minimidimaxi 0 Napisano Grudzie艅 20, 2012 Hehe no wcale sie nie dziwie ze teraz paradujesz:) ja mam mniejszy biust od ciebie tak porownujac ale i tak.jak dla mnie sa.ogromne i obwisle.Ja tam o bliznach nie mysle jakos bardzo mnie nie przerazaja ale dzis sie naczytalam ehh.Znalazlam taka karte pacjentki przed zabiegiem zmnijeszania,trzeba to wypelnic i sie zapoznac.To karta z.jakiejs polskiej kliniki ale nie.pamietam nazwy.Daj spokoj ile tam o komplikacjach pisalo o krwiakach,martwicach,ponownych operacjach i najgorsze o smierci!!Troche mnie to przerazilo buu... P.S. Tera nic nie.robie tylko twoje foty przegladam heh-g艂upol ze mnie:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pichna Napisano Grudzie艅 20, 2012 Natal ja te偶 poprosz臋 bardzo bardzo bardzo fotki.... biedronka77@interia.pl B臋d臋 mega wdzi臋czna. Mam nadziej臋, 偶e si臋 spotkamy w styczniu? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pichna Napisano Grudzie艅 20, 2012 Dziewczyny a czy na tak膮 operacj臋 daj膮 w szpitalu L4 czy trzeba bra膰 urlop? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klinika cud贸w Napisano Grudzie艅 20, 2012 po艣wi臋cacie si臋 wyszukuj膮c noclegi dla kole偶anek, mi艂o z waszej strony. Przed 艣wi臋tami p贸jd藕my do spowiedzi i starajmy si臋, aby to 8 przykazanie uszanowa膰 chocia偶 do ko艅ca 艣wi膮t. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
minimidimaxi 0 Napisano Grudzie艅 21, 2012 Klinika Cud贸w a co ma do tego forum 8 przykazanie? My艣l臋 偶e wszystkie dziewczyny na forum opowiadaj膮 swoje prawdziwe prze偶ycia i nikt nie wymy艣la na czyj膮艣 niekorzy艣膰.. A mo偶e sam/a masz do艣wiadczenia w podobnej sprawie?? Pichna ja tam si臋 nie orientuje ale wydaje mi sie 偶e trzeba sobie skombinowa膰 L4 od lekarza og贸lnego, bo prywatne kliniki chyba nie maj膮 nic wsp贸lnego z pa艅stw贸wk膮 a co za tym idzie ze zwolnieniami. Ale nie jstem do ko艅ca pewna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taaa baja baju Napisano Grudzie艅 21, 2012 ciekawe, ze na forach gdzie trzeba sie logowac zeby byc wiarygodnym , nie ma nawet wzmianki o Rykale i tej klinice tylko tu na KAFETERII ,,obstawia" watki o powiekszaniu i pomniejszaniu piersi..........................................................:-o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 40-stka Napisano Grudzie艅 21, 2012 No Natal, wysz艂o, 偶e jeste艣 agentk膮 specjaln膮 numer 00ile艣tam :) :) :) i te kilka dziewczyn przed Tob膮 te偶 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taaa baja baju Napisano Grudzie艅 21, 2012 dokladnie............. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mimimimimimi Napisano Grudzie艅 22, 2012 HEj Kochamne :) Oooo widz臋, 偶e Trole Nas zaatakowa艂y. Tylko ignorowanie przynosi efekty w postaci odej艣cia owych w niebyt ;) U mnie nieko艅cz膮cy si臋 zachwyt nad moimi cudami trwa i rado艣膰 z ich posiadania mnie nie opuszcza. Wszystkiego Dobrego na 艢wi臋ta 偶ycz臋 du偶o i Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i troch臋 Napisano Grudzie艅 22, 2012 pokory przyda艂oby si臋 na te 艣wi臋ta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 22, 2012 Umoralnianie nale偶y zacz膮膰 od siebie-polecam. Dok艂adnie, jestem agentka 00666 hehehe:) a moje fotki s膮 sfingowane:) nie s艂uchajcie mnie- mam bujn膮 wyobra藕nie:D uff dlatego w艂a艣nie ucieka艂am od takich logowanych forum:) pe艂no tam takich 艣mieci. Weso艂ych 艣wi膮t dziewczyny! i te z balonami i balonikami- oby przysz艂y rok przyni贸s艂 wam upragnione zmiany:) u oboj臋tnie jakiego lekarza- byleby by艂 znakomity:) Minimidi prze艣lesz pichnie moje fotki? poda艂a maila a ja nie mam czasu bo w tym roku u mnie jest wigilia, wi臋c same rozumiecie. Pichna zwolnienie mo偶esz dosta膰 od doktor贸w, mnie si臋 pytali czy chce ale 偶e ja nie pracuje na etat to mi nie by艂o potrzebne. chyba 2tyg daj膮 z tego co kojarz臋, ale pewna nie jestem. Minimini fajowo co nie? :) ja te偶 si臋 zachwycam do dzi艣, a偶 mi艂o si臋 w lustrze zobaczy膰:D a nie przemyka膰 jak kiedy艣. a tobie te偶 tak naturalnie opad艂y? bo zaraz po operacji s膮 jak sylikony takie napompowane i wysoko, a potem robi膮 si臋 pu艣ciejsze i lekko opadaj膮- mnie deczko oklap艂y:) nie wiem czy od chudni臋cia? w ostatnim miesi膮cu schud艂am 4kg.. mnie tam to nie przeszkadza bo po dw贸jce dzieci wygl膮daj膮 i tak nie藕le:P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
minimidimaxi 0 Napisano Grudzie艅 22, 2012 Natal nie ma sprawy:) Pichna fotki poszly:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aby moje piersi Napisano Grudzie艅 22, 2012 by艂y takich samych rozmiar贸w Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
edyjan87 0 Napisano Grudzie艅 22, 2012 Pisalam ju偶 o tym apropo powi臋kszania piersi, to samo powiem, przy zmniejszaniu piersi, Mianowicie 艣wietnym specjalist膮 w tej dziedzinie jest dr Osuch, kt贸ry pracuje w Warszawie, w klinice Lasermed. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dzwonki Napisano Grudzie艅 26, 2012 Pozdrawiam wszystkie serdecznie! dzi臋kuj臋 za rok z wami... za wsparcie, spotkania, pytania i odpowiedzi. 呕ycz臋 zdr贸wka i dobryh decyzji, kt贸re zmieniaj膮 偶ycie. Cudownych lekarzy i udanych zabieg贸w - wszystkim przed. Pi臋knych rodzinnych 艢wi膮t. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dzwonki Napisano Grudzie艅 26, 2012 co do L4 - w prywatnej klinice normalnie wystawiono mi za艣wiadczenie. Gdy dobieg艂o ko艅ca, pan doktor zapyta艂, czy czuje sie na si艂ach, 偶eby wr贸ci膰 do pracy, bo je偶eli nie to wypisze jeszcze jedno. Zastanawiam sie jednak, czy tu r贸wnie偶 nie wystepuje podzia艂 na zabiegi zdrowotne i estetyczne. Pani, kt贸ra le偶a艂a ze mn膮 w pokoju po operacji brzucha, by艂a na urlopie, ale nie wiem czy tak to sobie zorganizowa艂a, czy po prostu nie daj膮 L4? hmmm... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lavender334 Napisano Grudzie艅 28, 2012 Dziewczyny jak goi艂y si臋 Wasze rany po operacji. Wczoraj wyj臋to mi szwy. Ladnie si臋 goj膮, ale wok贸艂 brodawki jest zaczerwienienie. Myj臋 piersi myd艂em i ciep艂膮 wod膮, ale mo偶e powinnam inaczej. Szukam stanika bez fiszbin, aby nie dra偶ni膰 blizn i znajduj臋 tylko straszne namioty na grubych szelkach. Teraz chodz臋 w takim pooperacyjnym i sportowym. Wy chodzi艂y艣cie w normalnych, usztywnianych? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 28, 2012 Lavander u mnie si臋 goi艂y do艣膰 艂adnie, nie mia艂am 偶adnych wydzielin czy innych problem贸w,. ale chyba mia艂am zaczerwienienie g艂ownie spowodowane sam膮 ran膮 po wyj臋ciu szw贸w... spytaj dr telefonicznie je艣li ci臋 to martwi. je艣li by艂by jaki艣 stan zapalny to dosta艂aby艣 pewnie gor膮czki. nie wiem czy sza艂wia i rumianek da艂yby efekt 艣ci膮gaj膮cy? ja kupi艂am zwyk艂y stanik z fiszbinami, tylko bez poduszek, taki koronkowy i wyci膮gn臋艂am fiszbiny (naci臋艂am te kanaliki na fiszbiny) a jak ju偶 mog艂am nosi膰 fiszbiny to sobie je wsadzi艂am znowu i zaszy艂am ma艂膮 dziurk臋:) innych niestety bez fiszbin nie znalaz艂am, ewentualnie mo偶e w atlanticu by mieli, bo maj膮 takie ala sportowe i