Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość Mam zrobione brwi
Ksztalt mi sie podoba i kolor tez ,narazie jes bardzo intensywny i wyglada nie naturalnie ale ogulnie ok. Jestem zadowolona. pozdrawiam

Gość attaturka
Fajne to forum,można dużo poczytać i wysnuć wnioski. Ale wiodąca tu prym pani akolor zdajsie nie posiada za dużo klientów i zabiega o nich jak tylko może.Na innym forum ledwo się pokazałam a juz na priv kusiła mnie swoją ofertą.Mimo że jestem z warszawy do niej na pewno nie pójde!

Gość attaturka
Fajne to forum,można dużo poczytać i wysnuć wnioski. Ale wiodąca tu prym pani akolor zdajsie nie posiada za dużo klientów i zabiega o nich jak tylko może.Na innym forum ledwo się pokazałam a juz na priv kusiła mnie swoją ofertą.Mimo że jestem z warszawy do niej na pewno nie pójde!

Gość attaturka

Gość attaturka
o rany ale mnie potroiło sory to nie z mojej winy:)

Gość attaturka
ale mnie potroiło sorry to nie z mojej winy!

Gość attaturka

Gość attaturka

Gość attaturka

Gość attaturka

Gość violadd
coż, czy wy nie dacie spokoju Akolor? dziewczyny ona jest profesjonalistką , któr wie co robi - przed wszystkim ma bezbolsny makijaż czego nie mają inneg gabinety o co wogóle chodzi? jeżeli przeszkadza ci , ze pisze na priv to nie zadawaj pytan na forum. Na tym to polega zeby osoby , któtre mają cos do powiedzenia dzieliły sie z klientkami swoja wiedzą .To tyle mam n adzieję , zę niezdrowa konkuraencja sie wreszcie skończy na tym forum.Pozdrawiam wszystkie klientki moje i przyszle:))

Gość mika003
a ja myślę, że naprawdę dobre linergistki mają pełne ręce roboty i nie nie mają czasu ani potrzeby wabić klientki w internecie. na forum chcę wymienić doświadczenia z innymi dziewczynami, a niekoniecznie dostawać rady.

Gość violadd
myślisz , ze dobre linergistki biorą klietnki z kosmosu ? po to są takie fora , zeby w nich uczestniczyc a chyba jesteś jedyna , która nie potrzebuje rady profesjonalistki tylko chce sobie pogawędzic o czyms o czym nie ma wogóle pojecia. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny , które chcą sie czegoś dowiedzieć o makijazu od Linergistek:-)

Gość marlenaa_2
mika zgadzam się z Tobą.Dobra linergistka nie musi oglaszać sie na forum i reklamować ile wlezie.Wystarczy ze klientki pozyskuje z poleceń pań które miały wykonane u niej makijaże.Twarz jest najlepszą reklamą.

Gość kryniaola
ja sie jednak nie zgadzam z mika003 poniewaz sama klientka oczywiscie jest nasza reklama ale pamietajcie ze nie jest to zabieg henny ktory trzeba co np.3 tyg powtarzac i taka klientke pozyskujemy na stałe ale zabieg na lata i te klientki ktore zrobia tak szybko nie wracaja,a ich kolezanki albo nie stac albo z innych powodow nie zrobia permanentnego i co???? mam czekac az kiedys ktos zobaczy makijaz na twarzy mojej klientki i przyjdzie do mnie? jak ktos chce pozyskiwac klientow taka droga---prosze bardzo--ale wiadomo ze im wiecej osób bedzie o nas wiedziało to tym lepiej a i tak decyzja ostateczna pozostanie w gestii klienta. pozdrawiam i wiecej usmiechu na twarzach zycze

Gość Popieram w 100
Twoja wypowiedz!! Ja zrobilam sobie makijaz brwi i niewiem czy gdyby nie bylo tego forum wygladaly by tak ladnie. wypowiadaly sie kosmetyczki z bardzo odleglych miast i doradzaly o co zapytac co warto wiedziec i na co zwrocic uwage. Jesli pani ktora jest kosmetyczka doswiadczona to wie co i jak i dzieki takiemu forum ma klientki ,ktore nie raz pzyjezdzaja z daleka. Ona musi sie reklamowac bo tak jak juz kolezanka powiedziala nie wszyscy chca makijaz i moga go zrobic. Nierozumiem po co taki problem i komu to przeszkadza??? Halo to jest forum dla wszystkich i kosmetyczek wlacznie!!

czesc dziewczyny ja zrobilam sobie brwi, sa fantastyczne , rowne i kazdy sie mnie pyta ile godzin siedze przed lustrem zeby miec tak idealne brwi? wygladaja bardzo naturalnie mimo tego ze nie mialam ich wcale. moja lingieristka zrobila je metoda cieniowania i woskowa przez co wygladaja naturalnie.POLECAM salon urody i wizazu viva w toruniu a i wlascicielka jest mistrzynia polski w makijarzu permanentnym. za jakis czas ide robic sobie usta...

Gość ja rozumiem
że w dyskusji chodzi o reklamowanie sie p linergistki akolor.Ze atakuje na priv,ze ciagle pisz jak to ona "leczy" z makijazy wykonanych w innych salonach. To daje do myślenia na temat jej profesjonalizmu.Udzielanie rad kompetentnych jak najbardziej ale zaraz za tym idzie z jej strony reklama wlasna.Stad obawa dziewczyny co do jakośći jej usług-No i słusznie!

Gość Nie masz racji wogule

Gość a może wogóle
:)

Gość a jeszcze lepiej w ogóle
:)

Gość Ja tez uwazam ze nie masz
racji!! Przyczepilyscie sie do akolor chociaz nawet nie wiecie co potrafi. Mysle ze poprostu zazdroscicie!!! Bezsensu. Nie piszcie juz wiecej jak was to denerwuje bo zamiast o makijazu czytamy glupie komentarze nie na temat!! Pozdrawiam i wiecej usmiechu zycze

Witam wszystkie dziewczyny.Przeczytałam wszystkie Wasze rozmowy na temat makijażu i chciałabym dodać coś od siebie. Ja osobiście wykonuję makijaż permanentny od 5 lat.Mam porównanie ,ponieważ bardzo dużo klientek ,które robiły makijaże gdzie indziej, a u mnie tylko odświeżają kolor , są bardzo zadowolone i mówią ,że ich nic nie boli.Chciałam Wam powiedzieć ,że makijaż permanentny wcale nie boli ,zależy to mianowicie od umiejętności kosmetyczki wykonującej zabieg oraz od tego jakiego używamy znieczulenia oraz od sprzętu na jakim pracujemy ,chodzi tu o częstotliwość nakłuwania. Np. po wykonaniu u mnie kresek na powiekach ,nawet bardzo wrażliwe oczy nie są spuchnięte, usta minimalnie a brwi wyglądają jakby była zrobiona mocna henna. Co chodzi o brwi, to ja wykonuję je najnowszą metodą przez rysowanie włosów na skórze,jest ona rewelacyjna ponieważ nie rysuję już tak jak było do tej pory ,jakby plama narysowana tylko włos po włosie.Cały zabieg trwa ok 20 min plus znieczulenie 30 min. REWELACJA i SUPER EFEKT i wcale nie boli . POLECAM Jak będzie któraś zainteresowana to podaję swój nr tel. 606 68 68 89 W Szczecinie .STUDIO VENUS

Gość pod-psem
No tak reklamuje sie pani linergistka. Kazy to widzi i swoje przemyślenia ma,ale ja w innej sprawie.Zastanawiam sie nad konturem ust ale podobno niesamowicie boli.Zeby nie cierpiec zdaje egzamin tylko znieczulenie dentystyczne.Wiec poszukuje w okolicach Łodzi linergistke która takim znieczuleniem dysponuje Dzieki za wskazanie

Gość a-kasandra
znieczulenie dentystyczne moze wykonac tylko i jedynie lekarz, najlepiej dentysta.

Gość a-kasandra
oczywiscie jezeli chodzi Ci o zastrzyk...

Gość ulek
Jestem 10 dni po korekcie - usta z wypełnieniem. Przeglądając wcześniejsze wypowiedzi na forum będziecie wiedziały gdzie robiłam ( nazwa gabinetu jest strasznie drażliwana tym forum).Ten makijaż NAPRAWDĘ JEST BEZBOLESNY. Jeżeli lingerystka jest fachowcem i nie chce odstraszyć bolesnym zabiegiem klientek nie oszczędza na znieczuleniu. Znieczulenie jest w formie maści przed zabiegiem i płynu w trakcie. Nie ma mowy o żadnym znieczuleniu dentystycznym. Dla porównania depilacja woskiem jest zdecydowanie bardziej nieprzyjemna.

Gość matylda_24
ulek Trzy dni temu robiłam makijaż ust w akolor, z efektu jestem BARDZO ZADOWOLONA. Atmosfera fantastyczna, obsługa fachowa a zabieg BEZBOLESNY. Kolor ust i kształt rewelacyjny - podoba się wszystkim. .............................. hmmm to po co robiłaś korekte 10 dni temu?

Gość akolor
Ale obserwatorka bystra, tak bystra i chcaca doszukac sie.... wlasnie czego? Korekta wliczona jest w cene i obowiazkowa po 3 lub 4 tygodniach. Duzo usmiechu zycze!!!!

Gość zumi
akolor spadaj, niedobrze mi od tych twoich pochlebnych komentarzy na swój temat. dziewczyny nie dajcie się nabrać. ta baba wypisuje pod różnymi pseudonimami jaka to jest wspaniała - łatwo zauważyć ten sam styl wypowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować