Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość gość
ejze, ja tez bym nie dala rozwodu. dla zasady, niech sie zdrajca meczy dozywotnio. chociaz sama tez bym miala kochanka ;) ale ja jestem wredota pospolita. jak tam trzyma sie autorka smss?

Gość LAURA 21
hej dobrze zrozumiałam nakryła Was w ich sypialni ,kobieto co tam robiłaś (niech by to byl hotel ,las , samochod ,byleby nie dom mojego kochanka).GDYBYM WAS trafiła u siebie u nas w domu t o on miałby gorąco wyleciałby z chałupy "ino kurz".Wywaliłabym mu ciuchy i jego ze swojego życia, wyznaję zasadę "czego oczy nie widzą itd...)ale w tym wypadku rzecz jest oczywista.Zrobiłabym porządek z nim nie z TOBĄ .

Gość LAURA 21
Wredota niewredota ale co Ci z chłopa który tylko formalnie jest Twoj

Gość LAURA 21
to bylo do Gościa 12:53

Gość gość
a nic konkretnego :P bo kase mam swoja, pracuje. ale chodzi o sam fakt utrudnienia zycia jemu i jej :P no ale tak jak pisalam, jestem rasowym Skorpionem

Gość LAURA 21
przepraszm 13:29

Gość LAURA 21
ja prawie skorpionem bo jestem wagą z ostatnich dni pażdzirnika ale dała bym mu wolność niech spada nie jest mnie wart skoro inne kobitki do mojej sypialni sprowadza przepraszam do małzenskiej

Gość gość
ja bym oczywiscie nie wpuscila gnoja do sypialni, zwalila mu na glowe mnostwo dodatkowych obowiazkow, rozpowiedzialabym wszystkim, jaka jest kanalia zdradliwa, dowalilabym mu dodatkowych wydatkow no i nie dala rozwodu :D od dziecka jestem zlosliwa

Gość LAURA 21
wydatki dla dzieci owszem niech pokrywa sama nic bym od takiego d*pka nie wzięła.Jak nie umie być dyskretny i sprowadza kobitki do chalupy.Mądry facet i inteligentny calymi latami ma kochankę tę samą ale nikogo nie krzywdzi a przede wszystkim swojej rodziny.

Gość LAURA 21
szanowne kochanki już o tym pisałam nigdy nie będzie do końca wasz nawet po rozwodzie więc nie ma o co kopi kruszyć,traktujcie swoich żonatych kochankow jak odskocznię a nie sposób na życie....romans smakuje sam w sobie ,jest to coś zakonspirowanego,niebezpiecznego,tajemniczego dlatego tak wabi i ekscytuje....

Gość gość
Jaki związek? z żonatym?

Gość LAURA 21
romans przygoda owszem ale nie związek z planami na przyszłość

Gość gość
"a do tego prawiczka, ktory sie produkuje wyzej+ wywloka to cie wyplula z ledzwi, ale jakos nieudolnie, bo nawet kobity zdobyc nie potrafisz. a taki zonaty to i 3 naraz obraca i cie zazdrosc bierze hahahahah" morda w kubeł k*************o niedoj****************a którą każdy może walić w ryja śmierdzącego. niewyżyta suka obszczana przez stado psów. śmierdzisz na odległość zafajdana szmato.

Gość gość
hahaha, prawiczek sie zdenerwowal :D no juz, juz. wez chusteczke, posprzataj biala maz, jaka wyprodukowales, umyj raczki i idz pomoc mamui kartofle obierac :D:D tylko wczesniej wytrzyj sobie siusiaczka, bo jeszcze plamke na majtusiach zostawisz...

Gość gość
i nie zapominaj, ze kazdy zonaty z tego tematu ma co najmniej 2 kobiety, a znacznie czesciej nawet 3 i wiecej! i nawet niespecjalnie musi sie starac, same go podrywaja, kochaja i placza za nim :D :D a ty dalej sam :D i tak forever and ever :D

Gość gość
.. Gdyby ona wiedziała ile kasy na mnie wydał to by jej żyły popękały. ------------------------------------------------- a jak cię kopnął w ten twój zafajdany zadek to postanowiłaś wyłudzić więc teraz prokurator się tobą zajmie odpowiednio.

Gość gość
i nie zapominaj, ze kazdy zonaty z tego tematu ma co najmniej 2 kobiety, a znacznie czesciej nawet 3 i wiecej! i nawet niespecjalnie musi sie starac, same go podrywaja, kochaja i placza za nim smiech.gifsmiech.gif a ty dalej sam smiech.gif i tak forever and ever smiech.gif___________ __________________________________________________ O i tu się głupie zapchaj dziury same przyznają jak żonatych podrywają, więc nie ma się co dziwić żonom, że nie biegną do sądu z pozwem rozwodowym w zębach, zwłaszcza, gdy taki maż przeprasza, żałuje i błaga o wybaczenie, a to ścierwo co się za nim szalało i same mu doopy nadstawiało nazywa d****ą i znać nie chce.

Gość gość
no popatrz,a ty nawet takiego scierwa nie mozesz zdobyc :D co za zabawny wypadek :D

Gość gość 22
no i po co sie klocicie, kazdy ma swoje zycie i zrobi z nim co zechce... jesli komus nie przeszkadza fakt bycia kochanka to niech nia bedzie ale mnie dziwi co piszecie na temat rozwodu ze niby NIE DA, a co to znaczy nie da, to sąd daje rozwod a nei zona,,,

Gość gość 22
ja kjedna strona chce to nie wiem co by druga musiala robic zeby NIE DAC rozwodu, nie rozumiem...

Gość gość
Moim zdaniem to moj zonaty ma nawet sto kobiet :O Jestem pewna,ze z zona nie sypia, nie ma z nia nawet na codzien kontaktu oprocz smsa o dziecko i tego jestem pewna :) Staram sie nie odbierac jego telefonow, powiedzialam,ze wchodzi tylko rozwod w gre teraz nie bedzie dzwonil tyle, bo nie ma go w pl nie wiem czy w czwartek przyjedzie po rzeczy czy nie, usuilnie namawia mnie na rozmowe, ale ja poki co sie nie zgadzam, choc w myslach powoli zaczynam sie lamac :O

Gość gość
Na poczatku w ogole chcial sie dowiedziec o co chodzi, bo ja napisalam tylko,ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy, nic wiecej nie napisalam wiec on nawet nie wiedzial o co mi chodzi :O

Gość gość
Przecież głupiutkie kochanki muszą znaleźć jakieś usprawiedliwienie a że dla normalnych ludzi te ich brednie które tu wypisują są smieszne i głupie jak one same to dla nich nie ma znaczenia. Nie ośmieszajcie się kochanki. Dla większości ludzi jesteście tylko pośmiewiskiem i nie pisze wam to prawiczek ani zdradzana żona.

Gość gość 22
wlasnie, nie ma zlituj sie- rozwod dostanie jesli jedna stona chce!! u mnie tak bylo..

Gość gość
namawia Cie, bo wie, ze Cie urobi i dalej bedzie mogl bezkarnie czerpac z dwoch zrodelek :D nie zgadzaj sie. powiwdzialas mu, jakie sa zasady- przynosi potwierdzenie zlozenia pozwu- wracasz do niego. proste i logiczne. tylko zrobilas to za pozno o jakies 3,5 roku

Gość gość
ale zaczyna do mnie docierac,ze on zyje jak paczek w masle :O Ona nadaje na mnie (teraz chyba juz nie, bo troche czasu minelo), ja nadaje na nia, a mis ma sie z***biscie, on niczemu nie jest winny :D O mamo to chyba tak wlasnie wyglada :O och te glupie baby :O

Gość gość
bingo! :D otworzylas oczka :P

Gość gość
Facet, którego poznałam i się w sobie zauroczyliśmy, odszedł od zony w przeciągu miesiąca, bo nie mógł jej okłamywać. Czasem się zdarzają żonaci z faktycznie nieudanymi małżeństwami i szybko wtedy podejmują decyzję.

Gość LAURA 21
do GOŚCIA Z 15:17,GOGUSIU to ty nie masz żadnych zasad puszczasz się na lewo i na prawo wyzywasz wszystkich od prawiczków i śmierdzących szmat niestety świadczy to o Twoim a nie innych poziomie.D*pku w życiu nie idzie tylko o bzykanie,wolisz 3 kochanki bo są za darmo ,idż lepiej do burdelu ale weż kasę bo tam za darmo nie dostaniesz nic.poza tym mam wrażenie że jest z ciebie taki kochanek jak z koziej d**y trąba.Facet który się chwali co on może i ile to przeważnie impotent....przy tym jego wysokość (z małych liter) coś pianę toczysz co kobitka poszła Ci do sąsiada z dłuższym i bardziej sprawnym ch*jem...jeśli twój sex jest na poziomie twojego intelektu to współczuję..

Gość LAURA 21
i to jest mądre albo w tę albo w tamtą stronę,zwłaszcza jak się faktycznie nie układa i przede wszystkim jak jeszcze nie ma dzieci i mamy nie wiele rzeczy,spraw wspólnych....żle nam razem niech będzie nam dobrze oddzielnie......