Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 164 a waze 85kg rozmiar stanika 80g I zostalam zakwalifikowana w lecznej na 2020

Gość gość
Na kwalifikacji bylam u dr Madrego

Gość gość
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :) ulżyło mi :) jeszcze dziś Idę do rodzinnej :*

Gość gość
też niestety mam nadwagę. 160 i 80 kg. do tego biust 85L. dostałam skierowanie na zabieg. przy czym doktor powiedział, że dobrze byłoby zrzucić trochę kg. choćby nawet później dla efektu wizualnego.

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie coś o Potockim, błagam. Tylko szczerze. Niedługo idę do niego pod nóż.Jak coś to Mogę jeszcze zrezygnować.

Gość ReneWlod
Czy któraś z Was rezygnuje z operacji w Łęcznej?

Gość gośća86
No wiadomo, że nadwaga nie sprzyja.. ale aktywność ruchowa z tak wielkim biustem też nie jest łatwa, mojego nawet sportowy stanik nie ujarzmia... Lekarz rodzinna próbowała odwieść mnie od zabiegu, że mogę żałować.. ale to nie ona ma rynny w ramionach, odpażenia pod biustem, farba i ból pleców przy dłuższym staniu czy siedzieniu... Zaleciła mi najpierw wizytę u ginekologa, stamtąd wziąć skierowanie na mammografię i usg piersi. Wiem, co powinnam mieć ale nie wiem od czego zacząć, jak to było u Was? Od kogo mialyście skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa? I na jaki odcinek?

Gość gość
Usg piersi -skierowanie od ginekologa lub prywatnie Rtg piersiowego - skierowanie moze dac rodzinny, ortopeda (Nfz), prywatnie OK 40zl Rtg szyjnego na nfz ortopeda lub prywatnie tez OK 40zl Niestety na Rtg cry idziesz prywatnie czy na nfz I tak musisz miec skierowanie Zaswiadczenie od ortopedy ze duzy biust powoduje bole zwyrodnienie kregoslupa Dermatolog ze masz odparzenia I rany pod biustem Te wszystkie zaswiadczenia I badania dowozisz dopiero na konsultacje A teraz idz do rodzinnego po skierowanie do poradni chirurgii plastycznej celem redukcji piersi wazny jest tez symbol nr jest podany wczesniej na forum I rejestruj sie jak najszybciej przez telefon lub osobiscie skierowanie mozna doslac poczta Zycze powodzenia

Gość gość
hej dziewczyny, ja mam zaplanowany zabieg na 14-12-17 u dr Broma w Warszawie. Miałam już jedną konsultację oraz dodatkową wizytę. Doktor mi wszystko opowiedział i wyjaśnił. Wizyta profesjonalna. Czy ktoś robił u dr Bromy redukcję? pozdrawiam

Gość kkpanna
Prywatnie Potocki czy Obrocki jakie opinie ?

Gość gość
prywatnie Potocki czy Obrocki ? Jakie opinie ?

Gość gość
Prywatnie Potocki czy Obrocki ?

Gość gośćMary
Ja wszystkie skierowania miałam od rodzinnego: do poradni chirurgii plastycznej z kodem N62 i na prześwietlenie kręgosłupa (odcinek szyjny i piersiowy). Tylko zaświadczenie od ortopedy miałam z prywatnego gabinetu.

Gość gośća86
"Usg piersi -skierowanie od ginekologa lub prywatnie Rtg piersiowego - skierowanie moze dac rodzinny, ortopeda (Nfz), prywatnie OK 40zl Rtg szyjnego na nfz ortopeda lub prywatnie tez OK 40zl Niestety na Rtg cry idziesz prywatnie czy na nfz I tak musisz miec skierowanie Zaswiadczenie od ortopedy ze duzy biust powoduje bole zwyrodnienie kregoslupa Dermatolog ze masz odparzenia I rany pod biustem Te wszystkie zaswiadczenia I badania dowozisz dopiero na konsultacje A teraz idz do rodzinnego po skierowanie do poradni chirurgii plastycznej celem redukcji piersi wazny jest tez symbol nr jest podany wczesniej na forum I rejestruj sie jak najszybciej przez telefon lub osobiscie skierowanie mozna doslac poczta Zycze powodzenia" Dziękuję :* :* właśnie rodzinna jakby nie chciała podejmować tematu, odesłała najpierw do ginekologa.. starsza, doświadczona Pani lekarz, ale w sumie nie moja, bo byłam u zastępczej.. może moja mnie trochę bardziej zrozumie.. Pójdę najpierw do ginekologa, później do rodzinnej po skierowanie do poradni chirurgii z kodem N62 i na prześwietlenie kręgosłupa, zobaczymy kto będzie podkładał kłody pod nogi.. a wiesz może jak ma wyglądać opcjonalna wizyta u neurologa? Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź :) :*

Gość gość
Ja nie musialam isc do neurologa ale z tego co wiem on tez moze napisac ze przewlekle bole plecow ,,dyskopatia, skrzywienie kregoslupa ktore wystepuja sa spowodowane zbyt duzym biustem I wskazana jest jego redukcja

Gość gość
tak jak wyżej dziewczyny piszą. ja miałam zaświadczenie od ortopedy, neurologa i psychologa. staraj się i skierowanie od rodzinnego do poradni chirurgii plastycznej...raczej łaski robić nie mogą

Gość gośća86
Tak zrobię :) właśnie rodzinny lekarz nie powinien robić problemu, ale jak mu się pomysł nie podoba to może stwierdzić, że ja nie wiem o czym mówię i że będę żałować.. że przesadzam..(rozm 75 L!!!) tak jak ta starsza Pani doktor, u której byłam z zastępstwie... Oby poszło gładko.. Chociaż bardziej obawiam się wizyty u ortopedy, który może powiedzieć " jak Pani schudnie to i biust zmaleje" a zaawsze był olbrzymi :(

Gość gość
Hej, ku pokrzepieniu serc

Gość gość
Co tu taka cisza nastała? Już wszystkie po operacjach?

Gość gośća86
Ja stawiam pierwsze kroki w kierunku operacji ;) pisałam wcześniej że rodzinna kręciła nosem i odesłała bez niczego do ginekologa. Dziś byłam u swojej lekarz rodzinnej i bez problemu wypisala mi skierowanie do poradni chirurgii oraz na RTG kręgosłupa !!! Więc coś się ruszyło, zaczynam wierzyć, że to może się udać!!!! :D W następnym tygodniu ginekolog, później pewnie już prywatnie ortopeda i neurolog..

Gość siula_u
Witam dziewczyny ja mam wyznaczoną wizytę na koniec lutego w Orłowskim. mam skierowanie od ogólnego- nie robił problemów jak pokazałam zaświadczenie od ortopedy. Lekarz pierwszego kontaktu nie robi łaski, jeśli są wskazania od specjalisty musi dać skierowanie. załatwiłam sobie tez skierowanie na RTG kręgosłupa (wydał ortopeda) i USG piersi (ginekolog)- wszystko na NFZ. Jak ktoś się zdecydował to niech najpierw blokuje sobie termin na konsultacje w Klinice- są długie terminy. Trzeba dosłać skierowanie do Poradni w ciągu 2 tygodni. Pozdrawiam i życzę wszystkim "mądrych" lekarzy:)

Gość gość
Witam dziewczynki!!!! Ja już jestem wkoncu po operacji w Bielsku - Białej u doktora Sirka. Powiem tak ból nawet do zniesienia. Narazie leżę odpoczywam i dochodzę do siebie. 7 godzin operacja trwała.Agniecha83

Gość gośća86
Siula_u długo czeka się na konsultacje? Ile trwała u Ciebie cała procedura od zgłoszenia do operacji? Ja też mam ten szpital w planie ;) jak wygląda konsultacja? Paraliżuje mnie myśl. że będę musiała SIĘ pokazać... mam skierowanie już od rodzinnej ale jeszcze nie dzwoniłam, dziś miałam RTG kręgosłupa, w poniedziałek odbieram wynik.. miseczka 75L a mimo wszystko boję się, że zdjęcie nie pokaże żadnego defektu..

Gość gośća86
Agniecha83 z jakiego rozmiaru zeszłaś? I wiesz do jakiego? ;) Odzywaj się co jakiś czas, ja do tej pory głównie czytałam forum, teraz jak zaczynam wszystko załatwiać będę tu częściej zaglądać ;)

Gość gość
Zeszlam z rozmiaru K na rozmiar E. Agniecha83

Gość aga66
Witajcie może doradzicie gdzie w okolicach Radomia udać się na operację zmniejszenia piersi aby operacja kosztowała mało i dobry lekarz

Gość gośća86
Agniecha83 tak chciałaś, czy to nie było zależne od Ciebie? Ja mam L i marzę o D... Jak się czujesz? :) Nie wiem czy się nie powtarzam, ale ile czasu minęło od zapisania na konsultacje do operacji? :)

Gość gość
Czy ktoś może mi opisać "robotę" Potockiego! Bo rozważam operacje u niego. Proszę o jakiekolwiek informacje na jego temat. Dzięki

Gość gość
Dziewczyny! Jestem 2 tygodnie po operacji. Nie było chwili, żebym nie dziękowała za decyzję sobie i lekarzom za operację. Dolegliwości absolutnie do wytrzymania, piersi - małe cacuszka. Rekonwalescencja jeszcze trwa, rany się goją, ale już wiem, że to była słuszna decyzja. Operacje miałam w szpitalu im.Orłowskiego w Warszawie, opieka codzienna w szpitalu super.

Gość gość
Ja czekałam rok od konsultacji do operacji. Dziś widziałam swoje piersi są śliczne mega okrągłe sterczace:) idealne i nieżałuje tej decyzji. Co do rozmiaru to był już na początku przezemnie i lekarza ustalony miedzy D a E. Agniecha83

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się