takie materia艂owe dla m艂odych dziewczynek:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 annapixi22 Napisano Grudzie艅 28, 2012 NatalLodz bardzo Ci dzi臋kuj臋 za wyczerpuj膮c膮 odpowied藕. Uwa偶am, 偶e super jest to forum, bo jednak inaczej o zabiegu opowiada lekarz, w dodatku facet, a inaczej pacjent. Pomijam fakt, 偶e znacznie 艂膮twiej by艂o mi podj膮膰 sam膮 decyzj臋 o operacji. O lekarzach si臋 nie wypowiadam, na razie mog臋 powiedzie膰, 偶e sympatyczni Panowie. Oceni臋 ich prac臋 za jaki艣 czas. A teraz odliczam dni do operacji. Dziewczyny jak to jest z chudni臋ciem? Je艣li chcia艂abym zgubi膰 ze 3-4kg to chyba lepiej przed operacj膮? Pozdrawiam Was serdecznie i 偶ycz臋 Szcz臋艣liwego Nowego Roku i spe艂nienia marze艅! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 28, 2012 Annapix 3kg pewnie nie zrobi膮 r贸偶nicy, natomiast wi臋cej ju偶 mo偶e da膰 r贸偶nic臋 tak膮 jak w zwyk艂ych nieoperowanych piersiach. czyli b臋d膮 si臋 robic pu艣ciejsze. ale pewnie lepiej zrzuci膰 przed operacja zawsze je艣li ci si臋 uda. ja schud艂am troch臋 po operacji, ale to wagowo wi臋c sam ubytek ci臋偶aru piersi wchodzi艂 w gr臋 i potem jakie艣 2kg i r贸偶nicy wielkiej nie ma. sporo wycinaj膮 chyba tkanki t艂uszczowej i gruczo艂贸w skoro nie ruszaj膮 mi臋艣ni. skoro jest mniej t艂uszczu to mniej ci piersi spadn膮:) a za ile masz operacj臋? w EstelArte? sorki 偶e pytam ale ja ju偶 si臋 gubi臋:) a co do odpowiedzi to staram si臋, bo sama wiem po sobie jak mi zale偶a艂o na odpowiedziach i jak bardzo mi one pomog艂y w podj臋ciu decyzji i przej艣ciu przez sam etap przed i pooperacyjny. skoro dziewczyny tyle mi da艂y to i ja si臋 odwdzi臋cz臋:) oczywi艣cie wszystko co pisz臋 jest moim osobistym do艣wiadczeniem a nale偶y pami臋ta膰 偶e ka偶dy jest inny i inaczej mo偶e reagowa膰. ja opisuj臋 szczerze, pisa艂am 偶e jestem palaczk膮 i w zwi膮zku z tym moje obawy o zwi臋kszone ryzyko martwicy, o czuciu, o bliznach, o samopoczuciu po operacji itd. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niekt贸rzy desperaci Napisano Grudzie艅 28, 2012 wr贸cili wreszcie do pracy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 29, 2012 S艂uchaj desperatko- podaj mi maila to sobie z toba podystkutuje odwa偶na ma艂po zas艂aniaj膮ca si臋 anonimem! jakie to kurewsko smutne 偶e nie masz co robi膰 tylko wyszukujesz info innych ni偶 swoje i je negujesz. a najlepiej podaj mi sw贸j adres to si臋 do ciebie przejade bo mnie ju偶 wkurzaj膮 takie podpiski. a najlepiej podaj mi adres strony na kt贸rej jeste艣 zalogowana. a tak w og贸le to won mi st膮d bo si臋 rzyga膰 chce! wielkim minusem tego forum jest w艂a艣nie og贸lnodost臋pnos膰. niestety takie szmaty maj膮 tutaj dost臋p nieograniczony a ja nie umie na to nie zwraca膰 uwagi bo si臋 ca艂a gotuje! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 29, 2012 a tak w og贸le to czy ja non stop polecam swoich lekarzy? w ka偶dej wypowiedzi jest ich adres i nazwiska? r贸偶nych lekarzy si臋 tu poleca ale tych tych si臋 czepili- musz膮 by膰 niez艂膮 konkurencj膮 skoro reszta chce ich wykurzy膰. na innych forach jest o nich mn贸stwo pozytywnych opinii. negatyw贸w nie znalaz艂am. a ja wspomnia艂am o nich ile? 3razy? mo偶e 4 i to tylko wtedy jak kto艣 pyta艂 czy jakiego艣 lekarza polecamy. a tak pisz臋 o samych swoich do艣wiadczeniach to co reklamuje? promuje zmniejszanie cyck贸w? czy same zabiegi czy kurw... co bo ju偶 sama nie wiem. ehh szkoda moich nerw贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie denerwuj si臋 Napisano Grudzie艅 29, 2012 kobieto, z艂o艣膰 pi臋kno艣ci szkodzi. Nie przystoi, 偶eby kobieta pos艂ugiwa艂a si臋 takim wulgaryzmem. Denerwuje Ci臋 to forum to nie pisz, znajd藕 sobie takie, gdzie trzeba si臋 zalogowa膰. A po co wog贸le tu piszesz, kto to czyta? Czy ktos uczepi艂 si臋 akurat Ciebie, nie, my艣l臋, 偶e generalnie pisz膮 o chirurgi, ale to Ty si臋 odezwa艂a艣, mo偶e masz cos na sumieniu? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 annapixi22 Napisano Grudzie艅 29, 2012 NatalLodz kochana nie wk... si臋, szkoda pr膮du. W艂a艣nie wida膰, 偶e konkurencja nie 艣pi, bo nie pisz膮 tego prawdziwi pacjenci. ... niewa偶ne. Operacj臋 mam 19.01.13. nie deneruj si臋 napisz co艣 na temat.... ja pisz臋 akurat do natall, bo mia艂a operacj臋 tam gdzie ja. Je艣li Ci nie odpowiada to nie czytaj. Ka偶da z nas ma podobne do艣wiadczenia, ale jak si臋 operujesz u tego samego lekarza to inaczej si臋 rozmawia o tyle, 偶e ka偶dy z nich ma swoj膮 specyfik臋. Ja te偶 si臋 ch臋tnie z Tob膮 spotkam je艣li masz k艂opot.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przeciez tu od dawna Napisano Grudzie艅 29, 2012 prawdziwe pacjentki nie pisza, tylko naganiacze od lekarzy bez klientow wymieniaja sie informacjami :-o prawdziwa pacjentka jak sie jakas trafi , to od wielkiego swieta :D szczegolnie watki o cyckach sa oblegane przez naganiaczy, bo z powiekszania i pomniejszania najwiekszy zysk, potem nosy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzie艅 29, 2012 Annapix przecie偶 ja nie na ciebie si臋 denerwuj臋 ani na 偶adn膮 inn膮 dziewczyn臋 z kt贸r膮 tutaj od dawna pisz臋. zacz臋艂am jako艣 ko艂o kwietnia przed operacj膮 kt贸r膮 mia艂am 18 maja. ja si臋 wkurzam na te ma艂py kt贸rych nicki si臋 od zdania zaczynaj膮. nosz serio cz艂owiek si臋 wybebesza, swoje historie opisuje a tu ci wejdzie taka i gada 偶e jeste艣 podstawiona. no cyrk! szkoda 偶e takie przygodne panienki nie czytaj膮 ca艂o艣ci wypowiedzi to mo偶e by wpad艂y na to, 偶e pisze to normalna pacjentka. ah nie potrzebnie si臋 w og贸le odezwa艂am bo widz臋 偶e w艂a艣nie takie barach艂o to nap臋dza. do anonima- znalaz艂am 3 fora dotycz膮ce zmniejszenia piersi- poza informacjami pt "po co chcesz zmniejszy膰, ja mam ma艂e i zawsze chcia艂am du偶e, facet贸w to kr臋ci" i tego typu beznadzieje, znalaz艂am jeszcze informacj臋 nt. dobrze dobranego stanika! tylko tutaj znalaz艂am informacj臋 dotycz膮c膮 przebiegu operacji, rekonwalescencji, odczuciach itd. Gdybym takie inf znalaz艂a na forach logowanych to tam bym zosta艂a! a kto niby takie fora logowan tworzy? przeciez nie normalne pacjentki:D wszyscy s膮 agentami:D za du偶o film贸w si臋 naogl膮da艂a艣. zamiast si臋 wym膮drza膰 to lepiej napisz adres takiego forum na kt贸rym znalaz艂abym rzeteln膮 pomoc i opini臋 o lekarzach itd i zapro艣 dziewczyny kt贸re tutaj zagl膮daj膮. poza tym w czerwcu tego roku by艂o spotkanie niekt贸rych dziewczyn z tego forum- wszystkie dziwnym trafem autentyczne hmm. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak wiem wiem Napisano Grudzie艅 29, 2012 konkurecja, cz艂owiek naiwny da艂 si臋 nabra膰! Kobieto 艂偶esz i odpisujesz sobie sama. Pacientki s膮 i to te bardzo pokrzywdzone, a Ty kim Ty jeste艣 , zastan贸w si臋, bo m艂oda jestes, ale z czasem zrozumiesz co robisz! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 -oczywi艣cie - Napisano Grudzie艅 29, 2012 pacjentki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mmagda134 Napisano Grudzie艅 29, 2012 NatalLodz :) Odpu艣膰 kochana trollowi ! Najlepiej, m贸wi膮c lakonicznie -ola膰!!! Szkoda traci膰 nerwy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach