Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiosna30

Zgroza z tymi facetami , przeczytajcie to i wydajcie opinie

Polecane posty

Przezyłam koszmar mojego zycia nikt jeszcze nigdy mnie tak nie potraktował .Myslałam ze mnie to nigdy nie spotka ze wogóle mnie to nie dotyczy a jednak stało się to w najmniej oczekiwanej chwili tamto lato którego nigdy nie zapomne a miało byc tak pieknie . Poznałam kolezanke przez neta no i mój maz takze było fajnie spotkalismy sie itd nie wiedziałam dokad to wszystko prowadzi ona miała meza i rodzine tak jak ja .Było super tak mi się wydawało ludzie których szukac ze swieczka jak to sie mówi . Niestety to tylko tak wygladało nie wiedziałam tez ze tak sie skonczy zle!Otóz kolezanka która poznałam krecila sie wkoło mojego meza , ja nic o tym nie wiedziałam ze na boku cos knuje z moim mezem . W lato wybralismy się z dziecmi do niej paredziesiat kilometrów , zgodziłam sie tam pojechac . Boze jaka ja byłam naiwna wierzyłam w przyjazn czysta przyjazn a tu taki szok którego nie zapomne chyba nigdy . Zostałam wykorzystana jako przykrywka ze jestem z mezem i dziecmi a oni ucieli sobie romans . Chodziło o to by jej maz i dzieci sie nie zoriętowal no i ja . Jak pomysle jaka ja byłam głupia i naiwna to nie moge do tej pory w to uwierzyc .Pobylismy tam . Po powrocie okazuje się ze cos znalazłam iiiiii to mnie zszokowało .Kiedy mu to wszystko powiedziałam i pokazałam on odszedł przez t pinde straciłam meza a dzieci ojca . Nigdy jej tego nie wybacze bo to ona zrójnowała mi moje i dzieci zycie .Nie wierze w zadne przyjaznie bo ta okazała się fałszywa , podła .Brak mi słów jak bardzo podła .Teraz maz próbóje naprawic to wszystko. Jakze on sie pomylił . Ale jak ja mam się czuc?????????????????? Co dzien wydzwania do mnie i co dzien mówi jak bardzo mnie kocha i dzieci , chce bym darzyła go takim samym uczuciem .Co wy na to ????????????Piszcie .

proponuje wrocic do niego,popelnil blad,macie dzieci,a one potrzebuja ojca,a skoro Cie kocha to wybacz mu! Powodzenia zycze:)

Gość wydaje mi się
że takie ogromne świństwo można 1 raz wybaczyć. 1 raz może się zdażyć, ale gdyby się powtórzyło - nigdy więcej. A jeśli to 1 i jedyny raz - wybacz- to tylko człowiek. Każdy z nas błądzi.

Dziekuje za opinie .Bardzo się ciesze ze tak myslicie tylko trudno uwierzyc czy sie sytuacja nie powtórzy.

jeżeli ten drań odszedł od Ciebie odejdzie tez od tamtej (pseudo) kobiety. Zrujnowanego życia się nie wybacza-już nigdy miedzy wami nie bedzie tak jak dawniej. Rozwód i niech płaci mega alimenty na wasze dzieci i Ciebie,teraz Ty zrób wszystko uprzykrzajac mu zycie.Niech nie przykrywa sie dobrem dzieci bo to bzdura. Oko za OKO,ZAB ZA ZĄB!

Gość hehh..
zawsze istnieje ryzyko że się powtórzy, facet powinien ciężko zapracować na Twoje zaufanie a Ty bądz ostrożna i czujna :) polecam Tobie odrobinke obojętności i dystansu do męża , to pomaga , niech się drań stara odzyskać Ciebie i dzeci :)

Gość wiejska dziewojka
powtorzy sie na mur beton. moj kochanek tez ma za uszami. siedzi u żony pod pantoflem, cicho jak myszka, bo kiedys musiala go przylapac. a jednak jest moim kochankiem. nie upilnujesz chuja chocby nie wiem co. jakas katastrofa z nimi

ale po co to wszystko....??? po co?? Skoro juz raz zrobił cos takiego zrobi to ponownie-rozwod i wysokie alimenty. Niech załuje że zmarnował SOBIE życie,a Ty znajdź siłe i stań na nogi-nie pozwól by ktos takie traktował Cie przedmiotowo,jak zabawke czy COŚ do czego mozna zawsze wrócic,cokolwiek by śie złego zrobiło! Takie życie to udręka. PRECZ Z DRANIEM!!!

Gość wiejska dziewojka
poprzedniczka, pieknie napisala, ale to tylko pomaga w poprawieniu sobie humoru, ze sie stanelo na wysokosci zadania. ale chuj tylko sie uspokoi, przygrzeje i od nowa swoje. mowie wam - mam doswiadczenie.

Gość Przechodzilam obok
Podobno zdrady przed slubem nie wybacza sie wcale, a po slubie tylko raz. Myśle, ze to był właśnie ten jeden raz. Daj mu szanse.

Gość wiejska dziewojka
tak, daj mu szanse, a on ma to w dupie. grunt to zeby i wilk syty i owca cala

zdrada to zdrada,przed slubem czy po. Cały czas bedzie Cie przesladowałam mysl ,ze to sie powtorzy. Tylko nerwicy sie nabawisz. Zostaw teraz Ty tego buca!!! i zniszcz fo psychicznie i materialnie,bo jakby Cie kochał nigdy ale to przenigdy by czegos takiego niz robił- Tobie przyzekał miłosc i wiernosc,złamał przyzeczenie bedzie mu sie dupsko smazyc w piekle ale to pozniej.. Teraz jemu urządz piekło na ziemi!!

Gość Przechodzilam obok
Wiecie co, to jest zycie autorki, nie dezydujmy za nią moze, hm? Nie wiemy czy był dobrym meżem, kazdemu moze się zdarzyc popełnić błąd. Człowiek uczy się na tych błędach i jesli nie popełni drugi raz tego samego, nalezy dac mu szanse. Nie wiem jak bym sie zachowala... Moge powiedziec tyle, ze mialam kiedys w związku, całkiem niedawno podejrzenie o zdradę i wiecie co... Chyba trzeba kogoś naprawde kochac, by mimo wszystko zyczyć mu dobrze. Ja nie chcialam mu urządzać piekła na ziemi, a także doszukiwałam się przyczyn ewnetualnej zdrady w sobie. Na pozór bylam bez winy, ale na to, ze mógł zdradzić nałozylo sie wiele czynników. Wiem, nic go nie usprawiedliwia, ale byc moze chociaz odrobine pomniejsza tą winę i pozwala na zrozumiec takie , a nie inne zachowanie. Jesli obie strony wyrazają wolę bycia razem, "oprawca" czuje skruchę, a my nadala go kochamy, dajmy temu szanse. Raz jeden jedyny.

Gość zuziaa52
ja uważam ze twuj mąż był na tyle dorosłyże wiedział co robi jak takiego chłopa upilnować żeby się nie puśćił czy tylko ono winna aON nie jesteś sama z tum problemem dużo małżeenstw się kumpluje a puzniej bęc są rozwody są draaaamaty rodzin Ja podobnierz przechodziłam takie koleżenskie zdrady przebaczyłam raz to póżniej szło jak z pładka co jakiś czas przychodził po takim wyskoku i przebacz były dzieci małe gosoodarstwo rolne iprzebaczałam az po 37 latach małżensta powiedziałam dość wziełam rozwód on płakał ibłagał żeby przebaczyć nie przebaczyłam On znalazł drugą panią będzie brał z nią wkwietniu slub a mnie sercs pyka mocniej że on sie zeni wiem że ją kłamie przyjeżdża do domu zdradza ją toć widze TO MOJA CHISTORIA cuż doradzić komu czasami ktoś zrobił zle ichce narawić błąd iudaje się ale to muśi być dobry człówiek

Gość zdecyduj sie wiosno30
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3210768 20.03] 14:55 Wiosna30 Ja bardzo kocham swojego mezusia . 15:17 do Wiosny ale on ciebie nie, na 100% ma kochanke na boku 20.03] 17:51 Wiosna30 Nie wiem czy to czytasz czy tez nie ale jedno ci powiem ze glupoty gadasz , jak kochanke a pozatym nie jestem latawica cudzych mezów i nie szukam kochanka , pewnie gdybym chciała miec kochanka to znalazłby sie jakis a ja nie chce bo sie brzydze tym i jak kocham to kocham całym sercem i tu tobie nic do rzeczy . Jestem kobieta która zna swoja wartość i to mi wystarczy a nie jakimś śmieciem z nizszej półki która szuka wrazen w obcych ramionach . TO DO TEJ LARWY KTÓRA CHCIAŁA MNIE WKURZYC . nIE ZNASZ MNIE I NIE MASZ POJECIA JAKA JESTEM .

Gość sam1
Uwazam ze powinnas znalezc se kochanka na jakis czas i poinformowac o tym meza.

Gość milena_
Wiosna, są 2 podstawowe kwestie 1) co do niego teraz czujesz? że jesteś wkurzona, oszukana, rozczarowana to oczywiste. Ale czy go kochasz mimo wszystko? jeśli tak, powinnaś SPRÓBOWAĆ z nim jeszcze raz, sama ocenisz czy to wychodzi w praktyce czy nie 2) czy przed tym "incydentem" mąż był wobec Ciebie w porządku, czy nie zdarzały się wcześniej podobne sytuacje? jeśli nie - możesz spróbować wybaczyć. Natomiast jeśli takie wyskoki lub podobne zdarzały się wcześniej, to nawet nie oglądaj się do tyłu - bo nie warto

Gość miracula
mni sie wydaje, ze jesli facet raz zdradzil to zrobi to drugi raz. Musisz sie powaznie zastanowic czy warto podejmowac ryzyko i ew. znowu cierpiec.Moi rodzice tez sie rozwiedli wychowalam sie bez ojca i jakos nie jestem najgorsza osoba tak wiec wcale dla dobra tych dzieci nie musisz sie poswiecac by z nim byc. On sie wybawil, pouzywal sobie i nagle mu sie przypomnialo, ze ma dzieci i zone ktora kocha, a kiedy zdradzal to o tym nie pamietal. Jesli zalezy mu na dzieciach to moze sie z nimi widywac, przeciez nie bedziesz zabronic, ale nie musisz z nim byc.Zycze powodzenia. Zastanow sie czy warto i czy mozesz byc pewna po takim wyskoku.

Gość i tak bywa
nie koniecznie musi po raz kolejny zdradzić, ale musi poczuć jakieś dotkliwe konsekwencje może po prostu dał się uwieść, a teraz zrozumiał że popełnił błąd kochać to znaczy też wybaczać ale musi zasłużyć na to wybaczenie

Gość Wszystko zalezy od ciebie ...
Pewnie to bylł jego jedyny skok w bok, chwilowe zaciemnienie umysłu, jeżeli potrafisz wybaczyc i zapomnieć to zrób to dla was, dla waszego dobra i dla dobra cołej rodziny. Warunek on musi chcieć być z wami i zerwać kontakt z tamtą ... Musisz tez pamietać, że nigdy przenigdy nie możesz mu wypominać zdrady, bo to nie buduje związku .. Jeżeli on chce byc z tobą i dziećmi to znaczy że was kocha i że mu na was zależy, zależy mu na waszej rodzinie ( gdyby bylo inaczej , byłby z tamtą) , a niestety każdy w życiu popełnia błędy ... Pozdrawiam i życzę szczęscia, decyzja należy do ciebie :-D Miła

Ciekawi mnie to kto mógł napisac ze mój maz ma kochanke 100% czy to było złosliwie napisane i jak to sprawdzic bo to mnie zastanowiło.Uczucia uczuciem a fakt , faktem . Jak z tym zyc po czyms takim ?????

Wiosna30 nie przejmuj sie głupimi docinkami- nie wrato Teraz powinnas myśleć tylko o sobie- zrób cos dla siebie nie dla męza i dzieci!!! To bardzo pomaga. A co do powrotu meza to przetrzymałabym go na twoim miejscu niech cierpi i myśli nad tym co zrobił!!! A głupie docinki które mają za zadanie cie wkurzyć puść mimo uszu.....

Och słowa otuchy dziekuje ci bardzo to mnie podniosło na duchu . Chciałabym by on zrozumiał ze nie mozna tak robic ze nikt nie powinien niszczyc czego co przez lata kwitło to takie straszne .Zawsze sie staram zrozumiec innych , wstawic sie w ich sytuacje , pomórz w miare mozliwosci i wesprzec kogos bo wiem jakie to wazne .Ale sa rózni ludzie którzy chca jeszcze zdołowac i pisza docinki albo sa chamscy.a to jest nie miłe . Pozdrawiam Cie muszelko26.

Wiosno, może nie powinnam ci udzielac rad, bo nigdy nie byłam w twojej sytuacji i pewnie nigdy nie będę. Myslę jednak, że gdyby mnie coś takiego spotkało, to spróbowałabym wszystko odbudować. Teraz przezywasz szok, ale jeżeli kochasz męża, to macie przed soba szansę. Życzę ci duzo siły i wytrwałości i nie wierz w bzdurne hasla, że jak raz zdradzi, to zawsze będzie zdradzał. Czasem zdrada jest szokiem, która pozwoli odbudowac związek.