Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teścik

test ciąząwy

Polecane posty

Gość teścik

czy robiła któraś z was test ciążowy amil zawierający płytkę testową?????????????????????błagam napiszcie czy wynik był taki sam jak sie okazało w życiu później? mnie sie spóźna okres o tydzień i umieram ze strachu chociaż zawsze używliśmy gumki i nigdy nam nie pękła błagam pomóżcie

Gość 12ania21
Tak ja go uzywałam - niby nie było drugiej kreski, ale jakbys ię dopatrzyć na siłe to była - a mozę to tylko moje złudzenia - ale nie byłam w ciazy!

Jak ja go uzywalam to - najprawdopodobniej z mojej winy jednak - test nie wyszedl... ale nie bylam w ciazy ;-)

Gość teścik
dziekuję za odpowiedzi ja nadal nie mam okresy test wyszedł negatywny i zgodnie z nim nie jestem w ciąży więc cały cza czekam:)

Gość czekaj czekaj
różnie bywa :D

Teraz wyszedł Ci test ujemny ale następny może być dodatni, ja też zrobiłam test jak mi się okres spóźniał i wyszedł ujemny...... okresu nadal nie miałam. Zrobiłam ponowny dwa tygodnie później i wyszedł już dodatni. Ale nie przejmuj się u Ciebie pewno będzie inaczej :) jeżeli nie masz żadnych objawów ciąży to być może nie jesteś w niej:)