszy zaszczepilam na grype i jak na razie nic mnie nie bierze. Moj Pati mial lekki kaszelek ostatnio ale dawalam mu tantum verde i syrop prawoslazowy i mu przeszlo, obylo sie bez wizyty lekarza.

My jutro ruszamy na wycieczke, mamy 400 km do przejechania. Na szczescie Patik lubi podroze samochodem.

Hej dziewczyny!! Dzisiaj moja Dominisia kończy 6miesięcy. Robimy małe przyjęcie. Jejku jak czas szybko leci. NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 6 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..3.miesiące...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna27....Patryk 11 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia21....Kacperek.. 6mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 4,5 miesiaca....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa AANNKKAA....Ania21....Izunia 7 miesiecy....Chelm Kinga_23....Kinga23....Julka 3,5 miesiaca........ babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy Pozdrawiam i Życzę udanej niedzieli. 😘