Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość Kaja12345
Monia wysłałam zdjęcie u mnie naprawdę widać róznice , zwłaszcza nie wiem czemu na fotce ...

Monia nie masz jakiejś znaczącej różnicy jak będziesz się wpatrywała to zawsze coś wypatrzysz a na zdjęciach to w ogóle inaczej wyglądają jak na żywo i wystarczy że jedną rękę podniesiesz trochę wyżej robiąc zdjęcie i już jeden cycek wydaje się większy.Przypomnij sobie cycki z przed operacji czy były takie równiutkie i doskonałe bo moje były wstrętne i teraz mała asymetria mi nie przeszkadza, jedynie chciałabym żeby blizny ładnie się wygoiły bo w lecie mam zamiar sobie sexi strój pierdyknąć i nawet jeden taki mam który jest na ,mnie teraz dobry ale widać w nim blizny te przy mostku

Aguśka mi też wyślij. Moje przed operacją nie były symetryczne więc pewnie i teraz dlatego jest różnica.

Aguśka wiem, masz racje i tak samo uwazam, ze trzeba cieszyć sie tym co teraz mamy. Tylko wiesz natura człowieka jest taka ze zawsze chce coś lepiej :) Generalnie chodzi mi o to zeby te róznice się nie pogłębiły bo tak to sie bardzo w to nie zagłębiam. Najważniejsze że dobrze sie wszystko goi i ten silikon rzeczywiście pomaga dziewczyny, widze różnice.

Dziewczyny mam jeszcze prośbę do Tych co używają olejku różanego. Dajcie mi prosze namiary na ten olejek. Nie chce sama szukać żeby nie naciąć sie na jakąś podróbę. A jak Wy macie już sprawdzone źródło to będzie pewnik. Madzia mnie sie wydaje ze to iż przed operacją miałaś asymetrie nie powinno wpływać na efekt teraz, bo po to się robi takie operacje aby nature poprawic, przecież robi się też korekcje wielkości biustu jak są asymetrie. Zresztą przecież jak nas rysują do operacji to wymierzają wszystko, wiec nie powinno być dużych róznic wizualnych. przynajmniej ja tak uwazam

Dziewczyny mi lekarz przed operacją powiedział,ze zazwyczaj wychodzi lekka asymetria i że mogą też wystąpić powikłania, ja i tak jestem zadowolona bo mi na prawdę teraz lżej i w ogóle lepiej się czuję a jak się zważyłam to 1.2kg ubyło. Jakiś maści używacie? podajcie nazwy. Tego tyle jest w aptece,ze nie wiem na co sie zdecydować a silikonwe są za 20 zł i za 120 też widziałam

wiem Monia ale tak mi się to teraz układa, zobaczymy co powie na wizycie kontrolnej. Nie ma jakiejś kolosalnej różnicy więc nie robię z tego powodu tragedii. A jak mnie mierzył po operacji to wszystko było równo.

Witam kobietki :* Ja jak zwykle mam problem :D bardzo Was proszę napiszcie mi czy jadąc na operację muszę mieć wynik usg piersi bo nikt tego ode mnie nie wymagał.Boję się ,że mnie cofną więc może lepiej jak zrobię..?Dziś makabrycznie bolą mnie plecy więc tym bardziej cieszę sie,że to ostatni miesiąc z wielgachnymi bimbałkami. Mąż zaczyna rozpaczać więc czeka go miesiąc intensywnych pożegnań :D

cześć dziewczyny tez mam jedną pierś mniejszą i czuje, że w ogóle straciła na jędrności w porównaniu z lewą i załamuje mnie to, co napisała Kasiol, ze jej się biust zmniejsza, bo tez mam takie wrażenie jak porównuje, z tym co było z 5-6 tygodni wcześniej, a nie chcę mieć mniejszych

Kama, a ja bym chciała żeby troszkę zmalały. Nie wiem jak to się dzieje,że teraz nagle mamy różnice w wielkości u mnie zaraz po operacji było wszystko ok..a teraz trochę jest różnica.

gogusia ja bym zrobiła to usg, u mnie w mieście, w szpitalu kosztowało mnie 50 zł, bo na nfz to trzeba czekać oczywiście, a będziesz sama miała pewność , że jest wszystko ok a "intensywnych pożegnań" to Ci zazdroszczę :)

Dziewczyny wysłałam wam fotki Madziamagic tobie też.Przyznacie że blizny na prawej piersi(to ta lepiej gojąca się) są mniej widoczne niż na lewej

Gość gość
:]

Aguśka faktycznie na tej jednej piersi masz bledsze blizny a na drugiej są bardziej czerwone nie wiem od czego zależy..u mnie lewa się zagoiła a prawa się paprze.

Wiecie co taka niewielka asymetria parę tygodni po to normalka bo opuchlizna z piersi schodzi nie równo czasem nawet czuć że jedna jest juz bardziej miękka od drugiej nawet jeśli nam wydaje się że już nie są spuchniete

dokładnie u mnie lewa była miękka tydzień temu a prawa nadal jakaś twarda teraz dopiero wszystko zaczyna się wyrównywać chociaż pod prawą ciągle miałam opatrunek i wydaje mi się ,że jest "zapadnięta" od spodu...no nic czekamy dalej, myślę że obiektywnie będę mogła ocenić ich wygląd za jakieś pół roku jak się wszystko wygoi porządnie :)

Aguśka fakt, i rzeczywiście te blizny teraz bardziej widoczne są niż jak wcześniej pametam. Cholera dlaczego tak sie robi? Nadmiar Kolagenu? Bo wyczytałam ze czerwoność i przerost cięcia wynika z nadmiaru kolagenu

http://ecospa.pl/kategoria/oleje-roslinne-zimnotloczone proszę bardzo Monia choć od razu zaznaczam, że blizny smaruję nim od miesiąca i jakos szału nie ma za to jest świetny na cerę, już pisałam o tym, że mi twarz wygładził niewiarygodnie jeszcze mam taki, jak w tym linku olejek arganowy, używam go do kompresów na głowę, bo mi włosy wypadały i jest super

Gość Kaja12345
Madziamagic wysłałam ...

Kobietki czytałam o tych olejkach...Czy faktycznie działają przeciwzmarszczkowo czy to tylko taka ściema?? Zaczynam sie marszczyć jak rodzynka no a przy nowych cycuszkach nie bardzo wypada tak wyglądać :D :D czym zwalczyć brązowe przebarwienia na twarzy? Mam je od kilku lat ale nie działają maści ani leki... :(

gogusia ja mam cerę naczynkową, na policzkach czerwone drobniutkie żyłki i jeszcze raz powtórzę, ze nie zauwazyłam szczególnych zmian w moich bliznach na biuście, ale twarz po olejku różanym zrobiła się gładka i jasniejsza używam go nawet jako bazę pod podkład

Teraz znalazłam karteczkę od Dr i kazał mi kupić VERADERM na blizny, ktoś stosował? ok 100 zł kosztuje 15ml

Kama dzięki za namiary, olejek arganowy też mam, i jest fajny. Ten różany chce właśnie na cere, a przy okazji troche i na blizny. Gogusia dobry też jest LABOTEQ do łykania, naprawde pomaga, sprawdziłam na sobie. Plus robie sobie kwasy, ale sama nie u kosmetyczki, nauczyłam sie, i jeszcze kupiłam sobie taki kombajn do mezoterapii bezigłowej i mikrodermabrazji diamentowej. I sama sobie robie zabiegi bo na kosmetyczke wydawałbym fortune.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się