Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 23

MóJ PARTNER JEST DUŻO STARSZY...

Polecane posty

Gość nie no jasne że
jaja sobie ze mnie robisz???????? 3 lata to nie żadna różnica!!!!!!! Ja mam na myśli te panienki gdzie miedzy nią a nim jest 20 lat różnicy !!!!!!!!!!!!!

Gość Psychiatra przyda się
Nie robie jaj. Ja też mówię o różnicy 20 lat. Tylko, że ta sprawa nie dotyczy mnie. Ani Ciebie. Walisz na oślep. Ale poraziło mnie Twoje okrucieństwo. Lub głupota. Albo to i to. Co wolisz.

Ja ze swoim jestem juz 2 lata i jakoś wytrzymuje....jest ode mnie starszy o 19 lat i jest nam bardzo dobrze...Dogadujemy sie...i niech zadna nie osądza nas pochopnie!!!!!!!!!!Pozdrawiam Stokrotke i reszte pan:)

Jesteści chorzy!!!!!!!!!!!! Dlaczego osądzacie kogoś tak powierzchownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiek?????????? Czasami za wiele nie powie nam na temat czlowieka.....

I jeśli sobie panie nie życzą,to niech nie wchodzą na ten topik i nie wypisują obelg na naszych facetów,jak nie pasuje,to nara!

Gość przerażona internetem
mnie tez przydałby sie tatus co za mało w dzieciństwie okazywal czulosci

Oj,dziewczyny...niech każda pilnuje swojego i bedzie dobrze...A nie patrzy sie na dusze...??Przeciez ciało i tak kiedyś zgnije...I wolę mojego Misiaczka który jest starszy i ma piekne serduszko,szanuje mnie i kocha niz jakiegos młodego idiote przystojnego który mysli tylko o jednym....

Gość palaczka ale nie nałogowa
a ja sobie zawsze jaja robilam z takich starych erotomanow co to strasznie w umysle fantazjują..............ale nigdy bym się nie spotkala szkoda tylko ze nie udało mi się ich wystawic do wiatru wywiało by im te głupote z łysych albo siwych głów

Gość dziewczyny a co was w
nich pociąga??? Tak z czystej ciekawości pytam !!!!!!!!!!! Po za kasą, bo nie jesteście materialistkami ! Po za opiekuńczością ,bo rodziców macie! Po za mądrością ludzi w starszym wieku, bo macie w tym wieku rodziców i ciotki ! No co ????????????????? No bo chyba nie sexapil ?????????

Gość panna starszego faceta
tak dla scislosci - dosc dawno temu wyroslam juz z nastoletniego wieku, wiec wypraszam sobie odzywki typu "gowniara" - jesli nie potrafisz skonstruowac wypowiedzi na jako takim poziomie to moze sie wstrzymaj....a jesli nie wiesz, co oznacza rowny poziom intelektualny, to zal mi Ciebie, bo najwyrazniej w Twoim wyobrazeniu, starszym facetem moze sie zainteresowac laknaca kasy 17-latka (bez urazy dla siedemnastolatek), na reszte Twoich argumentow i zaczepek nie zamierzam reagowac, bo sa bzdurne....to do tego "kogos" z poprzedniej strony

mnie pociaga caloksztalt, bo postrzegam go przeciez jako cudownego czlowieka i uwielbiam takiego, jakim jest - TAK ze zmarszczkami :P

no za całokształt !!!!!!!! ok !!!!!!!!!!! ale mnie chodzi o dokładniejsze wyliczenia !!!!!!!! Ja kocham męża za to że jest czuły, miły inteligentny, mamy wspólne zaiteresowania np. narty, nurkowanie, wspinaczka wysokogórska itp. A ty ??????????????????

Gość do dziewczyny a co was w
no ty chyba żartujesz? :D:D:D:D przecież te ich ramole nie mają pasji :D:D:D:D wspinaczka wyskogórska :D:D chcesz aby połowa ty gości na zadyszkę padła :D:D:D:D One ich kochają za całokształt starości :D:D:D:D:D:D:D

czulosc, poczucie bezpieczenstwa, wspaniale poczucie humoru, nigdy sie ze soba nie nudzimy, intelekt, wiem, ze moge na nim polegac, jest odpowiedzialny i powaznie podchodzi do zycia, czesto razem wychodzimy - TAK, ludzie w tym wieku jeszcze wychodza z domu :P

moj M. jest bardzo aktywny ...zawodowo i nie tylko :P :P :P

księgowy też jest aktywny zawodowo a nawet bardzo bo ciagle przepisy się zmieniają :D:D:D:D:D:D:D:D poczucie bezpieczeństwa - obalam - bo nie potrwa ono długo bo twój koleś niedługo może zesć z tego świata ze starości :D:D:D:D i co wtedy z tym poczuciem bezpieczeństwa??? po za tym on ma jakies dzieci i żonę więc gdzie tu jest miejsce na bezpieczeństwo ?????????? Poczucie humoru, :D no jak wspominacie dzieciństwo to nie wątpię że cię to bawi, bo on jest z innej epoki :D:D i faktycznie może to być zabawne :D:D:D:D np zamiast automatu była tara :D:D:D ale śmieszne tylko ile mozna się z tego śmiać :D:D:D:D

ok dzięki za odpowiedż ! ;)

up up ---> ja mam tak samo, czasem za nim nie nadazam ;)

no rozumiem kolesie przeżywają drugą młodość :D:D:D:D:D a zo będzie za 5 lat ?????????????:O:O:O Zamiast motocykli będą pampersy :D:D:D:D:D:D A co z ich żonami i dziećmi w waszy wieku ????????????????

no rozumiem kolesie przeżywają drugą młodość :D:D:D:D:D a zo będzie za 5 lat ?????????????:O:O:O Zamiast motocykli będą pampersy :D:D:D:D:D:D A co z ich żonami i dziećmi w waszy wieku ????????????????

Gość no właśnie a co z
żoną i dziećmi tego podtatusiałego amanta ??????????????????????

Gość a żona i dzieci
tych facetów wiedzą o was ??????????? o waszej miłości do ich męża i ojca ???????????????

Gość kurde dobre pytanie
a co z rodziną tych fircyków?????????? z żoną dziećmi????????????? czy te ramole z wami mieszkają???????? i jesteście tylko kochankami???????????

Gość dobre pytanie pytanie
do panny starszego faceta a co z jego rodziną ,żoną, dziecmi ???????????????????? zrozumieli że ty go kochasz?????????

Gość psychiatra się przyda
Znowu rycząca idiotka! Z czego Ty się śmiejesz? Ze swojej głupoty, okrucieństwa , nienawiści, porażającego ograniczenie umysłowego?

Gość psychiatra się przyda
Nigdzie nie zauważyłam niczego co sugerowałoby, iż partnerzy tych kobiet to fircyki, z żoną??? Myślę, że najpiekniejszej i najfajniejszej kobiecie na świecie jest łatwiej kochać starszego mężczyznę niz komukolwiek kochac taką bezmózgową krowę jak Ty!

Gość Meg1978
Postanowiłam również napisać, bo jestem w podobnej sytuacji do niektórych z Was. Znam wielu rówieśników, ale zawsze pociągali mnie starsi i oni również wychodzili z inicjatywą spotkania. Nie wiem dlaczego, ale tak było i jest. Spotykam się z facetem starszym o 14 lat. Ja mam 28, a on 42. Dla bardziej zainteresowanych 3xNie: nie miał żony, nie ma żony i nie ma dzieci. Jednego jestem pewna od lat byłam nim zauroczona, bo znamy się dosyć długo, ale to już inna historia. Kilka lat nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu i tak się złożyło, że od 3 lat pracujemy razem. Na tym etapie nie mogę powiedzieć o szaleństwie uczuć, bo oboje jesteśmy ostrożni, ale jednego jestem pewna, że chciałabym z nim spędzić resztę życia. Rozmawiamy ze sobą, śmiejemy się, wygłupiamy i kłócimy, a właściwie droczymy. Słuchamy innej muzyki, chociaż są punkty styczne, oglądamy podbne filmy, lubimy nocny tryb życia, mamy podobne pdejście do życia. Niestety ja kocham wodę, pływanie, kajaki, a on nie lubi. A tak bywa w każdym związku, bez względu na wiek, nieprawdaż?