Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 g臋sia sk贸ra...................
brrrr, az mnie trz膮chn臋艂o jak poczytalam o tych operacjach, liposukcjach , s膮czeniach, opatrunkach .... nawet nie wiedzia艂am, ze jest mo偶liwe odessanie t艂uszczu z piersi i to jeszcze w takich ilo艣ciach (litr ) ... Ja tez nosze rozmiar 75 E albo 70 F zalezy, jaki stanik, ale t艂uszczu to am u mnie chyba za du偶o nie ma , przynajmniej mi na to nie wygl膮da, zw艂aszcza, ze jestem do艣膰 szczup艂a. Jedno jest pewne, po kilku przeczytanych tu postach wylexzy艂am si臋 z mrzonek o zmniejszaniu biustu. Tzn nigdy nie my艣la艂am o tym powaznie ale nie ukrywam, 偶e rozmar tej cz臋艣ci cia艂a (na pewno te偶 to przerabiacie) doprowadz amnie do rozpaczy g艂贸wnie przy zakupach , 偶adna bluzka na mnie nie pasuje, koszulowych i zakiet贸w prawie w og贸le nie posioadam bo na dodatek jestem waska w ramionach i niczego nie mog臋 sobie dobrac a bawi膰 si臋 w szukanie krawcowej mi sie nie chce. Trzymajcie si臋 dziewczyny, wracajcie do zdowia. Pozdrawiam. ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 65J
szczerze wam powiem ze tez sie zastanawialam nad zmniejszeniem biustu po tym jak zaczelam szukac stanika przez neta i zobaczylam te ceny... ale weszlam na to forum i mi sie odechcialo... a co do facetow ktorzy kiedys tez sie na tym forum wypowiadali: moj narzeczony wrecz mnie namawia zebym zmniejszyla biust i powiedzialam ze jakbym to zrobila to zmniejszylabym sobie do D a on powiedzial ze po co takie duze :) ale juz sie jakos chyba przyzwyczailam do nich i sobie nie wyobrazam ze moglyby byc mniejsze :) szczerze to przeszkadzaja mi tylko kiedy szukam stanika a wlasciwie teraz juz nie jest tak trudno znalesc stanika na takie rozmiary jak np rok temu najgorsza jest cena :) i wkurzaja mnie kiedy gapia sie na mnie faceci cos szepcza usmiechaja sie i gadaja teksty i jak dziewczyny miedzy soba obgaduja... ale ogolnie wole miec moje 65J niz 65A to tak jakbym od urodzenia miala taka sama wielkosc piersi... czasami ten nasz biust to kalectwo, ale wole takie kalectwo niz inne...pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baloniassta
65J - zazdroszcze Twojego podej艣cia 偶e sie z tym pogodzi艂a艣 ...ja niestety nie.Kupno stanik贸w mnie nie przera偶a ale kupowanie bluzek jest dla mnie koszmarem.Od pasa w d贸艂 jestem zno艣na moge nosi膰 kr贸tkie sp贸dniczki ale g贸ra to ob艂臋d ,w ka偶dej bluzce wygl膮dam jak sumo :( To jest koszmarne mam po prostu kompleksy.A najgorsze to 偶e jak zdejme stanik to koniec 艣wiata ..wisz膮 takie dwa wielkie place :( Ja chce zmniejszy膰 zdecydowanie ale m膮偶 na to sie nie zgodzi bo jego wizja to taka 偶e zrobie sobie cycki i b臋de lata膰 w bluzeczkach z koronki bez stanika...:( On mnie widzi zawsze w staniku wi臋c mu sie podoba ale nie widuje mnie bez stanika bo ja sie staram 偶eby nie dojrza艂 tych wstr臋tnych plac贸w :( Wys艂a艂am email do dw贸ch klinik w Szczecinie o cene operacji zobacze czy odpisz膮 posz艂abym chocia偶 na konsultacje...i nie wiem najwy偶ej sie zapo偶ycze jak m膮偶 nie b臋dzie ze mn膮 wsp贸艂pracowa艂 ..jak tak dalej nie chce 偶y膰 :( Planujemy wakacje nad morzem i znowu b臋de atrakcj膮 turystyczn膮 z balonami :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 65J
