Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 do gościa wyżej :-) mam opatrunki na to stanik operacyjny plus stanik owinięty bandażem . Co do starego stanika chodziło mi o to że jak poszłam do teściów a nie chciałam żeby się domyślili to na koszulkę założyłam stary stanik usztywniany więc optycznie powiększał biust i nikt się nie zorientował że go już nie mam (na razie jest spłaszczony opatrunkami więc wyglądam płasko ) niiu78 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 Dziewczyny po operacjach u dr Ulatowskiego - jaki macie rozmiar stanika po operacji? Czy on naprawdę zmniejsza z dużego rozmiaru do c? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 ja miałam K/L. teraz mam D/DD/E zależy od firmy. po samej operacji myślałam że nic tam nie ma :-) ale na szczęście zostało coś :-) wyglądają super :-) Grejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Listopad 27, 2014 Hejho dziewczyny :) Wczraj mialam wyciagniete szwy (co drugi) za tydzien ide wyciagnac reszte bo goje sie przepieknie. Szkoda ze musialam sie tyle nacierpiec, i ze nie goilo sie tak po pierwszej operacji :( Wczoraj bylam w sklepie przymierzyc staniki. Mam idealnie 75D :)) Jak sie zobaczylam w normalnym staniku to uswiadomilam sobie ze zmniejszenie cyckow to byla moja najlepsza decyzja w zyciu :D Szkoda ze moj chlopak niezbyt zadowolony i mowi ze tamte byly lepsze :o Moze chce ktoras zdjecie porownawcze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Ja bym był też niezadowolony gdyby kobieta o dużym biuście z niego zrezygnowała. Lubię takie kobiety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 paulina poproszę zdjęcia niiu78@interia.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Paulina lina ja też chciałabym zobaczyć zdjęcia kiciucha2@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Listopad 27, 2014 poszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 paulinko mogę też prosić marta7770@vp.pl dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia76 Napisano Listopad 27, 2014 JA TEŻ POPROSZĘ ZDJĘCIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia76 Napisano Listopad 27, 2014 Karolcia76@onet.pl, poproszę o zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia76 Napisano Listopad 27, 2014 mój adres karolcia76@onet.pl małą literą Z GÓRY DZIĘKUJĘ !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia76 Napisano Listopad 27, 2014 mój adres z małej litery karolcia76@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Hej Paulinko mogę tez poprosić a ja wysle ci swoje andzia2941@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaś23 Napisano Listopad 27, 2014 Paulina Ja tez chciałabym zobaczyć zdjęcia katarzyna.wygrabek@wp.pl dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiciucha2 Napisano Listopad 27, 2014 Załamana- zajrzyj na skrzynkę mailową :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 Paulina prześlij proszę zdjęcie. monikacb6@o2.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Paulinko też poproszę :) nika.123@o2.pl Pozdrawiam. Nika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Paulina Bardzo ładne masz te nowe cycki,tak wizualnie to zmniejszone o połowę,ale efekt jest niesamowity, choć pewnie jest jeszcze trochę obrzęk. Interesuje mnie wygląd cięć i szwów a tego nie było widać :-) Ciekawi mnie każdy szczegół bo operacje mam za miesiąc. Pozdrawiam Monika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sobellka Napisano Listopad 28, 2014 Witam wszystkich, 20.11 w Warszawie miałam operacje zmniejszenia piersi z 85j na 85d. Dzisiaj mając 43 lata żałuję że tak późno się zdecydowałam oglądając swoje nowe piersi. Są jeszcze pod opatrunkiem i w przyszłym tygodniu pozbędę się szwów. Wreszcie wyprostowalam plecy i "złapałam oddech" czuje się rewelacyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 poproszę zdjęcia madziamagic@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Ja jestem 10 miesięcy po operacji w Orłowskim. Piersi już opadły i nie sterczą jak u Lary Croft ;) blizny powoli stają się nie widoczne, nie wszystkie jeszcze zbielały ale jest coraz lepiej. Mój aktualny rozmiar 75 E a nosiłam 75 H. Jestem bardzo zadowolona choć mogłyby być ciut mniejsze ;) ale nie wybrzydzam. Kształt super. Czucie wróciło. Pozdrawiam wszystkich :) Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Dziewczyny, które podały maile zaraz podeśle moje fotki przed i po zabiegu :) Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Listopad 28, 2014 Dziewczyny po Orłowskim - jaki lekarz Wam robił ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leemm Napisano Listopad 28, 2014 to ja też poproszę i mogę swoje odesłać po 5 miesiącach :) dla nowych robiłam w Łęcznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leemm 0 Napisano Listopad 28, 2014 ups zapomniałam lee70@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Mi w Orłowskim robił Ulatowski. Polecam!!!!!! super lekarz :) Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2014 Mogę też poprosić o zdjęcia? zmniejszam@onet.pl Swoje mogę na razie wysłać tylko przed... b_domi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina Lina 0 Napisano Listopad 29, 2014 Dziewczyny ktore na tej stronie podaly maila z prosba o fotki, nie wiem czy to bylo do mnie ale tez wyslalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2014 Paulina Lina a Ty gdzie robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach