Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anicca

Częste bóle głowy, pieczenie oczu

Polecane posty

Siemanko. może ktos mi doradzi, dlaczego czesto boli mnie głowa i jeszcze towarzyszy temu pieczenie oczu. U okulisty byłam nie stwierdził nic podejrzanego , jedynie suchość oka. Przepisał mi kropelki i tyle. Własciwie to z bólem głowy nigdzie nie byłam. Smaruje amolem skronie i to pomaga bo tabletkami sie nie faszeruje. Czekam na jakieś rady pa pa

Gość dermika
Sprawdz zatoki......bo te objawy własnie towarzysza zapaleniu zatok

no w grudniu miałam zapalenie zatok antybiotyki i paskudna sprawa, od tego czasu juz chodze w czapce. Ale sądze ze to może byc inna przyczyna bo mnie to juz meczy od cho cho.... no chyba ze to genetycznie troche, bo moja babcia to obecnie garściami je tabletki, bez tego ani rusz!!!!

Gość dermika
ja z zatokami mam problemy od dziecka i własnie od kilku dni rozsadza mi glowe...ból jest niedo zniesienia....i wbrew pozorom nos mam edrozny i zero kataru...oczy mi łzawią...pewnie to tez podłoże alergiczne........

to się nazywa zespół suchego oka , też to miałam. Po jakimś czasie stosowania kropli (polecam Systane) po kilka razy dziennie mi przeszło.Bądź cierpliwa

Witaj Nika 261 wiesz tez doktor przepisał mi te krople ale wspomniał zeby nie stosować je za czesto bo sie oko przyzwyczaja i potem juz nic ni pomagaja. Więc teraz to nie wiem jak je stosowac skoro ty mówisz ze kilka razy dzienne to robić. Tez chciałabym zeby mi to przeszło ale trwa to juz dosyć długo kilka lat. Patrzenie w ekran telewizora czy monitor komputera to męczarnia!!!!

Gość gość
polecam vitrum vision na zmeczone oczy, piekace, suche itp, tabletki chronią przez ccały dzien, nie trzeba uzywac kropelek.

Gość gość
To trochę wygląda na alergię. Zbadaj się pod kątem testów alergicznych. A oczy masz po prostu suche, czy też zaczerwienione? Jak suche, to sztuczne łzy, a jak zaczerwienione, to specjalne krople zmniejszające obrzęki - Starazolin ma obydwa produkty, używam i mogę polecić ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o oczy, skoro masz suchość oka, to warto je zakraplać sztucznymi łzami, Starazolin na przykład bardzo dobrze się sprawdza. A bóle głowy - mogą być też od zmęczonego wzroku, ale też wspomnianych wcześniej zatok.

Gość gość
nie wiem jak z bólem głowy, ale na światłowstręt i pieczenie oczu moge polecić sprawdzone krople Starazolin ;) mi zawsze pomagają ;)