minimidimaxi 0 Napisano Grudzień 20, 2012 Hehe no wcale sie nie dziwie ze teraz paradujesz:) ja mam mniejszy biust od ciebie tak porownujac ale i tak.jak dla mnie sa.ogromne i obwisle.Ja tam o bliznach nie mysle jakos bardzo mnie nie przerazaja ale dzis sie naczytalam ehh.Znalazlam taka karte pacjentki przed zabiegiem zmnijeszania,trzeba to wypelnic i sie zapoznac.To karta z.jakiejs polskiej kliniki ale nie.pamietam nazwy.Daj spokoj ile tam o komplikacjach pisalo o krwiakach,martwicach,ponownych operacjach i najgorsze o smierci!!Troche mnie to przerazilo buu... P.S. Tera nic nie.robie tylko twoje foty przegladam heh-głupol ze mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pichna Napisano Grudzień 20, 2012 Natal ja też poproszę bardzo bardzo bardzo fotki.... biedronka77@interia.pl Będę mega wdzięczna. Mam nadzieję, że się spotkamy w styczniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pichna Napisano Grudzień 20, 2012 Dziewczyny a czy na taką operację dają w szpitalu L4 czy trzeba brać urlop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klinika cudów Napisano Grudzień 20, 2012 poświęcacie się wyszukując noclegi dla koleżanek, miło z waszej strony. Przed świętami pójdźmy do spowiedzi i starajmy się, aby to 8 przykazanie uszanować chociaż do końca świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimidimaxi 0 Napisano Grudzień 21, 2012 Klinika Cudów a co ma do tego forum 8 przykazanie? Myślę że wszystkie dziewczyny na forum opowiadają swoje prawdziwe przeżycia i nikt nie wymyśla na czyjąś niekorzyść.. A może sam/a masz doświadczenia w podobnej sprawie?? Pichna ja tam się nie orientuje ale wydaje mi sie że trzeba sobie skombinować L4 od lekarza ogólnego, bo prywatne kliniki chyba nie mają nic wspólnego z państwówką a co za tym idzie ze zwolnieniami. Ale nie jstem do końca pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaa baja baju Napisano Grudzień 21, 2012 ciekawe, ze na forach gdzie trzeba sie logowac zeby byc wiarygodnym , nie ma nawet wzmianki o Rykale i tej klinice tylko tu na KAFETERII ,,obstawia" watki o powiekszaniu i pomniejszaniu piersi..........................................................:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40-stka Napisano Grudzień 21, 2012 No Natal, wyszło, że jesteś agentką specjalną numer 00ileśtam :) :) :) i te kilka dziewczyn przed Tobą też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaa baja baju Napisano Grudzień 21, 2012 dokladnie............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mimimimimimi Napisano Grudzień 22, 2012 HEj Kochamne :) Oooo widzę, że Trole Nas zaatakowały. Tylko ignorowanie przynosi efekty w postaci odejścia owych w niebyt ;) U mnie niekończący się zachwyt nad moimi cudami trwa i radość z ich posiadania mnie nie opuszcza. Wszystkiego Dobrego na Święta życzę dużo i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i trochę Napisano Grudzień 22, 2012 pokory przydałoby się na te święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Umoralnianie należy zacząć od siebie-polecam. Dokładnie, jestem agentka 00666 hehehe:) a moje fotki są sfingowane:) nie słuchajcie mnie- mam bujną wyobraźnie:D uff dlatego właśnie uciekałam od takich logowanych forum:) pełno tam takich śmieci. Wesołych świąt dziewczyny! i te z balonami i balonikami- oby przyszły rok przyniósł wam upragnione zmiany:) u obojętnie jakiego lekarza- byleby był znakomity:) Minimidi prześlesz pichnie moje fotki? podała maila a ja nie mam czasu bo w tym roku u mnie jest wigilia, więc same rozumiecie. Pichna zwolnienie możesz dostać od doktorów, mnie się pytali czy chce ale że ja nie pracuje na etat to mi nie było potrzebne. chyba 2tyg dają z tego co kojarzę, ale pewna nie jestem. Minimini fajowo co nie? :) ja też się zachwycam do dziś, aż miło się w lustrze zobaczyć:D a nie przemykać jak kiedyś. a tobie też tak naturalnie opadły? bo zaraz po operacji są jak sylikony takie napompowane i wysoko, a potem robią się puściejsze i lekko opadają- mnie deczko oklapły:) nie wiem czy od chudnięcia? w ostatnim miesiącu schudłam 4kg.. mnie tam to nie przeszkadza bo po dwójce dzieci wyglądają i tak nieźle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimidimaxi 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Natal nie ma sprawy:) Pichna fotki poszly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aby moje piersi Napisano Grudzień 22, 2012 były takich samych rozmiarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edyjan87 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Pisalam już o tym apropo powiększania piersi, to samo powiem, przy zmniejszaniu piersi, Mianowicie świetnym specjalistą w tej dziedzinie jest dr Osuch, który pracuje w Warszawie, w klinice Lasermed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzwonki Napisano Grudzień 26, 2012 Pozdrawiam wszystkie serdecznie! dziękuję za rok z wami... za wsparcie, spotkania, pytania i odpowiedzi. Życzę zdrówka i dobryh decyzji, które zmieniają życie. Cudownych lekarzy i udanych zabiegów - wszystkim przed. Pięknych rodzinnych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzwonki Napisano Grudzień 26, 2012 co do L4 - w prywatnej klinice normalnie wystawiono mi zaświadczenie. Gdy dobiegło końca, pan doktor zapytał, czy czuje sie na siłach, żeby wrócić do pracy, bo jeżeli nie to wypisze jeszcze jedno. Zastanawiam sie jednak, czy tu również nie wystepuje podział na zabiegi zdrowotne i estetyczne. Pani, która leżała ze mną w pokoju po operacji brzucha, była na urlopie, ale nie wiem czy tak to sobie zorganizowała, czy po prostu nie dają L4? hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lavender334 Napisano Grudzień 28, 2012 Dziewczyny jak goiły się Wasze rany po operacji. Wczoraj wyjęto mi szwy. Ladnie się goją, ale wokół brodawki jest zaczerwienienie. Myję piersi mydłem i ciepłą wodą, ale może powinnam inaczej. Szukam stanika bez fiszbin, aby nie drażnić blizn i znajduję tylko straszne namioty na grubych szelkach. Teraz chodzę w takim pooperacyjnym i sportowym. Wy chodziłyście w normalnych, usztywnianych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Lavander u mnie się goiły dość ładnie, nie miałam żadnych wydzielin czy innych problemów,. ale chyba miałam zaczerwienienie głownie spowodowane samą raną po wyjęciu szwów... spytaj dr telefonicznie jeśli cię to martwi. jeśli byłby jakiś stan zapalny to dostałabyś pewnie gorączki. nie wiem czy szałwia i rumianek dałyby efekt ściągający? ja kupiłam zwykły stanik z fiszbinami, tylko bez poduszek, taki koronkowy i wyciągnęłam fiszbiny (nacięłam te kanaliki na fiszbiny) a jak już mogłam nosić fiszbiny to sobie je wsadziłam znowu i zaszyłam małą dziurkę:) innych niestety bez fiszbin nie znalazłam, ewentualnie może w atlanticu by mieli, bo mają takie ala sportowe i takie materiałowe dla młodych dziewczynek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annapixi22 Napisano Grudzień 28, 2012 NatalLodz bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Uważam, że super jest to forum, bo jednak inaczej o zabiegu opowiada lekarz, w dodatku facet, a inaczej pacjent. Pomijam fakt, że znacznie łątwiej było mi podjąć samą decyzję o operacji. O lekarzach się nie wypowiadam, na razie mogę powiedzieć, że sympatyczni Panowie. Ocenię ich pracę za jakiś czas. A teraz odliczam dni do operacji. Dziewczyny jak to jest z chudnięciem? Jeśli chciałabym zgubić ze 3-4kg to chyba lepiej przed operacją? Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Annapix 3kg pewnie nie zrobią różnicy, natomiast więcej już może dać różnicę taką jak w zwykłych nieoperowanych piersiach. czyli będą się robic puściejsze. ale pewnie lepiej zrzucić przed operacja zawsze jeśli ci się uda. ja schudłam trochę po operacji, ale to wagowo więc sam ubytek ciężaru piersi wchodził w grę i potem jakieś 2kg i różnicy wielkiej nie ma. sporo wycinają chyba tkanki tłuszczowej i gruczołów skoro nie ruszają mięśni. skoro jest mniej tłuszczu to mniej ci piersi spadną:) a za ile masz operację? w EstelArte? sorki że pytam ale ja już się gubię:) a co do odpowiedzi to staram się, bo sama wiem po sobie jak mi zależało na odpowiedziach i jak bardzo mi one pomogły w podjęciu decyzji i przejściu przez sam etap przed i pooperacyjny. skoro dziewczyny tyle mi dały to i ja się odwdzięczę:) oczywiście wszystko co piszę jest moim osobistym doświadczeniem a należy pamiętać że każdy jest inny i inaczej może reagować. ja opisuję szczerze, pisałam że jestem palaczką i w związku z tym moje obawy o zwiększone ryzyko martwicy, o czuciu, o bliznach, o samopoczuciu po operacji itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niektórzy desperaci Napisano Grudzień 28, 2012 wrócili wreszcie do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Słuchaj desperatko- podaj mi maila to sobie z toba podystkutuje odważna małpo zasłaniająca się anonimem! jakie to kurewsko smutne że nie masz co robić tylko wyszukujesz info innych niż swoje i je negujesz. a najlepiej podaj mi swój adres to się do ciebie przejade bo mnie już wkurzają takie podpiski. a najlepiej podaj mi adres strony na której jesteś zalogowana. a tak w ogóle to won mi stąd bo się rzygać chce! wielkim minusem tego forum jest właśnie ogólnodostępnosć. niestety takie szmaty mają tutaj dostęp nieograniczony a ja nie umie na to nie zwracać uwagi bo się cała gotuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 29, 2012 a tak w ogóle to czy ja non stop polecam swoich lekarzy? w każdej wypowiedzi jest ich adres i nazwiska? różnych lekarzy się tu poleca ale tych tych się czepili- muszą być niezłą konkurencją skoro reszta chce ich wykurzyć. na innych forach jest o nich mnóstwo pozytywnych opinii. negatywów nie znalazłam. a ja wspomniałam o nich ile? 3razy? może 4 i to tylko wtedy jak ktoś pytał czy jakiegoś lekarza polecamy. a tak piszę o samych swoich doświadczeniach to co reklamuje? promuje zmniejszanie cycków? czy same zabiegi czy kurw... co bo już sama nie wiem. ehh szkoda moich nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie denerwuj się Napisano Grudzień 29, 2012 kobieto, złość piękności szkodzi. Nie przystoi, żeby kobieta posługiwała się takim wulgaryzmem. Denerwuje Cię to forum to nie pisz, znajdź sobie takie, gdzie trzeba się zalogować. A po co wogóle tu piszesz, kto to czyta? Czy ktos uczepił się akurat Ciebie, nie, myślę, że generalnie piszą o chirurgi, ale to Ty się odezwałaś, może masz cos na sumieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annapixi22 Napisano Grudzień 29, 2012 NatalLodz kochana nie wk... się, szkoda prądu. Właśnie widać, że konkurencja nie śpi, bo nie piszą tego prawdziwi pacjenci. ... nieważne. Operację mam 19.01.13. nie deneruj się napisz coś na temat.... ja piszę akurat do natall, bo miała operację tam gdzie ja. Jeśli Ci nie odpowiada to nie czytaj. Każda z nas ma podobne doświadczenia, ale jak się operujesz u tego samego lekarza to inaczej się rozmawia o tyle, że każdy z nich ma swoją specyfikę. Ja też się chętnie z Tobą spotkam jeśli masz kłopot.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez tu od dawna Napisano Grudzień 29, 2012 prawdziwe pacjentki nie pisza, tylko naganiacze od lekarzy bez klientow wymieniaja sie informacjami :-o prawdziwa pacjentka jak sie jakas trafi , to od wielkiego swieta :D szczegolnie watki o cyckach sa oblegane przez naganiaczy, bo z powiekszania i pomniejszania najwiekszy zysk, potem nosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalLodz 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Annapix przecież ja nie na ciebie się denerwuję ani na żadną inną dziewczynę z którą tutaj od dawna piszę. zaczęłam jakoś koło kwietnia przed operacją którą miałam 18 maja. ja się wkurzam na te małpy których nicki się od zdania zaczynają. nosz serio człowiek się wybebesza, swoje historie opisuje a tu ci wejdzie taka i gada że jesteś podstawiona. no cyrk! szkoda że takie przygodne panienki nie czytają całości wypowiedzi to może by wpadły na to, że pisze to normalna pacjentka. ah nie potrzebnie się w ogóle odezwałam bo widzę że właśnie takie barachło to napędza. do anonima- znalazłam 3 fora dotyczące zmniejszenia piersi- poza informacjami pt "po co chcesz zmniejszyć, ja mam małe i zawsze chciałam duże, facetów to kręci" i tego typu beznadzieje, znalazłam jeszcze informację nt. dobrze dobranego stanika! tylko tutaj znalazłam informację dotyczącą przebiegu operacji, rekonwalescencji, odczuciach itd. Gdybym takie inf znalazła na forach logowanych to tam bym została! a kto niby takie fora logowan tworzy? przeciez nie normalne pacjentki:D wszyscy są agentami:D za dużo filmów się naoglądałaś. zamiast się wymądrzać to lepiej napisz adres takiego forum na którym znalazłabym rzetelną pomoc i opinię o lekarzach itd i zaproś dziewczyny które tutaj zaglądają. poza tym w czerwcu tego roku było spotkanie niektórych dziewczyn z tego forum- wszystkie dziwnym trafem autentyczne hmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak wiem wiem Napisano Grudzień 29, 2012 konkurecja, człowiek naiwny dał się nabrać! Kobieto łżesz i odpisujesz sobie sama. Pacientki są i to te bardzo pokrzywdzone, a Ty kim Ty jesteś , zastanów się, bo młoda jestes, ale z czasem zrozumiesz co robisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -oczywiście - Napisano Grudzień 29, 2012 pacjentki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmagda134 Napisano Grudzień 29, 2012 NatalLodz :) Odpuść kochana trollowi ! Najlepiej, mówiąc lakonicznie -olać!!! Szkoda tracić nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach