Gość Gdyby kiedyś Napisano Marzec 24, 2006 jakaś dziewczyna była ze mną w ciąży i chciala usunąć to podałbym ją do sądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziorka 0 Napisano Marzec 24, 2006 Mamusiu … Coś się stało, ja żyję, ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam, o - braciszka z boku poznałam. On też prawdziwie się raduje i świata oczekuje. Dzięki Ci Mamusiu! Braciszku! Patrz, cos się stało, jakieś światło się tu dostało, Jakieś narzędzie błyszczące … Ała! Jakieś kłujące! Braciszku, co oni Ci robią?! Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią? Mamusiu! Braciszka rozrywają! Rączki mu wyrywają! Właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko! Jestem krwią braciszka zbryzgana. Mamusiu moja kochana! Już nie ma nas dwoje - zostałam sama! Jak ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi. Mamusiu! Nie pozwól umrzeć mi! MAMUSIU! Ten potwór paluszki mi obcina, już jest kaleką Twoja dziecina! Mamusiu! Co ja takiego zrobiłam? Ja tylko życiem się cieszyłam … Mamusiu! Ja jestem miłością Boga dla Ciebie, On naprawdę chce mieć na w niebie? Jego miłość nigdy się nie kończy, nawet po śmierci się sączy. Ratunku, Mamo! On urwał mi już kolano! Tatusiu! Ja będę Twoim Skarbeczkim, Będę Twoim Aniołeczkiem, ale pomóż mi, Niech nie wyrywa mi drugiej rączki! Mamusiu! Tatusiu! Ja mogę być głodna, nie potrzebuje pieniędzy. Kochani! Ja mogę żyć w nędzy, ale nie pozwólcie, Aby mnie zamordowali i życie mi zabrali! Mamusiu, Ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię kochała! W Twojej starości będę Promyczkiem słońca! Będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich! Mamusiu! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już. Nawet nie wiem jak Wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu! Czy ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie kocha i męczy? Ja Cię tysiąc razy mocniej będę kochała! Ja się będę z Tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Mamusiu! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi. Nie będę widziała mojej Mamusi! A Ty mnie Mamusiu będziesz widziała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika, tam będę leżała! Mamusiu! Dlaczego życie mi dałaś i tak okrutnie je odebrałaś? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, a duszy jej nie zabili. Ja w Twoim umyśle będę żyła, będę po nocach Ci się śniła! I będę po nocach do Ciebie wołała, ja -Twoja córunia mała. Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież ja, Twój Skarbek kochany, ten, co miał brzuszek rozerwany. Mamusiu! Pamiętasz jak się bałam? Jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz Mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dal prawo by zabił Twoją dziecinę? Twoją niewinną Kruszynę! Mamo … Czy ta powolnej śmierci porcja nazywa się aborcja? Zapytaj rządzących o nazwiska, poznaj tych ludzi z bliska. Sprawdź, czy oni tez swoje dzieci zabijają, Czy tylko Ciebie w pogardzie mają. Mamusiu! W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, A niewinnym łamie się kości! Ustawy ludobójcze podejmują i Tobą wcale się nie przejmują. Mamusiu, moja Kochana. Dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież ja - twoja córunia! Mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła … Mamusiu! W Twoim sumieniu będę ciągle żyła i będę za Tobą bardzo tęskniła. Że Twoja córeczka najbardziej by Cię kochała! Mamusiu moja! Ja nawet teraz jestem Twoja … Ja - Twoja córunia mała! Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurde ale ja nie cierpię Napisano Marzec 24, 2006 takich opowiadanek. są żałosne i naciągane:/ ale ok.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kfiatuszeq 0 Napisano Marzec 24, 2006 wiecie co, też jestem porzeciwna aborcji i nigdy bym tego nie uczyniła ALE CO JEST WG WAS GORSZYM ZłEM- TO żE DZIEWCZYNA ZDAJE SOBIE SPRAWE Z TEGO żE SIę NIE NADAJę NA MATKę I NIE ZAPEWNI DZIECKU NALEżYTEGO WYCHOWANIA CZY TO żE RODZą DZIECI I POTEM JE PORZUCAJą NA śMIETNIKACH?? CHOWAJą DO ZAMRAżALEK?? DOMY DZIECKA PęKAJą W SZWACH A TAM DZIECI Są POZBAWIONE MIłOśCI A Z ADPOCJA U NAS BARDZO CIężKO I MAłO KTóRY MALUCH MA TO SZCZęśCIE!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kumpela Napisano Luty 16, 2007 mam arthrotec do sprzedania 16 zl szt sama je bralam sluze takze rada moj nr gg 9426346 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ayane Napisano Kwiecień 15, 2007 Skoro juz o tym mowa, to chcialam sie was zapytac jaki jest koszt usuniecia ciazy, lub tez koszt tabletek poronnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba jagaaa Napisano Kwiecień 15, 2007 niestety,takie osoby jak Andziorka sprawiają ,ze kobiety same sobie wkręcają tzw. syndrom poaborcyjny,ktorego wcale nie ma.,pardon,nie ma w normalnych spoleczeństwach,gdzie aborcja nie jest uważana za morderstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heirki Napisano Listopad 12, 2007 sprzedam arthrotec forte 15 zl za szt dzialaja do 9 tyg wiem bo sama je bralam w 7 tyg gwarantuje 100% dyskrecji wrazie pytan prosze o kontakt na nr gg 9426346 jesli potrzebujesz pomocy napisz do mnie ptrzeba 8 szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilii Napisano Grudzień 19, 2007 mam wrazenie ze dziewczyny zerujecie na krzywdzie innych;///i napewno gdyby dziewczyny ni mialy pomocy takich osob trzrcich jakimi jestescie wy to rodzily by piekne i zdrowe dzieciaczki:)) egoizm egoizm i jeszcze raz egoizm wami przemawia;//przykro mi ale to jest straszne i ponizajace:((((((((((dla spoleczenstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tttttttttttttttttt Napisano Grudzień 19, 2007 andiorka......ale sie popłakałam:( jestem w szoku, też jestem w ciązy ...i tez miałam takie myśłi żeby usunąć ciąże ale nigdy przy nigdy tego nie zrobie:( goraco mi sie zrobiło...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tam poczytaj sobie Napisano Grudzień 19, 2007 Women on Web jest cyfrową wspólnotą kobiet, które miały aborcję oraz osób i organizacji, które popierają prawa aborcyjne. Tam Ci pomogą, dziewczyno. http://www.womenonweb.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skdshfie Napisano Grudzień 19, 2007 ja usunelam i nie zaluje ani jednego dnia. zrobilam to cztery lata temu. bylam juz mezatka, nie planowalismy dziecka. tego samego dnia dowiedzialam sie o ciazy i o tym, ze maz mnie zdradza. wnioslam papiery o rozwod a potem usunelam ciaze bez wyrzutow. to dziecko nie mialoby pelnej i kochajacej sie rodziny tylko tatusia dziwkarza, ktory pewni i tak by odszedl. nie wiem czy jego zycie byloby takie fantastyczne i czy naprawde nie mam w sobie za grosz czlowieczenstwa. zarabiam dobrze, mam mieszkanie ale nigdy nie chcialabym dziecka wychowywac samotnie. teraz mam partnera, planujemy slub i dopiero wtedy dziecko. mam 26 lat dodam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skdshfie Napisano Grudzień 19, 2007 dodam jeszcze jedno. dziecko to nie jest taka straszna sprawa. znam mlode dziewczyny, po 16-17 lat ktore sobie jakos radza. ale jesli maja wsparcie partnerow lub rodziny. ja nie mialam. moj byly maz nie mrugnal nawet okiem kiedy powiedzialam, ze wiem o zdradach i chce rozwodu. jego rodzina odsadzila mnie od czci i wiary, ze sie chce z powodu takich glupot rozwodzic a moja wlasna twierdzila, ze zona powinna trawc przy mezu pomimo wszytko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tam poczytaj sobie Napisano Grudzień 19, 2007 Andziorka, naprawdę myślisz, że ktokolwiek przeczytał więcej z twoich grafomańskich wypocin niż pierwsze 2 linijki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Ktos tutaj napisal, zeby urodzic dziecko i zostawic w szpitalu , podpisujac papierek... mysle ze lepeij jest usunąc, niz nosic pod sercem 9 miesiecy i cierpiec niesamowicie ... sama usunęłam i czasami mysle o tym ale nie zaluje bo nie bylambym w stanie wychowywac dziecko bo sama jestem jeszcze niedojrzala i jakos nie pociagaja mnie zabawy z dziecmi i przewijanie pieluch.. ... decydujesz o sobie i swojej przyszlosci ... czasami lepiej nie byc matka , zbyt wiele dzieci pozniej cierpi przez takie niedojrzale kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aborcja -- NIE Napisano Grudzień 19, 2007 to,ze masz 20 lat to nie znaczy ,ze masz poddac sie aborcji jak urodzisz dziecko to instynkt sie obudzi jezeli uwazasz,ze chlopak, z ktorym poszlas do lozka nie jest dla Ciebie to po co sie pchalas do lozka masz 20 lat!!! wiec wiedzialas co robisz,a teraz przez Twoje jakies widzi mi sie chcesz aborcji?gratuluje studia nie sa przeszkoda,mozna miec dziecko i studiowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aborcja--wolność wyboru Napisano Grudzień 19, 2007 Sama zdecyduj o sobie. http://www.womenonweb.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Grudzień 19, 2007 tez mi rada" pchalas sie do lozka to teraz trzeba urodzic , niektorzy ludzie uprawiają sex dla przyjemnosci a nie po to zeby miec dzieci, i niekoniecznie z ukochana osobą... ludzie ,co niektorzy wydaje mi sie, ze pochodza z epoki kamienia łupanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blagajaca Napisano Grudzień 20, 2007 jakie sa objawy poronienia przez tabletki 72godz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulankoo Napisano Grudzień 20, 2007 dziewczyno, sluchaj nie sluchaj tych uwag o depresji po aborcji. ona owszem wystepuje ale u dziewczyn, ktore zostaly zmuszone do usunięcia dziecka (np. przez rodzine, czy chlopaka). kobieta ktora sama, dobrowolnie poddaje sie aborcji, jest pewna swojej decyzji nie ma wyrzutów sumienia. Ja ci radze abys sie zastanowila i to poważnie. pamiętaj ze dziecko to nie katastrofa ;) zawsze jakoś to będzie ;) 3maj sie pa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozyyyyyyyyyyyyy Napisano Grudzień 20, 2007 też chcę usunąć .....tylko nie wiem gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Grudzień 20, 2007 w gazecie sa ogloszenia typu wywołanie miesiaczki itp . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najbardziej mi sie Napisano Grudzień 20, 2007 podobaja takie wierszyki i opowiadanka gdzie to zygota juz wie i czuje. Skarbek mamusi - szczegolnie np. z gwaltu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shantelien Napisano Grudzień 20, 2007 Ja Cie rozumiem!!! Ostatnio mam podobny problem! Pierwsza myśl jesli ciaza-to aborcja! Nie namawiam do tego nikogo-gdyz kazdy ma inny charakter ,osobowosc! I wiem dobrze ,ze jest to złe Zabicie człowieka w sobie,ale pomimo tej teorii zrobiła bym to! Nie wyobrazam sobie siebie-w roli matki! Jestem w tym samym wieku co ty! I tez uwazam ,ze jestem młoda i mam całe zycie przed soba!!! Wiem,ze inni moga stwierdzic "to na chole... uprawiasz sex?!, badz moze jestes za młoda na upr. sexu' moze nie dojrzałas?!!" I inne obelgii,ale nic na to nie poradze.... Jestem egoistyczna w tym okropnym..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiba taaak Napisano Grudzień 22, 2007 "najbardziej mi sie podobaja takie wierszyki i opowiadanka gdzie to zygota juz wie i czuje. Skarbek mamusi - szczegolnie np. z gwaltu " Czy masz choć blade pojęcie popierdolona istoto bez serca, w jaki sposób przebiega aborcja???? Czy jesteś tak tępa, że trzeba ci to narysować. Napiszę. Może twój pusty, tępy łeb to pojmie, a może zrozumieją inni. DZIECKU UKRĘCA SIĘ GŁÓWKĘ, PONIEWAŻ JEST TO CZĘŚĆ CIAŁA, KTÓRA PRZECHODZI NAJCIĘŻEJ. POTEM IDZIE JAK Z PŁATKA. Utarta opinia o jakimś "skrobaniu", to pieprzony mit. Gdyby ludzie choć w 10% wiedzieli jak wygląda taki zabieg na 9 tygodniowym płodzie, to usiedliby i zapłakali.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi najbardziej podobają się Napisano Grudzień 22, 2007 takie egzaltowane odpowiedzi obrończyń życia napoczętego czyli zygoty Jeśli sama nie chcesz usuwać ciąży to jej nie usuwaj i ciesz się z macieżyństwa Ale nie ładuj się z butami do cudzego życia Kobieta musi mieć prawo do własnej decyzji Ciebie nikt nie zmusza do aborcji - Ty nie zmuszaj innych do porodu Przykre, że tyle jadu jest w katolikach przed świętami - Zyczę Ci Wesołych Swiąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiba taaak Napisano Grudzień 22, 2007 Jestem facetem. Niewierzącym I miałem swego czasu bardzo liberalne podejście do aborcji. Rownież życzę Wesołych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tymbardziej Napisano Grudzień 22, 2007 "Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę aborcja byłaby sakramentem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdksjhksdwhkjdhc Napisano Grudzień 22, 2007 Ja tez rozumiem autorke tematu i zdaje sobie sprawe z tego jak straszny jestm sam przebieg aborcji.... Ale zastanowmy sie nad tym ile jest dzieci w domu dziecka i jak sie tam czuja nie mowiac juz o porzucanych noworododkach...... Rozumiem autorke chociaz nie poddalabym sie temu zabiegowi gdyz wiem ze pokochalabym swoje dziecko chociaz takze nie czuje sie w tym momencie gotowa na nie p.s Mezczynzom latwo powiedziec ze oni tego nie akceptuja ale to nie oni bede rodzili, nie oni bede je wychowywali.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach