Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość gość
Magdalenka102, Martagrzechuwarta - ile, ŚCIERY spamerskie, dostajecie za kvrewską reklamę??? WON!!!

Gość Tancerka123
Witam, mam pytanie do Pań już po zabiegu. Czy po zmniejszeniu jest możliwość karmienia piersią? I ile po skończonym karmieniu można poddać się operacji? Mam 4mc córkę i planuje za 2 lata drugie dziecko. Zależy mi na karmieniu piersią maleństwa. Na chwile obecna mam 169 i rozmiar 65L oraz ważę 56kg wiec biust mam wielki. I chce szybciej się poddać operacji ale nie wiem co z karmieniem. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Nigdy nie dostaniesz 100% pewności ze będziesz karmiła. Im lepszy lekarz tym większe szanse. Po roku po operacji podobno można zachodzić w ciążę i pół roku po skończeniu karmienia można robić operację. Ja mam dziecko 8 lat i była na bebilonie i jeszcze nigdy nie brała antybiotyku i w ogóle jest okazem zdrowia. Bebilon jest chyba lepszy niż to mleko matki, która je samą chemię, bo jest to świństwo wszędzie. Dzieci ciągle mają jakieś alergie itp.

Witam wszystkie Panie przed i po operacji. Robię kolejne podejście do operacji, tym razem w ramach NFZ. Czytam wpisy i w końcu postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami. Dwa lata temu zdecydowałam się na operację zmniejszenia biustu w klinice AMBROZIAK w Warszawie. Była konsultacja, wyznaczony termin. Otrzymałam wszystkie dokumenty do zapoznania się i podpisania. I tu zaczyna się... Po zapoznaniu się z wszystkimi sprawami (zagrożenia, powikłania itp.)chciałam z Kliniki uzyskać odpowiedzi na pytania co i jak gdyby coś poszło nie tak. Okazało się, że jestem nie wygodnym klientem, bo nie całe dwa tygodnie przed zabiegiem p.prawnik (niby) w imieniu lekarzy, odmówiła mi wykonania operacji. A argumenty były zupełnie nie adekwatne, wiadomo było, że chodziło o moją dociekliwość. Pomimo,że operacja miała być pełnopłatna i poniosłam już część opłat, zostałam tak właśnie potraktowana. Może trzeba być celebrytą by w tej klinice (Klinika Ambroziak) być dobrze traktowanym. Sytuacja zwaliła mnie z nóg, ale wróciłam do tematu i mam nadzieję,że doczekam się normalnego rozmiaru... Tak chciałam się podzielić swoimi doświadczeniami. Powodzenia

Gość Sensanome
Witam! Mam operację w Gdańsku na NFZ dokładnie za miesiąc. Jedna będę miała zmniejszana a druga podnoszona. Miała którąś z Was może operację w Gdańsku? Pisałam do szpitala i kazali mieć że sobą tylko usg. Polecacie mieć coś jeszcze? Mam stanik pooperacyjny, taki zwykły na rzep z przodu a drugi na zamek. Długo trzeba w taki chodzić? Milion pytań na raz, wiem ale dzięki za odpowiedz

Gość gość
Czy ktoś może dokładnie opisać cały zabieg jak było przed i zaraz po.

Gość gość
Interesuje mnie jak to jest przed i jak się czułyście zaraz po.Jakie badania były robione przed gdy już byłyscie w szpitalu i jak to jest z tą narkoza .Jak długo się budzi i jak się czuje po tym.Ile czasu nosi się szwy.Czy dają stanik ??? Chodzi mi tylko o operację zmniejszenia na NFZ.

Gość Minam
Witam. Mam 21 lat i również jestem już po operacji, a dokładnie 4 dni po z 75F/G na 75B/C. Robiłam operacje w Niemczech, bo tutaj mieszkam, prywatnie płacąc za wszystko prywatnie z własnej kieszeni (6300€). Mam pytania do was, a mianowicie chodzi o mocno uciążliwe uczucie swędzenia, a czasem jakby delikatnych wibracji w sutkach. To normalne? I czy ktoś tak miał lub ma? Mam nadzieje, że to tylko objawy gojenia się. Drugie pytanie zaś... Bo nie widziałam by ktoś pisał o siniakach czy zmianie koloru skóry. Trochę martwi mnie żółto/oliwkowy kolor skory wokół sutków który powstaje co raz mocniej od około dwóch dni. Do tego powstał spory siniak z boku piersi tak pod pachą. Nie wiem czy mam się martwić czy to normalne? No i martwi mnie trochę fakt iż opatrunek nie ma być zmieniany przez tydzień aż do wizyty kontrolnej. Do tego już nie wiem czy powinnam pozniej smarować maśćmi na blizny, czy lepiej nie? Dużo osób mówi, że dużo lepiej goją się bez tego, gdyż maść często może i sprawia że blizny są mniej wypukłe ale, że podobno za to je rozszerza. Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi.

Gość Minam
A! I jeszcze chciałam zapytać, jak u was było z czuciem w brodawkach? Po jakim czasie wróciło?

Gość Aga 75
Hej. Dziewczyny ja dopiero za 2 tyg do kontroli jadę. Jestem 4 tyg po zabiegu. Nie podobają mi się blizny. Są pofałdowane i jakas skórka z nich wystaje. Niby trzeba je masować tylko nie wiem jak.

Gość Aga 75
Hej. Jestem po 4 tygodniach po operacji. Na dole sutka mam postawiony szef. Inne poszły przy myciu. Zrobiły mi się góry pagory na dolnej bliźnie i warkocze pofałdowane. Dopiero za 2 tyg kontrola. Co robić? Chodzę na ultradźwięki i magnetronik

Gość Aga 75
Hej dziewczyny. Jestem 4 tyg po operacji. Niestety blizny są brzydkie i pofałdowane. No i jeden szef nierozpuszczalny przeoczyli. Co najlepsze jest na poprawę wyglądu blizn? Jak je masować?

Gość gość
Witam babeczki czy któraś z Was miała pomniejszone piersi u doktora Sirka?

Gość gość
Mam w styczniu konsultacje u dra Potockiego. Dziewczyny, napiszcie szczerze czy jesteście w 100% zadowolone? I jaki rozmiar robi, czy zrobiłby mi B/C? Podobno jest bardzo dokładny, zadowolone jesteście z kształtu? Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Ja jestem już 3 miesiące po operacji i ja miałam czucie w sutkach gdzieś tydzień po. Tylko jestem wkurzona , bo chciałam C, a widzę, ze robi mi się D. Są dużo większe niż zaraz po operacji. Jestem zła.

Gość gość
A gdzie miałaś operacje? Bo ja mam za 2 tygodnie u doktora Sirka i strasznie się boje. Agula83

Gość gość
jest ktoś, kto robił zabieg we Wrocławiu?

Gość gość
czy któraś z dziewczyn zmniejszała piersi na Chałubińskiego(Kliniki ) w 2017 roku? jaki lekarz najlepszy ?

Gość gość
Czy wiecie gdzie najszybciej jest konsultacja I gdzie najkrocej czeka sie od konsultacji do operacji na nfz.polozenie szpitala now ma znaczenia

Gość Patik
Witam Dziewczyny mam pytanie, czy któraś pomniejszała piersi u Rydgiera w Krakowie? Jak długo trzeba czekać i jacy są lekarze? Ja dzisiaj wysłałam poczta skierowanie i czekam na konsultację w marcu 2018.

Gość gość
Mam wizyte u Dr Madrego .Co najlepiej zabrac ze soba .Man 80f/g ale robia mi sie rany pod I rynny na ramionach .Mam skrzywienie odcinka szyjnego I dyskopatie ledzwiowego stenozy czy to wystarczy. Czy jego ewentualna kwalifikacja jest brana pod uwage w innych szpitalach I

Gość gość
Ja czekam na zabieg . termin 29.01 2018. zatem lada chwila. Wroclaw

Gość gość suzi
a w jakim szpitalu we Wrocławiu masz zabieg(29.01) ?

Gość gość
suzi... na fieldorfa

Gość gość
Niedługo mam operacje u Potockiego, a tu jedna z Was narzekała, że ma zmasakrowane piersi, jedną inną od drugiej po operacji. Mam pytanie czy wszystko się wyrównało czy rzeczywiście tak źle zrobił?! Błagam o odpowiedź. Zaczęłam się bać. Słyszałam że to najlepszy fachowiec od biustów w Polsce, a tu takie koszmary czytam. Poradźcie dziewczyny.

Gość gość
Hej dziewczyny, dopiero zaczęłam interesować się tematem... jak to jest po zabiegu z bliznami - czy one zanikają po pewnym czasie czy nie, a jeśli nie - to jak bardzo są widoczne? Czy są na nie jakieś sposoby? Czy mogłybyście poopisywać jak to ze wszystkim jest? Bo chyba nie ma nigdzie miejsca, gdzie można obejrzeć przed i po, prawda? Pozdrawiam ciepło :)!

Gość Minam
Na Facebooku nazywam się Patrycja Malota, jakby któraś chciała popytać i zobaczyć jakieś zdjęcia to zapraszam ☺️

Gość gość
Hahaha rusz d**e na silownie xD

Gość gość
Chcesz zarabiać duże pieniądze pracując zaledwie kilka godzin tygodniowo? Marzą Ci się dalekie podróże,chcesz spełniać swoje marzenia,ale brakuje Ci na to funduszy? Masz dość pracy na etacie za przysłowiowe marne grosze? Jeśli tak, to ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Weż życie w swoje ręce,nie czekaj biernie na rozwój wydarzeń.Zmień swoje życie na lepsze już dziś. Możesz zarobić ponad 6 tysięcy netto na miesiąc!!! Bez wkladu własnego!Bez ryzyka(nic nie inwestujesz,więc nic nie tracisz,a jedynie zyskujesz). Bez wychodzenia z domu. Praca w 100% legalna. Z nami osiągniesz sukces! https://drogadomiliona.wixsite.com/zarabiajwsieci Zostaw emaila,odezwiemy się;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się