Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

ja miałam 75H teraz mam 75E/F i nie żałuje wcale!! nadal mam pełne piersi, może i nie goją się idealnie ale różnica jest niesamowita w samopoczuciu i w ogole psychicznie jak to Monia mowi dupa odżyła ;) jak chesz podaj mail wyślę Ci zdjęcia przed i po zobaczysz,że warto iść na operację :)

Wiecie co mój mąż ostatnio złapał mnie za bimbała(przez bluzkę) i zapytał co ty masz biustonosz usztywniany??? a ja na to że nie , nie uwierzył musiał oczywiście sprawdzić no i był w szoku że są takie jędrne i to jest właśnie zaj****te uczucie.Do tej pory to do mnie nie dociera że mam takie zajefajne cycki za każdym razem jak się rozbieram w łazience i spojrzę w lusterko to mi się micha cieszy he he też tak macie?

A wcześniej jak spojrzałam w lusterko to mi się płakać chciało takie dwie zdechłe foki wisiały błee!

haha Aguska - też tak mamy :) wciąż się łapie na tym, że jak tylko zdejmę stanik, to od razu mi łapy wędrują pod bluzkę i wciąż się trzymam za cycki, jak głupia :) jakbym nie dowierzała, że są takie fajne :)

a wcześniej to u mnie nie były zdechłe foki, tylko wieloryby raczej :)

Gość kajtka
I ja się dołączam do peanów na temat owych cycuszków :) z tą tylko różnicą, że nie żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej...wtedy nie mogłabym karmić piersią, a to jest najwspanialszy aspekt mojego macierzyństwa :) pomijając oczywiście fakt, że przed ciążą miałam E a podczas karmienia K...teraz mam mniejsze (ale nadal duże, niestety), a przede wszystkim nie mam zwisających wielorybów (odgapiam, bo idealnie pasuje :) ) dziś mija dokładnie dwa tygodnie od operacji i teraz tylko czekam na ich zmianę :) aż wyjdą spod pach jeszcze się uniosą i nabiorą właściwego kształtu- zobaczymy, co tak naprawdę z nich wyszło :) właśnie, dziewczynki długo po, ile czasu trzeba czekać na efekt końcowy? (wiem, że była o tym mowa, ale rzecz jasna, zapomniałam, liczby dla mnie nie istnieją :) tak że tego...idź, operuj, odzyskaj szczęście i spokój :)

Gość Tina40
No to dziewczyny dla pewności poproszę o te fotki. jusoles@gmail.com

Gość gosienkae
Kama69 nie tylko ty chyab masz z tym łapaniem ja się w nocy budziłam a tu ręce na cycorkach hihih :) sprawdzam chybaczy jeszcze sa :) JA rowniez wybrałam się do kosmetyczki żeby poprawić samopoczucie a moja az mnie niepoznała od wejścia małgos ales wychudła hahaha a opona się uwydatniła po zmniejszeniu :) JA zwolnienie tez dostałam na miesiąc od dnia wstawienia się do szpitala mam do piątku ale ide do mojego lekarza który mnie kierował ( ortopeda) i ma mi dac dalej bo do wawy jade 24.02.14 dopiero a mój dr powiedział zebym u siebie wziela L4 dalej. Mysle ze i tak mi przedłuży bo mam podobnie jak Mdziamagik rozlazło się pdo prawa ok 2 cm ale zaczyna się goic troszkę lekarz stwierdził zeok 3 tyg jeszcze gojenia mysle ze do końca marca posiedze na L4. Jestem 3 tyg po ale jzu bym chciała wziąć się za Cwiczenia i nordiki bo oponke trzeba zrzucić przed wiosenka;) żeby laska być :) heheeh

Gość gość
to moze sie przeciez udac czemu nie! ja tam wierze ze jak sie wie to sie uda :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

No ja mam już dosyć swojej opony ,która nie pasuje do nowych zgrabnych bimbałków od poniedziałku jestem na diecie 1000kal. tylko znając mój zapał do odchudzania się, to pewnie długo to nie potrwa ale staram się być twarda !

Gość gosiaczekee
no dieta dieta tez cos stosować zaczelam po prostu mniejsze procjie i mniej ale coz to sama dieta nei da nic jeszcze cwiczonke :) a tu na razie nie wolno:( ALe damy rade dziewczyny!!!!!

Gość Monia kielczanka
Ja to za bardzo kocham jeść :) A jedzonko to przecież jedno z większych przyjemności w życiu

u mnie to samo opona urosła,że ho ho :( a ćwiczyć nie można póki rana się nie zrośnie ehhh chyba zacznę ćwiczyć z Chodakowską ten "skalpel" a póki co od dzisiaj post więc zaczynam dietę

Monia niestety tez jestem takiego zdania i dlatego właśnie boje się że długo nie pociągnę na tej diecie ale bardzo bym chciała zrzucić 7-8 kg.No dobra już nie przynudzam bo zaraz mnie opieprzą że to nie forum o odchudzaniu.

Gość Emilia 78
Słuchajcie - a czy to odchudzanie nie "spieprzy efektów operacji" ? No wiecie chudnięcie powoduje flaczenie. Ja mam swoj dzien 19 marca ( za 2 tyg. ) i brakowalo mi zapalu zeby schudnąć do poeracji. Teraz wiem ze musze schudnąć po redukcji - ale jak tak powiedzmy z 8 kg zrzuce - to nie pospuje mi to cycuszków ??

Emilia Lekarz mi mówił że bez szkody dla piersi jest chudnięcie plus minus 5 kg. Jestem prawie rok po operacji i też stoję przed dylematem schudnięcia 10 kg....już jestem na diecie pod okiem dietetyczki...zobaczymy w trakcie jak cycuszki będą reagowały. Pozdrawiam

Witam dziewczynki :* Normalnie wariatki jesteście na maxa...siedzę i czytam o wiszących wielorybach i fokach i śmieję się na cały dom... Muszę się pochwalić ,że dziś byłam w Zusie na komisji i ... jestem 36-letnia rencistką hahahaha

Oprócz dużych problemów z kręgosłupem(przepuklina międzykręgowa) , od kilkunastu lat choruje na epilepsję...Ale nie ma co narzekać...w końcu już za niecały miesiąc będę posiadaczką nowych,pięknych i jędrnych cycuszków :D a to niesamowicie poprawia mi humor ;)

Anulek jesosie przepraszam Cie, ale na śmierć zapomniałam Ci odpisać na maila. Ale widzisz wraz z wycieciem sporej części moich zwisów chyba mi wycieli część mózgu odpowiadającą za pamięć, ale juz skrobie co nieco

Gość ryba33
hej dziewczyny długo nic nie pisałam bo byłam tak chora że nawet na oczy nie widziałam ale dziś już troszke lepiej. mam pytanie bo na łączeniu szwów pion z poziomem zobaczyłam jeszcze kawałek szwu i próbowałam go wyciągnąć ale nie dałam rady i widzę jakąś małą wydzielinę co powinnam zrobić? dodam że w środę mam dopiero wizytę

Ryba ja tylko moge Ci powiedzieć jak ja zrobiłam. Miałam takich szwów przynajmniej kilka i prawie w każdym miejscu. Czekałam przy każdym szwie aż tak sie poluzuje że mogłam go sama wyciagnąć. Potem bardzo delikatnie wyciskałam tą wydzieline podobną do ropy i pryskałam octeniseptem. Następnego dnia nie miałam już śladu. Nie wiem jednak czy Ty mozesz tak zrobić. Więc decyzje pozostawiam Tobie :) I współczuje choroby RYBKO :) Wracaj do zdrówka.

Gość Tina40
Dzięki Madziu za fotki, rzeczywiście pomimo tych dziwnych rozmiarów po zmniejszeniu, nie ma co dyskutować, czy było warto. Piersi masz super! Dziewczyny, czy jeszcze któraś może mi wysłać fotki jusoles@gmail.com

Gość ryba33
monia kielczanka czy ten octenisept co coś odkażającego? na chwilę obecną mam w domu tylko riwanol w żelu też odkaża nie mam jak być w aptece ale myśle że tym też mogę odkazić

Ryba, octenistep to środek do dezynfekcji, działa odkażająco, ja miałam w tym miejscu co Ty dziurę na szerokość 3 cm i leciała mi ropa, teraz po 3 tyg wszystko się goi ładnie.

Tina40, sama widzisz, może nie jest to miseczka B ale na prawdę jest różnica :))))))))))) ja bardzo lubię moje nowe piersi.

cześć dziewczyny tina mogę Ci wysłać swoje, ale sprzed prawie 2 miesięcy, teraz w naturze wyglądają o wiele lepiej, chcesz?

Gość Emilia 78
Ja również chętnie obejrzałabym zdjęcia jeśli nie przed to choć po operacji. Do dnia zabiegu zostało mi 2 tygodnie, ale mam takiego cykora, że chodzę w stresie i boli mnie z nerwów brzuch. Boję się też że będzie mi po powrocie córcia (2,5 latka) nie dawać spokoju - wiecie jak dzieciaczki - na ręce i na ręce - i jak jej wytłumaczyć że nie mogę ?? Po jakim czasie dziewczyny myślicie można dźwigać te nasze słodkie maleństwa ?? Mój adres to: alimes@interia.pl. Zaczynam mieć takiego "fefra", że chętnie zobaczę efekty zabiegów dla wzmocnienia mojej motywacji. Mam miseczkę H i dosyć bólów pleców i nieciekawych bluzek do ubierania.

Emilia 78 ja także niedługo będę miała operację i mam mnóstwo wątpliwości..moja 21 miesięczna kruszynka jest ze mną 24 h na dobę iboję się,że gdy wyjadę,będzie jej ciężko...mi również nie będzie lekko..dzieci to całe moje życie....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się