Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalenka1224

tabletki anty prosze o rade!!!

Polecane posty

Witam wszystkie miłe panie mam pare pytań odnośnie tablete anty pierwsze z nich to lekarz przepisał mi cilest ale w necie naczytałam sie że są mało skuteczne i można zajść w ciąże pomimo ich brania i ogólnie złych wypowiedzi na ich temat ale wziełam pierwsze opakowanie i biore zawsze tabletke o 22-30 tlko zwsze jak wstaje rano czyli koło godzinki 9 to mam taką niby biegunke tzn wolne stolce po kaweie czy to osłabia działanie tableki a i czy tabletki ketonal i naproxen też osłabiają ich działanie ?? pozatym po nich mam plamienia czy to oznacze że tabletki są prawidłowo wchłaniane jakoś im nie moge zaufać

Gość hm hmmm
Gdzie ty wyczytałaś, że są mało skuteczne? :o Są tak samo skuteczne jak wszystkie inne czyli bardzo skuteczne... Jeśli bierzesz na wieczór a załatwiasz się rano to ich nie wydalasz, 4 godziny od wzięcia to jest taki czas w którym lepiej nie miec biegunki. Leki, o których piszesz nie osłabiają działania pigułek. Co do plamień to przy 1. opakowaniu to normalne i sa na bank wchłaniane prawidłowo... a tak poza tym przed tym jak zaczęłaś brać trzeba się było trochę zorientować co będziesz łykała, ale z wiarygodnych źródeł a nie gdzieś tam z netu :/

no masz racje lekarz mi je polecił ja nie łykałam wcześniej więc mu zaufałam tylko poczytałam z necie i dziewczyny tak pisały że jest duzo wpadek przy tabletkach cilest więc wolałam sie upewnić

Gość asdfg
kiedy działaja tabletki anty ?