Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygunia

znikajcie pryszcze , raz na zawsze!!!!!rewelacyjne kosmetyki. polecam!!!

Polecane posty

Gość brygunia

jesli ktoras z was ma okropne pryszcze i nie wie jak sobie z nimi poradzic to polecam proactiv solutions firmy Rodan & Fields.sa to 4 kosmetyki w bialych tubkach(krem nan noc i na dzien , tonik i mydelkopilling) , po prostu rewelacyjne . mialam straszne biale i czerwone guzowate pryszcze - szczegolnie na brodzie i ciagle robily sie one w tych samych miejscach , strasznie to wygladalo i bolalo - a fe . a teraz nie mam ani jednego syfa i cera jest niesamowicie rozjasniona. polecam!!! tylko jest male ale. nie wiem czy mozna dostac je w polsce . ja kupuje w niemczech z reklamy tv . kosztuje ten zestaw ok 60 euro + przesylka i dostaje sie te kosmetyki co 2 miesiace, na tak dlugo akurat starczaja. naprawde - rezultaty sa po jakis 2 tygodniach do 1 miesiaca- ale naprawde - nigdy nie sadzilam , ze moge miec tak ladna cere. podaje namiary telefon. do niemiec . 0049 800 103 11 03.( po niemiecku) jak sie nie uda dodzwonic z polski to moze znajdziecie cos w internecie. a jesli nie to tylko trzeba miec nadzieje , ze niedlugo ten kosmetyk bedzie reklamowany w polskiej tv. powodzenia

Widziałam reklamę w TV na niemieckiej stacji, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w działanie tej serii. Jakby byla taka dobra, to dawno byłaby już dostępna w aptekach na całym świecie i polecana przez dermatologów. A tym czasem ja o tym słyszałam tylko w TV. Naciągnianie ludzi i tyle

Gość brygunia
czlowiek sie stara , a zostaje zbesztany . jesli nie wierzyciie to wasz problem . mi one bardzo pomogly, mam teraz zero problemow z cera , od czasu do czasu jakis pojedynczy pryszcz , ale to jest nic w porownaniu z tym co mialam na twarzy- masa wulkanow. zrezat te kosmetyki mozna wyprobowac i jak nie pomoga to w ciagu 60 dni mozna zwrocic , wiec gdzie lezy proble,m?

Czy ja Cię zbeształam???? Wyraziłam tylko swoją opinię. Poza tym zestaw kosztuje ponad 200 zł!!! Mało kogo na to stać.

Gość jiiiveee
chętnie bym to kupiła ale nie mam forsy

Gość brygunia ile ci placa za ta
nachalna reklame? :P

Gość narka
A ja dostałam ulotke natychmiast niszcze pryszcze.Polski kosmetyk z aktywnym srebrem Acne Blockers.Za zestaw 4 kosmetyków zapłaciłam 80zł.Po tygodniu jestem cacy. Jeszcze jedno. Zaden lekaż ani żadna kosmetyczka nie mówi o najważniejszym.RĘCZNIKI JEDNORAZOWE. Ja te kosmetyki kupiłam dzięki kaffeteri na www.atw.warszawa.pl

Gość do narka
Przestan spamowac...:O