Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

denis🖐️ jasne że się przyłącz do nas:) zapraszamy:) moje dziecko jak narazie śpi, ciekawe o ktorej sie dzis obudzi:O wiec życze wszystkim słodkich snow[ usta] a to coś na dobry humor:D Kowalski do żony: - Czy nie moglibyśmy dziś wieczorem jakaś nową pozycję wypróbować? - Świetny pomysł. Ty prasujesz, a ja leżę na tapczanie i piję piwko.

🖐️ZAMARZAM!!!! Pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamcie topikowe🌼 Lece malego klasc spac,a potem biore sie za sprzatanie buuuuuuuuu:(szkoda,ze nie ma kto mi pomoc😭 Fluidki sle chorowitkom ........................🌼 🖐️)))

Sylwia wpadnij do mnie pomożesz mi ogarnąć łazienkę a potem ja pomoge ci z czym tam chcesz;) ;);) Dziewczyny, ja wysiadam Jagoda znowu dzis niespala 3 godz. w nocy, budzi sie z placzem, wogóle nie mam sil do niej:( poszla dzis spac ok4 nad ranem:O ale dopiero jak podałam jej taki czopek viburcol, niewiem czy dobrze robie:O mysle ze to przez ta piatke co sie jej przebija. Kiedy ona zacznie przesypiać cale noce:( dobra lece sprzątać, bo za godz. ma przyjechac szwagierka na kawe:O a ja nielubie miec balaganu jak ona przyjeżdza ;) milego dnia🖐️

mamakubusia gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Dziewczyny po imprezie super!!!!!Usmiałąm sie,był pyszny szampan i Martini białe-uwielbiam:P:P Na imprezie byłąm sama :P Dziewczyny pokój pomalowany i wyszło mi super!!!sciany kolor jasny bez a jedna bordo,przestawiłam meblei poprostu inny pokój:) szkoda że dzisija mam tyle roboty:Owszystko poustawia c ,powkładać do mebli....moe któraś ma chęć wpaść??:P :P Witam nową mamę:) Dziewczyny dzisiaj już nie napiszę bo mam tyle roboty ajeszcze wieczorem jade kupić sobie buty na śięta więc buziaczjki dla wszystkich i papapa Julka na co miałam napisać:P :P :P

Ja też dziś zalatana,Rano zmieniłam zasłony i fieranki,wyprasowałam ciuchy,zrobiłam zupę chili,do szkoły po Kubę,potem odkurzyłam,zrobiłam ryż z jabłkami.Teraz odpoczywam i czekam na koleżankę z dziećmi.Dziś już nic nie robię .Muszę jeszcze Julkę przebarać więc na razie.Miłego popołudnia

Ja posprzątałam w łazience, ufff pomyłam wszystko od gory do dołu;) teraz musze ogarnąć pokuj bo Jagoda w tym czasie niezły bałagan:O a potem luzik;)

Helow:D Idę zaraz z Izą i Bratanicą na popołudniowe roraty dla dzieci. Jutro biorę obydwie do Krakowa Iza ma wizytę u Alergologa a Ola zapisana jest na wymaz z nosa na eozynofile, będę się musiała tłuc busami i tramwajami bo mój zabiera auto:( Miłego wieczoru:D

hej hej gdzie wszyscy?? Ja wymiękam, na stówe sie mała mi obudzi w nocy i znowu będą cyrki, bo... zasnęła 17.10:O obudziłam ją po 20 min okąpałam ale jak tylko sie ubrała, z wrzaskiem oczywiście, bo nawet bluzeczki niechciala nałożyć, to zasnęła na dywanie:O Kasbak jak tam po wizycie u dentysty, żyjesz :D

a ja to sie chciałam zapytać gdzie to sie podziewa, bubusiak, supermama, izabela, paulinka, i inne nowe mamusie ? Ja ide sobie wziąć jakies kropelki, bo mam strasznę zgage:O niewiem co mnie tak dopadla:O

Julka na mnie kochana nie licz,bo ja sama nie moge u siebie sie ze wszystkim pozbierac:O:P Teraz zdycham po ukladaniach i przemianach w kuchni:Oa jeszcze mnie czeka mycie mebli w tej pierunskiej kuchni😭wszystko bym szybciej zrobila gdyby mnie tak brzuch nie bolal😭zjadlam frytki i jak mnie skurcze zlapaly,to myslalam,ze z krzesla nie wstane😭 Ja swojego maluszka juz polozylam spac,a sama zaraz zabieram sie za dalsze sprzatanie:(musze wieczoreem,bo w dzien maly nie daje mi nic zrobic:Oco posprzatam,to on od nowa narozwala i tak w kolo wojtek:OWiec Wy bedziecie smacznie spaly,a ja co??a ja bede meble szorowala:P:D Julka spokojnej nocki zycze👄mam nadzieje,ze tak zle nie bedzie;)ale Ty,to tez masz z mala przeboje:Owspolczuje Ci:(🌼 Pyska,a Tobie,to nie za dobrze coooo??:P:D:Dimprezki i to tak solo:P:D:D,a masz racje szalej ile mozesz;)za mnie tez sie wyszalej,bo ja nie mam nawet jak😭:( Dobra ja tu gadu,gadu,a robota czeka:O Margaret zdrowka Wam zycze......................i pozytywnych wynikow badan:)...............🌼 Fluidki sle potrzebujacym..........................🌼 Do jutra 🖐️)))

Dziewczyny a ja mam pytanie, czy moge Jagodzie dawać do jedzenia takie pieczywo chrupkie typu Wasa i podobne? bo nigdy jej niedawałam, a wczoraj jak sie uwzięła, to zjadła odrazu 3 kromeczki. I niewiem czy jej takie coś nieszkodzi jakby jadła codziennie, bo widze ze lubi.

Julka ja nie mam pojęcia bo moje to już takie duże:P :P KUpiłąm wreszcie kozaki!!!!:P mam nuer 41 więc cięzko było...no ale nareszcie mam...:) ide sie juz umyc i lulu:) Sylwunia tutaj jak idziesz na kolację z pracy nigdy nie prosza żony -jak idzie maż czy męza jak idzie żona bo wtedy by bylo np.o 10 osób wiecej:Pa to chytrusy:P a że tak jest to co,dlaczego nie iśc:P :P:D

hej,melduję ,że żyję,ale na nic nie mam czasu:O stawiam kawkę i uciekam do roboty....\\_/:D Buziaki kochane,miłego dnia!!

Julka myślę że jak jej po tych kromeczkach nic nie było to jej nie zaszkodzą, to jest żyto albo pszenica z ziarnami lub bez, jak je bułki, chleb to czemu by nie Vasa, przeciwwskazaniem byłaby nietolerancja glutenu lub uczulenie na któreś z ziarenek. Iza pójdzie do przedszkola dopiero w przyszłym roku, na kontroli u Alergologa pani doktor dosłuchała się świstów, ma katar za nosowy. Także obędzie się bez antybiotyku(powiedzmy bo ma bioparox do nosa) a resztę lekarstw mam jej podać w nebulizacji(mukolityczne i przeciw zapalne) Pyśka mój ma co roku zaproszenie na imprezę do pracy z osobą towarzyszącą, ale mało osób poszło w tym roku(pewna forma strajku- za brak premii ) kasbak-słabą kawę postawiłaś;) skoro nikt się jeszcze niewpisał. Miłej pracy:)

🖐️ Ja sie melduje że jestem, ide konczyć robic obiad poki mała śpi, i sprzatać pokoj, ale to dopiero jak sie obudzi, po za tym, u mnie tak sobie:( niecieszą mnie te święta wcale 😭 M wczoraj w pracy powiedzieli, że jak niepodpisze zgody na bezpłatny urlop, od przyszłego tyg. do końca roku, to \"może mieć problemy...\" niemam już sił 😭 Ide niebede was dołować swoim humorem:(

