Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość gość
Faktycznie jakaś dziwna , może seksocholiczka? Przejęła się szczegolem i drąży. Nikt tu ciebie nie obraził, tu wszystkie dziewczyny mówią szczerze, że obraz piersi przed operacją to dramat.

Gość gość
Miałam termin po konsultacji na operacje rok, ale często dzwoniłam do kliniki i wbiłam się w wolne miejsce po 2 miesiącach od konsultacji. Ludzie rezygnują z różnych przyczyn np.przeziębienie.

Gość gość
Skoro masz takie piękne cycki to po co myślisz o operacji? Lechtaczka nie zniekształca sylwetki i nie boli od niej kręgosłup.

Gość gość
A jak z powrotem do pracy ? Pracuje w sklepie wiec trochę lipa Dlugie zwolnienie nie za bardzo wchodzi w grę

Gość gość
Dziewczyny polecicie kogoś z Krakowa kto robi takie zbaiegi?

Gość gość
Pomożecie wybrać do kogo iść na konsultacje do dr Mądrego czy do dr Debskiego u którego z nich krócej się czeka na konsultacje i ostatecznie na operacje proszę o pomoc

Gość gość
Do sklepu możesz spokojne po 3 tygodniach zwolnienia wrócić. Oczywiście jak wszystko będzie się normalnie goiło.

Gość Blondynka_C80
Osobiście z czuciem w brodawkach nie miałam problemu. Odrazu po zabiegu były takie same jak przed nim. Do pracy (fizycznej) wróciłam po miesiącu czasu ale uważałam na siebie a w szczególności na cycuszki. Do aktywności fizczynej- siłownia wróciłam po 3miesiacach.

Gość Blondynka_C80
Dziewczyny ! Polećcie proszę coś sprawdzonego na blizny :) słyszałam i o masie perłowej i plastrach silikonowych...nie wiem co wybrać

Gość gość
Do AGNIECHA83 jak samopoczucie po.Czy wszysko OK .

Gość gośćAna
Hej dziewczyny czy polecicie jakiegoś lekarza w zachodniopomorskim,jestem pod dwóch operacjach na kręgosłup w lutym mam termin na trzecią.Jaka jest procedura operacji zmniejszenia piersi na nfz,do kogo najpierw się udać?

Hej dziewczyny,może ktoś poleci mi lekarza w zachodniopomorskim,który przeprowadza operację zmniejszenia piersi na nfz?Jaka jest procedura operacji na nfz,do kogo najpierw trzeba się zgłośić?Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
w śląskim na pewno Wrocław na Fieldorfa. mam termin na styczen

Gość gość
Jak dlugo czekalas we Wroclawiu na konsultacje I ile od niej na operacje I u jakiego lekarza .

Gość ritaritar
W Krakowie w zmniejszaniu piersi specjalizuje się klinika dr Jędrysa http://chirurgplastyczny-krakow.pl/zmniejszanie-piersi/ Zabieg jest powazniejszy niż zabieg powiekszanie piersi implantami no i ma jednak o wiele więcej powikłań ( na stronie jest wszystko opisane,są równeiż zdjęcia pokazujące piersi przed i po opreracji). Nie mozna rowniez po zabiegu karmić piersią tak wiec warto jest się dobrze zastanowić czy warto.

Gość gość
rok temu w grudniu miałam pierwsza wizyte( umawialam się jakoś w lipcu). gdybym miała wszelkie zaświadczenia od specjalistow( ortopeda, neurolog) na tej pierwszej konsultacji to od razu byłabym zakwalifikowana do zabiegu. a tak kolejna wizyta była w marcu. no i ostatecznie termin zabiegu na 29 stycznia. także około półtora roku zalatwiania

Gość gość
Witam Mam pytanie do Patik czy skierowanie które wysylalas było od lekarza pierwszego kontaktu? Jakieś dokumenty jeszcze były potrzebne

Gość ReneWlod
Witam Was Dziewczyny! Czy któraś z Was ma wyznaczony termin w Łęcznej w niedługim czasie i rezygnuje? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość Martyna111
Do Pań zainteresowanych głownie operacją w zachodniopomorskim. Od początku...ja dziś jestem właśnie tydzień po.Operację zrobiłam na NFZ w Gryficach.Zrobił ją doktor Krajewski.Trafiłam tam ok 2.5 roku temu.Miałam skierowanie do poradni chirurgii plastycznej od swojego lekarza pierwszego kontaktu.Pojechałam tam i na miejscu się zarejestrowałam.Miałam też ze sobą zaświadczenie od neurologa .A w nim zawarte informacje o stanie mojego kręgosłupa,o ciągłych bólach głowy itd. i informacja ,że operacja redukcji piersi jest ratunkiem dla mojego kręgosłupa.I tak... weszłam i po krótkiej rozmowie zostałam zakwalifikowana.Dostałam dokument na którym miałam przypisany swój nr i wszelkie niezbędne informacje ,czyli jakie badania zrobić przed ,czego nie robić przed i co robić.Zadzwoniłam w wyznaczonym miesiącu by się dowiedzieć kiedy ma się odbyć operacja.Termin 9.11.2017r.Operacja była 10. Leżałam przez weekend i w poniedziałek wróciłam do domu. Moje wrażenia???Ludzie pracujący na tym oddziale są stworzeni do tego by tam pracować .Tam jest opieka jakby się było w prywatnej klinice.Pan doktor jest oazą spokoju i perfekcjonistą.Zauważy wszystko,najmniejszy szczegół.Usunięto mi prawie 3 kg. jakby jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem:)

Właśnie dzisiaj umówiłam się na 15 grudnia prywatnie do lekarza,który w Gryficach operuję Mam nadzieję,że mnie pokieruję gdzie mam dalej się udać

Mam jeszcze pytanie czy to prawda,że najpierw zmniejszają jedną pierś a potem drugą?

Gość Toomuch
Ana, w Gryficach operują obie równocześnie. Po jednej robią w Szczecinie, ale nie pamiętam, w którym szpitalu.

Dziękuję bardzo za odpowiedż,ciekawa jestem może ktoś jeszcze wie jak z wyglądem piersi po zmniejszeniu,czy są ładnie zrobione?

Gość ReneWlod
Ponawiam pytanie o Łęczną

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się