Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaaaa

dziewczyny co i ile jecie dajecie sój przykładowy jadlospis na jeden dzien

Polecane posty

Gość Irraaa
mój jadłospis który prowadzę już 3 miechy ;P : śniadanie : szklanka ciepłej wody + mała mandarynka obiad: szklanka ciepłej wody +mały odtłuszczony jogurt naturalny bez cukru light kolacja : staram się nie jeść ale mój grzech : kromka wasy lekkiej z ogórkiem kiszonym... wiem że to za dużo ale staram się ograniczać....jestem na diecie i nie mogę pozwalać sobie na jedzenie np obiadów mamy...w szkole nic nie jem a jak przychodzę to słyszę zrzędzenie mamy że masz zjeść wyglądasz jak kościorup i takie gadanie! nie obchodzi mnie to co mówi mam już 14 lat i mogę robić co chcę a chcę być chuda!!! a jak daje mi obiad to wywalam jak nie widzi albo daje psu (wszystkożerca ;P) też macie takie problemy?

Gość kasjdxsaoidj
o kurde iraa Ty grubasie, zrezygnuj z ogórka kiszonego na kolacje, czys Ty zgłupiala wiesz ile kcal przed snem :D :D :d

Gość KoffamCięAlanku*
Śniadanie: bułka i herbata Drugie śniadanie: serek lub jakiś owoc Obiad: zupa lub ziemniaki z dodatkami. Po obiedzie: zupka "Amino" Kolacja:I tu bywwa bardzoo różnie

Gość awril
Irraaa-tak...jesz stanowczo za duzo wrrr durna dziewucho!!! albo juz masz anoreksje,albo jest to kwestia czasu...

śniadanie: jajecznica na papryce, pieczarkach i dwóch cebulach + dwie kromki ciemnego chleba II sniadanie: słaba kawa z mlekiem, kawałek szarlotki w południe: pomarancza i dwie mandarynki 14.30 talerz zupy pieczarkowej z makaronem ps. jestem w 7 miesiącu ciązy

no i jeszcze sie dzień nie skończył. trakze wszystko przedemną:) znaczy lodówka

Gość Dagmarka
ja jem malusko,chlopak mi nakazal teraz przytyć 5 kg.przez dwa miesiące... ŚNIADANIE I -Jogurt owocowy - Mala kromka chleba -woda mineralna ŚNIADANIE II - nie jem OBIAD: -Sałatka KOLACJA: - nie jem pozdrawiam wszystkich....:)

6.00 śniadanie: mleko 0,5% tłuszczu + płatki Nestle Fitness 8.00 zielona herbata 10.00 jogurt mały 11.30 dwa jabłka (lub inne owoce) 13.00 obiad - jedno danie, nie-dietetyczne, zwykle ziemniaki plus mięso, surówka itd, herbatka z bratka 17.00 kolacja: 2 kromeczki wasy + jakiś serek i chuda wędlina, herbatka z bratka Potem nie jem już nic. Do tego woda w dużych ilościach. Słodyczy nie jem. Dużo ćwiczę. Problemów z utrzymaniem wagi - brak:)

Gość same głodzące się
Mój jadłospis: śniadanie: jogurt naturalny lub mleko + musli II śniadanie: sałatka z tuńczyka lub inna + wasa III śniadanie: kabanos, rzodkiewki + wasa jabłko lub mandarynki obiad: jakieś danie wegetariańskie, ryba albo kurczak np. po chińsku ale bez kartofli, ryżu ani makaronu, najwyżej z wasą :P kolacja: 2 mandarynki, smażone pomidory z serem albo orzeszki

Gość kwiat wanilii
Ja czasami sie odchudzam a czasami objadam ale średnio jest tak: - serek lub jogurt z płatkami lub musli z mlekiem - jabłko lub inny owoc - kaszka np. mleczny start czy mleczny ryz lub kisiel lub jakaś sałatka - obiad - chińszczyzna lub warzywa na patelnię lub cos w sosie + surówka - zupa mleczna lub pierogi lub naleśnik na kolacje w miedzyczasoe poskubię orzeszków albo cos słodkiego, często wieczorem jakis słodki drink. Jak sie odchudzam jem głównie zupy warzywa i owoce

Gość ashantiii
rano jak sie spiesze tylko zdazam kawe ale staram sie zjaesc cale sniadanie wiec : kawa plus omlet zx 2 jajek lub 2 kanapki z pasztetem sojowym i ogoreczkiem na ciemnym chlebku OBIAD hmm: * zupa *lub piers z kurczaka i salatka *lub chlebek again:D kolacja: zupa jak byla na opbiad lub np jeden nalesnik lub chlebek ogolnie staram sie nie laczyc biaalek i weglowodanow aha i w ogole niejem slodyczy ale tak po prostu jest tzn nie zmuszam sie dotego kiedys musialam zjesc dziennie min batonika bo nie moglam zyc ajakies 2 lata temu po prostu mi..pzreszlo:) i nie ejm w ogole :D sporo shcudloam od tego:Dale nie wiem czemu tak sie stalo pomiedzy duzo wody i zielonej cherbaty ogolnie nie mma czasu na gotowanie i to jest moja jadlospis jak rzeczywiscie cos jem z reguly konczy sie na kawei rano kiklku zielonych herbatach i chlebku zupie lub kurczaku wieczorme:/ no i za niestetyostaatnio chudne choc nie chce:o

Gość autorka postu
rano musli albo owsianka albo jajecznia albo kanapki II sniadanie kanapki obiad: zupa + drugie danie np. pierogi albo kotlet z miesem i surowka kolacja: może być zupa, kanapki, makaron z jajkiem w miedzy czasie jem batoniki i ciacha :] nie lubie warzyw i owocow :P

Gość dgdfs@gkjfsdokg.vom
msadhksafbkjasf