Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfabetka

aborcja

Polecane posty

Jesli jestes w ciazy szukasz pomocy nie wiesz co robisz chcesz uzyskac rady lub szukasz tabletek moje gg:1007068

Gość gość
Dlaczego niektórzy traktujecie ludzkie życie jak coś zwykłego, co można szybko zniszczyć? Dlaczego uważacie, że dziecku, które miałoby wychowywać się w domu dziecka będzie gorzej niż jak przejdzie aborcję? Byliście kiedykolwiek w domu dziecka? Rozmawialiście z ludźmi dorosłymi wychowującymi się w domu dziecka? Czy woleliby nie żyć? Aborcja to czysty egoizm. Rozumiem, że niektóre kobiety nie są gotowe na wychowywanie dziecka itp. itd. ale zawsze można je oddać. Są ludzie, którzy pragną dzieci, a nie mogą mieć, a niektórzy tak po prostu bez wyrzutów je zabijają. To jest chore. Życie ludzkie jest najważniejsze, ale widać w dzisiejszych czasach coś się zepsuło w głowach ludzi i na ważniejsze uważają rzeczy typu praca, kariera, pieniądze. Nawet niektóre kobiety zgwałcone, które urodził dzieci, są szczęśliwe i nie żałują. Lepiej jest oddać dziecko i dać mu szansę żyć, dorosnąć, coś osiągnąć, niż je zabić. Dlaczego ludzie uważają, że jeśli mniejsze, nie mówi, nie jest w pełni wykształtowane, to można decydować za nie? Niech człowiek nie będzie odpowiedzialny za śmierć drugiego człowieka.

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość Ciąża?

Pojawiły się dwie kreski? Nie wiesz co robić? Masz pytania? 

Skontaktuj się z nami!

kobietawpigulce pl

Gość uwaga OSZUST

UAWAGA OSZUSCI !!!

Dziewczyny uwazajcie na dwie osoby ktore tu oszukuja .
Oszustem jest pan z rosyjskim akcentem oraz pani o imieniu Ewelina nr tel (577 405 477)
Dziewczyny tabletka RU846 jest w polsce nie do kupienia a osoba ktora ja oferuje to OSZUST !!!
Proście zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek a zwłaszcza zdjecie tabletki RU486

Ja zostalam oszukana przez pania Eweline (577 405 477) na 450zł