🖐️:) Pyska:Du nas tutaj tez tak jest:O,ze jak maz z pracy idzie na kolacje Wigilijna,to zon nie prosza😠ale co kraj,to obyczej:DI ja tak bede sama jutro siedziala,bo maz wlasnie idzie na kolacje z pracy i tylko same szychy ida,a ja co??😭ja szycha nie jestem i w domu siedze:P:D:D:DJa mu powiedzialam,ze to jest pierwsza ,no druga kolacja w jego zyciu jak on sam idzie i koniec kropka:D:Dnic sie nie odezwal,bo wie czym by,to sie skonczylo:P:D:D Kasbak dzieki za kawusie🌼 Julka jak tam nocka??🌼jak samopoczucie u Ciebie???3maj sie kochana dzielnie👄 Ja lece dalej do prac domowych echh zycie:D:D Fluidki sle potrzebujacym.....................🌼 Zycze milego popoludnia;)

Julka :(przytulam mocno.............🌼👄 Wiecie co Wasza kolezanka zrobila:O??nastawialm mleko do gotowania dla malego i wiecie co??zapomnialam o nim:Omleko mi wykipialo cale 2 litry i w kuchni mam siwy dym i smrud na calego😭:(ale sie wkurzylam buuuuuuuuuuuuuu:( Ide nastawie 2 raz,ale teraz i juz cale zycie bede stala przy nim i go bede pilnowala:(ale jestem😠-a sama na siebie😭

cześć kochane,no rzeczywiście cos słaba ta kawka,że tak was mało:( julka kochana,trzymaj się dzielnie,wierzę,że nowy rok będzie dla Ciebie pomyślniejszy:)Najważniejsze oby Jagódka zdrowa była,a reszta musi się jakoś ułożyć❤️ sylwuś a Ty tam sie nie stresuj kolacją M,tylko też urządź sobie jakąś imprezkę z koleżankami:D Pyśkaa jak Ci zazdroszcze odmalowanego ,czystego pokoju...u mnie od dawna planujemy remonty ,ale ciągle nam cos wypada innego Margarett👄🌼 u mnie po staremu,okien jeszcze nie pomyłam i mnie to wkurza,ale nie mam normalnie kiedy:O,no i sterta prania do prasowaniasie na mnie rzuca ,jak na bryłke sukienka,wiec chyba mnie robota nie ominie... a gdzie reszta mamusiek?

no,nie ,sylwus wyprzedziłaś mnie!!!to miała być moja stronka :P:P:P

Hej dziewczyny:) Ja tez wpadłąm na kawkę i lece do roboty...dzisiaj robimy uszka na swieta...kupe roboty...:O Julka buziaczki ,ja tez sadze że nst rok bedzie o wiele lepszy,zobacz jeszcze kilkanascie dni i juz koniec,na pewno coś znajdziesz i bedzie dobrze.mocno trzymam kciuki:)❤️.... Stawiam goracą czekoladę-Julcia specjalnie dla ciebie❤️pomaga na smutki:P:)

Kasbak ja sie nie stresuje;)ja mu powiedzialam,ze to jest ostatni wypad jego na kolacje z pracy:Dja nie bede sama w domu wiecznie siedziala i ja tez chce gdzies wychodzic:)Zrozumial i nic nie mowil;)wie co go czeka wrazie W:D:D:D Julka🌼👄❤️calym serduszkiem jestem z Toba:)👄 Pyska jak nalepisz tych uszek,to wpadnij do mnie ok:):D:D:D Kasbak za stronke sorrki:P:D:D Ja mylam szafki w kuchni i musialam zejsc z krzesla,bo maly wlazil do mnie i spadl z krzesla:(ja sie wystraszylam,ze hej😭pomyje jak go uspie;),a to juz tuz,tuz:D:D:D Fluidki sle chorowitkom......................🌼Spadam dziewczynki malemu kolacje dac i do wykra lulu spac:D:D:D Do jutra🖐️)))🌼

no dobra dziewczyny,wstawać,bo dziś stawiam pyszną,mocną,aromatyczną kawusię z dodatkiem czekolady,mniam!.......\\_/ Udanego Dnia!!!🌼

🖐️ Kasbak kawka z czekoladą pycha :):) ja na 10 40 mam wizytę u lekarza bo Madzia się rozchorowała zaczęło się wczoraj od kataru w nocy miała gorączkę i mówi że ją gardełko boli :(:( Fluidki dla wszystkich...................................................................🌻

🖐️:) Kasbak dziekuje za kawusie mmmmmmmmm pycha:)🌼 Sylwinka mega fluidki na ozdrowienie dla Madzi..........................🌼 Moj maly spi,a ja zabieram sie za dalesze prace:Odobrze,ze te Swieta juz niebawem,to sie objem za wszystkie czasy:D:D Zycze milego dnia.................🌼 Fluidki zdrowotne sle dla Wszystkich,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,🌼 🖐️:)

już przyjechaliśmy od lekarza Madzia ma zapalenie gardła jeszcze jak jechaliśmy do lekarza to zaczęła wymiotować w samochodzie teraz dostała lekarstwa i położyłam ją spać akurat na święta musiała się rozchorować 😭😭

Widzę że te wstrętne chorubska nas nie omijają Ja dalej sprzątam ale to już końcówka,wczoraj byłam z Kubą na tańcach i dziś też ma i jest problem,bo o 16 mają występ w szkole-jasełka,tańce o 17,więc wszystko będzie w biegu. Julka mam nadzieję że z nowym rokiem wszystko się u Ciebie ułoży i będzie szło w kierunku na lepsze.Zresztą wszystkim tego życzę. Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mam Muszę kończyć bo Kubie zachciało sie naleśników więc dużo czasu nie mam bo na 15,20 muszę być w szkole.I napiszę wam że teściowa mnie wkurzyła.Zadzwoniliśmy do niej wczoraj aby przyszła na 16 na jasełka bo Kuba w nich występuje i prosi.A ona że ma tyle sprzątania i nie ma czasu,ma przyjść chrzestny i teściu oraz moi rodzice.Dobra tyle

witam🖐️ Kochane dziękuje wam za wsparcie, to naprawdę miłe i pomaga 🌼 Luiza, niemieć czasu dla własnego wnuka :O... skąd ja to znam :O Szkoda trochę, bo małemu będzie na pewno przykro:( Sylwinka, mega fluidki dla Madzi, żeby przed Świętami wizdrowiała.......🌼 Ja już jestem po porządkach, wczoraj jak się zabrałam, to ogarnęłam resztę bałaganu, teraz tylko przed samymi Świętami podłogi umyć, bo się na pewno co nieco naniesie. Dzisiaj ubraliśmy choinkę, bo wczoraj kupiliśmy rano, Jagoda stała przed nią chyba z godzinę i co chwile paluszkiem pokazywała radoche ma niezłą ;) Jeszcze tylko chciałam upiec pierniczki i powiesić jej na choince niech objada:) A od poniedziałku, gotowenie, i pieczenie, wczoraj teściowa mi mówi że chiała by zebym większość ja gotowała, bo jak stwirdzila młode pokolenie lepiej doprawia:O no i wszystkie ciasta bedą na mojej głowie, bo to już tradycja tutaj, że piekę ja. ide obiad wstawic poki mala śpi.

Cześc dziewczyny!:) Widzę że wszystkie dziewczyny zapracowane,ja biorę się za pożadki w szfkach,skończe i bedzie ok:) Fluidki dla Madzi:),sylwinka do świat jeszcze pare dni,na pewno bedzie lepiej:) no lece brac się za robote bo wieczorem pracuje a chcę się wyrobić:)

Dziewczyny wkurzyłam sie dziś na maksa pogoda na polu paskudna, śnieg z deszczem, ciemno prawie noc, ludzie mają kupe roboty przed Świętami a tu co?? prąd wyłaczyli !! niebyło do południa i jutro ma nie być przez pol dnia!! Oni sobie teraz przypomnieli, że trzeba stare słupy wymienić !!!