Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Black Pencil

Dlzczego usunieto hardcorowe dowcipy??

Polecane posty

Go艣膰 maaaak
Syn wr贸ci艂 do domu z samymi dw贸jami na 艣wiadectwie. Poniewa偶 ojciec przez ca艂y rok suszy艂 mu g艂ow臋 o oceny i czepia艂 si臋 nauki, syn ba艂 si臋 jak diabli pokaza膰 艣wiadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzuca膰 gromy i la膰 paskiem, zaprosi艂 syna na fotel. Syn usiad艂 niepewnie. Ojciec wyj膮艂 papierosy: - Zapal synu... - Tata, no co ty, ja nie pal臋... - Pal, synu! Zapalili. Po chwili ojciec otworzy艂 barek i wyj膮艂 szkock膮. - Napij si臋, synu... - Tata, daj spok贸j, ja nie pije... - Pij, jak ojciec daje! Napili si臋. Ojciec wyj膮艂 zza tapczanu Playboya. - Masz, ogl膮daj... - No nie, tata, nie wyg艂upiaj si臋... - Ogl膮daj!!! Siedz膮, popijaj膮, czas p艂ynie leniwie. Syn ju偶 ca艂kiem si臋 wyluzowa艂, si臋gn膮艂 sam po papieroska, lekko szumi mu w g艂owie. Przerzuca kartki Playboya, zaci膮ga si臋 z widoczn膮 przyjemno艣ci膮 i wreszcie rzuca od niechcenia znad kolejnej rozk艂ad贸wki: - Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy? No kto to wszystko dupczy??? - Prymusi, synu, prymusi...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uppa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni raz
Jdzie Maryja z Jezusem przez pustynie, a tu banda skinow kopie murzyna, MAryja mowi -przestancie go kopac, skopcie nas na to konto Banda skinow zostawila mrzyna skopala Jezusa i Maryje, po wszystkim wstaja Jezus otrzepuje sie z piasku i mowi: -Matka jak ty cos ******lniesz!!!!!... 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni raz
Przychodzi rolnik z 偶on膮 na pole i m贸wi : - Dzisiaj b臋dziemy uprawia膰 seks oralny. - A jak to jest? - pyta 偶ona - Ja b臋d臋 uprawia艂, a ty b臋dziesz ora艂a...

Udost臋pnij ten post

Z doniesie艅 prasowych: Wczoraj wydarzy艂a si臋 tragedia: sp艂on臋艂a biblioteka Leppera, obydwie ksi膮偶ki! Podobno jednej nawet nie zd膮偶y艂 pokolorowa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni raz
Pewien Chi艅czyk, uda艂 si臋 na zakupy do osiedlowego sklepu spo偶ywczego: - Dzi艅 dobly, ci jest m膮ka? - Nie ma m膮ka - odpowiada sprzedawczyni, zmierzywszy obcokrajowca wzrokiem. Chi艅czyk chwil臋 wpatruje si臋 w pani膮 jak zaczarowany, kiedy ta ju偶, ju偶 chce mu zacz膮膰 t艂umaczy膰 na migi, pyta niepewnie: - A ciemu pani uziwa mianownika ziamiast dope艂niacia??

Udost臋pnij ten post

Barman zwraca uwag臋 kelnerowi: - Kiedy wreszcie przestaniesz wyrzuca膰 pijanych klient贸w na zewn膮trz ?? - Przecie偶 nawalonych si臋 wyrzuca z lokalu. - Ale k*** nie w WARSIE!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohyda
Spotyka si臋 dw贸ch s膮siad贸w. Jeden m贸wi do drugiego: - S艂uchaj stary, nie wiem co mam zrobi膰, m贸j kot zalatwiana dywan. - Jak to? - No robi kupe na dywan, potem je藕dzi ty艂kiem po pod艂odze i rozsmarowuje to wsz臋dzie, nie wiem ju偶 co mam robi膰. Mo偶e ty by艣 co艣 poradzi艂? - Wiesz co, zwi艅 dywan i oklej pod艂og臋 papierem 艣ciernym. Spotykaj膮 si臋 ponownie po dw贸ch tygodniach. - No i jak? - pyta pomys艂odawca. - O cz艂owieku, rewelacja! Jak kocisko rozp臋dzi艂o si臋 w przedpokoju, to do lod贸wki ju偶 tylko oczy dojecha艂y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalakstaksmsssss
Studentom warszawskich uczelni polecono nauczy膰 si臋 na pami臋膰 ksi膮偶ki telefonicznej, a potem zbadano ich reakcje na to polecenie, i tak: Studenci uniwerku zapytali: "Po jaka choler臋?" Studenci politechniki zacz臋li robi膰 艣ci膮gi a studenci Akademii Medycznej zapytali tylko, na kiedy.

Udost臋pnij ten post

Jedzie wielka ci臋偶ar贸wka z pr臋dko艣ci膮 200 km/h. Z naprzeciwka leci wr贸belek. Nagle ptaszek uderzy艂 o mask臋. Pisk opon, ostre hamowanie, wychodzi zatroskany kierowca. Zabra艂 rannego ptaszka do domu, kupi艂 mu klatk臋, w艂o偶y艂 do niej chleb i wod臋. Wr贸belek budzi si臋 po jakim艣 czasie, patrzy: kraty, obok niego le偶y chleb i woda. - O Bo偶e zabi艂em go!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aya rl
-co ma 10 000 kalorii? -5000 TIC-TAC脫W! *** :)

Udost臋pnij ten post

Przyszed艂 Jasio ze szko艂y i m贸wi do taty: - Dosta艂em pi膮tk臋 i w mord臋! - Za co dosta艂e艣 pi膮tk臋? - Bo pani zapyta艂a si臋 mnie ile jest 7x6, a ja powiedzia艂em, 偶e to jest 42! - A za co w mord臋?! - Bo pani zapyta艂a si臋 mnie ile jest 6x7! Tata: - Przecie偶 to jest jeden ch..! - Te偶 tak powiedzia艂em

Udost臋pnij ten post

W pewnym mie艣cie grasowa艂 straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzyma膰, wi臋c udali si臋 po pomoc do jednego z trzech rycerzy. Wielki Rycerzu - m贸wi膮 - pom贸偶 nam, smok gwa艂ci dziewice, zabija m臋偶czyzn, po偶era dzieci i kobiety. Wielki rycerz na to - Dajcie mi miesi膮c na u艂o偶enie planu. Mieszczanie na to - Co ty cz艂owieku, za miesi膮c to smoka nas tu wszystkich wyt艂ucze. I poszli do drugiego rycerza. 艢redni Rycerzu - pom贸偶 etc. Ten chcia艂 si臋 znowu zastanawia膰 dwa miesi膮ce wi臋c poszli do trzeciego rycerza. Ma艂y Rycerzu - pom贸偶 etc. Na to Ma艂y Rycerz 艂ap za miecz, zak艂ada zbroj臋, objucza konia i ju偶 jest gotowy do drogi. Pytaj膮 wi臋c mieszczanie. Jak to czcigodny Ma艂y Rycerzu, Wielki Rycerz chcia艂 si臋 zastanawia膰 miesi膮c, 艢redni Rycerz dwa miesi膮ce, a Ty tak od razu?! Na to Ma艂y Rycerz - Tu si臋 nie ma co zastanawia膰, tu trzeba spier.....!

Udost臋pnij ten post

Sprzedam encyklopedie Britanica. 40 tom贸w. Stan bardzo dobry. Nie bedzie mi juz potrzebna. Ozenilem sie tydzien temu. Zona wie, qrwa, wszystko najlepiej.

Udost臋pnij ten post

Ojciec z synem handluj膮 kartoflami po osiedlach. Zajezdzaja na podw贸rko i wo艂aj膮 \"Kartofelki! Kartofelki!\" Z drugiego pietra babeczka sie wychyla, 偶e chce. - Ile? - Cztery worki. - Synu idz - mowi ojciec. Na gorze babka pyta: Dobra. Ile place? - 200 zl. - Hmm, nie mam tyle, ale pan jest dorosly, mi tez niczego nie brakuje, moze seks? - Hmmm, wie pani, musialbym sie skonsultowac z tata. - Ale, no wie pan, przeciez pan jest dorosly, po co takie pytania? - Jednak wolalbym zapyta膰. - Ale dlaczego??? - W zeszlym roku przeje bali艣my 8 ton.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
Rozmawiaj膮 dwie kobiety: -Nasz synek jest taki niegrzeczny, taki niedobry... Tylko raz w 偶yciu sprawi艂 nam przyjemno艣膰... -Kiedy? - Dziewi臋膰 miesi臋cy przed swoim urodzeniem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfg
Data: Czwartek, 8 Czerwca 2006 20:38 Od: Monia Do: Testy Zbyszek , Testy Piotr , Testy Jurek , Patrycja , Ola , Micha艂 B艂aszkowski , Max , Marzenka , Maryla , Martu艣 , Mariza , Marcinek , Magda Papie偶 , Magda Olofsson , Loocee , Klaudia , Jolcia 2 , Jolcia 1 , Jaro , Jagusia , Gosia , Donald , Dominika Janiszewska , Dalilka , Daga , Brat , Bety , Baby , Ania S , Ania , Agulka , Agnesi , Aga Return-Path: Delivered-To: mariawawrzuta@wp.pl Received: (wp-smtpd mx.wp.pl 18215 invoked from network); 8 Jun 2006 20:38:48 +0200 Received: from mailin3.expro.pl () (envelope-sender ) by mx.wp.pl (WP-SMTPD) with SMTP for ; 8 Jun 2006 20:38:48 +0200 Received: from bta220.neoplus.adsl.tpnet.pl ( helo=domowy) (envelope-sender ) by mailin3.expro.pl with esmtpa (Exim 4.50) id 1FoPOr-0005KM-MD; Thu, 08 Jun 2006 18:38:39 +0000 Message-ID: Date: Thu, 8 Jun 2006 20:38:36 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0091_01C68B3B.841B22A0" X-MSMail-Priority: Normal X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-Antivirus: avast! (VPS 0623-2, 2006-06-08), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean X-WP-AV: skaner antywirusowy poczty Wirtualnej Polski S. A. X-WP-SPAM: NO (user level 2) AS1=NO(Body=1 Fuz1=1 Fuz2=1) AS2=YES(0.999999) AS3=NO AS4=NO Temat: Fw: na popraw臋 humoru Za艂膮czniki: bezNazwy1.html (60,19 kB) POKA呕 Siedzi Bush i premier Pakistanu w knajpie wchodzi jaki艣 go艣膰 i pyta barmana: - Czy to nie Bush i premier Pakistanu? Barman na to: - Tak. Go艣膰 podchodzi do nich i pyta: - Co robicie ch艂opaki? - Planujemy wojn臋 w Afganistanie - I co si臋 wydarzy? - Zabijemy 14 milion贸w Afganczykow i jednego mechanika rowerowego... - Jednego mechanika rowerowego? Na to Bush do premiera: - Widzisz, mowi艂em Ci, 偶e nikogo nie obchodzi 14 milion贸w Afganczykow. Do ginekologa przychodzi pi臋kna dziewczyna. Jest tak pi臋kna ze lekarz ca艂kiem zapomina o swoim profesjonalizmie i nie 偶膮daj膮c ani jednego pytania ka偶e si臋 jej rozebra艂a. Kiedy dziewczyna staje przed nim naga, podniecony lekarz zaczyna dotyka膰 wewn臋trznej strony jej ud i cichym, lekko dr偶膮cym g艂osem pyta? - Czy wie pani, co robi臋? - Tak - odpowiada dziewczyna. - Sprawdza pan czy nie mam 偶adnych podra偶nie艅 nask贸rka lub zmian dermatologicznych... - S艂usznie - odpowiada lekarz, zaczynaj膮c pie艣ci膰 jej piersi. - A teraz? Wie pani, co robi臋? - Tak. Sprawdza pan czy nie mam wewn臋trznych zgrubie艅 lub guzk贸w. - Ma pani racje - odpowiada podniecony do granic ginekolog i rozpoczyna z dziewczyna regularny stosunek. - A czy wie pani, co teraz robi臋? - pyta. - Tak - odpowiada nie speszona dziewczyna. 艁apie pan rze偶膮czk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgayKhan
#include void main() { if (matura == "zdana") { picie(); } else { picie(); } } -- - Dlaczego w Microsofcie nigdy nie napisz膮 wirusa? - Bo zajmowa艂by 3 dyskietki. Honorowy programista wiesza si臋 razem ze swoim programem... Jak guru unixowy uprawia seks? - unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; yes; yes; umount; sleep; -- Przychodzi administrator rano do pracy, siada do komputera, aby zobaczy膰 co si臋 dzia艂o w nocy i 艣piewa : - Chc臋 ogl膮da膰 twoje logi, logi, logi, logi. -- Dzwoni klient do serwisu, odbiera obs艂uga: - U偶ywam Windows... - Tak...? - ...nnnno i komputer nie dzia艂a poprawnie. - To ju偶 pan powiedzia艂. Wi臋c...? -- Wsiada informatyk do taks贸wki. Taksiarz pyta: - Dok膮d jedziemy? - 192.168.4.1. -- Oprogramowanie jest jak katedra. - Budujesz, budujesz, budujesz, budujesz, a potem... ju偶 tylko si臋 modlisz! -- Na egzaminie na uczelnie o profilu informatycznym pytaja si臋 nowego kandydata jakie zna komendy jakiego艣 j臋zyka programowania. - G贸ra, d贸艂, lewo, prawo... i fajer. -- Pami臋tam, gdy byli艣my dzie膰mi, nasz膮 ulubion膮 gr膮 by艂a "zabawa w pirat贸wT. Ubierali艣my si臋 jak piraci. Potem podchodzili艣my do jakiego艣 doros艂ego na ulicy i wyci膮gali艣my nasze rze藕nickie no偶e, kt贸re nazywali艣my "szablami", i m贸wili艣my "Jeste艣my piratami! Dawaj pieni膮dze!" Mn贸stwo doros艂ych udawa艂o, 偶e si臋 boi i dawa艂o nam kas臋. Inni uciekali, wo艂aj膮c o pomoc. Bawili艣my si臋 w pirat贸w gdzie艣 tak do dwudziestego roku 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgayKhan
Zachodzi facet do baru i pyta barmana: - Wie pan jak nazywa si臋 zupa z wielu kur ? Barman: - Nie wiem. - Ros贸艂 s-kur-wielu. Barmanowi si臋 to spodoba艂o, zachodzi do szefa i pyta: - Wie szef, jak nazywa si臋 zupa z wielu kur ? Szef: - Nie wiem. - Ros贸艂, chu**... _______ Ob贸z koncentracyjny, Hans m贸wi do wi臋藕ni贸w: - Za kilka dni mamy Wielkanoc, wi臋c z tej okazji ka偶dy z was dostanie po jajku... Og贸lna rado艣膰, wszyscy si臋 ciesz膮. Hans odczeka艂 chwil臋 i doka艅cza: - ... tym oto stalowym pr臋tem. _______ Do sklepu zoologicznego wchodzi ma艂a dziewczynka: - Poprosz臋 tego ma艂ego, bia艂ego kr贸liczka. - A nie m贸g艂by by膰 ten czarny albo br膮zowy ? Te偶 s膮 bardzo 艂adne. - Mo偶e by膰 prosz臋 pana. Mojego pytona to pier****, jakiego on bedzie koloru... _______ Blondynka dzwoni na Informacje: - Chia艂am si臋 dowiedzie膰 jak d艂ugo jedzie poci膮g z Warszawy do Gda艅ska? - Chwileczke... - ...Dziekuje! _______ Zawody w piciu napoju narodowego. Komentator nawija: - Na scen臋 wychodzi reprezentant Niemiec. B臋dzie pi艂 wino z kufli... Pierwszy kufel, drugi, ..., 贸smy i z艂ama艂 si臋, z艂ama艂 si臋 zawodnik niemiecki... - Czekamy na drugiego ! Jest ! Pojawi艂 si臋 reprezentant Francji, b臋dzie pi艂 wino butelkami. Pierwsza, druga, ..., pi膮ta i z艂ama艂 si臋, z艂ama艂 si臋 zawodnik francuski. - I kolejny zawodnik ! Na scen臋 wychodzi g艂贸wny faworyt, zawodnik polski ! B臋dzie pi艂 bimber czerpakiem z wiadra. Pierwszy czerpak, drugi, ..., pi臋tnasty i z艂ama艂 si臋, z艂ama艂 si臋 czerpak, zawodnik polski pije bimber prosto z wiadra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgayKhan
Dziennikarz przeprowadza rozmow臋 ze s艂ynnym kompozytorem: -T臋 ko艂ysank臋 komponowa艂em dziesi臋膰 lat. -Dlaczego tak d艂ugo? _ Bo ci膮gle przy niej zasypia艂em... __ Szkot p艂acze _ Co ci si臋 sta艂o ? _ Z艂ama艂 mi si臋 z膮b w grzebieniu. - A to jeszcze nie nieszcz臋艣cie ! - jak to nie? To by艂 juz ostatni ! __ Dyrektor pyta swojego zast臋pc臋: - Czy og艂oszenie , 偶e poszukujemy nocnego str贸偶a, odnios艂o jaki艣 skutek ? - Oczywi艣cie ! W nocy w艂amano sie do magazynu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma.na.imie.monika
By艂o sobie dwu braci - jeden z艂y, popadajacy ciagle w tarapaty i drugi dobry, prowadzacy przykladne 偶ycie. Czas mija艂 i pomimo, 偶e nie byli sobie zbyt bliscy, utrzymywali ze sob膮 kontakty ... Z艂y brat popad艂 w alkoholizm i sta艂 si臋 kobieciarzem, a dobry o偶enil si臋, mia艂 dzieci etc. Pewnego dnia z艂y brat umarl. Po kilku latach i ten dobry odszed艂 i dosta艂 si臋 do Nieba. Jednak nurtowalo go gdzie jest jego brat, wiec poszed艂 do Boga i zapyta艂 o to. B贸g odpowiedzial, 偶e to z艂y czlowiek by艂 i nie zas艂u偶yl na Niebo ... Dobry brat zmartwi艂 si臋, i powiedzia艂, ze t臋skni za swoim bratem i chcialby go zobaczy膰. B贸g zlitowa艂 si臋 i da艂 mu moc wgl膮dniecia do Piekla. No i znalazl dobry brat swojego z艂ego brata siedz膮cego z kuflem w d艂oni i cudown膮 blondyn膮 przy boku. Dobry brat zwr贸cil si臋 do Boga: "Nie mog臋 uwierzyc - brat siedzi z kufelkiem ob艂apiaj膮c piekn膮 kobiete. Tak wi臋c Pieklo nie mo偶e by膰 takie z艂e" B贸g wyjasni艂: "Rzeczy nie zawsze s膮 takimi jakie si臋 je widzi. Kufel jest dziurawy. Blondynka nie."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahahaaaaaaaaaa
hophophop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶e cooo
:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma.na.imie.monika
Nauczycielka poleci艂a dzieciom, 偶eby napisaly wypracowanie, kt贸re zawiera膰 b臋dzie cztery aspekty: 1. Pi艂ka no偶na 2. Seks 3. Religia 4. Tajemnica Powiedzia艂a, 偶e kto sko艅czy b臋dzie m贸gl i艣膰 do domu. Dzieci zacz臋艂y pisa膰. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje prac臋. Nauczycielka nie chce wierzy膰, 偶e uda艂o mu si臋 ju偶 sko艅czy膰. Prosi go, 偶eby odczyta艂 swoje wypracowanie. Jasio czyta z dum膮: - Kto艣 zer偶n膮艂 Janasa! M贸j Bo偶e! Kto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni raz
Sta艂y sobie w parku dwa posagi, naga kobieta i nagi m臋偶czyzna. Ustawiono je tak, 偶e patrzy艂y na siebie wzrokiem, w kt贸rym mo偶na by艂o odczyta膰 nut臋 po偶膮dania. I sta艂y tak lata i dziesi臋ciolecia ca艂e, i w upa艂 i w s艂ot臋, pod deszczem i w s艂o艅cu, po opadaj膮cymi jesiennymi lis膰mi i wsr贸d wiosennych tulipan贸w. A偶 pewnego dnia zjawi艂 si臋 w parku dobry anio艂, spojrza艂 na posagi i powiedzia艂: - "Za to, 偶e tak dzielnie przez ca艂e lata w tym parku stoicie, o偶ywi臋 was na p贸艂 godziny, b臋dziecie mogli zejs膰 z coko艂u i zrobi膰, co tylko zapragniecie". Cud si臋 dokona艂. Posagi zesz艂y z coko艂u, chwyci艂y si臋 za r臋ce i czym pr臋dzej pobieg艂y w pobliskie krzaki, z kt贸rych wkr贸tce zacz臋艂y dobiega膰 pomruki i okrzyki rozkoszy. Wreszcie z krzak贸w ponownie wynurzy艂a si臋 para posag贸w: - "Ach, jak cudownie by艂o", rzek艂a kobieta. - "Tak, doprawdy to wspania艂e", rzek艂 m臋偶czyzna. Obserwujacy ich z usmiechem anio艂 zauwa偶y艂: - "S艂uchajcie, min臋艂o dopiero pi臋tnascie minut, macie do dyspozycji jeszcze drugie tyle!" - "To co, wracamy w krzaki?", zapyta艂 m臋偶czyzna - "Tak, tak, musimy koniecznie to powt贸rzy膰 !", odpar艂a kobieta. - "No dobrze, ale tym razem to Ty trzymasz go艂臋bia, a ja mu b臋d臋 sra膰 na g艂ow臋!"

Udost臋pnij ten post