ja bym sie zdecydowala gdybym miala 18 lat a w tym roku mam juz 22 za jakies 3 lata bede planowac dziecko nie wiem czy bylby sens robienia teraz operacji za jakies przeszlo 10 tys. po to zeby za 3 lata miec ten sam efekt, a jak juz bede miala 30 to juz chyba nie bede miala po co robic ja po prostu nie patrze na bluzki z wycietymi plecami, bez ramiaczek, topy opinajace sie tylko na piersiach, wiem ze ciezko jest dostac sukienke bo ja gore mam na rozmiar 40 a dol na 36-38 :) jedyne wyjscie to krawcowa na szczescie nie mialam jeszcze okazji szyc zadnej sukienki na jakas okazje, ja sie chyba najbardziej boje tego ze po operacji bym je zobaczyla i bym doznala jakiegos szoku ze sa "takie male" juz jednak moj wzrok i mozg sie do nich przyzwyczail, a ty jesli faktycznie chcialabys miec operacje a maz jest przeciw to moze specjalnie zacznij mu sie pokazywac bez stanika zeby zrozumial?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejna biu艣ciasta
witam wszystkie nowe biusciaste i te bywalczynie oczywi艣cie tez ;)65J ;) gratuluj臋,pogodzenia sie z tym,ja miewam niekiedy takie dni,kiedy wydaje mi si臋 niemo偶liwym zdoby膰 tak膮 kas臋,wtedy stwierdzam,no c贸偶 jeste艣cie jakie jeste艣cie i albo was w przysz艂o艣ci m贸j facet zaakceptuje,albo nie ,ale kiedy czytam tutejsze posty,mam motywacj臋,偶eby sie zoperowa膰,jak ju偶 kiedys wcze艣niej napisa艂am,mam psiapsi贸艂臋,tyle,偶e z problemem odwrotnym,ona ma znowu male艅stwa,i kiedys sobie marzy艂ysmy,偶e wyjdziemy obie w super fajnych bluzeczkach bez stanika,bed膮 pi臋knie odstawa艂y i wreszcie beda na swoim miejscu,a nie tak jak u mnie prawie na p臋pku,a u psiapsi贸艂y ledwo widoczne,a dziewczyna jest po ci膮偶y!!! ale zobaczymy co czas poka偶e? baloniasta ;) przekonaj m臋偶a,偶eTwije samopoczucie te偶 jest wa偶ne ,nie chcesz by gdzie si臋 sie nie zjawicie,Ty stajesz si臋 punktem centralnym na balu,pla偶y,u znajomych itp.bo to Ciebie kr臋puje,my艣le,偶e jak u偶yjesz dobrych argument贸w,to przekonasz m臋偶a,w ten spos贸b r贸wnie偶 b臋dziecie bardziej szcz臋艣liwi,bo Ty nie b臋dziesz ju偶 mia艂a tzw.do艂贸w,i wreszcie p贸jdziesz normalnie do sklepu bez zadnych opor贸w,wa偶ne jest samopoczucie obu stron,m臋zowi odpowiadaj膮,ale to Ty musisz to wszystko dzwig膮膰 i jesze kiedy si臋 przegl膮dasz w lustrze ich wygl膮d dobija Cie ju偶 w ogle ;( przepraszam je艣li mo偶e Ci臋 urazi艂am??ale wydaje mi si臋 ,偶e wiem co czujesz??kiedy ja ostatnio by艂am na wakacjach nad jeziorami nie by艂o oczu ,kt贸re by si臋 nie patrzy艂y,i nie tylko m臋skich ale i damskich r贸wnie偶,jest to straszne,bo nie czujesz swobody,nie cieszysz sie z wypoczynku,tylko jeszcze bardziej jeste艣 zestresowana. A wi臋c biu艣ciaste miejmy nadziej臋,偶e ka偶da z nas tutaj nied艂ugo b臋dzie szcze艣liwa ;) Pozdrawiam i bu藕ka dla Was Wszystkich wielka jak smok (Wawelski) he he ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 65J
kolejna biusciasta wolalabys miec takie jakie masz czy takie jakie ma twoja kolezanka? zastanow sie co jest gorsze miec czy nie miec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 65J
