Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Black Pencil

Dlzczego usunieto hardcorowe dowcipy??

Polecane posty

Brzydki krasnoludek wraca do domu, otwiera Outlooka, sprawdza poczt臋: \"Powi臋ksz penisa! 40cm d艂ugo艣ci! 20cm grubo艣ci! Nie przegap! ...\" Z irytacj膮 kasuje spama mrucz膮c: - Jasne, ku*wa, tylko mi brata syjamskiego brakuje... * * Na bazarze w Belgradzie, pani w wieku 艣rednim wybiera z namaszczeniem jajka z kosza handlarza. To we藕mie obejrzy, od艂o偶y z prowrotem, to wybierze, to od艂o偶y, to kr臋ci g艂ow膮, to kiwa... Facet d艂ugo si臋 przygl膮d艂 to kiwaj膮c g艂ow膮, to kr臋c膮c, a偶 dobrodusznie rzecze: - To ca艂y czas tylko jaja, mi艂a pani, ch**a tu nie znajdziesz...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Kr贸lik spotyka Or艂a. - Cze, orze艂! Jak forma? Co trenujesz? - Jogging - odpowiada orze艂. - Rano wylatuj臋 z gniazda, robi臋 jakie艣 dziesi臋膰 kilometr贸w i wracam pe艂en ch臋ci do 偶ycia! A ty? - Noo, z tego wynika, ze taki prawie jogging. Wychodz臋 rano, przelatuj臋 z dziesi臋膰 i mog臋 zaczyna膰 dzie艅...

Udost臋pnij ten post

艢cie偶ka rowerowa. Jedzie sobie grupka ludzi. Nagle jedna z dziewczyn krzyczy: - K**WAAAA, nie mam hamulc贸w!!! Podje偶d偶a do niej facio i m贸wi: - 艁adnie si臋 zareklamowa艂a艣, reflektuj臋! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 //kr贸tko
Dziadku, da si臋 zgwa艂ci膰 kota? - Nie da si臋, gry藕膰 b臋dzie! - A mu go mord膮 w walonek wsadzili! - Ot, grzech straszny, ale pomys艂 niez艂y!

Udost臋pnij ten post

z powiedz co艣 to by艂o tak ;) 呕ona do m臋偶a: - Kochanie, powiedz mi co艣 s艂odkiego... - Nie teraz, jestem zaj臋ty. - Kochanie, no powiedz mi co艣 s艂odkiego... - Naprawd臋, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chocia偶 jedno s艂贸wko... - Mi贸d do ku**y nedzy i odpi**ol si臋!

Udost臋pnij ten post

Na wyspie jest trzech rozbitk贸w: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesi臋ciolatek. Na s膮siedniej wyspie by艂a naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca si臋 w fale i krzyczy: - P艂y艅my do niej! Na to czterdziestolatek: - Zbudujmy najpierw tratw臋. A siedemdziesi臋ciolatek: - Po co, st膮d te偶 dobrze wida膰.

Udost臋pnij ten post

Faceta bola艂 艂okie膰. Poszed艂 do lekarza a tan kaza艂 mu tylko przynie艣膰 mocz do analizy. Go艣膰 si臋 w nerwi艂 i do butelki wla艂 mocz 偶ony, c贸rki, sw贸j i doda艂 jeszcze oleju silnikowego. Zani贸s艂 lekarzowi i po dw贸ch dniach przyszed艂 po diagnoz臋. A brzmia艂a ona nast臋puj膮co: - C贸rka jest w ci膮偶y, 偶ona ma kochanka, olej w pa艅skim samochodzie nadaje si臋 tylko do wymiany a pan niech przestanie wali膰 konia w wannie to nie b臋dzie pana bola艂 艂okie膰...

Udost臋pnij ten post

Zaczai艂 sie wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadesz艂a wilk rzuci艂 si臋 na ni膮.... i j膮 zgwa艂ci艂. Spodoba艂o mu si臋, to j膮 zgwa艂ci艂 jeszcze raz, i jeszcze raz. Po kilku nast臋pnych razach pada wycie艅czony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi si臋 na 艂okciach i spokojnie pyta: - Wilku, masz ty chocia偶 za艣wiadczenie, 偶e nie jeste艣 chory na aids? - Pewnie, 偶e mam! - No to mo偶esz je podrze膰...

Udost臋pnij ten post

DLA NIEPE艁NOLETNICH INACZEJ;) :D ...Ju偶 ci si臋 zdarzy艂o popatrze膰 na innych ludzi w twoim wieku z tym dziwnym uczuciem: Ja chyba nie wygl膮dam tak staro? Je偶eli tak, ten dowcip ci si臋 spodoba: Siedzia艂am w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozgl膮da艂am si臋. Zauwa偶y艂am na 艣cianie dyplom, na kt贸rym figurowa艂o jego pe艂ne imi臋 i nazwisko. Znienacka mi si臋 przypomnia艂 wysoki, przystojny, ciemnow艂osy ch艂opak o tym samym nazwisku chodzi艂 ze mn膮 do liceum jakie艣 25 lat temu. Czy偶by m贸j nowy dentysta by艂 tym ch艂opakiem, w kt贸rym si臋 nawet troch臋 podkochiwa艂am? Jak go jednak zobaczy艂am, szybko porzuci艂am te my艣li. Ten prawie 艂ysy facet z siwiej膮cymi w艂osami, brzuszkiem i twarz膮 pe艂n膮 zmarszczek by艂 zbyt stary, by m贸g艂 by膰 moim koleg膮 ze szko艂y A mo偶e jednak? Po tym, jak mi przejrza艂 z臋by, zapyta艂am go, czy nie chodzi艂 przypadkiem do XXVI LO.? Tak. Owszem, chodzi艂em i by艂em nawet jednym z najlepszych uczni贸w, zarumieni艂 si臋. A w kt贸rym roku Pan zdawa艂 matur臋? zapyta艂am. On odpowiedzia艂: W siedemdziesi膮tym sz贸stym. Dlaczego Pani pyta? To Pan by艂 w mojej klasie! powiedzia艂am zachwycona. Zacz膮艂 mi si臋 uwa偶nie przygl膮da膰. I nast臋pnie ten wstr臋tny, pomarszczony staruch zapyta艂: A czego Pani uczy艂a????...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smss
M艂oda rodzina z 5 letnim synem ogl膮daj膮 kupione mieszkanie. Dziecko patrzy na pust膮 艣cian臋 i m贸wi: - A tu p贸艂k臋 jeebniemy. Ojciec - uderzenie w kark - pyta: - Poj膮艂e艣? - Poj膮艂em. - Co poj膮艂e艣? - 呕e p贸艂ka tu ni chujja nie potrzebna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smss
Rozmawiaj膮 trzy bociany. Pierwszy m贸wi: - Ja to ca艂y tydzie艅 lata艂em nad jednym domem! - I co? - Urodzi艂 sie ch艂opczyk. - A ja - m贸wi drugi - to dwa tygodnie lata艂em nad jedna cha艂up膮! - I co ? - Urodzi艂a sie dziewczynka! Na to trzeci: - A ja to trzy tygodnie lata艂em nad plebania! - I co? I co? - Ale mieli pietra!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smss
Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzy偶owanie r贸wnorz臋dne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj, a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy z艂y egzaminator - To偶 przecie偶 m贸wi臋, jest pan, tramwaj i karetka. Sk膮d wzi膮艂 si臋 motocyklista? - A ch*j ich wie, sk膮d oni si臋 bior膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smss
Idzie nurek w pelnym stroju (akwalung, pletwy, itp) przez pustynie, spotyka Araba i pyta: -Daleko stad do morza ? -Z 500 km . -Alescie, k*rwa plaze odpierdolili !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ozi2
jak si臋 nazywa najnowszy hamburger w macdonadzie? PIS-mak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂eeeee
Przychodzi Chi艅czyk do hotelu w niedu偶ym chi艅skim mie艣cie i prosi o pok贸j na jedn膮 dob臋 oraz ca艂odzienne wy偶ywienie. Recepcjonista pyta: - Czy pok贸j ma by膰 z wy偶ywieniem wegetaria艅skim, czy z posi艂kami tradycyjnymi? - A jaka jest r贸偶nica? - Do pokoju wegetaria艅skiego dostanie pan pa艂eczki, 偶eby pan m贸g艂 sobie zdrapa膰 ze 艣cian grzyby, a do pokoju z posi艂kami tradycyjnymi dostanie pan 艂uk i strza艂y, 偶eby pan m贸g艂 sobie upolowa膰 szczura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahhahah
dobre :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂eeee
Przychodzi zaj膮czek do sklepu: -Dzie艅 dobry, jest szampon? Sprzedawca na to: -Jest, ale tylko jajeczny -Dzi臋kuj臋, nie skorzystam, bo chcia艂em si臋 ca艂y wyk膮pa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂eeee
Spotyka paj膮k paj膮ka. -Cze艣膰, co robisz? -Gram w motylki -Sk膮d masz? -A, 艣ci膮gn膮艂em sobie z sieci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂eeee
Ksi膮dz grzmi na lekcji religii z dorastaj膮c膮 m艂odzie偶膮: - Ostrzegam Was! Wszystko zaczyna si臋 od tego jednego papierosa! Zaraz po nim pojawia si臋 pierwszy, zgubny kieliszek w贸dki, a po alkoholu przychodzi czas na ci臋偶ki grzech z kobiet膮... Ksi臋dzu przerywa jeden ze s艂uchaczy: - Prosz臋 ksi臋dza, a gdzie mo偶na dosta膰 takie papierosy?

