Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość Edyta LtL
Jeśli chcesz wykonać kreskę górną na powiece, to szczerze ci odpowiem, że efektu eyelinera nie uzyskasz. Bardzo trudno uzyskać tak głęboką czerń i utrzymać ją przez dłuższy czas. A kreska dekoracyjna czysta i sprężysta utrzymuje się tylko wtedy kiedy powieka jest młoda. Pierwsze efekty starzenia się powieki nie pozwalają na uzyskanie estetycznego efektu.

Gość Mwhomen
Witam dziewczyny :-) Za dwa tygodnie wybieram się na makijaż permanentny ust jednak im bliżej do zabiegu tym bardziej się boje :-( Wiem że na tym forum pewnie padało to pytanie już ze sto razy ale czy to bardzo boli ? ? Miałam kiedyś powiększane usta niby ze znieczuleniem ale tak bolało że myślałam że już nie wytrzymam. Jeśli któraś z was robiła permanentny ust dajcie znać jak wasze odczucia :-) Pozdrawiam

Gość gość
Ja miałam robione usta dziś :) sa znieczulone wiec ból do wytrzymania, aczkolwiek nie jest to zabieg bezbolesny. Póki co jestem załamana bo sa bardzo intensywne...mam nadzieje ze zjasnieja jak zapewniala linergistka..

Gość gość
permanentny.com/szkolenia_kurs_makijazu_permanentnego/ - Polecam wam te kursy.

Gość gość
permanentny.com/szkolenia_kurs_makijazu_permanentnego/ - Jak dla mnie świetne kursy z makijażu permamentnego.

Gość gość
Polecam p.Magdę z Centrum Q10 w Chorzowie! Najlepsza. Mega naturalny efekt!

Gość Sylwia S
Sprzęt !

Gość gość
Witam. Polecam w Gdańsku p.Monikę firma -Permmed. Pracuje na sprzęcie oron 60 i to naprawdę profesjonalna osoba ponieważ wykonuję pracę z chorymi pacjentami. To juz powinno dać do myślenia. Jest niesamowita w robieniu otoczki . Sylwia

Gość gość
Ja zrobilam sobie makijaz permanentny u swojej kolezanki z uczelni. Wyszlo perfect i jestem zadowolona w 100%. Innym problemem bylo ze mialam ból zwiazany z makijazem. Stosowalam na to lidokaine z www.naporost.pl

Gość gość
Ratunku! Ja jestem po wykonaniu ust. Mam ogromna opryszczke, gorna i dolna warga, siedze na zwolnieniu leksrskim i sie modlę , aby to wszystko dobrze sie zakończyło!

Gość gość
A bierzesz heviran?

Gość gość
ja przed musialam brac zanim robilam bo takie mialam polecenie od pani kosmetolog czasami robia za male pieniadze ltos kto nie ma o tym bladego pojecia to tak czasami sie konczy

Gość gość
Ja też na tydzień przed miałam zalecenie żeby brać .

Gość Sylwia Jedyna
Witam Panie.Polecam firmę Permmed w Gdańsku. Mialam wcześniej zle wykonany makijaż ust i kresek. P.Monika wyprowadzila to perfekcjonalnie .Ma doskonałą rekę .Nic nie bolało.To naprawdę b.dobry fachowiec. Pozdrawiam Sylwia

Gość agnes8921
Powiem tak - żeby makijaż permanentny wyglądał naturalnie musi być wykonany profesjonalnym sprzętem i przez osoby, które mają kwalifikacje do doświadczenie. To jest ważne. Tutaj http://hairbodydesign.pl/uslugi/makijaz-permanentny/ można sobie poczytać o tym jak powinien być wykonany makijaż na miarę XXI wieku.

Korzystałam, polecam. Jednak od razu zaznaczam, że nie jest to tania sprawa, chociaż uważam, że warto wydać takie pieniądze. Nawet nie wiedziałam, że aż tyle czasu tracę na makijaż! W moim przypadku był to makijaż oka, delikatna kreska na górnej powiece typu eyeliner http://margaret-spa.pl/ .

Gość Edyta LtL
Heviran przy zabiegu ust jest podstawą bez której zabieg nie powinien się odbyć. Nie ma znaczenia czy ktoś miał w życiu opryszczkę czy nigdy. Wirusem można zarazić się w każdej chwili, nawet zaraz po wykonanym zabiegu. Ja preferuję Heviran 800mg bo z mojego doświadczenia wynika, że osoby posiadające już tego wirusa, nie są wstanie pozostać w uśpieniu intruza zażywając 200mg lub 400mg. Dotyczy to kobiet , które mają ją kilka razy do roku. I nie istotne czy lokalizacją są usta czy inna partia twarzy. Opryszczka może wystąpić na policzku , brwiach w okolicy oka (to bardzo niebezpieczne), pod nosem, okolice nosa, w nosie. Może się uczynnić inny problem zwany półpaścem, z tej samej rodziny wirusów. Zwyczajowo występuje na ciele ale twarzą także nie gardzi. I tu już nie ma hihihi śmichy. Ja bez podpisania oświadczenia, że klientka zażywała heviran nie zaczynam pracy. Jeśli kłamie, to konsekwencje swojej bezmyślności odczuje na własnej skórze. A klienci czasem sobie bagatelizują sprawę, na zasadzie oj tam oj tam, tylko zwykły permanent. Zabieg jak każdy do którego są wskazania jak i przeciw. Proszę przyjąć zasadę, że nie istnieją zabiegi do których istnieją tylko wskazania!!! Zawsze są jakieś minusy. Trzeba szczerego wywiadu aby zdecydować o kwalifikacji do zabiegu albo odmówić.

Gość gość
Też bardzo polecam. Robiłam usta z wypełnieniem. Chodziło mi jedynie o podkreślenie mojego naturalnego koloru. Pani z kliniki Derma-Clinic zrobiła mi to perfekcyjnie :) Nie musiałam tracić nerwów i czasu na poprawki. Bardzo cieszę się z 'nowych ust' i wyboru kliniki. Słyszałam, że nie wszędzie jest tak bezproblemowo, więc na prawdę warto jest wybrać odpowiednią klinikę!

Gość gość
Ja mam na szczęście dobre doświadczenie z makijażem permanentnym bo jakbym miała jeszcze potem latać i go poprawiać to nie wiem. Grunt to trafić na sprawdzony (najlepiej z polecenia) gabinet jak chociażby ja u siebie w Gliwicach na Tutti Beuty www.tuttibeauty.pl. Ogólnie dzięki temu makijażowi zaoszczędziłam trochę czasu i nawet jak wychodzę z basenu to wyglądam świetnie ;)

Gość gość
Wole codziennie się malować niż decydować na makijaż permanentny, może trochę ze strachu, ale głównie dlatego, że każdego dnia maluje się w inny sposób. Kupiłam sobie ostatnio nowy puder i kredke z Yves Rocher http://www.yves-rocher.pl/tag/f/5,kategoria,933,makija%C5%BC,,20,czesc-ciala,139,oczy i nie potrzebuje do szczęścia stałego makijażu ;)

Gość gość
Dziewczyny, ja polecam gabinet Q10 w Chorzowie . Mam piękne brwi, wszyscy się nimi zachwycają! Brwi mam już cztery lata i wyglądają tak samo, może delikatnie wyjaśniały. W zeszłym roku zawiozłam tam moją mamę na zagęszczenie włosów makijażem permanentnym. To jest niesamowite , taka zmiana! Mama miała lekką łysinę na głowie. Wiecie jak się czuje kobieta bez włosów, nie? a teraz wygląda fantastycznie, biega do koleżanek, nie wstydzi się wychodzić. Polecam.

Gość gość
o tak! pani magda z q10 - najlepsza! mam kreski i brwi. pełen profesjonlizm. takie zabiegi tylko w sprawdzonych salonach!

Gość gość
Szczerze mowiąc jednak wolałabym wybrać dobry i sprawdzony salon. A mam taki który mogę Wam polecić. Salon w Szczecinie http://www.beauty-center.pl/ Mega profesjonalny i idealny dla nas kobiet.

Gość gość
ja niestety mam złe doświadczenia w tym temacie. nie dlatego ze został wykonany źle, po prostu po krótkim czasie stwierdziłam ze to nie jest to czego oczekiwałam. trudno się mówi - trzeba było usunąc. na szczęście klinika miracki i laser picosure świetnie poradzili sobie w tym temacie

Gość gość
moje doświadczenia sa bardzo dobre. cena przystępna, zabieg fajnie wykonany ale niestety moje oczekiwania były trochę inne - nie wiem co sobie wyobrażałam i czego chciałam. efekt koncowy mnie nie zadowolił. no i musiałam usuwac makijaż permanetny - na szczęście jest klinika miracki i laser picosure. i znów wyglądam naturalnie

Gość gość
Chciałabym ku przestrodze opowiedzieć moją historię. Kilka lat temu zrobiłam makijaż permanentny ust.Bez heviranu,bez sprawdzenia gabinetu i sprzętu .Dopiero po fakcie,kiedy mega opryszczka,niegojąca się rana ust tak bardzo mnie wystraszyły ,trafiłam na forum .Miałam ogromne szczęście, że moją rozpacz zauważyła Pani Edyta Jaskot z Bydgoszczy.Byłam w całkowitej rozsypce,bezradna,wyglądałam jak monstrum.Zobaczyła zdjęcia i podjęła się pomóc.Dokonała cudu,bo moje usta wyglądają w miarę normalnie,oczywiście nie dla Pani Edyty.Niestety struktura ust została zniszczona i barwnik nie chce przyjąć się w kilku miejscach.Ta wspaniała osoba całkowicie bezinteresownie nadal otacza mnie opieką i ostatnio zaproponowała laser,ale bardzo starannie go szukała,żeby rzeczywiście pomógł, bezpłatnie .Bardzo polecam,bardzo fachowa,dokładna,sprzęt najwyższej klasy i na pewno nie zrobi krzywdy :-)

Gość anett987
Odradzam wykonanie makijażu u pani Blanki Pawłowskiej z Warszawy, która przyjmuje w studiu na ul. Jana Pawła II w pawilonach. Kobieta która reklamuje się na wybitną specjalistkę od MP i ma pozytywne komentarze na fejsbuku, zrobiła mi kupę na twarzy, brwi są nierówne, każda ma inny kształt do tego część kresek jest gruba tak jakbym flamastrem namalowała i do tego niektóre kreski wyjechane poza kontur. Uważajcie na nią !!

Gość milllka1
Ja sobie robiłam makijaż permanentny we wrocławiu u Anety Polewiak. Kawał dobrej roboty. Moja twarz bardzo wyładniała. Jestem przeszczęśliwa.

Gość Lelcia89
We Wrocławiu faktycznie polecam p. Anete Polewiak. To numer do niej można się umówić na wizytę na usta czy brwi... 666 993 888 Robi przepiękny makijaż... Sama czekam aby zrobić ponownie brwi. Już czas poprawić...

Gość uzytkownik1
Anett987 czy mogłabyś napisać coś więcej. Kiedy byłaś, czy już się wygoily Twoje brwi? Zastanawiam się czy iść do tej Pani na brwi, bo na zdjęciach na fb wyglądają one super...A czy ona zmieniała naturalny kształt Twoich brwi czy tylko zagęszczala? Czy Twoje naturalne były jednakowe tzn. kształt? Czemu uważasz, że są krzywe? Czy inni też tak uważają?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować