Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic

lepiej miec nadwage i biust czy byc szczupłym bez biustu?

Polecane posty

Gość co robic

mam 165cm wzrostu jak wazyłam 60 kg miałam piersi ale byłam pulchna!jak schudłam do 50 jestem szczupła ale cycki mi znikły całkiem decha nic tam nie mam!nie wiem czy nie lepiej zaczac znow jesc i miec te 60 kg ale piersitka?doradzcie co byscie na mojm miejscu zrobiły?

Gość mam ten sam problem
:(((((((((((((

Gość odpowiedz jest prosta
ja bym wolała schudnąć i mieć mniejszy biust niż duży tyłek

Gość ja bym wolała być juz średnia
i mieć biust ;) u kobiety to piersi i uda ;)

ja jestem szczupła i mam piersi:-) fakt ze przed dietą były troche większe ale po schudnięciu 13 kg dalej są jędrne i kształtne. Wystarczy odrobina pilęgnacji podczas diety i odpowiednie cwiczenia na biust. Ale o tym mogłas pomyslec w trakcie diety.....a nie teraz.

najlepiej być szczupłą z dużym biustem! :D niestety ja tyję głównie w tyłku a chudnę tylko w cyckach :(

Gość do jasmin
myśle że smarowanie kremem nie pomogłoby jej zachować biust! Bo od kremu piersi nie rosną! Anormalne że jak ktoś chudnie to biust też! przecież tam się tłuszcz zbiera. Popatrzcie na otyłe kobiety! One mają miseczki DD. JA CI radze przytyj do 55kg i wtedy waga bedzie dobra i biust się na pewno troche pojawi :)

Gość ja mysle
ze lepiej byc szczupłym bez biustu.Ja jestem szczupła niby a cyce mam c i przez to wygladam grubo nie wiem co robic wolała bym małe b i wygladac szczuplutko albo nawet byc plaska

Gość okt
chuda bez biustu

Gość Maaalwinaaaaaaaa
gruba z biustem!

Gość odstające
nadwaga jest przyczyną wielu problemów zdrowotnych, poza tym jest nieestetyczna. Mały biust z racji swego rozmiaru w mniejszym stopniu podlega sile grawitacji, a wiec dłuzej pozostaje jędrny (oczywiście przy właściwej postawie posiadaczki i pielęgnacji) Chyba że duży biust jesty sprawą priorytetową w życiu posiadaczki... wtedy ... no... trudno :/

Gość cycatka
ale natura jest przewrotna-ja choćbym nie wiem ile schudła to biust mi ani drgnie,a własnie bym chciała żeby zmalał.Spada mi z tyłka,bioder,ale biust zero!