Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Man skierowanie I wszystkie zaswiadczenia gdzie obecnie sa najkrotsze kolejki.gdzie czeka sie najmniej od konsultacji do operacji. Nie wiem gdzie zlozyc skierowanie a liczy sie czas bardzo prosze o informacje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 dziewczyny! A mo偶e kt贸ra艣 z was poleci膰 jakiego艣 lekarza w Poznaniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Toomuch
Cze艣膰 dziewczyny. W grudniu b臋d臋 mia艂a operacj臋 w 艁臋cznej. Im bli偶ej terminu, tym wi臋cej pyta艅 rodzi si臋 w mojej g艂owie. Poczyta艂am nieco o przygotowaniach, o tym, 偶e na 2 tygodnie przed operacj膮 nie nale偶y bra膰 lek贸w maj膮cych wp艂yw na krzepliwo艣膰 krwi. Np. lek贸w zawieraj膮cych ibuprofen, aspiryny itd. A sezon przezi臋bie艅 w艂a艣nie si臋 zacz膮艂. St膮d moje pytanie, bo nie przypominam sobie, 偶eby kto艣 pisa艂 o tym na forum. Czy wiecie, jakie leki mo偶na bra膰 w razie przezi臋bienia, 偶eby si臋 wyleczy膰 przed operacj膮, ale nie zaburzy膰 sobie krzepni臋cia krwi? By艂oby kiepsko, gdyby 1,5 roku czekania posz艂o na marne przez przezi臋bienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 suzi
Ponawiam pytanko czy ktora艣 dziewczyna miala zabieg na Klinikach we Wroc艂awiu? Mam konsultacje w styczniu ale kompletnie nie znalazlam opini o lekarzach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ktos mial operacje w szpitalu orlowskiego.cuz sa tan dobrzy specjalisci I ile sie czeka na operacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I znowu sie wiesi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam termin na kwiecien 2021Dolaczam sie do pytania ktore wczesniej Pablo.Gdzie sie najkrocej czeka na operacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aaaaaaaanaia
Cze艣膰. Mam pytanie. Przebrnelam przez ca艂y w膮tek, st膮d wiem, 偶e niestety po operacji traci si臋 mo偶liwo艣膰 czerpania przyjemno艣ci seksualnej ze stymulacji sutk贸w, bo 偶aden lekarz nie bawi si臋 w odtwarzanie po艂膮cze艅 nerwowych przy ich przyszywaniu (pomijaj膮c przypadek, gdy sutki robi si臋 na szypule, ale tak mo偶na tylko gdy piersi nie s膮 za du偶e i zmniejszenie jest nieznaczne). W ostatnich postach kto艣 znowu pyta kiedy odzyskuje si臋 czucie w brodawce po operacji, wiec w ko艅cu nie wiem jak to jest z tym czuciem. Czy ono wraca czy nie, a mo偶e wraca, ale nie do ko艅ca? W starszych listach kiedy艣 kto艣 pisa艂, ze utrata na sta艂e czucia w brodawkach, to jedyny odczuwalny minus tej operacji i ze by膰 mo偶e z tego wzgledu drugi raz by si臋 nie zdecydowa艂a na taka operacje. Wiele os贸b tu pisa艂o o tym, teraz zn贸w par臋 os贸b pisze, ze czekaj膮 a偶 odzyskaj膮 czucie. Ja w zasadzie tylko z tego powodu czaje si臋 z ta operacja. My艣licieli, ze gdybym np. Zaproponowa艂a lekarzowi ,ze wi臋cej zaplace, to by艂by sk艂onny zrobi膰 ta operacje tak, 偶eby wszystko by艂o pod tym wzgl臋dem dobrze? Bo nie wiem czy oni tego nie robi膮 bo im si臋 nie chce, za du偶o roboty, czy po prostu to nie jest mo偶liwe, 偶eby sutki po takiej operacji zachowa艂y unerwienie na tyle, 偶eby moc czerpa膰 z ich stymulacji przyjemno艣膰 seksualna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blondynka_C80
Z lek贸w np przeciwb贸lowych spokojnie mo偶na bra膰 paracetamol. Pyta艂am lekarza i wyrazi艂 mi zgod臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na na sw贸j zabieg czeka艂am r贸wny rok: Polanica Zdr贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyn czy mozna zapisac sie na konsultacje w kilku poradniach a na operacje isc tan gdzie najkrocej sie czeka oczywiscie mowie o operacji na nfz.Czy moglybyscie polecic dobrych specjalistow gdzie warto starac sie zeby to oni operowali .bardzo prosze o nakierowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mozna zlozyc skierowanie do kilku poradni dotyczy operacji na nfz a sama operacje przejsc tam gdzie sie najkrocej czeka. Czy moglybyscie pokierowac mnie gdzie sa dobrzy specjalisci I gdzie warto uderzyc .Niestety operacja musi byc na nfz bo przy 3 dzieci prywatnie to po prostu nie realne w moim przypadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ivyfjtcuty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 zamula to forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja czeka艂am rok Bielsko - Bia艂a. Operacja ju偶 za tydzie艅 tj. 13 listopada . Mam miseczk臋 k. Oczywi艣cie na nfz.i nieukrywam 偶e si臋 strasznie boje. Agniecha83

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cos sie zawiesza I nie pokazuje postow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Agniecha 83 Gdzie w bielsku bedziesz miala I kto bedzie cie operowal Jak dlugo czekalas na konsultacje I od konsultacji do zabiegu I jakie dokumenty I zaswiadczenia musialas miec ze soba.Bede wdzieczna za jakielkowiek infirmacje Do bielska mam najblizej ale nie slyszalam ze robia tam na nfz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wiec odpowiadam. Konsultacje mialam 17 pa藕dziernika 2016 w Bielsku Bialej w klinice CMR u doktora Sirka. Bylam prywatnie koszt 150 z艂. Czeka艂am 3 miesi膮ce na konsultacj臋. Na konsultacji lekarz zakwalifikowa艂 mnie do opercji na stycze艅 2017. Z tym 偶e wynikly komplikacje z nfz wi臋c operacja zosta艂a mi prze艂o偶ona na listopad 2017. Mialam skierowanie od lekarza rodzinnego. Dodatkowo mo偶na przynie艣膰 za艣wiadczenia o stanie zdrowia od innych specjalist贸w.Ja niestety przy tak du偶ym biu艣cie mam wgniecenia od rami膮czek , garbie si臋. I mam skrzywienie kr臋gos艂upa. Mam 160 cm waga 62 i miska k. Pozdrawiam Agniecha83

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Toomuch
Blondynka_C80 Dzi臋ki za odpowied藕. Do go艣膰 - mo偶na si臋 um贸wi膰 na konsultacje w r贸偶nych poradniach, ale w ka偶dej trzeba z艂o偶y膰 oryginalne skierowanie. I tu problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰aaaaaaaanaia
Hej to ja z postu z 4 listopada 19:13. Czy kto艣 m贸g艂by si臋 odnie艣膰 do moich rozterek zwi膮zanych z czuciem w brodawkach po takiej operacji? Mnie to na powa偶nie nurtuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy wiecie jak d艂ugo si臋 czeka obecnie na operacje na NFZ u dr Sirka w Bielsku bia艂ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytaj 3 posty wy偶ej. Ja czeka艂am rok . Agniecha83

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja czucie w jednej brodawce mia艂am dzie艅 po operacji a w drugiej gdzie艣 po tygodniu. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wreszcie si臋 doczeka艂am jeszcze 5 dni :) i b臋dzie po. W艂a艣nie zastanawia艂am si臋 jak to jest potem z tym czuciem. Agniecha83

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰annnai
Ale czy z tymi brodawkami jest tak jak przed operacj膮? Bo wcze艣niej kto艣 pisa艂 w tym w膮tku, 偶e nie reaguj膮 tak jak wcze艣niej, tzn. brodawka nie kurczy si臋 ju偶 pod wp艂ywem zimna, czy od pieszczot seksualnych, 偶e w tej sferze nie odczuwa si臋 ju偶 przyjemno艣ci. O to mi chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam jak przed operacj膮, kurczy si臋 itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wolisz mie膰 cycki jak maciora i sprawne brodawki czy ma艂e pi臋kne zgrabne piersi i ewentualnie "niesprawne" brodawki? Czy takie wa偶ne s膮 dla Ciebie te brodawki? Dziwne. Brodawki to piku艣 przy tej ca艂ej akcji z operacj膮 i potem z komfortem 偶ycia. Daj sobie spok贸j z tymi brodawkami i sutkami. Ja my艣la艂am tylko 偶eby si臋 pozby膰 niepotrzebnego ci臋偶aru.

Udost臋pnij ten post

go艣膰annnai - ja jestem ju偶 d艂ugo po op i nie mam problemu z brodawkami. tak偶e to chyba jest kwestia czasu bo trzeba poczeka膰 偶eby wszystko do normy wr贸ci艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d wiesz jakie mam cycki. Dla mnie wa偶ne jest czy b臋d臋 dalej w stanie odczuwa膰 satysfakcje seksualna, czy to takie dziwne? I tak, wol臋 mie膰 piersi nieidealne z wygl膮du, a zachowuj膮ce wszystkie swoje funkcje. Gdyby艣 mia艂a brzydka 艂echtaczke, to te偶 by艣 j膮 sobie usun臋艂a, pozbawiaj膮c si臋 do偶ywotnio mo偶liwo艣ci prze偶ywania orgazmu, spe艂nienia seksualnego, tylko dla wygladu? Nie krytykuje nikogo. Ale chcia艂abym dok艂adnie wiedzie膰 z czym si臋 wi膮偶e taka operacja, jakie ma konsekwencje, 偶eby zdecydowa膰 czy chce zap艂aci膰 tak膮 cen臋. Jak ju偶 pisa艂am, przeczyta艂am ca艂y ten w膮tek, i jaki艣 czas ciagnela si臋 rozmowa o tym, 偶e niestety sutki staj膮 si臋 na sta艂e nieczu艂e, chcia艂am potwierdzi膰 czy wi臋cej os贸b te偶 tak ma, czy to by艂y tylko pojedyncze przypadki, albo mo偶e to by艂 krotki czas po operacji i jeszcze wtedy nie dosz艂y do siebie. Zbieram interesuj膮ce mnie informacje, 偶eby zdecydowa膰 w przysz艂o艣ci czy si臋 zoperowac czy nie. Ale najpierw musz臋 zna膰 wszelkie konsekwencje, 偶eby podjac taka decyzj臋. Dla mnie wygl膮d piersi to naprawd臋 nie wszystko. I prosz臋 mnie nie obra偶a膰 i nie wyzywa膰 od macior.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny d艂ugo czeka艂y艣cie po konsultacji na operacj臋 u Potockiego ? Jak z powrotem do pracy ?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