Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Noooooooooo,a wlasnie Kasbak wszystkieko naj,naj,najlepszego:)z okazji drugiej rocznicy slubu:) 🌼👄🌼🌼👄🌼🌼👄🌼 🌼👄🌼🌼👄🌼🌼👄🌼 🌼👄🌼🌼👄🌼🌼👄🌼 🌼👄🌼🌼👄🌼🌼👄🌼 Ja swoja 10 rocznice bede obchodzila we wrzesniu:)jestem ciekawa co M wymysli;) A Tobie Kasbak co M podarowal???? Dominik mi nie chce teraz spac,a powinien:Oboszzz on mnie zameczy😭i na dodatek rece mi dretwieja:O:(spac dopiero go poloze po 19,a do tego czasu bedzie chodzil,plakal,pokazywal swoje fochy i nie sluchal sie kompletnie:(:OProsze tylko Bozie zeby M wczesniej wrocil,to oddam mu paleczke,bo ja juz nie daje rady:( Do wieczorka🖐️

Żeby nie było, że Was zaniedbuję, to się melduję :D Wczoraj wróciłam znad morza, jechalismy cały dzień, więc dziś pranie, rozpakowywanie, prasowanie, a teraz jeszcze siedziałam w pracy 3 godziny. Zmykam już, bo pora do domciu. Postaram się wkrótce odezwać i wkleić zdjęcia z wyjazdu. Ściskam Was wszystkie mocno 😘

dziewczyny muszę wam powiedzieć że chmury doszły tylko coś słabo czarowałyście i deszcz spadł ale 10 km dalej a u nas ani jednej kropli to teraz proszę dokładniej powysyłać chmurki :)

Brylka będziemy bardziej się starać Kasbak wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!! Dzieciaczki już śpią .Ja zaraz idę zrobić sobie jedzenie i czeka nas z mężem rozmowa w sprawie naszego auta. Zuzia cieszę się że wróciłaś i mam nadzieję,że wypoczęłaś Miłej nocki

Luiza tak myslałam o Waszym aucie i bardzo droga ta naprawa może lepiej go trochę podpicować i sprzedać i dołożyć te pieniądze do drugiego

🖐️ i czołem:) Zuziu:)super,ze juz wrocilas:)czekamy na relacje z wyjazdu i obiecane fotki:) Monika:Dtez mi sie podobaly dlategoWam podeslalam:D Brylka:(ojjjs tam,a myslalam,ze doszedl deszczyk:Ddobra bedziemy staraly sie lepiej;) Wysylam jeszcze raz ten deszczyk:) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Gumis👄jak tam remont:)dlugo jeszcze???cala chate remontujesz,czy tylko pokoj???3maj sie cieplo🌼 Moj terrorysta meczy mnie od 5.20:Oledwo zyje,a gdzie jeszcze do wieczora😭 Dzis ide do lekarza z siorka na 11 zbadaja ja czy wszystko dobrze z dzidzia:) Bardzo sie martwie,bo dzwonilam do Dawidka i mama moja strasznie zle sie czuje😭kazalam jej jechac na pogotowie niech ja zbadaja,bo skarzy sie na pieczenie w klatce piersiowej😭mam nadzieje,ze to nie to o czym mysle😭:(Dawidek wrazie czego zostanie z tatem moim i ma przychodzic moja tesciowa,ale co z tego jak ona jest gluch.niema i Dawidek za bardzo ja nie lubi,a wrecz czasami sie wscieka na nia 😠mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy!!! Musze konczyc narazie,bo niunio zrobil fuuu i musze go przebrac z tego kloca;)potem sie sama zbiore i bede czekala na siostre:) Zycze milego dnia ..........🌼 Fluidki sle potrzebujacym..................🌼 I prosze Was trzymajcie kciuki za moja mamusie zeby jej nic nie bylo:(z gory dziekuje❤️👄🌼 Aaaaaaaaaaa i jeszcze kawke stawiam dla spiochow;)................>smacznego:) 🖐️

Wybaczcie laski że tak krótko napisze ,ale jestem wściekła i jak tak dalej będize szedł ten mój remont to przez najbliższy rok.k.....a będe sie remontowac

witam wszystkich w ten słoneczny czwartek :( dzisiaj mam zebranie dla przyszłej zerówki chłopaków a później u Oli wczoraj byłam z Ola u lekarza bo bolą ja pięty ( najpierw myślałam że udaje ale butów nie mogła włożyć) dostaliśmy skierowanie na prześwietlenie i zobaczymy co dalej Gumijagoda to dlaczego ten remont Ci się przeciąga ( może majster zapił) a tak to co Ty budujesz w tym pokoju może kominek?

dziewczyny🖐️ bardzo dziękuję Wam za zyczenia:D mój M za bardzo sie nie postarał,ale nie mam do niego pretensji,bo szczerze mówiac oboje zapomnielismy o naszej rocznicy,tylko moja mama nam przypomniała:-( ja dzisiaj padam z nóg,całą noc nie spałam,musiałam jechac na giełdę kwiatową do Wrocka,bo kiedys pracowałam w kwiaciarni,i teraz nasz ksiądz chcąc mnie wykorzystać:Dpoprosił mnie żebym ustroiła kościół na bierzmowanie.No to ja o 1 w nocy pojechałąm,wróciłm o 6 rano,i robiłam te kompozycje,skończyłam o 13,ufff,padam.Dzieki Bogu moja teściowa mi obiad ugotowała i małą się zajęła... a co Julka tak milczy???halo? gumis Ty to salony chyba sobie wyrobisz tym remontem;-) luiza z ty,m autem to koszmar,tyle kasy,pozbadzcie sie go jak najszybciej i nowego sobie sprawcie:D sylwia współczuje Twojej siorze tego bólu co ją czeka,no ale za to potem jakie szczescie,malenstwo juz bedzie miala przy cycu;-) zuzia pewnie opalona niexle po wczasach... monika jeszcze raz powodzonka zycze🌼 brylka ja tez chce troche deszczu,to jak dojdzie do Ciebie to przeslij dalej... pozdrawiam...👄

kabask ja jestem strasznie zachłanna i jak deszcz spadnie to nikomu go nie przesyłam bo u nas susza straszna i najbardziej współczuję rolnikom bo zboża im powysychały byłam na zebraniu i chłopcy będą chodzić do klasy 0a liczącej 14 osób i jestem z nich dumna bo znowu zostali pochwaleni za duże postępy ( a myślałam że tylko skargi będę na nich słyszeć ) a Ola jest najlepszą uczennicą i zda z nagrodą ( ostatnio tylko trochę się leni bo obliczyła sobie że i tak będzie pierwsza w klasie to już starać się nie trzeba) i znowu dostanie nagrodę w ogólnopolskim konkursie zajęła 4 miejsce nagrodę dostanie na apelu szkolnym

brylka nie bądź taka ,podziel sie deszczem jak juz u Was spadnie.U nas tez pola suchutkie:-(ja to na samym dole Wielkopolski mieszkam i nas to zawsze deszcze omijają:-(

Do pubu wchodzi anemiczny, nieśmiały i na dodatek niziutki facecik. Rozgląda się niepewnym wzrokiem po obecnych, przełyka kilkakrotnie nerwowo, wreszcie podnosi nieco głos i grzecznie pyta: - Przepraszam panów, czyj to doberman jest uwiązany przed pubem? W odpowiedzi odwraca się znad baru zarośnięty osiłek, z wytatuowanymi ramionami, w skórzanej katanie nabijanej ćwiekami. - To mój pies, o co chodzi? Widząc osiłka, facecik zmalał w oczach i długo nie mógł wykrztusić słowa, nogi ugięły się pod nim, wreszcie wyrzucił z siebie: - Zdaje się, że mój ratlerek właśnie zabił pana pieska.... Kafar znad baru wybałuszył oczy z niedowierzaniem - Facet, co ty mi chcesz powiedzieć..., że twój ratlerek załatwił mojego dobermana? A co on mógł mu takiego zrobić? - Stanął mu w gardle!

Gość foola
Witam mam do Was prośbę : powiedzicie mi, czy możliwe by organizm już zaczął reagować (np ból jajników, lekkie mdłości czy sensacje w brzuchu...) na ewentualną ciążę zaledwie 12 dni po ostatnim kochaniu się (w dni płodne)?

kabask z tym deszczem to żartowałam mimo ze go nie mam to przesyłam

czesc jestem nie mialam komputer byl w naprawie odezwe sie pozniej wielka bużka dla WAS 👄❤️

Melduje,ze zyje:Dczasu brak mi narazie na pisanie:(maly terrorysta mnie ciagle okupuje:(Jak bede miala wiecej luzu,to sie odezwe:)tymczasem🖐️Wszystkim:)🌼👄

Aaaaaaaaa tu cos na rozweselenie:D:D:D Tato, a ile trwa okres? - Widzisz, synu. To zalezy od kobiety. U kochanki - 2 do 3 dni, a u zony - prawie caly miesiac. ------------------- Cios dla kobiecego ego - kiedy mezczyzna zasypia zaraz po seksie, cios dla meskiego ego - kiedy kobieta zasypia w trakcie seksu. ------------------- Badania wykazaly, ze 40% mezczyzn mialo pierwszy kontakt seksualny pod prysznicem. Pozostalych 60% w wojsku nie sluzylo. ------------------- Jesli masz przepiekna zone, odlotowa kochanke, super bryke, nie masz klopotów z urzedem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulice swieci slonce i wszyscy sie do ciebie usmiechaja - narkotykom powiedz NIE! Lece dalej robic swoje;)

A tak wogole,to co tu takie puchy,aaaaaaaaaaaaaaa?????Co porabiacie kobitki:)bo ja mam chwilke wolna,bo siostra zajmuje sie terrorysta:D:D U mnie zimno mimo,to ze slonko swieci:(czekam na M i bedziemy cos dzialac na wieczor;) Pozdrawiam serdecznie wszystkie nieobecne;)🖐️👄

hejka babki, ja jeszcze nie potrafię dojśc do siebie po tej zarwanej nocce,no bo niby kiedy tu odpocząc?nadka szaleje,mało śpi w dzień,roboty kupa...aaaa,szkoda gadać... kurczę a pogoda do bani,zimno u nas okropnie,no ale deszczu jak nie było tak nie ma:-( brylka wiem,że żartowałaś,i na pewno podzieliłabyś sie deszczem:-) sylwia co tam z Twoją mamą?wszystko ok? julka a Ty nadrabiaj zaległości i zgłoś koleżankom co u Was:D ja pozdrawiam i całuję Was wszystkie👄

Witam wieczorkiem:) Julka alez Twoja corcia jest sliczniutka:)ja tez taka chce;)starania juz sa poczynane:Dzobaczymy co z tego wyjdzie;) Moj terrorysta maly spi:)my z M ogladamy mecz,a po tem lulu spac;) Gumis sle Ci duzego👄-ka pewnie mocno jestes zmeczona:(🌼 Luiza co u Ciebie slychac???🌼 Monisiu❤️fluidki sle dla Was.............🌼 Zuziu uuuuu laaa laaa modelka z Ciebie jak sie patrzy)super zdjecia masz na NK:),a Twoja coreczka,to mala gwiazdeczka jest:)buziaczki dla Was👄👄👄 Manika🖐️jak zyjesz kochana???pomachaj chociaz kolezankom jak nie masz jak pisac:(Pozdrawiam serdecznie🌼 Kasbak,a Ty co strajk!!!Czemu nic nie piszesz:(👄🌼 Brylka:)mordo Ty moja:Djak tam deszcz spadl wkoncu???:Dco u Ciebie i jak tam Twoje pociechy sie miewaja???👄🌼 Dziewczynki moje koncze na dzis:)zycze spokojnej i przespanej nocki;)....🌼 Fluidki oczywiscie sle potrzebujacym..............🌼 Buziaczki kochane do jutra🖐️🖐️🖐️

Boszzzz dopiero doczytalam:OKasbak sorrki,ale wczesniej Twojego postu nie widzialam:O Wspolczuje Ci tych nocek:(boszzz ja nie jedna,a z 100000000 zarwala:(masz tu ode mnie 🌼👄🌼3maj sie kochana👄 Kasbak z moja mama dzieki Bogu wszystko dobrze ufff:)tylko ma cos z zoladkiem i strasznie sie meczy😭,a ja jeszcze troche,to sie zamartwie😭oooo losie niech te wakacje mina,bo ja osiwieje calkiem:O Dobra koncze,bo M chce na kompa siasc:( 🖐️👄

czesc kobitki :) u mnie słoneczko wyszło na chwilke bo od 3 dni pada z małymi przerwami. Tak bym chciała wam tego deszczu powysyłać, ale jak :( chyba tylko telepatycznie ;) Brylka jak tam polało tam u was choc troche?