Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gosia68 ja mam w Orłowskim w Warszawie. Ale to samo będziemy przerabiać w tym samym czasie... Myślami będziemy razem;-)

cycasta Małgosia Dzięki za odpowiedź. Poszukałam wczoraj tej Łęcznej na mapie, to jest dla mnie obłędny koniec świata. Pewnie, że lepiej byłoby oszczędzić kasę, ale chyba moja kondycja psychiczna jest za kiepska, żeby tworzyć sobie dodatkowe problemy. Do Gdańska mam pół godziny drogi i wiem, że jak za coś płacę to to mnie traktują inaczej. I tak mam doła na myśl, że muszę zrobić mammografię. Że będę musiała się przy kimś rozebrać i ten ktoś znów będzie gapił się na mnie jak na kosmitkę. Nienawidzę takich sytuacji. Dopiero teraz, kiedy zaczęłam o tym zabiegu myśleć poważnie dociera do mnie, jaka jestem zakomleksiona przez te cycki, choć udaje twardą. Pozdrawiam.

Gość zabka681968
cycasta Malgosiu.Witam.Bylam wczoraj w lecznej i mialam wizyte z panem dr Madrym i jestem ZAKWALIFIKOWANAAA!!! Termin mam na 21.10.2031r.Dziewczynki wszystkim ktore mi podpowiadaly jak zalatwic,te wszystkie papierk i(wskazowki) Goraco dziekuje.Napisze wiecej na wieczor jak bede mila czas dla siebie.Pozdrawiam:-) :-) :-)

gosia68 ja jak byłam na konsultacji to dr. Mądry powiedział żebym stanik kupiła dopiero po operacji bo nie wiadomo do końca jaki rozmiar wyjdzie, tak więc chyba też zakupie w szpitalu.Nie martw się ja też już mam stresa przed operacją tzn. bardziej że np. badania zle wyjdą i mi nie zrobią, dobrze że mam w domu remont to trochę zabija mi ten czas dlatego też rzadziej wchodzę na forum bo nie mam kiedy.Dziewczyny a na operacje kładzie się na golasa czy tylko górę się ściąga?

Gość zabka681968
Aguska65h.Ja tez zaluje,bo bys my sobie pogadaly na zywo,ale co zrobic?Sila wyzsza.Powodzenia.Trzymam kciki za udany zabieg.Pozdrawiam.:-) :-) :-)

Aguska65h, na operację zakładają taki zielony jednorazowy fartuch, jakby z flizeliny, potem Ci go rozcinają w miejscu, które im pasuje, bo jak się obudziłam, to był w kawałkach :) Tak jest w Łęcznej oczywiście :) pod spodem jesteś goła i zacewnikowana, błeee... :(

Gość DużaCysia z krk
zabka681968 ja tez gratuluje! Ja również jestem po konsultacji u dr Raczkowskiej-Muraszko z SCM Kraków i też zostałam zakwalifikowana. Z jednej strony się cieszę ze w koncu mój kręgosłup odpocznie i nie bedzie musiał dzwigać tych dodatkowych kilogramów a biust będzie piękny a z drugiej strony cholernie się boje. Ale jak sie powiedziało A trzeba powiedzieć i B :))) Mam nadzieje, ze nie ucieknę z sali operacyjnej ;) Pozdrawiam

Gość gość
Wiem,że takie wielkie to kłopot,ale ja osobiście chciał bym taką kobietę mieć.Pozdrawiam wszystkie piękne kobiety z dużymi ... :)

Gość Gosia68
Zabka gratulacje:-)) Gość, że też ja nie spotkałam takiego faceta, który lubi duże piersi, może wtedy czułabym się inaczej? kto wie..... ach gdzie ci mężczyźni, no gdzie:-))))

Gość załamana 75j
zabka681968 i DużaCysia z krk gratuluję zakwalifikowania ja mam konsultację u dr Mądrego za dwa tygodnie i strasznie się boję że mnie nie zakwalifikują zabka681968 napisz mi proszę jakie dokumenty przedstawiłaś na konsultacji

Gość cycasta Małgosia
zabka681968 Serdeczne gratulacje:-) Super, że się udało i super, że za niecałe dwa miesiące będziesz już po wszystkim Pozdrawiam serdecznie

Gość cycasta Małgosia
załamana 75j Jeśli masz rozmiar 75J, to z całą pewnością się zakwalifikujesz. W ogóle nie ma najmniejszej szansy, żebyś się nie zakwalifikowała:-)

Gość Gosia68
Załamana 75J, ja noszę (jeszcze 31 dni) 70J i nie miałam problemu z zakwalifikowaniem w Łęcznej. Dziewczyno, biegnij dom lekarza po skierowanie i działaj. Trzymam kciuki

zdesperowana dzięki za objaśnienia a co do cewnika to wiem coś na ten temat jestem po dwóch cesarkach więc dwa razy miałam tą przyjemność NIE FAJNIE

Gość cycasta Małgosia
Ja też miałam 75J i nawet nie pytali o ortopedę. Wystarczyło, że pokazałam, "co tam mam" - jak się wyraził pan doktor.;-)

Gość Gosia68
Aguska 65H, ja 3 tygodnie temu zrobiłam sobie badanie krwi i wyniki niezbyt, więc biorę kwas foliowy, w przyszłym tygodniu idę na kolejne, żeby sprawdzić, czy się coś poprawiło, bo też boję się, że z powodu niskiego poziomu hemoglobiny albo czegoś innego mogą mi nie zrobić operacji

Gość cycasta Małgosia
Gosia68, zdesperowana piła sok z buraków (chyba hortexu) na niski poziom hemoglobiny.

Gość Gosia68
Małgosiu, pamiętam, ja do tego piję jeszcze sok z buraków, który sama kiszę, bo kupiony mi nie smakuje. Działam na każdym froncie, tylko ze schudnięciem nie wychodzi

Gość zabka681968
Do wszystkich dziewczyn serdeczne dzieki za gratulajce:-) Zaczne od tego,ze pobudke wczoraj mialam,o 4.20.Szybkie mycie,a moj maz w tym czasie robil rownie szybkie sniadanie dla wzystkich.Najbardziej szkoda mi bylo mojego synusia3latka,bo musialam wziac go w podroz ze soba.Dojechalismy na 12-ta,jak byla wyznaczona godzina do wizyty.W rejestracji najadlam sie strachu,bo powiedziala,ze nie ma mnie zapisanej,ale ja dzwonilam dzien wczesniej i upewnialm sie czy napewno data jest zgodna,a jadac tez dzwonilam,czy na 12-ta,bo trasa byla z niespodziankami i balam sie ,ze nie zdarze,a potem miala problem z wpisaniem skierowania.Wtedy zaczelam sie denerwowac,ale kazala mi isc juz pod gabinet doktora i mi ulzylo.Czekajac na swoja kolejke poznalam pania ktora tez szla z piersiam.Wyobrazcie sobie,ze nasze przezycia z piersiami byly tak podobne jak bysmy powtarzaly po sobie.Wymienilysmy sie numerami tel i potem zadzwonilam czy ma w tym samym czasie,ale ona bedzie miec tydz pozniej.Pan dr Madry przejzal dokumenty ktore mu dalam,spytal,o stan zdrowia,pomierzyl i spytal sie jakie chce miec.Ja powiedzialam male,a moj maz,bo wszedl ze mna powiedzial NIE,a ja na to,ze to moje cialo i sama decyduje.Doktor powiedzial,ze tworzymy calosc i maz tez ma prawo decydowac haha.W tych nerwach zapomnialam poprosic,o pokazanie mi zdjec pacjentek,ale mowi sie trudno.Spytalam sie czy mam kupic biustonosz i nie kazal,bo powiedzial,ze dopiero po bedzie wiadomo jaki mam miec rozmiar.Potem wyszlam szczesliwa,dodam,ze w duzej ZASLUDZE:-) :-) :-)dzieki waszej serdecznosci i wskazowkom jakie dostawalam,bo nie mialam zielonego pojecia ,o formalnosciach,a od nich zalezalo wszystko,albo NIC.Udalismy sie na obiadek,a potem pojechalismy na wycieczke do obozu"Majdanek"zwiedzalismy 3.5h,a potem w droge do domku.Dojechalismy szczeslwie,o23 z minutami.Zdesperowana jestem z toba.Przykro mi ,ze nie jestes w pelni zadowolona z wyniku,ale poczekaj napewno to jeszcze nie jest efet koncowy:-) DuzaCysiakrk.Gratulacje.Nie mysl,o bolu,tylko jak bedzie SUPER po wszystkim.Trzymam kciuki.Zalamana75jJa tez sie balam i to normalne,ale strach ma wielkie oczy.Wszystko bedzie OK.Kazda z nas nie idzie tam dla widzi misie,ale z powodu bolu kregoslupai ciezaru piersi.Mialam skierowanie od rodzinnego,zaswiadczenie od ortopedy ze zdjeciam kregoslupa,mamografie i usg,bo wyszlo na zdjeciach zaciemnienie i bylo napisane zeby je zrobic.Pozdrawiam:-) :-) :-)

Gość załamana 75j
drogie panie dziękuję za słowa otuchy - mam nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli i dr Mądry zrobi porządek z moim wielkim biustem. zabka681968 dziękuję za odpowiedź i napisz mi jeszcze proszę co miałaś napisane na zaświadczeniu od ortopedy w poniedziałek wybieram się po raz kolejny do ortopedy tym razem z wynikami rezonansu i chciałabym wiedzieć co ma mi lekarz napisać na zaświadczeniu aby przeszło w łęcznej z rezonansu wyszło mi że mam zmiany degeneracyjno-deheydrtacyjne i pośrodkowe wypukliny pierścieni włóknistych tarczy międzykręgowych uciskające przednią ścianę worka oponowego - nawet nie wiem czy te zmiany mogą być powodowane dużym biustem i tym bardziej stres większy

Gość gość
zalamana75jWitam.Od ortopedy mialam napisane ,ze nie ma przeciwwskazan do zabiegu i poprawi ona biomechanike,a od rodzinnego,silne bole kregoslupa odcinka szyjnego,spowodowane przerostem sutka i opadnieciem piersi.To co piszesz,o swojich zmianach,to mi sie wydaje,na moj rozum,ze to sa mocne ARGUMENTY.Nic sie nie boj.Wszystko bedzie OK.Trzymam kciuki.Pozdrawiam:-) :-) :-)

Gość cycasta Małgosia
załamana 75j, masz poważne zmiany w kręgosłupie. Na pewno to wystarczy, jeśli w ogóle dr Mądry będzie chciał to czytać. Nie martw się, masz kwalifikację jak w banku.

Gość DużaCysia z krk
Dziewczyny dziekuje za slowa wsparcia, dobrze jest poczytać Wasze komentarze i wiedzieć, że ktoś rozumie nasz problem. Gosia68 jesteś z Łęcznej? Ja też pochodzę z Łęcznej ale od lat już mieszkam w Krakowie :) Nawet nie wiedziałam, ze takie szanse na operacje tam są ;/ Ja do kliniki SCM i do dr Raczkowskiej-Muraszko trafiłam z polecenia więc wiem, że wszystko będzie dobrze. Klinika tez jest ok więc powinno być wzystko w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz dzięki wielkie

Gość załamana 75j
dziewczyny jesteście wspaniałe - dziękuję wam bardzo za wsparcie troszkę czuję się spokojniejsza - mam już w sumie zaświadczenie od ortopedy na którym napisał tylko przewlekłe bóle kręgosłupa i tyle bez wzmianki o cyckach, a teraz idę w poniedziałek do innego z prośbą o zaświadczenie o tym że te bóle są spowodowane dużym biustem oraz do neurologa po zaświadczenie że zmiany w kręgosłupie spowodowane dużym biustem powodują bóle głowy. ciekawe czy uda mi się wyprosić lekarzy o takie zaświadczenia. już nie mogę się doczekać konsultacji, chcę to mieć już za sobą.

Gość załamana 75j
zdesperowana68 czy to znaczy że dr Mądremu wystarczy pokazać cycki i na tej podstawie kwalifikuje do operacji lub nie?

Gość cycasta Małgosia
załamana 75j, Tak jest. Weź ze sobą to, co już masz i nic się nie martw. To zupełnie wystarczy. Jego interesuje tylko to, jak wyglądają piersi. Z Twoim rozmiarem na pewno się zakwalifikujesz. Ja miałam taki sam.

Gość zabka681968
Dziewczyny,ani slychu.Poszlyscie do szkoly?:-) :-) :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się