Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elle 21

ZAZDROŚNICE-ŁĄCZMY SIĘ! MOŻE SIE RAZEM WYLECZYMY?

Polecane posty

Gość Elle 21

Czy tylko ja jestem tak okropnie zazdrosna o swojego faceta? Zaczyna do mnie docierać to coraz bardziej i zaczyna aż przeszkadzać... boję sięże to zniszczy mój związek kiedyś :( Kto ma ochotę na wspólne żale, lęki..? :) Albo po prostu pogadać...?

Gość PATI82
Witaj ELLE21 ja tez jestem zazdrosna o swojego faceta , i wiem ze czasem przesadzam ale uwazam ze jak sie kogos KOCHA to jest nie mozliwe zeby nie być zazdrosnyą .NIE MA MIŁOŚCI BEZ ZAZDROŚCI!!! taka jest prawda.Ja czasem wariuje, i kłóce sie z facetem własnie o tą zazdrość ale on juz sie przyzwyczaił i kocha mnie za to ze taka jestem o niego zazdrosna. TRZYMAJ SIE!!!

Niby tak, ale jednak jak pomyslę sobie (głupie rojenia) to brrr. Mój facet raczej przebywa wsród płci męskiej (politechnika) i koleżanek raczej nie ma. Ale są jakieś tam znajome, a kiedyś napewno będą w pracy, sąsiadki noi inne. I ja już myślę .... Ja jestm potwornie zazdrosna o niego nie dlatego że mu nie ufam ale jakoś tak wiem do czego laski są zdolne, jak potrafią omotać... I boję się :( A może też tym bardziej że mój facet jakoś nie jest w ogóle zazdrosny o mnie. Ma do mnie zaufanie i wie że go kocham, ale jednak trochęzazdrości z jego strony byłoby dla mnie zbawienne może...

Gość PATI82
JA TEZ UWAZAM ZE LASKI SĄ DO WSZYSTKIEGO ZDOLNE I MOGĄ OMOTAĆ FACETA ALE STARAM SIE O TYM NIE MYSLEĆ BO BYM CHYBA ZWARIOWALA, A MOZE POROZMAWIJ Z NIM O TYM ,,, MOŻE CI TA ROZMOWA POMOŻE!

Gość PATI82
JA TEZ UWAZAM ZE LASKI SĄ DO WSZYSTKIEGO ZDOLNE I MOGĄ OMOTAĆ FACETA ALE STARAM SIE O TYM NIE MYSLEĆ BO BYM CHYBA ZWARIOWALA, A MOZE POROZMAWIJ Z NIM O TYM ,,, MOŻE CI TA ROZMOWA POMOŻE!