Gość Iwona Napisano Listopad 14, 2019 Dnia 8.10.2019 o 22:37, Gość Gość napisał: Dnia 13.10.2019 o 21:30, Gość gość napisał: Dziewczyny które są po operacji czy do znieczulenia byłyście zaintubowne? Pilna sprawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lealea 0 Napisano Listopad 15, 2019 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnzbe 0 Napisano Listopad 16, 2019 Lealea Ty już po? Pisz jak było, jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 17, 2019 Leila jestes już po? Ja idę za 3 tygodnie napisz jak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonkaaa2 0 Napisano Listopad 18, 2019 Jedne chcą zmniejszyć, drugie zwiększyć I tak to leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salimali Napisano Listopad 19, 2019 Hejka,jestem już miesiąc po operacji zmniejszenia biustu,operacja była w szpitalu w Łęcznej-dr.Mądry i dr .Kowalik operowali mnie ok 2 h...Pobyt w szpitalu tydzień czasu że względu na dreny( miałam przeszczep sutek)biustonosz kupiłam na dole w sklepie medycznym koszt 230 zł. Przed operacją byłam tylko raz w tym szpitalu na kwalifikowanie do operacji. Miałam to szczęście , że na operację czekałam 10 miesięcy ( chyba się nade mną zlitowali).Za miesiąc kolejna kontrola. Jak narazie wszystko ok.i najważniejsze cieszę się że ciężaru się pozbyłam.Bardzo gorąco polecam ten szpital lekarzy większość poznałam - profesjonaliści.Dr.Mądry,dr Kowalik, dr.Korzeniowski,dr Antoni, itp..personel medyczny i salowe są na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salimali Napisano Listopad 19, 2019 Dr.Antonov....w poprzednim poście literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2019 Salimali dzięki za te informacje. Ja już niedługo też będę po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 20, 2019 20 godzin temu, Gość Salimali napisał: Hejka,jestem już miesiąc po operacji zmniejszenia biustu,operacja była w szpitalu w Łęcznej-dr.Mądry i dr .Kowalik operowali mnie ok 2 h...Pobyt w szpitalu tydzień czasu że względu na dreny( miałam przeszczep sutek)biustonosz kupiłam na dole w sklepie medycznym koszt 230 zł. Przed operacją byłam tylko raz w tym szpitalu na kwalifikowanie do operacji. Miałam to szczęście , że na operację czekałam 10 miesięcy ( chyba się nade mną zlitowali).Za miesiąc kolejna kontrola. Jak narazie wszystko ok.i najważniejsze cieszę się że ciężaru się pozbyłam.Bardzo gorąco polecam ten szpital lekarzy większość poznałam - profesjonaliści.Dr.Mądry,dr Kowalik, dr.Korzeniowski,dr Antoni, itp..personel medyczny i salowe są na plus. Dużo ci zmniejszyli? Operacja była na drugi dzień po przyjęciu? Miałaś ze sobą jakieś badania dokumenty? Ja idę 9 grudnia ( czekałam 3 lata pół roku temu odrzucili mnie za nadwagę) moim lekarzem jest dr Korzeniowski boje się okropnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2019 Iwona nic się nie bój, wszystko będzie dobrze. A ja po Tobie też u doktora Korzeniowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 20, 2019 3 godziny temu, Gość gość napisał: Iwona nic się nie bój, wszystko będzie dobrze. A ja po Tobie też u doktora Korzeniowskiego Kiedy idziesz może się spotkamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2019 Raczej się miniemy bo ja tydzień po Tobie. Będę trzymać kciuki za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta... Napisano Listopad 25, 2019 Gość gość masz operacje 16 grudnia w Łęcznej? Bo jak tak to mam ten sam termin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 25, 2019 A jest tu ktoś z terminem w łęcznej na 9 grudnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnbub Napisano Listopad 26, 2019 Hej dziewczyny, polecicie jakąś klinike w małopolskim? Mieszkam 150km od Krakowa. Manm 23lata. Juz od dluzszego czasu zastanawiam się nad operacja, kazdy w rodzinie mowi mi zebym cos z tym zrobiła, no to wzielam sie za to. Mam rozmiar 80K przy 157cm i 67kg myslicie ze sie kwalifikuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abc Napisano Listopad 27, 2019 Szpital Wojskowy w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona Napisano Listopad 29, 2019 ja mam 03.12.2020 Łęczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość ona Napisano Listopad 29, 2019 ja mam 03.1.2019 Łęczna poprzednia post wpisałam zły rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 29, 2019 Gość ona to już za kilka dni! Jest już stres? Mam nadzieję, że opiszesz nam czekajacym jak poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Listopad 29, 2019 Wygląda na to że w Łęcznej robią 2 operacje tygodniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 29, 2019 6 godzin temu, Gość Gość ona napisał: ja mam 03.1.2019 Łęczna poprzednia post wpisałam zły rok Czyli jestem tydzień po tobie. 3 masz operacje czy 3 masz być w szpitalu? Ja mam być 9 a 10 operacja jak dobrze pójdzie bo ostatnio były problemy i wrocilam do domu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Gość ona Napisano Grudzień 5, 2019 Już jesteś po? Napisz jak się czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Grudzień 13, 2019 Jestem po. Operacja była we wtorek. Trwała 4 godz. Odjeli mi łącznie 2,2 kg. Pierwszych 48 godz prawie nie pamietam bolało do tego nudności okropne ( tak znoszę narkozę) od wczoraj mam biustonosz pooperacyjny a dziś wyjęli mi dreny. Do domu w poniedziałek bo miałam przeszczep calkowity ( za duże piersi na przeszczep na szypule). Jestem zadowolona ale nie wiem czy drugi raz bym przez to przeszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Iwony Napisano Grudzień 14, 2019 Gratuluję i zazdroszczę, że już jesteś po. Szybko wracaj do zdrowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaamila Napisano Grudzień 14, 2019 Dnia 29.11.2019 o 18:22, Gość Gosc napisał: Wygląda na to że w Łęcznej robią 2 operacje tygodniowo Gość Gosc jutro Ty masz termin w Łęcznej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Grudzień 15, 2019 We wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaamila Napisano Grudzień 15, 2019 3 godziny temu, Gość Gosc napisał: We wtorek To mamy ten sam termin, a tak raczej nie robią, teraz się zaczynam stresować, że coś nie tak :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Grudzień 15, 2019 No faktycznie to dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Grudzień 16, 2019 Zmniejszenie biustu wbrew pozorom nie jest tak łatwo dostępne. Sama długo szukałam dobrego lekarza, któremu zaufam na tyle, by zdecydować się na operację. W końcu po miesiącach poszukiwań trafiłam na dr Raczkowską - Muraszko i to właśnie ona przeprowadziła u mnie operację zmniejszenia biustu. Jestem bardzo zadowolona z efektu oraz współpracy z panią doktor. Jest profesjonalna, miła i kompetentna. Bardzo polecam jej gabinet w Krakowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2019 Ta sraaczkowska musi być jakimś ostatnim konowałem, skoro musi się tak reklamować jak ostatnia kreeetynka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach