Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość matylda_24
Pewnie że łatwo!!.szcególnie końcowka w stylu uśmiechu życze akolor (akolor@o2.pl) Ale obserwatorka bystra, tak bystra i chcaca doszukac sie.... wlasnie czego? Korekta wliczona jest w cene i obowiazkowa po 3 lub 4 tygodniach. Duzo usmiechu zycze!!!! Ja tez uwazam ze nie masz racji!! Przyczepilyscie sie do akolor chociaz nawet nie wiecie co potrafi. Mysle ze poprostu zazdroscicie!!! Bezsensu. Nie piszcie juz wiecej jak was to denerwuje bo zamiast o makijazu czytamy glupie komentarze nie na temat!! Pozdrawiam i wiecej usmiechu zycze

Gość akolor
Pani ma chyba jakis problem z czytaniem tych wypowiedzi, bo to nie ja je pisalam. Brak zrozumienia trasci? Czy Panie tylko o sobie potraficie czytac pozytywne opinie i nie mozecie zniesc, ze ktos rowniez moze cos dobrze robic? Moze lepiej kogos obgadac, zmieszac z blotem, zniszczyc, takie metody maja jedynie sflustrowane kobiety, ktorym nic w zyciu nie uklada sie. Tylko kobiety wobec siebie potrafia byc tak wstretne.

Gość ulek
Zumi nie wiem dlaczego, ale to co robisz na tym forum jest odrażające.

Gość kryniaola
ło matko ale sie narobiło???!!!!!!!!!!!!1

Ło matko jedyna kochana! Kobitki, dajcie sobie spokój! Chce dziewczyna się reklamować, to niech się reklamuje, nikt Wam tego czytać nie każe, a tym bardziej robić czegokolwiek u niej. Przecież reklama, to tylko PROPOZYCJA. Nikt Was do niczego nie przymusza, a Wy się bronicie, jakby Wam kto pistolet do łba przystawił (a wiadomo, że najlepszą obroną jest atak, hehehe)... Nie widzę celu i sensu w przerzucaniu się słowami. I nie napiszę, że "więcej uśmiechu życzę", bo znów się któraś czegoś doszuka, Sherlock Holmes w spódnicy... Nie macie niczego innego do roboty? Proponuję przenieść się na forum o męskim szowiniźmie i nawtykać facetom ;) Tam możecie z pożytkiem rozładować swoją gresję, hehehe... A jak nie pomoże, to na siłownię zapraszam :) I żeby nie było - nie jestem właścicielką siłowni i zapraszam tylko i wyłącznie dla Waszego dobra, żebyście ze stresu wrzodów nie dostały. Pozdrówka!

Gość KARINIA
WITAM !PRZECZYTAłAM TO FORUM OD A DO Z.MYśLAłAM KILKA MIESIęCY.NO I WCZORAJ POSZłAM ZROBIć SOBIE USTA.WIEM ,żE NA KOńCOWY EFEKT TRZEBA JESZCZE POCZEKAć ALE MI SIę JUż PODOBA.ZABIEG PRAWIE WCALE NIE BOLAł(DROBNE MROWIENIE PRZY śRODKOWEJ STRONIE UST.) OPUCHLIZNA JUż PRAWIE ZESZłA.POZDRAWIAM I DZIęKUJę WSZYSTKIM ZA RADY.GDYBY NIE TO FORUM PEWNIE BYM JESZCZE SIę ZASTANAWIAłA...

Gość Niestety dziewczyny pomylka
Nie akolor pisala ta druga wiadomosc z "wiecej usmiechu zycze" na koncu. Pisalam abyscie daly juz spokoj bo naprawde to jest niewazne!!! Chcemy dowiedziec sie innych rzeczy a nie czytac wasze bezsensowne uwagi. Spadac z tego forum jesli cos wam nie pasuje. Poprostu!!!!

Gość nic dziwnego
Należy sie z tym pogodzić że są tu osoby których obecność ciągła akolor męczy.Ta wyśmienita profesjonalistka która non stop siedzi na kafeteri zamiast zadbać o "rzesze" swoich klientek! I co tu modnie brzmi?-Uśmiechu życze?!

Gość Jesli kogos to meczy
to niech nie czyta wogule co tutaj pisze albo uwagi prosze zachowac dla siebie!!!

Odpowiedz do pani pseudonim POD PSEM . Po pierwsze jest Pani nieinteligentna ,że tak Pani mówi ,o mnie , że się ja reklamuję . Jak ma Pani jakiś problem ze sobą ta proszę iść do lekarza. A my po to tu jesteśmy wszystkie ,żeby wymienić się doświadczeniami , oraz cieszę się, że mogę w czymś pomóc lub doradzić. Przecież nie musi Pani korzystać z moich usług , ale nie jest tu Pani sama .Więc jak się Pani nie podoba tu na forum ,to proszę tu nie wchodzić i nie krytykować innych. Nie potrzebuję żadnej reklamy, oraz nie chciałabym się spotkać z taką klientką jak Pani . Chciałam się przyłączyć do dyskusji na temat makijażu , ponieważ mam w tym doświadczenie, ale widzę , że nie warto się wychylać .

To jest Ostatnia moja wypowiedz na forum , ponieważ niektóre Panie mnie nierozumieją .Jeżeli któras z Pań jest zainteresowana, to proszę o e-mail agatag1@wp.pl ,podpowiem wszystko i doradzę . Co chodzi o znieczulenie stomatologiczne igłami ,to bardzo odradzam, ponieważ ,po takim znieczuleniu zniekształcają się usta i potem osoba wykonująca zabieg może krzywo narysować kontur . A poza tym , znieczulenie w żelu jest lepsze ,poniewaz obkurcza nam naczynia krwionośne i skóra nie krwawi ,przez co mamy lebszą wchłanialność pigmentu

Gość a-kasandra
w 100% popieram Agatag1. jezeli chodzi o wypowiedz na temat porad w makijazu jak ona rowniez uwazam ze bezsensu sa te spory

Gość neeila
Witam.Dwa lata temu poddałam się zabiegowi makijażu permanentnego ust i brwi.Owszem usta bolały ale po podaniu znieczulenia już było ok. Od tego czasu sama wykonuję makijaż permanentny zatem zapraszam :) Jest to świetna sprawa zawsze widzę zmiane w zachowaniu klientki jak przychodzi po trzech tygodniach na poprawkę, czują się ładniejsze bardziej zadbane.Oprucz makijażu permanentnego wykonuję tatuaż artystyczny, zapraszam serdecznie do Gdańska :)

Gość lepiej sie tu nie reklamuj
bo zaraz Cie skrytykuja. Mi to nie przeszkadza takze pisz , pisz i mjeszcze raz pisz!!!

Witam. Czy któraś z Pań mogłaby mi polecić dobry gabinet w Legnicy lub Wrocławiu, w którym bez obawy mogę zrobić sobie makijaż permanentny.

Gość a-kasandra
julia73 na forum bylo juz poleconych kilka dobrych gabinetow z wroclawia, musisz tylko poszukac bo nie wiem na ktorej str. pozdr.

Hahaha... Ale się uśmiałam! Jak ktoś myli usta w wargami sromowymi, to gratukuję inteligencji. Pomyślcie czym on/ona je, skoro nie rozróżnia?!?!?!

Gość fleee
ale oblech jakis się wkradł....

Gość Asia Opolanka
DO AKOLOR! DO AKOLOR! DO AKOLOR! Jestem po kreskach na powiece górnej i jestem b. zadowolona.Wiem, że doradzasz, więc proszę o pomoc.Oczy maluję mocno, czyli dość gruba kreska i mocno wytuszoweane rzęsy. Chciałabym zrobić sobie usta, ale nie wiem o jaki kolor poprosić kosmetyczkę, bo nie chcę aby był przerysowany i sztuczny.Usta mam raczej małe-wąskie, więc wiem że można linię narysować nieco wyżej, aby sprawić wrażenie pełniejszych.Prawdopodobnie zdecyduję się na cieniowanie , czy kreskowanie, ale co do koloru nie mam pojęcia... Nie chcę, żeby wyglądały na pomalowane, bo ust nie maluję, tylko pociągam błyszczykiem.Czy kolor ma być różowy? Czy te barwniki mają jakieś określone nazwy kolorów? (jak np, farby do włosów)Wiem że na początku barwa będzie intensywna, potem wyblakniew o 50%. Mam skłonność do opryszczki (ok 20 razy do roku), dlatego linia moich ust jest rozmyta.Wiem o heviranie, bo już go przyjmowałam aby złagodzić objawy, niestety występuje dalej tak często, ale tu chodzi chyba o to aby nie wystąpiła jak będą strupki? Pozdrawiam

Gość żółty jesienny liść
czy któraś z pań zrobiła sobie makijaż permanentny w trójmieście? proszę o opinie

Gość kryniaola
ja nie akolor ale moze odpowiem z mojego punktu widzenia. otóz kazda linergistka pracuje na innych barwnikach różnych firm i nie ma jednej ogólnej nazwy danego koloru kazda firma ma swoje nazwy, na odległosc trudno powiedziec jaki barwnik powinnas miec bo to zalezy od typu skóry twojej ,podcienia ,koloru włosów itp.to powinna zrobic linerystka jak cie zobaczy.ja proponuje swoim klientkom jak nie chca sie zdac na mnie z kolorem to aby przyniosły konturówke badz szminke w kolorze takim jakim one by chciały miec i staram sie dobrac taki barwnik by nie "kłucił" sie z ich natura. ogólnie przyjete jest by nie stosowac barwnikow bardzo kontrastowych jak ciemny braz czy ostra czerwien -nawet na zyczenie klientki bo to nie ma byc efektu pomalowania ale podkreslenie koloru warg. wg mnie powinnas sobie zrobic kontur tak jak chcesz poza linia warg"efekt powiekszenia"a srodek wypełnic błyszczykiem jak do tej pory.pozdrawiam

Gość PPiksi
Ja mam dobrą opinie o makijażu permanentnym, mojej twarzy dodał wyrazu, zobaczcie: www.voila.pl/068/y812r/?1 www.voila.pl/069/00iab/?1

Gość PPiksi
Ja miałam robione podobno najlepszymi barwnikami z firmy Long Time Liner. Słyszałam, że amerykańskie nie są polecane, mojej koleżance brwi zmieniły po nich kolor na rudy z szarego.

Gość Zeńka
O, Jezu, dziewczyno, powinnaś byc wizytówką kosmetyczki, która Cię tak pieknie zrobiła. Coś takiego to widziałam tylko na filmach. Zatkało mnie. Teraz jesteś piekną kobietą. Nie sądziłam, że takie zeczy sa w ogule możliwe.

Gość oooliwia
To co widze to majstersztyk. Jesteś piekna

Gość Alumnia
@Blondi20015 faktycznie, blondynki są glupie, żeby nie powiedzieć tępe. nie przyszło ci do głowy, że ktoś sobie jaja robi?? gratuluję "inteligencji", haha.

Alumnia, chyba nie sądzisz, że ja tak na serio myślałam, że ktoś je wargami sromowymi? Gratuluję poczucia humoru!

Aha, a w języku polskim zdania zaczyna się z dużej litery, tak na marginesie. :P To też świadczy o inteligencji...

Gość tez kosmetolog Magda
dziewczyny, zachowajcie poziom, nie przygadujcie sobie bo to nie milo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować