Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

czy wierzycie, ze zlo wraca do osoby, ktora nas skrzywdzi?

Polecane posty

Gość gośćszczesciara
"gośćszczesciara 2018.03.11 nie miałaś szczęścia bo taka była wola pana naszego by cie wypróbować jak hioba kto grzeszy ten jest dzieckiem diabła i ojciec daje co najlepsze czyli cierpienie tylko porzucenie grzechu i powrót do baga jak syn marnotrawny tak i my dostajemy nowe szaty i pierścień to przypowiesc o grzesznikach" Bzdury -nie wierze w Boga!!

Gość gość
Przestańcie rozwalac temat wariatki, albo się umowcie na solo , przeszladzacie ludziom którzy serio chcieliby poczytać o takich sprawach i się takze podzielić , wasze dochodzenie nikogo nie obchodzi

Gość gość
Boże to jak nie wierzysz ani w boga ani w karmę to idź z tego tematu i przestań go psuć , bo tylko wszystkich wkurzasz

Gość gość
Osoby niewierzące mają prawo do swoich poglądów tak jak wierzące. Atakiem nie nazywajcie obrony przed atakiem. To nie ja pierwsza zaatakowałam ale kilka osób na mnie się rzuciło i zaczęli wyzywać. No ale widocznie tak można. Przykładów parę podałam z własnego podwórka, mogę przytoczyć inne, które zasłyszałam od znajomych. Pewności nie mam, czy to prawda. Mojej koleżanki wujo po tragicznej śmierci syna nie zgodził się na pobranie nerki do przeszczepu dla kogoś. Ta osoba zmarła, bo nie znalazł się inny dawca. Po trzech miesiącach wuj koleżanki zachorował na nerki i nie znalazł dawcy. Też zmarł.

Gość gość
Ej odczepcie się ode mnie. Ktoś próbuje sabotować i przekręcać moje wypowiedzi. Nie wiem, czy to jedna i ta sama osoba ale tylko mnie atakuje a sama żadnych przykładów nie podaje. Ja podałam kilka konkretnych, to zaraz wyzwiska padły. O co wam chodzi? Idźcie sobie na inne forum a nie zaśmiecacie bzdetami to. Podawać przykłady, jak ja podaję.

Gość gość
zło nie wraca do osoby, która nas skrzywdziła. wręcz przeciwnie, taka osoba ma się bardzo dobrze.

Gość gość
Zło powraca. Moja znajoma jest tęga i kiedyś pewna jej szczuplutka sąsiadka naśmiewała się z jej tuszy. Przykro było mojej znajomej. Po jakimś roku spotkała sąsiadkę i jej nie poznała, bo się roztyła bardzo. Przytyła jakieś 30 kg w ciągu roku.

A ja myślę, że to tak nie działa. Świat wcale nie jest sprawiedliwy.

Gość gość
Do Pochopna. A możesz podać konkretny przykład?

Gość gość
oczywiscie ze nie dziala na swiecie jest pelno podlych zawistnych ludzi odnoszacych ogromne sukcesy.

Gość gość
gość dziś oczywiscie ze nie dziala na swiecie jest pelno podlych zawistnych ludzi odnoszacych ogromne sukcesy. ] x do czasu.

Gość gość
Popieram. Do czasu.

Gość gość
Do gość dziś Piszesz o nawróceniu a wierzysz w karmę odnośnie twojego taty? I jeszcze innych nazywasz pseudokatolikami? Kto tu jest pseudo Moja koleżanka śmiała się i szydziła z faktu, że poroniłam. Po pewnym czasie pozbierałam się i zaszłam w wymodloną ciążę. Zapomniałam o koleżance i kiedy urodziłam dziecko wtedy dowiedziałam się o poronieniu tej właśnie koleżanki. Przepraszała mnie bardzo za to, co wcześniej zrobiła.

Gość gość
"Zło powraca. Moja znajoma jest tęga i kiedyś pewna jej szczuplutka sąsiadka naśmiewała się z jej tuszy. Przykro było mojej znajomej. Po jakimś roku spotkała sąsiadkę i jej nie poznała, bo się roztyła bardzo. Przytyła jakieś 30 kg w ciągu roku." znam podobnego idiote. Kiedys wazylem 120kg :D a on mnie wysmiewal i kogos jeszcze. Ja jakis rok temu schudlem 30kg a on przytyl chyba z 50kg :p

Gość gość
Teraz waze 95 przy wzroscie 195 wiec waga idealna i sie utrzymuje od kilku miesiecy

Gość gość
11:34 bo jesteś pseudo katoliczka, widać że masz satysfakcję z tego że poronila ,gdybyś na prawdę wierzyła to byś jej wspoczula mimo wyrządzonej krzywdy , i apeluje jeszcze raz zamiast własnych wywodów PRZYKLADY

Gość gość
Ojciec się że mnie śmiał że jestem nierobem i się do niczego nie nadaje ,on sam stracił pracę a nikt mię chce go zatrudnić bo jest stary , ja już mam pracę

Gość gośćszczesciara
Gratulacje! Sama kiedys zrzucilam 10 kilo wiec wiem ile to kosztuje samozaparcia i dyscypliny ;) Nie wiem czy zlo wraca ,jedyny czlowiek ,ktory naprawde mnie skrzywdzil i wykorzystal, doprowadzajac prawie do samobojstwa,mieszka chyba wciaz w tym samym miescie co ja ,ale nie mam i nie chce miec z nim zadnego kontaktu ,spalilam za soba wszystkie mosty ,zamknelam kontakty z naszymi wspolnymi znajomymi i nigdy nie patrzylam za siebie ,ale zycze mu zle i mam nadzieje ,ze bedzie cierpial tak samo jak ja kiedys przez niego ..

Gość gość
Do 12:55 Nie mam satysfakcji, bardzo jej współczułam. Dlatego mnie przepraszała. A ty to jakiś dziwny jesteś. Wiesz co ludziom w głowach siedzi? Nie znasz mnie to skąd możesz wiedzieć czy mam satysfakcję z czyjegoś cierpienia. Widocznie ty masz, skoro tak bardzo nalegasz na podawanie przykładów ludzkiej krzywdy. Napawasz się tym? Idź na inne forum, nie zaśmiecaj tego forum. Nie podałeś żadnego przykładu tylko mnie atakujesz. Odpuść już sobie. I żeby nie było: mam prawo się bronić przed takimi jak ty.

Gość gość
Widocznie gościu wydygany jest. Nabroił i boi sie ze kara go dopadnie a dzięki przykladom przyrówna se do swojej sytuacji hahaha

Gość gość
Nie prawda że do czasu mają się dobrze. Niektórzy aż do śmierci mają się dobrze. To działa jak w świecie zwierzęcym,przetrwają tylko najsliniejsi i najbardziej bezwzględni, słabe osobniki giną.

Gość gość
Ktoś mnie bardzo skrzywdził i ma się dość dobrze. Nie życzę tej osobie źle. Mam nadzieję, że uporam się sama ze sobą.

Gość gość
Mój mąż mnie skrzywdził, ale nie życzę Jemu źle. Muszę sama ze sobą uporać się.

Gość gość
14:05 co za logika.

Gość gość
Tez nie zycze zle drugiej osobie. Ale jesli chodzi o psychopatow to zlo wyrzadzone innej osobie powinno wrocic podwojnie a moze i ....... .

Gość gość
Psychopaci powinni jak najszybciej korzystac z psychoterapii.Nawet o tym media zalecaja.

Gość gość
właśnie do mojej eks pato psychopatki wróciło z nawiązką ;-) ale trochę szkoda jej :-O

Gość gość
Wcześniej czy później wróci. To tylko kwestia czasu.

Gość gość
Nie.I nie wymyslaj sobie bajek.gdyby ci co robią nam krzywdy ,sami by ich doznali,to politycy,mafiozi i inne g****a dawno by nie żyły. także nie bajaj

Gość gość
Ja myślę, że zło nie wraca. Za dużo znam ludzi okropnych, którym się świetnie w życiu układa. To tak jak w świecie zwierząt, wygrywa najsilniejszy i tyle.