Udost臋pnij ten post

troch臋 d艂ugie ale warto ;) :D Przychodzi facet do sklepu my艣liwskiego i prosi o lunetk臋 do karabinu. Sprzedawca si臋ga po najdro偶szy model i m贸wi: - Ten celownik jest tak dobry, 偶e st膮d zobaczy pan m贸j dom na wzg贸rzu. Po chwili obserwacji klient zaczyna si臋 艣mia膰. - Z czego pan sie 艣mieje? - pyta sprzedawca. - Widz臋 go艂ego m臋偶czyzn臋 i go艂膮 kobiet臋, kt贸rzy biegaj膮 doko艂a domu. Sprzedawca bierze celownik, montuje go do strzelby, si臋ga po dwa naboje i sk艂ada propozycj臋: - Dostanie pan ode mnie ten celownik wraz ze strzelb膮 za darmo, je偶eli strzeli pan mojej 偶onie w g艂ow臋, a jej kochankowi w przyrodzenie. Facet jeszcze raz patrzy na dom sprzedawcy przez celownik i m贸wi: - Wie pan co?? My艣l臋, 偶e teraz za艂atwi臋 spraw臋 jednym nabojem! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly Krzys
Maalutka jestes swietna, chyba sie zakochalem;)

Udost臋pnij ten post

chyba robi r贸偶nic臋;) :P Popalaj膮c papieroska w czasie przerwy mi臋dzy rysunkami i wuefem Jasio opowiada stoj膮cym przy nim kolegom: - Wczoraj mojego starego, gdy spuszcza艂 wod臋 w kiblu, wessa艂o do muszli i wyrzuci艂o do wanny naszej s膮siadki z czwartego pi臋tra, i to w czasie, gdy ta bra艂a k膮piel... Przynajmniej tak m贸wi艂 matce. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobre dobre
dawajcie jeszcze:D

Udost臋pnij ten post

Wraca g贸rnik ze szychty do domu. Rozbiera si臋, a 偶ona zdziwiona patrzy mu mi臋dzy nogi. - Jedru艣, a czego ty masz takiego czornego c....? ??!! G贸rnik zajrza艂 sobie mi臋dzy nogi i odpowiada. - O pierona, t艂ok by艂 pod prysznicem i pewnie nie swojego umy艂em.

Udost臋pnij ten post

Idzie dw贸ch ludo偶erc贸w, ojciec z synem, brzegiem morza i zobaczyli kobiet臋. Syn na to: - Tato, zobacz, mo偶e j膮 zjemy? - Nieee tam.. stara i 偶ylasta. Id膮 wiec dalej, a tu pojawi艂a si臋 m艂oda dziewczyna. - Tato, zobacz, mo偶e t膮 zjemy? - Nie synku... T膮 zabierzemy do domu a zjemy mam臋!

Udost臋pnij ten post

Widzisz?! To fifka, kt贸ra by艂a pod twoj膮 szaf膮! - Kiedy ty sko艅czysz z narkotykami? - Jakie narkotyki! Uwierz mi od kiedy ciebie pozna艂em zmieni艂em sie, zerwa艂em ze swoj膮 przesz艂o艣cia, jeste艣 jedyn膮 kt贸r膮 kocham. - Synu! To ja - tw贸j ojciec! * * Ciep艂a letnia noc.W parku na 艂awce 艣pi nawalony facet.Podchodzi do niego dw贸ch policjant贸w: - Halo pobudka! - Ale o co chodzi? - Policja... - Alicja? -...w艂adza! - W艂adzia?Cholera!!! te dwie q zawsze mnie znajd膮!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmmmmmm
W Barb贸rk臋 do g贸rnika przychodzi m艂ody reporter i m贸wi mu, 偶e chce przeprowadzi膰 z nim wywiad. G贸rnik troch臋 si臋 wzdraga m贸wi膮c, 偶e si臋 do tego nie nadaje, ale reporter w ko艅cu przekonuje go. - B臋dzie dobrze! A jakby co艣 by艂 藕le, to ja chrz膮kn臋, a pan si臋 poprawi. Tylko niech pan pami臋ta, czasami dobrze jest wyolbrzymi膰 niekt贸re sprawy. No to uwaga, kr臋cimy! Przedstawiam pa艅stwu zas艂u偶onego g贸rnika. Panie Franciszku, jak du偶o wydobywa pan w臋gla? - W tym miesi膮cu jakie艣 20 ton - Hm! - Znaczy si臋 dziennie 20 ton - Brawo. A du偶膮 ma pan rodzin臋? - Jedn膮 c贸rk臋. - Hm! - To znaczy c贸rk臋 ma brat. Ja mam 7 syn贸w. - Wy艣mienicie. A ma pan jakie艣 hobby? - 呕e co? - No zainteresowanie, konika... - 13 centymetr贸w. - Hmmm? - Znaczy si臋 w zwisie. Bo jak stanie, to ma p贸艂 metra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmmmmmm
On siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzie艣 w po艂udniowej Polsce. Ma w艂膮czone GG. Ona siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzie艣 w p贸艂nocnowschodniej Polsce. Ma w艂膮czone GG. ON: "Fajnie mi sie z tob膮 rozmawia" ONA: "Mi te偶 sie fajnie z tob膮 rozmawia" ON: "S艂uchaj rozmawiamy ju偶 tak d艂ugo przez internet mo偶e by艣my w ko艅cu spoktali si臋 w realu?" ONA: "To przyjed藕 do mnie. Tylko jest ma艂y problem" ON: "Jaki?" ONA: "U nas nie ma Reala. Spotkajmy sie w Biedronce"...

Udost臋pnij ten post