jesli to komus pomoze to napisze kilka sklepow gdzie znalazlam staniki na moje 65J :): przede wszystkim dobrze jest sobie zmierzyc rozmiar zeby nie kupic zlego: http://bra-fitter.prv.pl/ http://www.comexim.pl//szukaj.php bardzo ladne staniki akurat zamowilam teraz jeden ceny do 125 zl jak na mnie http://www.melissa.com.pl/kolekcja/szukajModeleR.php niezbyt ciekawe niektore wrecz babciowate ale ceny nie sa takie zle i przede wszystkim jest stanik do bluzek zawiazywanych na szyi (tego kupie sobie na lato:)) i do duzych wyciec na plecach http://www.dopasowana.pl/main.php jak na mnie sa tylko te same staniki comexim co na ich stronie ale na inne rozmiary jest duzo wiecej i sa niedrogie i bardzo ladne http://www.bellissima.com.pl/strona.php?site=styl duzy wybor dobre firmy to i staniki sa dosc drogie http://www.avocado.com.pl/sklep/pl/wyszukiwarka.html bardzo drogie... http://biel.com.pl/offer/biustonosze nie maja wyszukiwarkie wiec nie chcialo mi sie szukac ale jak na mnie to nie znalazlam na pierwszych stronach http://www.intimo4you.com/Biustonosze,k8,1,,1.html jak sie trafi na wyprzedaz to tanio ale ogolnie miseczke maja tylko do F http://karoline.pl/index.php?k39,biustonosze trzeba sie naszukac zeby znalesc ale tez sa promocje mozna cos ciekawego wyszukac http://www.peachfield.pl/szukaj.html jak na mnie drogie ale duzo rozmiarow http://www.twojabielizna.pl/ miseczki zaczynaja sie od 70 do G kiedys kupilam na promocji u nich ale jeszcze jak mialam mniejszy biust troche tez trzeba sie naszukac trzeba przejrzec kazdy stanik zeby zobaczyc czy jest akurat nasz rozmiar wieksza i tansza oferta rozmiarowa jest na pewno dla osob ktore maja od 75 pod biustem ja mam niestety tylko 65 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reniaga
gdzie mozna znalesc ten filmik o zmniejszaniu piersi co ktoras kobitka wspominala???

Udost臋pnij ten post

E, nie, dziewczyna potrzebuj膮ca 65J i 75J b臋dzie mia艂a praktycznie taki sam wyb贸r :)To miseczka ogranicza ofert臋: powy偶ej bryt. GG - polskiego L - zmniejsza si臋 wyb贸r jednych modeli, a inne staj膮 si臋 nie wiedzie膰 czemu bardziej \"upancernione\" (np. Arabella). Ale Lobby dzia艂a ;)

Udost臋pnij ten post

itajcie dziewczyny!ale dawno mnie tu nie bylo...przeprowadzilam sie i nie mam narazie nata:-(ankia leci ci krewka,o kurcze pewnie tak ma byc????a boli cie??myslalam o Tobie w poniedzilaek i tzrymalam kciuki oczywiscie:-)buzki trzymajcie sie dziewczyny mam nadzieje ze niedlugo bende miala spowrotem neta!pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejna biu艣ciasta
65J wolal;abym mie膰 takie,jakie ma moja psiapsi贸艂a-szczerze! nic mie膰 takie i dzwig膮c to wszystko,jednak kr臋gos艂up daje si臋 we znaki po ca艂ym dniu pracy+noszenie non stop takiego ci臋偶aru!jescze raz gratuluje samoakceptacji 65J , chcia艂abym tak my艣le膰 o sobie,ale nie da sie to tak 艂atwo zrobi膰 ;( pozdrawiam biu艣ciatki ;) dobrej nocki ,zmykam lula膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankia2
hej, no leci wlasnie jeszcze i to mnie denerwuje, a powinna juz szczerze chyba przestac tak mi sie wydaje, ale leci jeszcze i moglaby przestac, ale zdecydowanie jest lepiej, chociaz piersi wygladaja tragicznie bo sa cale sine i mam nadzieje, z eniedlugo to minie...:)Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 65J
kolejna biusciasta a twoja kolezanka wolalaby miec takie jk ty czy takie jak ma? zazwyczaj jest tak ze chce miec to co maja inni dziewczyna z prostymi wlosami chcialaby miec krecone i odwrotnie tak jest z calym cialem wlosy oczy usta nos biust nogi... najlepiej jest zaakceptowac to co sie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸ra 85K
Hej dziewczyny trafi艂am na t膮 stron臋 przypadkiem http://www.dopasowana.pl/main.php naprawde spory wyb贸r i rozmiar贸wka ju偶 raz zam贸wi艂am i okaza艂o sie 偶e ;) za du偶y rozmiar (szczerze m贸wi膮c by艂am zaskoczona gdzy偶 uwa偶a艂膮m 偶e moj臋 piersi to juz bardzo bardzo du偶e sa) teraz ponoawnie z艂o偶y艂膮m zam贸wienie 5rodzaji r贸偶ynch rozmiar贸wek mo偶e uda mi si臋 co艣 wybra膰.Pod telefonem kontaktowym bardzo mi艂a Pani wyrozumia艂a i potrafiaca doradzi膰 wiec polecam. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Wiewi贸ra, super :) Je艣li b臋dziesz mia艂a problemy z podj臋ciem decyzji czy dany rozmiar pasuje, to 艣mia艂o pisz, a najlepiej 艣lij fotki do zamkni臋tej galerii na Lobby Biu艣ciastych - dziewczyny ch臋tnie pomog膮 :) Pozdrawiam wszystkie biu艣ciaste :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankia2
hej dziewczyny:) Juz po wszystkim w sumie, krew juz przestala leciec i otwory po nacieciach sie juz zabliznily wiec powoli wracam do normalnego funkcjonowania, ale czuje sie o wiele lepiej pomimo, ze jeszcze sa opuchniete, ale juz mnie tak nie bola jak wczesniej:) Plecy od razu lzej...:)juz teraz bedzie tylko lepiej;)Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monalicious
Hej Wczoraj by艂am u Doktora Muraszko, i teraz czekam na termin. Ma zadzwoni膰 w ci膮gu kilku dni. Wst臋pnie mi poda艂,偶e b臋dzie to pocz膮tek kwietnia. Super, ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa1976
Witajcie. Dziewczyny planuje zabieg pomniejszenia piersi. Doradzcie mi prosz臋 lekarza. Czy s艂ysza艂yscie o dr Polaku?? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mosilek
Hej!!! Ewa1976 - dr Libor Polak ma bardzo dobre opinie na tym forum, rzetelny fachowiec i ceny konkurencyjne ;) ja sama bra艂am go pod uwag臋!!! Ankia! strasznie si臋 ciesz臋, 偶e wracasz do zdrowia!!! teraz ju偶 tylko z g贸rki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa1976
Dzieki wielkie. Orientujesz si臋 moz臋 jakie s膮 ceny, wizyt , zabiegu? A na marginesie super forum i super ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mosilek
Ewa :) z cenami to jest tak, 偶e najlepiej osobi艣cie si臋 dowiadywa膰, bo niestety z tego co zauwa偶y艂am one rosn膮, albo s膮 dobierane bardzo indywidualnie ...;/ Np ja i Ankia mia艂y艣my robion膮 liposukcj臋 u dr Kuczy艅skiego w Lublinie, ja zap艂aci艂am 6000 a Ankia - 3 mce p贸藕niej ju偶 7000! Dr Polak podobno dobrze m贸wi po polsku wi臋c bez problemu powinna艣 si臋 dogada膰! Je偶eli jeste艣 z PD Polski, my艣l臋, 偶e wyjazd do Czech to bardzo dobra decyzja!!! My "cycate" by艂e i obecne powinny艣my si臋 trzyma膰 razem!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa1976
Mosilek: Dzi臋kuj臋. Ja jestem z Katowic. S膮 tu kliniki ale jak si臋 dowiadywa艂am to ceny od 8-12 tys. !!! Do Czech mam bli偶ej ni偶 do Wrocka czy Wawy. Planuj臋 w przysz艂ym tygodniu wybra膰 si臋 do dr Polaka. Dam wam zana膰 co i jak . Pozdrawiam :) P.S. Jeste艣cie super - czytam forum i jestem pod wra偶eniem !!!!

Udost臋pnij ten post

Ewo, je艣li to na czas przeczytasz i znajdziesz czas to zanim p贸jdziesz do lekarza zr贸b sobie jutro ma艂膮 wycieczk臋 (Katowice, pasa偶 hotelu Monopol): http://tiny.pl/btqh W inne dni te偶 mo偶esz tam p贸j艣膰 - sklep jest stale wyposa偶ony w pe艂n膮 rozmiar贸wk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolejna biu艣ciasta
hej ,hej dziewczynki biu艣ciatki ;) ale nowo si臋 tu zrobi艂o,he he i bardzo dobrze ;) ankia2 ciesz臋 si臋 bardzo,偶e jeste艣 Ty zadowolona,nawet nie wiesz ile razy ja codziennie ogl膮daj膮c sie w lustrze mysl臋 o Tobie i jestem ciekawa jak wygl膮da艂y Twoje piersi przed i teraz kiedy s膮 ju偶 艂edne ;) nie raz my艣l臋 sobie,偶e nie mam a偶 takich du偶ych i mo偶e wystarczy艂by tylko zabieg podniesienia piersi??bo niestety s膮 ...brzydkie ;( ale co do tego mam mieszane uczucia ;) dziewczyny te,kt贸re s膮 juz po wszelkich zmniejszaniach ,odsysaniach itp. i te dziewczyny przed ;) piszmy sobie o wszystkim co nas nurtuje,trapi,nie daje spa膰 czy te偶 cieszy bo naprawd臋 jest o wiele lepiej wiedzie膰,偶e nie jest si臋 samemu z takim problemem,dla nas dddduuuu偶偶偶偶yyyymmm problemem ;( 3majcie si臋 biu艣ciatki ,do poklikania,pozdrawiam ws wszystkie-wszy艣ciute艅kie ;) uciekam szykowa膰 si臋 do pracy ;) ;););)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa1976
Best bra: Mam biustonosze dobrze dobrane. Pracowa艂am w branzy prawie 5 lat. Zgadzam si臋 z Tob膮 ze dobrze dobrany stanik to WA呕NA rzecz ale... Przy duuuuzym biu艣cie s膮 problemy zdrowotne np. b贸le kr臋gos艂upa itp i niestety nawet super dobrany staniczek nie pomo偶e bo jest to jednak mega obci膮偶enie dla plec贸w i kr臋gos艂upa. Dla zainteresowanych :) Rozmawia艂am dzisiaj z dr Polakiem i jestem um贸wiona na wizyt臋 8 marca, suuuper:) A najbardziej cieszy mnie to 偶e m贸j m膮偶 mnie wspiera i popiera moj膮 decyzj臋, widzi jak mi ci臋偶ko si臋 z tym 偶yje ( jeste艣my 12 lat po slubie i mamy 2 wspania艂ych dzieciaczk贸w:) My艣le o operacji od ponad dw贸ch lat ale zawsze ci臋偶ko by艂o z kask膮 . Uzbiera艂am troche i wiem na 100% 偶e nie wycofam si臋.... pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Ewo, to, 偶e pracowa艂a艣 w bran偶y nie znaczy, 偶e mia艂a艣 mo偶liwo艣膰 dobrania odpowiedniego stanika, a to z bardzo prostej przyczyny: bardzo ograniczona rozmiar贸wka. Wi臋kszo艣膰 polskich sklep贸w oferowa艂o i nadal oferuje obwody tylko od 70, a miseczki ledwie do G-H kontynentalnego (w optymistycznej wersji, bo znacznie cz臋艣ciej ko艅czy si臋 na D-E) , co w rozmiar贸wce brytyjskiej daje ledwie F-FF. Tymczasem po tym FF brytyjczycy maj膮 jeszcze 7 innych misek i dochodz膮 do K (w rozmiar贸wce polskiej-kontynentalnej to nieistniej膮ce S). Dobrze dobrane 65FF czy 70G bryt. to s膮 艣rednie piersi, i kobiety biu艣ciaste potrzebuj膮 wyj艣膰 o wiele dalej ni偶 te literki (a cz臋sto i ni偶ej ni偶 obw贸d 70): http://tnij.org/aboj To, o czym piszesz, czyli b贸l kr臋gos艂upa i plec贸w s膮 przede wszystkim spowodowane przez nie do ko艅ca dobrany rozmiar biustonosza: w z艂ym staniku wi臋kszo艣膰 ci臋偶aru piersi wisi na ramionach, co w艂a艣nie bardzo obci膮偶a kark i kr臋gos艂up W dobrym rozmiarowo staniku biust jest podtrzymywany przede wszystkim przez obw贸d (w ok. 90%), co znacznie odci膮偶a plecy. To ta sama zasada przenoszenia obci膮偶enia co w przypadku w臋dr贸wki z plecakiem: spr贸buj za艂adowa膰 do niego 15 czy 20 kg i nie zapi膮膰 pasa biodrowego - ramiona, plecy wysi膮d膮 Ci po kilkuset metrach. A potem pas biodrowy 艣ci艣le zapnij - odetchniesz z ogromn膮 ulg膮 a plecakowi nagle \"ub臋dzie\" co najmniej 10 kg :) Nie b臋d臋 Ci臋 oczywi艣cie przekonywa膰 na si艂臋 :). Zmierz si臋 po prostu (pod biustem 艣ci艣le i na wydechu, w biu艣cie lu藕no) i sprawd藕 rozmiar tutaj: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Je艣li wyjdzie Ci inny obw贸d i miska od tego, co teraz nosisz, udaj si臋 na ten bra-fitting (czy - je艣li data Ci nie pasuje - po prostu do tego sklepu) i przymierz zasugerowane rozmiary brytyjskie. Do stracenia masz tylko cen臋 biletu i godzink臋 po艣wi臋con膮 na przymierzanie ;) Je艣li wyjdzie Ci rozmiar, kt贸ry teraz nosisz to gor膮co i szczerze 偶ycz臋 Ci udanej operacji :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny! To forum wyglada dla mnie jak zbawienie! Ciesze sie, ze jest nas tyle i jestescie chetne do pomocy i wspierania sie razem. Ja sama mam rozmiar 75 GG.....od zawsze marzylam by cos z tym zrobic. Mam tylko 21 lat, nigdy nie bylam w ciazy ani nie karmilam. Biust mam jak dwa worki, z rozstepami i brodawkami na samym dole. Do tego lewa piers wieksza od prawej. Nie musze Wam mowic, jak bardzo mito utrudnia zycie...kupowanie ubran, bielizny, strojow kapielowych, uprawianie sportu, rozebranie sie... Nie boje sie samej operacji, jednak zastanawia mnie kwestia wyboru lekarza i kliniki. Widzialam wiele opinii i czuje sie zmieszana. Dawno temu myslalam o dr Sankowskim, ale czas oczekiwania na wizyte i operacje mnie zniecheca, a koszty sa praktycznie niemozliwe dla mnie do zrealizowania. Jestem z Wroclawia. Czy jest jakas klinika polecana we Wroclawiu? Czy ktoras z Was probowala klinike w Pradze? Prosze powiedzcie mi gdzie sie operowalyscie i z jakimi kosztami musze sie liczyc. Z dnia na dzien jestem co raz bardziej zdesperowana. Pozdrawiam Was wiosennie:)

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny! To forum wyglada dla mnie jak zbawienie! Ciesze sie, ze jest nas tyle i jestescie chetne do pomocy i wspierania sie razem. Ja sama mam rozmiar 75 GG.....od zawsze marzylam by cos z tym zrobic. Mam tylko 21 lat, nigdy nie bylam w ciazy ani nie karmilam. Biust mam jak dwa worki, z rozstepami i brodawkami na samym dole. Do tego lewa piers wieksza od prawej. Nie musze Wam mowic, jak bardzo mito utrudnia zycie...kupowanie ubran, bielizny, strojow kapielowych, uprawianie sportu, rozebranie sie... Nie boje sie samej operacji, jednak zastanawia mnie kwestia wyboru lekarza i kliniki. Widzialam wiele opinii i czuje sie zmieszana. Dawno temu myslalam o dr Sankowskim, ale czas oczekiwania na wizyte i operacje mnie zniecheca, a koszty sa praktycznie niemozliwe dla mnie do zrealizowania. Jestem z Wroclawia. Czy jest jakas klinika polecana we Wroclawiu? Czy ktoras z Was probowala klinike w Pradze? Prosze powiedzcie mi gdzie sie operowalyscie i z jakimi kosztami musze sie liczyc. Z dnia na dzien jestem co raz bardziej zdesperowana. Pozdrawiam Was wiosennie:)

Udost臋pnij ten post

Do EWA 1976 Czy Dr Polak to ten doktor o ktorym slyszalam, ze jest w Czechach? Gdy bedziesz po wizycie, bardzo prosze Cie opisz swoje wrazenia po konsultacji:) I chociaz wiem ze ceny sa indywidualne to powiedz z jakim kosztem trzeba sie u niego liczyc. No i ile czasuminie od wizyty do operacji. PS moj rozmiar to 75 GG ale w rozmiarowce brytyjskiej, nie mam pojecia jaki to rozmiar by byl w polskiej :/miesci sie w alfabecie?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